2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar sznde bebekler geri geri gdıo mu bzmkı oyun halısından kaçıo resmn:KK66:
Canım bizim ayaklarını hareket rttirmekten yastıktan kayıyor ancak
Zeytinyağı verdim henüz bişi olmadı :KK43:
Sen kayısı ye bol su iç bence kakasını yapamıyor diye yoksa rahatlıcak
zezeozge zezeozge canım hayırlı sabahlar bugün güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)
. Şimdi ultrasondan çıktık sonucu bekliyoruz bizim raporda da tip 2a yazıyormuş

Kızlar 66 günlüğüz. Sanki emzirme süremiz kısaldı gibi. OncedenYarım saati geçerdi. İki gündur sanki 10 15 dk sürüyor. Kızım homurdanmaya ve memeye dişini geçirmeye başlıyor.

Sizlerin emzirme süreleriniz ne kadar acaba ?
Benimkide oyle 15 dk ama 4 -5 saat gibi uzun ac kaldiysa 25 dk emiyo.

Kucağımda emzirme şeklinde hiç durmuyo omzuma koyunca susuyo karnı mı ağırıyo bilemedim
Gaz masajı yaptın mı? Yapmışsındır heralde ama yine sorayım dedim. Bizim oğlan kala yapamadığı zaman eşim çocuğun yüzü dışa dönük vaziyette kucağına alıyor ve bi kolunu bacaklarının altına geçirip bacakları kaldırıp indiriyor 15-20 dk sonra kakasını yapmış oluyor. Dik tutunca ve hareket ettirince yer çekiminin etkisiyle daha kolay yapıyolar sanırım. O kalayı yapana kadar çok huzursuzlanıyor bağırıyor ama eşim dinlemeden o hateketi yapmaya devam ediyor.

Arkadaşlar kızımı dün hastaneye götürdüm ne olduysada hastaneden beri doğrü düzgün emmiyor hatta demin memeyi dayadım ağlaması arttı kafayı yiyecem ağlasa bile yerdi yavrum bir anda kesildi üzüntüden ağlıyorum.kakasını yapmadı 3 gündür gazı baya var çok üzülüyorum aç kaldı yavrum ağlarken uyudu öylece :KK43: umarım meme reddi yaşamıyoruzdur
Soyuyolar ya bebekleri cok korkuyolar.bnde kizimda yasadim. Sarilik yuznden kan tahliller faln yapildi ayni gun kalca ultrasonu ve asi da yapildi.yavrum 1 hafta normale donemedi
Her soydugumda alt degistrdigimde katilircasina agladi. Sonra duzeldi ama.gecer uzulme

Soyuyolar ya bebekleri cok korkuyolar.bnde kizimda yasadim. Sarilik yuznden kan tahliller faln yapildi ayni gun kalca ultrasonu ve asi da yapildi.yavrum 1 hafta normale donemedi
Her soydugumda alt degistrdigimde katilircasina agladi. Sonra duzeldi ama.gecer uzulme
Ya birde hastane buz gibiydi her yerde altını mecbur çıkarıyoz üşüttü gaz oldu sanırım bugün çok daha iyi

Gaz masajı yaptın mı? Yapmışsındır heralde ama yine sorayım dedim. Bizim oğlan kala yapamadığı zaman eşim çocuğun yüzü dışa dönük vaziyette kucağına alıyor ve bi kolunu bacaklarının altına geçirip bacakları kaldırıp indiriyor 15-20 dk sonra kakasını yapmış oluyor. Dik tutunca ve hareket ettirince yer çekiminin etkisiyle daha kolay yapıyolar sanırım. O kalayı yapana kadar çok huzursuzlanıyor bağırıyor ama eşim dinlemeden o hateketi yapmaya devam ediyor.
Yapıyorum kaka için gaz için.benimkide o tarz durumlarda kakasını yapardı ama bir hafta yapmadığıda oluyor inşallah bu kez o kadar sürmez çok canı yanuyor

Canım bizim ayaklarını hareket rttirmekten yastıktan kayıyor ancak

Sen kayısı ye bol su iç bence kakasını yapamıyor diye yoksa rahatlıcak
. Şimdi ultrasondan çıktık sonucu bekliyoruz bizim raporda da tip 2a yazıyormuş
Çok şükür tip2alar kolay düzeliyor

Günaydın tatlı anneler iki gündür giremedim yol hazırlığı ütü çamaşır valiz hazırlığı falan başımı kaşıyacak vaktim yok tabii bir senedir memlekete gitmeyen ben heyecandan ölecek :)
Aynı ben de öyleyim canım gün sayıyorum herkes bizi bekliyor memlekette ilk defa oglumla yalnız bir yere gideceğiz .

Back
X