- 19 Ekim 2024
- 494
- 434
- 18
Aaa neden takmadılar? Hastahanede mi olmuştu doğumCesaret edemiyorum epidural iğnesine bilemiyorumönceki doğum istemiştim ama takmamışlardı bu sefer bakalım ne olacak şu an her şeyi akışa bıraktım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa neden takmadılar? Hastahanede mi olmuştu doğumCesaret edemiyorum epidural iğnesine bilemiyorumönceki doğum istemiştim ama takmamışlardı bu sefer bakalım ne olacak şu an her şeyi akışa bıraktım
![]()
Bana da geçen sarma sarıp attılar buzluğa gelenin gidenin olunca pişir diye dedim anne koştur koştur ben doğurunca kek sarma yemeğe mi gelecekler o arada gelecek adam düşünsün eli boş gelmesin dedimKızlar bu gelene gidene ikram muhabbetini ben kayınvalideme sordum ne yapalım diye. Pasta börek verecez tabi diyormevlit mi yapsak hepsi çıkar aradan dedim mevlit yapana kadar gelenler ne olacak diyor dhdjdkdk 40 ına kadar gelmesin kimse ne alaka diyorum kime dicez gelmeyin diye diyor shshsjsj ben doğurduktan sonra daha buraya girip bişey yazamam size herhalde bu gidişle
gelene gidene kek kurabiye yapmam gerekecek ahahahaha
Sancım bir anda çook arttı epidural istiyorum lütfen vs dedim ancak ebe bebek gelmek üzere uzun sürmeyecek epidural takmam bu aşamada dediAaa neden takmadılar? Hastahanede mi olmuştu doğum
aman yarabbi daha neler duyucaz :)Bana kalsa arayana gelmeyin derim de benim kayınpederim de değişik biraz. Çok nazlı ilgi hastası bi adam. daha 53 yaşında ama bayramda gelenleri arayanları falan not alıyor kağıda isim isimaramayanlara da küsüyor …. O sebeple hastaneye bile gelen olur bana maalesef
benim ne zamandır ayağımda ağrı var. üstüne basamıyorum. seke seke yürüyorum. sanıyorum artık kiloyu kaldıramıyor bacaklarımız,ayaklarımızKızlar sol bacağımın kasığıma yakın kısmında bi ağrı var hep sol yana yatmaktan mı bilmiyorum. Yürürken zorluyo beni zaman zaman. Kontrole gidince doktora soracağım ama sizde de benzer şeyler var mı normal mi acaba
Tabi benim içinde cinsiyetin hiçbir önemi yok birde ben tüp bebek yollarınıda gördüm yeterki diyorduk evimizde bebek olsun sonra tabi doğal yollarla hamile kaldım ondan şimdi bana ikinci kızmı sorduklarında hayır diyorum erkek ayyy keşki kız olsaydı diyorlar o kadar sinir oluyorumki ya diyorum ne alaka hayırlı evlat olsun yeterki hemen aklıma kendi görümcem geliyor kv hasta bir sürü ilacları var amaliyatları kızın hiç umrunda diğil hatta annesine demişki bak sen kansersin ben kendi yoluma bakmalıyım yarın bir gün ölücen ben ne olucam diyor halbuki kadın kanser bile diğil yani tehlikesi var ama sonuçta diğil tedavi oluyor ve erkek çocukları asla bunu demez annelerine hatta eşim sinirlendi kıza işte bu da kız çocuğuİnan benimde öyle bi niyetim yoktu erkek olsun kız olsun hatta kizlarim erkek olduğunu duyunca çok üzüldüler kız kardeş istedilerhalkımıza hayirlisi olsun artık
![]()
Bence gelinmemeli zaten bi süre amaBende aynısını düşünüyorum, yeterde artar. Beğenmeyen gelmesin
dimi muhtemelenbenim ne zamandır ayağımda ağrı var. üstüne basamıyorum. seke seke yürüyorum. sanıyorum artık kiloyu kaldıramıyor bacaklarımız,ayaklarımız
