2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hala varmı c anım bulantın yaa..senin haftanda benimde tavan yapmıştı ama şuanda hiçbişey yok normal hayatıma ve enerjime döndüm diyebilirim..az kaldı sende sabret iki haftaya fln geçer

Var su anda da ama 2 3 saat onceki gibi degil azaldi da korkuyorum her an kusabilirim diye:( mahvetti beni bugun 15 dk da bir kusmak nedir en son elim ayagim bosaldi bayilacak gibi oldum da esim tuttu hemen doktora gittik zaten. Bir daha olmaz insallah. 12+4 um insallah son kotu gunlerimdir ya gecen haftalarda hic boyle olmamistim gercekten tavan yapti :(

Ben 2 3 farkli marka alacagim icin ozellikle birini her eczanede bulamiyorum ugrasmak da istemiyorum hepsini bir yerden alayim ciksin istiyorum. Dermomarket guzel bir siteye benziyor ordan alacagim galiba bakalim. Bende su an bio oil kullaniyorum almistim bitsin diye onu kullanayim 2 haftaya biter zaten sonra digerlerine gececegim

Merebalar, ben de nisan annesiyim :) ben dermomarketten bi sabun almıştım üretim tarihi çok eskiydi, daha sonra ddf tonik almıştım son kullanma tarihine dikkat edilsin diye not düşmüştüm, dikkat etmişlerdi, ama şimdi online alışverişte çoğunlukla kullandığım bi site var reklam olur mu bilmiyorum ama ismi Lilakutu, bütün ürünlerin açıklamaları haricinde içinde ne var kısmı da var, çoğunlukla organik sertifikalı, doğal içerikli, hayvan dostu ürünler, bir de site yönetimi cilt tipiyle ilgili soruları oldukça deyatlı cevaplıyor, bir çok üründe kullanıcı yorumları da var, yaklaşık 4,5 kez alışveriş yaptım, her seferinde de başka ürünlerden bir kaç tane tester yolladılar.. Bi göz atın isterseniz, ben de ordan bi çatlak kremi almayı düşünüyorum ama çatlak gerçekten genetik o yüzden işe yarar mı bilmiyorum :/ Benim annemin karnında yok ama bacaklarında var, bende de olabilir diye düşünüyorum..

Bende 12+5 im ve gece kustum burnumdan çıktı resmen ve bugün yine kusmalarım arttı ağlıyordum tam seni gördüm , canım acıyor artık kasıklarım batıyor kusunca geçmicekmiş gibi geliyor uyuyamıyorum da kokular sesler herşey rahatız ediyor şekerimi tansiyonumu ölçtüm herşey normal kalp atışını hızlı biraz sadece yemeğe korkuyorum ilaçlar var içemedim :KK43: napıcam böyle

Bugun hic biseu yemedim annem israrla bisey ye miden bos dedi agzima attim 5 dk gecti gecmedi hepsi cikti ondan sonra da kesilmedi zaten kac kere kustum hatirlamiyorum. Demekki bu haftalarda oluyor canim bi arkadasa da olmus. Son kotu gunlerimizdir insallah. Ben bugun sadece 2 paket cubuk krakerle duruyorum dr bugun sadece kraker ye dedi gercekten de onu yiyince kusmadim. Serumde iyi geldi mecbur taktirdim cunku bayilacak duruma gelmistim esim kucaklayip goturdu hastaneye. Aman dikkat et bu ara evde tek kalma mumkunse canim zaten son gunler bence duzelecek az kaldi. Yarin kendi doktoruma gidecegim randevum var ona da soracagim.

