2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

nasılsınız kızlar, gün içerisinde neler yiyiyorsunuz, öğünleri nasıl geçiriyorsunuz . içecek olarak neler tüketiyorsunuz
Ben protein ağırlıklı besleniyorum gün içinde süt iciyorum uc tane ceviz bir avuç kabak çekirdeği ve bir tane meyve tüketmeye çalışıyorum çok şükür hiç kilo almadim daha inşallah fazla almam

Kızlar ben normal kiloda olmama rağmen yaklaşık 1 yıldır canan karatay ne derse yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye takmış biriyim.ve inanın kan değerlerim olumlu anlamda yükseldi. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.size tavsiyem canan karatayin hamileler için kitabı var.uygularsanız hem sağlıklı besle irsiniz hem kilo almazsiniz hemde bebeğiniz sağlıklı olur.

selam minik kus.. bilmyiorum ama bugün doktorda randvum vardi, oda dediki gayet normal , cünkü hala bi sürü ilac ve igne kullaniyorsun ve hormonlardan dolayi olabilir dedi , eee kan geliyor dedim olabilir dedi, tehlikeli degil aksine iyi dedi.. deymeyinnn keyfimme.. üstelik bebisimide gördüm, tam bi mercimek kadar, ama kalp atisini duyamadik, daha erken mis...

emily07 emily07 canim ben jel kulanmiyorum, yurt disindayim bu yüzden ilaclarimiz kullandiklarimiz biraz farkli..

selam minik kus.. bilmyiorum ama bugün doktorda randvum vardi, oda dediki gayet normal , cünkü hala bi sürü ilac ve igne kullaniyorsun ve hormonlardan dolayi olabilir dedi , eee kan geliyor dedim olabilir dedi, tehlikeli degil aksine iyi dedi.. deymeyinnn keyfimme.. üstelik bebisimide gördüm, tam bi mercimek kadar, ama kalp atisini duyamadik, daha erken mis...

emily07 emily07 canim ben jel kulanmiyorum, yurt disindayim bu yüzden ilaclarimiz kullandiklarimiz biraz farkli..
Vegabund canım gozunaydin.inş. en yakın zamanda kalp atışını da duyarsin.senin transfer tarihin neydi? doğum tarihlerimiz yakın merak ettim.her dr başka bişey soyluyo

gözünaydın canım darısı başımıza bende pazartesi gidecem kontrole.

Gözün aydın cnm inş biz bekleyenlerde goruruz günü geldimi

Grip oldum bide öksürüyorum sürekli ne yapsam ya kızlar portakal limon yiyorum ama kesmedi daha.

Grip oldum bide öksürüyorum sürekli ne yapsam ya kızlar portakal limon yiyorum ama kesmedi daha.
Arkadasım bende grıp oldum yenı atlattım ..tavuksuyu çorba iç et ye .. Ilık bir duş aldım sonra ılık lımonlu su içtim ve rahatladım ..inşallah sende de faydası olur

sagoll canim aminnn.. dis gebelikten korkuyordum .. bi de kalp atisini duysam minigimin... sanki gebelik haberini aldigimda degilde simdi hamileyim. cünkü onu gördüm.... allahim daha bu kadar kücükken nasil bi his nasil bi sevgi nasil bi baglanma... ömrüm boyunca tiksine tiksine yedigim yesil elmayi bile gülümseyerek yiyorum :halay::halay::halay:

nasılsınız kızlar, gün içerisinde neler yiyiyorsunuz, öğünleri nasıl geçiriyorsunuz . içecek olarak neler tüketiyorsunuz
Aşırı yıyorum doymuyorum beynimdekı doyma noktası resmen iptal oldu.karnım buyudu bile.felaket kılo alcam ben yandım

