2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maşallah babypooh babypooh :) karnın belli oluyor mu artık senin nasil:) bulantin gecti mi ? benim sanki azıcık büyüdü göbuşüm ama sadece ben farkediyorum:anneadayı::KK200::nazar:

Kızlar merhaba 10+5 günümdeyim ama 9 haftada baslayan mide bulantım aşırı devam ediyor :KK43: sabah işe gidemedim yolda otobüsten inip kustum :KK43: zofer aldım 4mg bi de naneli şeker sakız iyi geldi. Başka önerisi olan var mı ?
Canım İnan ben hala zofer ve zofran ile dayanıyorum. Öncekine göre baya azaldı ama hala devam ilaca :(

Cok teşekkür ederim canım am
Doktorlar nedense hep aynı şeyi yapmaktan zevk alıyorlar. Daha çok yeni o değerin artacaktır. Sanki dış gebelik , kimyasal gebelik oranı çok yüksekmiş gibi davranıp insanın moralini bozuyorlar. Benim ilk değerim 193 tü kese göremedi umursamadı bile beni. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 427 çıktı bu seferde kese yok emin değiliz dedi. Keseyi gördü bebek yok dedi . Boş gebelik olabilir dedi. Yani bunlara bakarsan moralin hiç düzelmez canım. Sen allaha bırak. Bence gayet hamilesin. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah böyle güzel şeyler duyunca mutlu oldum

Test yaptiran arkadaslarim insallah hayirlisiyla sonuclariniz temiz gelsin.
Bende test yaptirmadim rabbime emanet insallah sag salim kucagimiza alir guzel gunlerini hepimiz görürüz.:anne:inşirah suresi okuyabilirsiniz ferahlamak adina.Peygamberimize sıķıntılı oldugu bi zamanda indirilmis bir sure.kisa bir sure.
:nazar:ben bir 10 dk dir galiba tekme hissediyorum kizimda 16 da hissetmistim tanidigim icin bu sefer erken hissetmis olabilirm diye dusunuyorum:KK200::anneadayı:
Çoook tşeekkürler

Hic oyle bisey demediler bana canim. 2200 mu 2100 mu neydi 1800e dustu nakit. Ama dr dediki disarda ucuzlari da var kapsamlari farki ya genoksda yaptir ya burda dedi ben genoksda yaptiracagim.
3 kademeli yapıyorlar siz kademeyi seçiyorsunuz
1. Kademe sadece down sendromuna (trizomi 21) bakıyor
2. Trizomi 21 , 18 ,13 bakıyor
3. Hepsine bakıp birde turner falan bakıyo
Fiyatları buna göre değişiyor

Geçmiş olsun hemen doktoruna danış canım genelde kan olmadıkça problem olmuyor ama ilaç verir belki önlem olarak. Bir de istirahat etmeye çalış, çok ayakta kalma.

valla daha arayacagim doktorum yok ama bilmiyoorum bekliyorum pazartesoni

3 kademeli yapıyorlar siz kademeyi seçiyorsunuz
1. Kademe sadece down sendromuna (trizomi 21) bakıyor
2. Trizomi 21 , 18 ,13 bakıyor
3. Hepsine bakıp birde turner falan bakıyo
Fiyatları buna göre değişiyor

Hepsini kapsiyor benimki. Kadinla telde konustuk en genis kapsamlisi dedi zaten arkadasimin ailesinin devamli test yaptirdiklari lab. O vasitayla yonlendirdiler doktorumda ya orasi ya burada yaptir kapsam olarak digerleri dar olabilir dedi o sekilde karar verdik.

basak hanima randevum var bakalim 10 ekimde tanisacagiz kendisiyle inşallah isinirim. herkes ovuyo orayi

Ben de doğum konusunda iyiler diye biliyorum, ben evlendikten sonra normal muayeneye gitmek istediğimde araştırmistim Başak hanım ismi aklımda kalmış. bir doktor iyi diye biliniyorsa yoğunluk olabiliyor randevularini önceden alırsan sorun olmaz. Umarım içine siner. Bize de yaz canım fikirlerini aklımızda olsun birilerine lazım olursa...

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize insAllah nifty sonucu da guzel gelir. Bugun zaten gune gergin basladim oyle de devam etti gercekten olumsuz dusunce olumsuzlugu cekiyor inandim artik. Doktoruma cok guveniyorum burun kemigi olusmus,kalbe giden damarlar iyi bence sonuc kotu cikmayacak tecrubelerime dayanarak soyluyorum ama sen ikilide vs yipranirsin ugrasma direk nifty yaptiralim dedi ense kalinligi ust sinirda ama rahat bekle sonuc kotu cikmayacak dedi. Dedi de iste endiselendim 2.4 dusuk bi rakam degil arkadaslarima soruyorum hep 1 1.5 civari:KK43: yarin gidip kan verecegim hala yoldayim inanilmaz trafik var hastanenin onunde buyuk kaza olmus 2 ölü vardi tasiyorlardi ondan da etkilendim bugun ruh gibiyim:KK43: bugun yetisemeyecegim de yarin verecegim kani ortalama 10 gunde geliyormus bakalim 10 gun nasil gececek.