Merebalar, ben de nisan annesiyim :) ben dermomarketten bi sabun almıştım üretim tarihi çok eskiydi, daha sonra ddf tonik almıştım son kullanma tarihine dikkat edilsin diye not düşmüştüm, dikkat etmişlerdi, ama şimdi online alışverişte çoğunlukla kullandığım bi site var reklam olur mu bilmiyorum ama ismi Lilakutu, bütün ürünlerin açıklamaları haricinde içinde ne var kısmı da var, çoğunlukla organik sertifikalı, doğal içerikli, hayvan dostu ürünler, bir de site yönetimi cilt tipiyle ilgili soruları oldukça deyatlı cevaplıyor, bir çok üründe kullanıcı yorumları da var, yaklaşık 4,5 kez alışveriş yaptım, her seferinde de başka ürünlerden bir kaç tane tester yolladılar.. Bi göz atın isterseniz, ben de ordan bi çatlak kremi almayı düşünüyorum ama çatlak gerçekten genetik o yüzden işe yarar mı bilmiyorum :/ Benim annemin karnında yok ama bacaklarında var, bende de olabilir diye düşünüyorum..

Bir inceliyim soyledigin siteyi ilk defa duydum bakayim urunlere. Catlak isi genetik evet ama bol su icip dogru kremi kullanirsak en aza indirgeriz diye dusunuyorum:)

Bir inceliyim soyledigin siteyi ilk defa duydum bakayim urunlere. Catlak isi genetik evet ama bol su icip dogru kremi kullanirsak en aza indirgeriz diye dusunuyorum:)
Umarım öyle olur, ben günde 3,4 lt su içerdim zaten şimdi daha da arttı ama üst bacağımda çatlak var ergenlikten, umarım devamı gelmez, ben de siteyi iki sene önce keşfetmiştim, bayıldım resmen, bu arada benim doğum da 15 nisan çok yakınmış :)

Umarım öyle olur, ben günde 3,4 lt su içerdim zaten şimdi daha da arttı ama üst bacağımda çatlak var ergenlikten, umarım devamı gelmez, ben de siteyi iki sene önce keşfetmiştim, bayıldım resmen, bu arada benim doğum da 15 nisan çok yakınmış :)

Benimde ust bacakta biraz catlak var ama belli olmuyor ufak ufak. Su hic icmiyorum o yuzden galiba. Bugun ufak suyu zor bitirdim ama arttirmam sart. Evet tarihlerimiz baya yakin saglikla kucagimiza aliriz insAllah :)

Acıbademi aradım az önce nifty 2700 dedi küsürüde vardı:)benim hastanem daha insaflı 2270 tl:)neyse parası batsın.yeterki iyi çıksın

Valla çok feci moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.1/60 çok çok çok ciddi bir sonuç:KK43:biogen laba baktım internetten esenlerdeki mi?nifty mi harmony mi yaptırıyorsun
Nifty yaptıryorum nerde olduguna bakmadım açıkcası esenlerdeyse mecbur gidicem

Su içmeye çalış eğer bi alışırsan sonra bırakamazsın, mide bulantılarına da iyi gelir, sadece yemek yerken içme, bana da bi kaç arkadaşım çok su içmek de zehirlenmeye neden oluyor dediğinden beri dikkat ediyorum içtiğim litreye, azı da fazlası da iyi değil işte:) ay işallah yaa, benim yeni yeni heyecanım artmaya başladı:) ikihayat ikihayat

Acıbademi aradım az önce nifty 2700 dedi küsürüde vardı:)benim hastanem daha insaflı 2270 tl:)neyse parası batsın.yeterki iyi çıksın

Valla çok feci moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.1/60 çok çok çok ciddi bir sonuç:KK43:biogen laba baktım internetten esenlerdeki mi?nifty mi harmony mi yaptırıyorsun

http://www.prenatest.com.tr/nerede_yaptirilir.asp Merkezleri böyle yazıyor ama bi arayın isterseniz bende arayıp gidicem

Var su anda da ama 2 3 saat onceki gibi degil azaldi da korkuyorum her an kusabilirim diye:( mahvetti beni bugun 15 dk da bir kusmak nedir en son elim ayagim bosaldi bayilacak gibi oldum da esim tuttu hemen doktora gittik zaten. Bir daha olmaz insallah. 12+4 um insallah son kotu gunlerimdir ya gecen haftalarda hic boyle olmamistim gercekten tavan yapti :(
Geçmiş olsun canım yaa geçmeden biriki hafta önce tavan yapıyo doğru ozellikli 12. Haftada az kaldı inşallah

Ay inşallah arkadaşım inşallah.dua edin lütfen.
İnanın ailede çok başımıza geldi ikili testte böyle abuk şeyler çıktıgı çok şükür hiç başımıza gelmedi. Doktor burun kemiğini ve göğüs kafesini gördü mü ? Bir de ense kalıngını ölçtü mü?

