Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benden olumsuz haber 1 tanemde bölünmemiş çok düşük bi ihtimal yarına kalması 3.gun dondurulucakti dediler ama olmadı
teşekkürler Canım yarasın :)) ben daha önce çok yedim yaradı mi yaramadı mi inanki bilemiyorum ama tüp bebeğe başladığımda iğnelerle birlikte bu karışımı da yedim birinde işe yaradı 7 yumurta oldu bir8nde hiç ise yaramadı tedaviyi 4. Günde iptal ettik yumurtalar gelişmedi . Aydan aya yumurtaların durumu değişiyor kullanmakta fayda var aslında ..
Kızlar benden olumsuz haber 1 tanemde bölünmemiş çok düşük bi ihtimal yarına kalması 3.gun dondurulucakti dediler ama olmadı
Üzülme demek ne boş bir kelime hepimiz bunu çok iyi biliyoruz canım. Ama mutlaka bir hayır vardır bir sonraki sefere inşallah herşey içinden geçtiği gibi olacak. Bizler de bilmiyoruz başımıza neler gelecek ben daha opu bile olmadım ama şimdiden 2. Denemeye hazırım baştan kabullenmek değil bu benimki üzüntüyü en aza indirme çabasıKızlar benden olumsuz haber 1 tanemde bölünmemiş çok düşük bi ihtimal yarına kalması 3.gun dondurulucakti dediler ama olmadı
sağol canım ben dünden kabullendim olmayacagına kısmet diyelim az gorulen bısey olmus doktoruma gore yumurta toplamadan bılemezdık dıyor cunkı esımde de bendede bı sebeb yok olarak tup bebege basladık ama hayırlısı olduguna ınanıyorum en azından buından sonrakı asamalarda neler yapabılecegımızı bılıyoruz kısmet canım ya ınsallah sızlerden guzel haber alırızÜzülme demek ne boş bir kelime hepimiz bunu çok iyi biliyoruz canım. Ama mutlaka bir hayır vardır bir sonraki sefere inşallah herşey içinden geçtiği gibi olacak. Bizler de bilmiyoruz başımıza neler gelecek ben daha opu bile olmadım ama şimdiden 2. Denemeye hazırım baştan kabullenmek değil bu benimki üzüntüyü en aza indirme çabası
Allah hepimize yardım etsin bebislerinizi kisa zamanda versin
inşallah canım, bol bol dinlen, kendine bak bu arada. yemene içmene, vitamin vs. araştırıp al bence canımsağol canım ben dünden kabullendim olmayacagına kısmet diyelim az gorulen bısey olmus doktoruma gore yumurta toplamadan bılemezdık dıyor cunkı esımde de bendede bı sebeb yok olarak tup bebege basladık ama hayırlısı olduguna ınanıyorum en azından buından sonrakı asamalarda neler yapabılecegımızı bılıyoruz kısmet canım ya ınsallah sızlerden guzel haber alırız
Merhabalar. bende nisanda basliyordum tedaviye ama 2 tane 2cm folikler kist olmus insallah adetle atilir ve baslariz
Merhaba bende mayista baslayacaktim tup bebek sonrasi kist oldMerhabalar. bende nisanda basliyordum tedaviye ama 2 tane 2cm folikler kist olmus insallah adetle atilir ve baslariz
Merhaba bendede tup bebek sonrasi kist oldu ve adet olamiyorum 20 gun gecikti adet sokturucu ilac iciyorum halen olamadim sizin kac gecikmistiMerhabalar. bende nisanda basliyordum tedaviye ama 2 tane 2cm folikler kist olmus insallah adetle atilir ve baslariz
benimde 20 güne yakin gecikmisti ilaca başladım ilac bittikten 4-5 gun sonra adet oldum cnmMerhaba bende mayista baslayacaktim tup bebek sonrasi kist old
Merhaba bendede tup bebek sonrasi kist oldu ve adet olamiyorum 20 gun gecikti adet sokturucu ilac iciyorum halen olamadim sizin kac gecikmisti
Umarim hemen olurum cok bunaldim peki kist gectimi kendiliginden ve adwtin duzene bindimibenimde 20 güne yakin gecikmisti ilaca başladım ilac bittikten 4-5 gun sonra adet oldum cnm
kontrol haftaya cumartesi muhtemelen gecmistir küçüktü zaten. benim senede 1-2 defa oluyo böyle sonra düzene girer tekrar adetim. mevsimsel sanirimUmarim hemen olurum cok bunaldim peki kist gectimi kendiliginden ve adwtin duzene bindimi
Benimde inşallah mayısta olacak şuan doğum konttol hapı kullanıyorum kistlerim için aynı zamanda baskılayıcı iğne kullanıyorum kendiliğinden yumurta oluşmasın diye.brnim kistlerim hiç geçmedi kendimi bildim bileli.sizinki birde küçük sıkıntı olmaz inşallahkontrol haftaya cumartesi muhtemelen gecmistir küçüktü zaten. benim senede 1-2 defa oluyo böyle sonra düzene girer tekrar adetim. mevsimsel sanirim
bana da baskilayici tedavi başladı doktor. cikolata kistlerim de var onlari baskilasin diye. insallah hayirli sonuclar alirizBenimde inşallah mayısta olacak şuan doğum konttol hapı kullanıyorum kistlerim için aynı zamanda baskılayıcı iğne kullanıyorum kendiliğinden yumurta oluşmasın diye.brnim kistlerim hiç geçmedi kendimi bildim bileli.sizinki birde küçük sıkıntı olmaz inşallah
Inşallahbana da baskilayici tedavi başladı doktor. cikolata kistlerim de var onlari baskilasin diye. insallah hayirli sonuclar aliriz
ewet döllenme sorunu içn elektro piazza yontemj uygulaniyor..bizde de döllenme sorunu var elektro piazza yöntemini uygulayacağı z..inşallah faydasını görürüz .TESEKKURLER KIZLAR SORUN TAM NEY DOKTORLA GORUSECEGIM BUGUN OGRENECEGIM
Rabbim şu mubarek aylarda dilegini kabul etsin cnm fsh falan olctur yuksekse hemenyaptirma bence genelde oyle diyorlarKızlar
4.5 yıllık evliyim, son 1 yıldır da korunmuyoruz ama bebiş olmadı. Bu arada 3 doktora kontrole gittim yaşım genç bi sorun yok en az 1 yıl deneyin dedi. Sonra aslında eşimin sperm analizleri yaptırmak için başka doktora gittik belki aşılama falan olur diye. Gittiğimiz gün tüp bebek başldık. Meğer rezerv azmış rahimde sorun varmış. Şoka girdim 3 gün ağladım. Hani bende bişey yoktu diye. Eşimde sperm analizi yaptırdı çok iyi cıktı sonucları.
Yarın yumurta toplanıyor tam 6 gün önce gittiğim doktordan tüp bebek yaparak cıkıyorım.
Hiç bilmediğim bi konu. Dua edin bana.
Güzel haberler yazmak istiyorum buraya.
Fsh normal cıktı canım ama sadece 4 yumurta büyüdü cok az. Burdan okuyorum cok yüksek sayıda herkesinRabbim şu mubarek aylarda dilegini kabul etsin cnm fsh falan olctur yuksekse hemenyaptirma bence genelde oyle diyorlar
Canim 1 yumurta olanlarda var havuz yontemide var iki seferde topluyorlar ben oyle dusunuyorum yumurtam az cikarsaFsh normal cıktı canım ama sadece 4 yumurta büyüdü cok az. Burdan okuyorum cok yüksek sayıda herkesin