Bizim memlekette 40 kadar kimse gelmiyor bebekli eve şimdi sen desen 40 olmadan dışarı çıkıcam belkide izin vermez ya bu da aynı hatta bu daha kötüsü anne lohusa bebek daha yeni doğmuş hiç aklım almıyor..oğlumda 40 olmadan gelmek isteğen vardı hemen dedim kv ağrılarım var lohusayım çay bile koyamam birde benden bekliyor benim kendime yardım eden lazımKızlar bu gelene gidene ikram muhabbetini ben kayınvalideme sordum ne yapalım diye. Pasta börek verecez tabi diyormevlit mi yapsak hepsi çıkar aradan dedim mevlit yapana kadar gelenler ne olacak diyor dhdjdkdk 40 ına kadar gelmesin kimse ne alaka diyorum kime dicez gelmeyin diye diyor shshsjsj ben doğurduktan sonra daha buraya girip bişey yazamam size herhalde bu gidişle
gelene gidene kek kurabiye yapmam gerekecek ahahahaha
bencede öyle. ilk hamileliğimde böyle bi şey hiç yaşamadım. şimdi o zaman doğurdum kilodaydım. yani kapasitemi aştımKızlar sol bacağımın kasığıma yakın kısmında bi ağrı var hep sol yana yatmaktan mı bilmiyorum. Yürürken zorluyo beni zaman zaman. Kontrole gidince doktora soracağım ama sizde de benzer şeyler var mı normal mi acaba
dimi muhtemelentaşıma kapasitesinin üstüne çıktıysam bacak napsın
![]()
Aynı benim de sol kasigimda ağrı var ve nedenini bilemiyorumKızlar sol bacağımın kasığıma yakın kısmında bi ağrı var hep sol yana yatmaktan mı bilmiyorum. Yürürken zorluyo beni zaman zaman. Kontrole gidince doktora soracağım ama sizde de benzer şeyler var mı normal mi acaba
Ben 67 kilo ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum ama 64 kiloya düştüm ilk üç ay dengeli beslenmiştim 7 kiloya yakın aldım görünüyor ama 67 den bakarsan 4 kilo aldım duruyor ben ikinci ihtimali daha çok seviyorumbu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
chate sordum 72-75 ile kapatırsın dedi
Ben 62yle hamile kalmıştım ama ilk 3 ay çok verdim şuan 63 kiloyum :)bu arada kızla kilo durumları nasıl. ben sabah tartıldım 69,65 de direniyorum. 70 olmamak için :)
60 ile hamile kalmıştım.
chate sordum 72-75 ile kapatırsın dedi
En başından beri benim de kuyruk sokumu kemiğimde ağrı var otururken kalkarken çok zor oluyor bir çözüm de bulamadım maalesef inşallah doğumdan sonra geçerAynı benim de sol kasigimda ağrı var ve nedenini bilemiyorum
Ben 67 kilo ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum ama 64 kiloya düştüm ilk üç ay dengeli beslenmiştim 7 kiloya yakın aldım görünüyor ama 67 den bakarsan 4 kilo aldım duruyor ben ikinci ihtimali daha çok seviyorum![]()
Bı fizik tedaviye gorunsen mi acaba ama doktora mutlaka söylemekte fayda varEn başından beri benim de kuyruk sokumu kemiğimde ağrı var otururken kalkarken çok zor oluyor bir çözüm de bulamadım maalesef inşallah doğumdan sonra geçer
Bilmiyorum ki canım artık az kaldı idare ediyorumBı fizik tedaviye gorunsen mi acaba ama doktora mutlaka söylemekte fayda var
Sende ve bebekte bir sıkıntı oluşmazsa 39dan önce almam demişti son gittiğimde banaKızlar sezeryan için çoğunlukla 38.ci haftalarda gün veriyorlar deyil mi
Ol ol ben de oluyorumBenim de boynum karardı. Ablamda da olmuştu doğumdan sonra geçti. Bizimki de geçer inşallah
Benim 34+1 de 2724 gramdı. Benimki biraz önden gidiyorkendim de totalde 9 kiloya yakın aldım ama ekstra yaptığım hiçbir şey yok çok kasmamak lazım bence
Ay sinir oldum kayınvalidene. Kocan yanında olup seni anladıktan sorna gerisine saydır gitsin valla insanlar çok anlayışsız
Ben bayadır kullanıyorum göğsümde çok kaşıntı oluyordu o iyi geliyor. Çok abartmadan duştan çıkınca masajsız sürüyorum. Ebeye de sordum ovalayarak masaj yapmadığın sürece sıkıntı olmaz ama sürekli de bol bol sürme dedi bana