Bu arada demir vitamin magnezyum balik hapi vs verdi ama cogunuzun kullandigini degil baska duymadigim ilaclari verdi bende hic sormadim eczaneye sordum cok iyi ilaclar merak etme dedi. Bir de grip asisini yaptirdim dr kesinlikle yaptir dedi esim de yaptiracak. Eczaneye de sordum gebelere yapiyoruz sorun olmuyor dedi ama doktor sadece 2 asi ismi yazdi baska yaptirma dedi yaptiracak arkadaslar doktorlarina sorup yaptirsinlar.

2,5 üst limit canım senin değerin yakın sadece ustunde degil.. icini ferah tut dua et iyi dusun evet evhamliyken olumsuzu dusunuyoruz ama insallah saglikli bir bebishin olacak.. milimetrik degerden bahsediyoruz aletin de yanilma payi olabilir belki 2.2 flndir. İnşallah nifty sonucu iyi gelecek bak gör.. vitaminlerini al kendine iyi bak sen iyi ol bebish in de iyi olur...

2,5 üst limit canım senin değerin yakın sadece ustunde degil.. icini ferah tut dua et iyi dusun evet evhamliyken olumsuzu dusunuyoruz ama insallah saglikli bir bebishin olacak.. milimetrik degerden bahsediyoruz aletin de yanilma payi olabilir belki 2.2 flndir. İnşallah nifty sonucu iyi gelecek bak gör.. vitaminlerini al kendine iyi bak sen iyi ol bebish in de iyi olur...

Cok tesekkur ederim canim, ama iste istesemde rahat olamiyorum. Sonuc gelene kadar diken ustundeyim :( doktorum sinir 3 dedi seninki ust sinir benim icim rahat kotu sonuc gelmeyecek dedi. Burun kemigi vs iyi dedi gercekten cok zor bir surec Allah kimseye yasatmasin.

kızlar bana yardım edın lutfen ıkılı testımı yaptırdım sonuclar yenı cıktı kombıne rısk 1.710 cut off degerının altında ıkılı test 1.188 cut off degerının uzerınde yas rıskı 1.810 trısomy 13/18 + nt 1.10000 doktorum bu sonuclar ıyı degıl amnıyosentez dedı dırek bende sebebını sordum yanı neye sebep oluyor hocam dedım yanı dedı buyuk bır ıhtımalle temız cıkar ama amnıyosentez yapılması lazım dedı kızlar kafayı yıcem amnıyosentezde cok saglıklı bır sey degıl bılıyorum ama bana yardımcı olun degerler cokmu kotu doktora sonuc ne olacak dıye sordugudumga adam akıllı bır cevap alamadım ee ne olursa olsun doğurmayacakmısın sonucta dedı evet dedım ama anne adayı olarak ne ıle karsı karsıya oldugumu bılmek hakkım dıye dusunuyorum saglık bakanlıgında calısan arkadasım ozel hastaneler hep boyle yapıyor buyuk cogunlugu testlerden para alabılmek ıcın yonlendırıyor sacmalama doktorunu degıstır dedı kızlar bana yardım edın kafayı yıcem gercekten

Amniyosentez uygulaması sağlıksız bir şey degil canim standart bir uygulama ikili testlerde risk çıkınca bildiğim kadarıyla. . Malesef ticari şeyler söz konusu , testlere paralar akitabiliriz anne adayıyiz doktorun ağzından çıkacak 2 söze bakıyoruz duygusal davranıyoruz. Ama kesin ticaridir deyip yaptirmamak da hep soru isareyleriyle gececek bir hamilelik donemi demek.. için içini yiyene kadar en garanti test hangisiyse onu yaptır derim. . Paran boşa gider mi gitmez mi bilemeyiz ama testin sonuçta bebeğinin sağlık durumunu öğreneceğin kesin.. doktoruna güveniyorsan da hemen başka bir doktorla görüş ona göre kesin bir şeye karar ver canım. Hakkında hayırlısı inşallah her şey yolundadır. .

Cok tesekkur ederim canim, ama iste istesemde rahat olamiyorum. Sonuc gelene kadar diken ustundeyim :KK43: doktorum sinir 3 dedi seninki ust sinir benim icim rahat kotu sonuc gelmeyecek dedi. Burun kemigi vs iyi dedi gercekten cok zor bir surec Allah kimseye yasatmasin.

Tabi canım biz ne desek boş şuan ama uzme cok kendini, bak gör sonucun iyi gelecek.. doktorlar tecrübeli burun kemiğinden vs anlıyor direk. O da kötü gelmeyecek demiş bak, zaten suphe veya olumsuz bir şey olsa pat pat söylüyorlar bilirsin.. Amin Allah yaşatmasın kimseye .. İnşallah güzel haberler gelecek. Yeğenlerimiz sağlıklı turp gibi gelecek :*

Ya hanımlar havuç yemek bi miktardan sonra zararlı diyorlar aslında a vitaminine ne kadarı zararlı olabilir ki

Ya hanımlar havuç yemek bi miktardan sonra zararlı diyorlar aslında a vitaminine ne kadarı zararlı olabilir ki

A vitamini açısından zengin A vitamini de vücutta depolanıyor.Karaciğere zarar verebiliyor.Bi de çiğ tüketmek daha iyi pişince glisemik indeksi artıyor

Back
X