Kızlar ben normal kiloda olmama rağmen yaklaşık 1 yıldır canan karatay ne derse yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye takmış biriyim.ve inanın kan değerlerim olumlu anlamda yükseldi. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.size tavsiyem canan karatayin hamileler için kitabı var.uygularsanız hem sağlıklı besle irsiniz hem kilo almazsiniz hemde bebeğiniz sağlıklı olur.
Şimdi sen deyınce araştırdım biraz yumurta tavsiye etmiş.ekmek makarna şeker yasak demiş.başka bildiğin neler var cnm kitabın varsa aklında kalanları paylaşirmisin tşk edrm

benim canimda yasak olan herseyi cekiyor, sakatat ciger cekiyor bugün, sögüs cekiyor, deminde rahm soslu mantarli makarna cekti.. kac gündür bisey istemiyordum

Şimdi burda yazılanları okuyorum anne olabilmek için can atan sizleri düşünüyorum birde aklıma yeni evlenipte ( ay biz bi kaç yıl cocuk istemiyoz gezicez biraz evlligin tadını cikarcaz/ diyen yakınlarimi düşünüyorum.işte bu vakit hepsine içimden saydırıyom. Bende kese görmeyi bekleyen bir anne adayıyım bu arada. Duygularımı bilmem anlatabildimi arkadaşlar. Siz anlayın gerisini.
Hayırlısıyla keseyi görmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim:)

Benimde çok akıntım oluyo su gibi ama bide benm çok belim ağrıdı bu iki gün yaşayan varmı daha erken değilmi sizce
Benim de dun benim çok ağrıdı canım. İnce benim sanki bıçakla kesiliyor gibi. Alıntı çok normal hamileleligin en erken vu kuvvetli belirtilerinden. Su gibi gelir merak etmeyin. Dün bu de benim kasiklrimda çok ağrıdı. Normal adet günüm du dün acaba ondan mi ağrıdı bilemedim a korktum AYAGIMIN altına yastik koydum öyle uyudum

Ayy cnm sen de mi :( cok fecmis olsun pazartesi den beri gribim bende. Oksur hapsir mahvetti.bu gece yine uyuyamadm oksirik kirizinden . Dut pekmezi icitim gece fayda etmedi bi de balli sut sonra biraz uyumisim .gecen doktiru aradim korkuyorum dedim bişey olmaz dedi. Gargara yap dedi 3litre sıvı tuket en az500 ml i ayran olsun dedi. Bol bol dinlen dedi. Kivi kabız değilsen muz ii geliyor canım. Elmayı kaynatiyorum içine limon ve bal. Gün içinde iki üç kez limon ve tuzu karıştırıp suyla. Gargara yapıyo rum. Suyu çok içiyorum. Çorba meyve ama henüz iilesmis değilim. Geceleri ateslenince öksürük lrizim tutuyor. :( inşallah geçer yaa

Şimdi sen deyınce araştırdım biraz yumurta tavsiye etmiş.ekmek makarna şeker yasak demiş.başka bildiğin neler var cnm kitabın varsa aklında kalanları paylaşirmisin tşk edrm
günaydın
Cnm Karatay karbonhidratlar şeker düşmanı diğer herşeyi yiyebilirsin bende elimden geldiğince bunlardan uzak durmaya çalışıyorum

Ayy cnm sen de mi :KK43: cok fecmis olsun pazartesi den beri gribim bende. Oksur hapsir mahvetti.bu gece yine uyuyamadm oksirik kirizinden . Dut pekmezi icitim gece fayda etmedi bi de balli sut sonra biraz uyumisim .gecen doktiru aradim korkuyorum dedim bişey olmaz dedi. Gargara yap dedi 3litre sıvı tuket en az500 ml i ayran olsun dedi. Bol bol dinlen dedi. Kivi kabız değilsen muz ii geliyor canım. Elmayı kaynatiyorum içine limon ve bal. Gün içinde iki üç kez limon ve tuzu karıştırıp suyla. Gargara yapıyo rum. Suyu çok içiyorum. Çorba meyve ama henüz iilesmis değilim. Geceleri ateslenince öksürük lrizim tutuyor. :KK43: inşallah geçer yaa
Günaydın cnm yaptıkların çok iyi inşallah hemencecik atlatirsin cnm geçmiş olsun

Back
X