- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #40.801
Bzmkı anne karnında bile durmadıkı bu ne acele anlamıormMaşallah senin miniğe, bizde henüz öyle bir icraat yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bzmkı anne karnında bile durmadıkı bu ne acele anlamıormMaşallah senin miniğe, bizde henüz öyle bir icraat yok![]()
Maşallah bebişe :) bizimki bezlerken ayaklarına basıp popoyu kaldırabilşyo sadece itemiyo daha kendinş :))Kızlar sznde bebekler geri geri gdıo mu bzmkı oyun halısından kaçıo resmn![]()
Bzmkı anne karnında bile durmadıkı bu ne acele anlamıormamaa oyun halısındakı oyuncaklara ılgı sıfır bi tek ayna gbi bişe var ona bayılıo
Zeytinyağı verdim henüz bişi olmadızeytinyagi damlat agzina yada sen kayisi ye yada suya kaysi koy suyundan bir iki damlat
Kucağımda emzirme şeklinde hiç durmuyo omzuma koyunca susuyo karnı mı ağırıyo bilemedimCanım kucağında gezdirerek emzirmeyi denedin mi.
Hiç olmadı gece uyku arasında ver memeyi
Bnm oğlumu bi görsen neden erkenn doğduğunu anlarsınMaşallah bebişe :) bizimki bezlerken ayaklarına basıp popoyu kaldırabilşyo sadece itemiyo daha kendinş :))
battaniye ustune tutmuyor tek artistik hareketi buBzmkı anne karnında bile durmadıkı bu ne acele anlamıormamaa oyun halısındakı oyuncaklara ılgı sıfır bi tek ayna gbi bişe var ona bayılıo
Canım bizim ayaklarını hareket rttirmekten yastıktan kayıyor ancakKızlar sznde bebekler geri geri gdıo mu bzmkı oyun halısından kaçıo resmn![]()
Sen kayısı ye bol su iç bence kakasını yapamıyor diye yoksa rahatlıcakZeytinyağı verdim henüz bişi olmadı![]()
. Şimdi ultrasondan çıktık sonucu bekliyoruz bizim raporda da tip 2a yazıyormuşzezeozge canım hayırlı sabahlar bugün güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)
Benimkide oyle 15 dk ama 4 -5 saat gibi uzun ac kaldiysa 25 dk emiyo.Kızlar 66 günlüğüz. Sanki emzirme süremiz kısaldı gibi. OncedenYarım saati geçerdi. İki gündur sanki 10 15 dk sürüyor. Kızım homurdanmaya ve memeye dişini geçirmeye başlıyor.
Sizlerin emzirme süreleriniz ne kadar acaba ?
Gaz masajı yaptın mı? Yapmışsındır heralde ama yine sorayım dedim. Bizim oğlan kala yapamadığı zaman eşim çocuğun yüzü dışa dönük vaziyette kucağına alıyor ve bi kolunu bacaklarının altına geçirip bacakları kaldırıp indiriyor 15-20 dk sonra kakasını yapmış oluyor. Dik tutunca ve hareket ettirince yer çekiminin etkisiyle daha kolay yapıyolar sanırım. O kalayı yapana kadar çok huzursuzlanıyor bağırıyor ama eşim dinlemeden o hateketi yapmaya devam ediyor.Kucağımda emzirme şeklinde hiç durmuyo omzuma koyunca susuyo karnı mı ağırıyo bilemedim
Soyuyolar ya bebekleri cok korkuyolar.bnde kizimda yasadim. Sarilik yuznden kan tahliller faln yapildi ayni gun kalca ultrasonu ve asi da yapildi.yavrum 1 hafta normale donemediArkadaşlar kızımı dün hastaneye götürdüm ne olduysada hastaneden beri doğrü düzgün emmiyor hatta demin memeyi dayadım ağlaması arttı kafayı yiyecem ağlasa bile yerdi yavrum bir anda kesildi üzüntüden ağlıyorum.kakasını yapmadı 3 gündür gazı baya var çok üzülüyorum aç kaldı yavrum ağlarken uyudu öyleceumarım meme reddi yaşamıyoruzdur
Ya birde hastane buz gibiydi her yerde altını mecbur çıkarıyoz üşüttü gaz oldu sanırım bugün çok daha iyiSoyuyolar ya bebekleri cok korkuyolar.bnde kizimda yasadim. Sarilik yuznden kan tahliller faln yapildi ayni gun kalca ultrasonu ve asi da yapildi.yavrum 1 hafta normale donemedi
Her soydugumda alt degistrdigimde katilircasina agladi. Sonra duzeldi ama.gecer uzulme
Yapıyorum kaka için gaz için.benimkide o tarz durumlarda kakasını yapardı ama bir hafta yapmadığıda oluyor inşallah bu kez o kadar sürmez çok canı yanuyorGaz masajı yaptın mı? Yapmışsındır heralde ama yine sorayım dedim. Bizim oğlan kala yapamadığı zaman eşim çocuğun yüzü dışa dönük vaziyette kucağına alıyor ve bi kolunu bacaklarının altına geçirip bacakları kaldırıp indiriyor 15-20 dk sonra kakasını yapmış oluyor. Dik tutunca ve hareket ettirince yer çekiminin etkisiyle daha kolay yapıyolar sanırım. O kalayı yapana kadar çok huzursuzlanıyor bağırıyor ama eşim dinlemeden o hateketi yapmaya devam ediyor.
Çok şükür tip2alar kolay düzeliyorCanım bizim ayaklarını hareket rttirmekten yastıktan kayıyor ancak
Sen kayısı ye bol su iç bence kakasını yapamıyor diye yoksa rahatlıcak
. Şimdi ultrasondan çıktık sonucu bekliyoruz bizim raporda da tip 2a yazıyormuş
Bzmkıı de oyle meşhur tekmeleryle artk yuz üstü yatırıorm ztnbattaniye ustune tutmuyor tek artistik hareketi bu
Canım şükür çıktık düzelmiş Allah'a şükür yaa nasıl içim ferahladı anlatamam yaa sen sıcak banyo yaptırdın mı bebeğeÇok şükür tip2alar kolay düzeliyor
Canım ağzında pamukçuk varmı cani acidığı için emmiyor olabilirmiş biraz önce istegram da emzirenanne de okudum çok faydalı bilgiler var takip edin kızlar.Hiç bişi işe yaramıyo kakasını yapamadı için belki istek siz bilmiyorum ama üzüntüden demirecem
Aynı ben de öyleyim canım gün sayıyorum herkes bizi bekliyor memlekette ilk defa oglumla yalnız bir yere gideceğiz .Günaydın tatlı anneler iki gündür giremedim yol hazırlığı ütü çamaşır valiz hazırlığı falan başımı kaşıyacak vaktim yok tabii bir senedir memlekete gitmeyen ben heyecandan ölecek :)