- 19 Ekim 2024
- 494
- 434
- 18
40 haftayı geçecek diye korkuyorum. Doktorum "ooo karnın daha çok yukarda" dediği için panikledimm sanırımBence 37 den sonra basla yemeye 36 haftalik ama karnında ne kadar durursa suan o kadar iyi bence canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 haftayı geçecek diye korkuyorum. Doktorum "ooo karnın daha çok yukarda" dediği için panikledimm sanırımBence 37 den sonra basla yemeye 36 haftalik ama karnında ne kadar durursa suan o kadar iyi bence canim
Benim de öyle40 haftayı geçecek diye korkuyorum. Doktorum "ooo karnın daha çok yukarda" dediği için panikledimm sanırım![]()
Evet epidural istiyorum, hatta hastahaneye gider gitmez söyleyeceğim ilk şey bu olucak sanırımBenim de öyleepidural almayı düşündün mü nasıl yapacaksın
ben başlayacağım şimdiden tişörtüm sütyenim değdikçe rahatsız oluyroumGöğüs kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben kantaron ile nemlendiriyorun bir de tahin üstü yağ denicem faydası oluyor mu ki boşuna mı çabalıyorum
Yok iyi yaptın yaşında az zaten kaç sene gecmiş aradan birde insan zor günleri unutuyor o ağrıları ve s.Benim kardeşiminde 2 kızı var kendi kızlarım gibi seviyorum onları 12 sene sonra yine ve yine kıza hamile amaç erkek çocuğu diğil asla sadece 2 çocuk az diyeTanıştığıma çok memnun oldumAynenn aslında hiç istemiyorduk ne ben ne de esim çünkü çok zor yillar gecirdim hem ikiz hem premature annesi olarak ama kizlar büyüdkçe anne kardeşimiz olsun diye çok ısrar ettiler bende kendimde o isteği görünce Allah nasip etti çok istediler onlara kıyamadım benimde hiç kardeşim yok diye biraz duygusal da düşündüm bakalım artık ne olcak 3 çocukla
![]()
Hayır sorun olmaz gelir onlar biliyor zaten daha vakitleri de varEvet epidural istiyorum, hatta hastahaneye gider gitmez söyleyeceğim ilk şey bu olucak sanırımÇok zorlanırmıyız şuan aşağıda olmadığı için? Korkuyorum zorlayacak diye
![]()
Günde kaç tane yemeliyiz mesela benim bazen canım istiyor kahvenin yanına 2 tane yiyorum. 35.haftadayımBence 37 den sonra basla yemeye 36 haftalik ama karnında ne kadar durursa suan o kadar iyi bence canim
günümüz bile aynı. bazen çok yumuşak oluyor bazen sert. poposu değilde yalancı sancı dedikleri kasılmalar oluyor sanırımKızlar karnınız yumuşak mı benimki semsert ya hele böyle göğüs kafesimin oraya poposunu mu dayıyor napıyor anlamıyorum bugün bi değişik 34 haftaya girecez 2 gün sonra bu arada
bencede 37-38 den sonra yersinGününüz aydın olsun annişleeer. 2 gün önce kontrolüm vardı Allah'a şükür herşey yolunda, bebişin kilosu olması gerektiği gibiNormal doğum istiyorum..
Şuan 36 haftayım ama karnım hala çok yukarda, sanki inmeye niyetli değil gibi. Başkalarına bakıyorum birazda olsa inmiş. Bebiş mideme çok çöküyor. Hurma yemeye başlasammı acaba? Yoksa erkenmi?
İnan benimde öyle bi niyetim yoktu erkek olsun kız olsun hatta kizlarim erkek olduğunu duyunca çok üzüldüler kız kardeş istedilerYok iyi yaptın yaşında az zaten kaç sene gecmiş aradan birde insan zor günleri unutuyor o ağrıları ve s.Benim kardeşiminde 2 kızı var kendi kızlarım gibi seviyorum onları 12 sene sonra yine ve yine kıza hamile amaç erkek çocuğu diğil asla sadece 2 çocuk az diyesağlıkla hepimiz kucağımıza alak bebişlerimizi
![]()
Benim de boynum karardı. Ablamda da olmuştu doğumdan sonra geçti. Bizimki de geçer inşallahOramı tam göremiuorumda aynaylada bakmadım daha hahaha boyun çevrem çok karardı ya inşallah doğumdan sonra geçer
Benim 34+1 de 2724 gramdı. Benimki biraz önden gidiyorKızlaaarr bebişinizin haftası ve kilo boyları neleeerr beslenme tüyoları alalım birbirimizden
Ay sinir oldum kayınvalidene. Kocan yanında olup seni anladıktan sorna gerisine saydır gitsin valla insanlar çok anlayışsızArkadaşlar benim kv beni her gördüğümde şaka ile karışık siz bakamazsanız ben bakarım, sütünü sağ bırak ben bakarım, koynuma alır uyuturum falan diyo. Her defasında ama. Artık ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Normalde kocama şikayet gibi olur diye hiç ona yansıtmam, bu akşam artık dedim doğumdan sonra bu espiriler devam edecekse lohusayken kaldıramayabilirim, nazik de olamayabilirim haberin olsun. Bu arada adım gibi de eminim gerçekten bir yardım ihtiyacımız olsa anında arazi olur. Genç de değil 70 yaşında kadın derdi ne anlamıyorum. Ay ben de kv olcam böyle mi olcam yaaaaa![]()
