Benimde sözde aklımda yoktu eşim bir gün iş toplantısından zorla çıkardı , ailesi beni başım açık diye istemiyordu ozamanlar bende daha var diye çok takılmamıştım üzülmüştüm ön yargılılar ama yaş 22 daha ne gerek var dedim , dükkana gittik eşimin bir sinirli konuşuyor işten ayrılacaksın okulu uzaktan eğitim yapıcaksın ya da Sadece sınavlara gidiceksin öyle herkese Güleryüzlü olmucaksın elemanlarla mesafe olucak aranda ben diyorum ki adam delirdi etti kesin korkmaya da başladım biraz uzak oturuyorum yakın dur şöyle bundan sonra dibimde durucaksın tamam dedim kesin eski sevgilim geldi etti bu kıskandı ilk kez aklıma ne gelicek gençlik başımda zaten ramazandayız bi de bu arada bayramdan sonra seni istemeye gelicez dedi ben kaldım öyle ah ah ne heyecanlıydı ama o an anlamıyorsun işte bayrama kalmış 10 gün ben babama asla diyemem zaten yaş küçük okul falan dedim olmaz olucak annemler hazırlandı falan anneme geldim dedim annem fenalaştı anne babamla konuş yoksa adamlar öyle pat diye gelicek babam kalıcak dedim tam 23 yaşında da nikahımız oldu 1 ay sonra da düğünümüz
Okuldan arkadaşlarım ajan olucak kadındın anne olmayı çok istediğini bilirdikte bu kadar erken düşünmedik etmedik dediler bende düşünmemiştim birden gelişti herşey işte bende sözde 28 yaşında evlenecektim