İnanın ailede çok başımıza geldi ikili testte böyle abuk şeyler çıktıgı çok şükür hiç başımıza gelmedi. Doktor burun kemiğini ve göğüs kafesini gördü mü ? Bir de ense kalıngını ölçtü mü?
Canım benim kardeşimde zeka geriliği var ve o acıyı yaşayan bilir.yıllardır içimiz bir yangın yeri.o yüzden kendi çocuğumdada böyle bir şeyin düşüncesi bile deli ediyor beni:(allahım bu aileye ikinci kere yaşatmasın dedi babam telefonda içim yandı.canım ultrasonda herşey normal çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı 1.5 falandı sanırım gayet iyi dedi doktorum.testte trizomi 21 kötü çıkmış.ultrason iyi olunca bende anlam veremedim.beta hcgb normalin üstünde çıktığı için bu oranı düşürmüş dedi doktorum.betam hamileliğin başından beri çok fazla katlamıştı.ikiz mi acaba diye bile düşündüm.bakalım yarın şu testi yaptırıyım da nasıl gececek sknucu aöans kadar günler bilmem.

Canım benim kardeşimde zeka geriliği var ve o acıyı yaşayan bilir.yıllardır içimiz bir yangın yeri.o yüzden kendi çocuğumdada böyle bir şeyin düşüncesi bile deli ediyor beni:KK43:allahım bu aileye ikinci kere yaşatmasın dedi babam telefonda içim yandı.canım ultrasonda herşey normal çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı 1.5 falandı sanırım gayet iyi dedi doktorum.testte trizomi 21 kötü çıkmış.ultrason iyi olunca bende anlam veremedim.beta hcgb normalin üstünde çıktığı için bu oranı düşürmüş dedi doktorum.betam hamileliğin başından beri çok fazla katlamıştı.ikiz mi acaba diye bile düşündüm.bakalım yarın şu testi yaptırıyım da nasıl gececek sknucu aöans kadar günler bilmem.
Canım tamamını okuyamadım ama bir sorun var sanırım ben panaroma test yaptırdım canım henüz sonuç bekliyorum eşimin de benim de ailemde özel çocuklar var o yüzden diken üstündeyiz. İnternetten araştırabilirsin ben 900 dolar karşılığında yaptırdım canım. Güzel haberler alacağız inşallah.

Kızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni
geçmiş olsun yüreğinizi ferah tutun rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. risk hepimiz için var sonuçta bu testler istatistiki sonuçlara dayanıyor.
bende harmony ya da nifty düşünürken doktorum daha yeni olan serenity testi önerdi fiyat 2000 tl.. testler aşağı yukarı aynı bunların ilk çıkanı ve uzun yıllardır yapılanı harmony diye duydum. o yüzden karar vermişseniz yaptırın kafanız bulanmadan. nifty yaptıran arkadaşlar da var.
tez zamanda hayırlı sonuçlar alıp paylaşmak dileğiyle.

Canım tamamını okuyamadım ama bir sorun var sanırım ben panaroma test yaptırdım canım henüz sonuç bekliyorum eşimin de benim de ailemde özel çocuklar var o yüzden diken üstündeyiz. İnternetten araştırabilirsin ben 900 dolar karşılığında yaptırdım canım. Güzel haberler alacağız inşallah.
Evet canım ikili testim trizomi 21 1/60 oranında riskli çıktı ve doktorum amniyosentez ya da bu harmony nifty türevi testlerden birini yaptırmamı istedi.amniyosentez istemediğim için bu testleri araştırdım sabah arayıp uygun bulduğum yere hemen gideceğim.aç tok farkediyor mu bu testler bu arada

amin hep güzel haberler alalım.. benim sonuçlarım haftaya çıkıyor heyecanla bekliyorum. senin sonuçlarına ne kadar var canım. muayenen yarınmış ne güzel görüceksin bebişini:KK200:

Back
X