Ben bayadır kullanıyorum göğsümde çok kaşıntı oluyordu o iyi geliyor. Çok abartmadan duştan çıkınca masajsız sürüyorum. Ebeye de sordum ovalayarak masaj yapmadığın sürece sıkıntı olmaz ama sürekli de bol bol sürme dedi banaGöğüs kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben kantaron ile nemlendiriyorun bir de tahin üstü yağ denicem faydası oluyor mu ki boşuna mı çabalıyorum
Kızlar bu gelene gidene ikram muhabbetini ben kayınvalideme sordum ne yapalım diye. Pasta börek verecez tabi diyormevlit mi yapsak hepsi çıkar aradan dedim mevlit yapana kadar gelenler ne olacak diyor dhdjdkdk 40 ına kadar gelmesin kimse ne alaka diyorum kime dicez gelmeyin diye diyor shshsjsj ben doğurduktan sonra daha buraya girip bişey yazamam size herhalde bu gidişle
gelene gidene kek kurabiye yapmam gerekecek ahahahaha
Zamanında gelsin inşallah canim bebikolar kendi gününü kendi seciyor40 haftayı geçecek diye korkuyorum. Doktorum "ooo karnın daha çok yukarda" dediği için panikledimm sanırım![]()
Yok etkilemez herhalde canim o kadar valla ben sezeryan olduğum için cok net bilgim yokGünde kaç tane yemeliyiz mesela benim bazen canım istiyor kahvenin yanına 2 tane yiyorum. 35.haftadayımo kadar etki etmez dimi
Daha doğar doğmaz misafir gelir mi ki yaKızlar bu gelene gidene ikram muhabbetini ben kayınvalideme sordum ne yapalım diye. Pasta börek verecez tabi diyormevlit mi yapsak hepsi çıkar aradan dedim mevlit yapana kadar gelenler ne olacak diyor dhdjdkdk 40 ına kadar gelmesin kimse ne alaka diyorum kime dicez gelmeyin diye diyor shshsjsj ben doğurduktan sonra daha buraya girip bişey yazamam size herhalde bu gidişle
gelene gidene kek kurabiye yapmam gerekecek ahahahaha
senin işin var. misafir mi ağırlıcan bebiş mi emzircen
Bana kalsa arayana gelmeyin derim de benim kayınpederim de değişik biraz. Çok nazlı ilgi hastası bi adam. daha 53 yaşında ama bayramda gelenleri arayanları falan not alıyor kağıda isim isimDaha doğar doğmaz misafir gelir mi ki yadüşünürler heralde en azından iki hafta dinlenir toparlanırsın
eğer çok gelen olur diyorsan yap şimdi buzluğa at istersen gelenlere çıkarıp çay yanında börek verirsin
![]()
Ahaha gerçekten nazlıymış heralde ilgiye çok aç insanlara da çok düşkün demekkiBana kalsa arayana gelmeyin derim de benim kayınpederim de değişik biraz. Çok nazlı ilgi hastası bi adam. daha 53 yaşında ama bayramda gelenleri arayanları falan not alıyor kağıda isim isimaramayanlara da küsüyor …. O sebeple hastaneye bile gelen olur bana maalesef
Ben açıkçası gelen olsa da çok bişey ikram etmeyi düşünmüyorum kahve filan içerler bi de şimdi bu sıcakta börek filan mı yapıcazBana kalsa arayana gelmeyin derim de benim kayınpederim de değişik biraz. Çok nazlı ilgi hastası bi adam. daha 53 yaşında ama bayramda gelenleri arayanları falan not alıyor kağıda isim isimaramayanlara da küsüyor …. O sebeple hastaneye bile gelen olur bana maalesef
Hayır sorun olmaz gelir onlar biliyor zaten daha vakitleri de varkısa kısa yürüyüşler hareketler doğum için iyi olur yapabilirsin kendini iyi hissediyorsan
günümüz bile aynı. bazen çok yumuşak oluyor bazen sert. poposu değilde yalancı sancı dedikleri kasılmalar oluyor sanırım
bencede 37-38 den sonra yersin
kafası aşağıda dimi dönmüş yani
İnşaallah bütün bebişler sağlıkla kolaylıkla gelsinZamanında gelsin inşallah canim bebikolar kendi gününü kendi seciyor
Yok etkilemez herhalde canim o kadar valla ben sezeryan olduğum için cok net bilgim yok![]()
Bende aynısını düşünüyorum, yeterde artar. Beğenmeyen gelmesinBen açıkçası gelen olsa da çok bişey ikram etmeyi düşünmüyorum kahve filan içerler bi de şimdi bu sıcakta börek filan mı yapıcaz![]()
Cesaret edemiyorum epidural iğnesine bilemiyorumHergün 15 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Fazlasına dayanamıyorum zatenSen epidrual almayı düşünüyormusun?
Ozaman haftaya başlarım en iyisiEvet kafası aşağıda. Gün geçtikçe heyecan basıyor insanı..
İnşaallah bütün bebişler sağlıkla kolaylıkla gelsin![]()