Bi dlm 500 kcl dusun ;(
Ocok etkiliyor ona bise demm ama kg vermk istiyosak dikkatAslında çok canım istemiyor kaşık kaşık niye yedim bilmiyorum biraz uyku düzeni bozuldu ya motivasyon da düştü gibi
İyi gecelerNeyse kzlar herkese iyi geceler ...
Ben oyle biliyorumokadar mı
Hehe olsun bişey olmaz:)))Kiz mesaji baskasi yazmis sanmisim o yuzden pamigi bilmem demisim morfin basima mi vurdu ne
Koruma dönemi olacak kuzum bırakırmıyım sizi hiç aşkolsun iki elim yakanızda olacak siz de eriyene kadar.Ohh hanfendi kaln kgsunu verip aramizdan ayrilcak ya biz napalim vermemiz gereken senin vermen gerekenin tam tamina 6 katiki 5 kg daha verirsm anca 55 olurum yani 7 kati off offffffff nerden aldik bu kglari cok pis kufur edesim var kendime
Küçücüktü hem adet oldum ya hemde kaç aydır yemiyordum. Ondan oldu yemem yoksaNeee 13 tane mi ;( bisey diyemiyorum
Yaaa 13 tane yemiş
Seninki kaynadı dimi arada hemen
afiyet olsun kek olmamış canım. bugün telafi etmeye çalışGünaydııınnnn
Bu arad dün menümü yazmadan uyumuşum.
Sabah 2 bardak limonlu su
Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım bardak yarım yağlı süt
İki dilim Çavdar ekmeği
Beş tatlı kaşığı çilek reçeli
Öğlen yemeği
İki yemek kaşı pirinç pilavı (oğlandan kalma)
Öğlen Atıştırması
Sade nescafe şekersiz
Bir kare yoğun %70 biter
Akşam yemeği
Üç kaşık pirinç pilavı
Beş kaşık kuru fasülye
Akşam atıştırması(olmayaydı çok iyiydi)
Bir kutu Zero Kola
13 adet minicik lokmalık kakaolu kek
canım bi yerde okumuştum. adetliyken metabolizma normalden daha fazla çalışırmış. aslında bu dönem ddikkatetsek normalden fazla kilo verirmişiz. şişlik indikten sonra belli olur demekkigeçmiş olsun cnm aşkına adetten sanki daha kolay kilo veriliyor gibi geliyor bana..Bu dönemi dikkatli geçirirsen gene kilo vermeye devam edersin cnm..
amin. teşekkür ederim.Menu cok iyi afieyt olsunorucun da kabul olsun insallah
tamam canım girmeye çalışacağımMenulerin guzel afiyet olsun ama yinede girmeye gunde en az 1 kere girmeye calisirsan bizim icin daha iyi olur ne kadar cok katilim o kadarcok motive demek degil mi
teşekkür ederim canımÇok sağlıklı ve güzel menü canım.afiyet olsun
afiyet olsun canım hem pilav hem erişte yemişsin. bugün telafi edersin inş.Kızlar internet paketim bittievin wifiside problemli o kadar zor girdim ki
Menumu vereyim
Sabah: 1 yemek k kuru üzüm
2 kuru kayısı, 6- 7 tane fındık
Ara: şekersiz kahve
Öğle: 1 kepçe tarhana çorba
4 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilav
salata yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19.00: 1 tabak kaypak yemeği
(yumurtalı erişte gibi bir sey)
yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su
Kızlar reglime nerdeyse iki üç gün kaldı ve benim karbon isteğim arttımenumun kusuruna bakmayın
afiyet olsun kek olmamış canım. bugün telafi etmeye çalış
canım bi yerde okumuştum. adetliyken metabolizma normalden daha fazla çalışırmış. aslında bu dönem ddikkatetsek normalden fazla kilo verirmişiz. şişlik indikten sonra belli olur demekki
amin. teşekkür ederim.
tamam canım girmeye çalışacağım
teşekkür ederim canım
Hadi hayırlısı olsun inşallah:)günaydın hatunlar :)
terfi alma ihtimalim oldu. baya garip b duygu içindeyim. acaba kilo vermemin etkisi var mı bilemiyorum. pazartesi görüşmek istediler az önce. baya sevindirici bi haber bana açıkcası. hem çok çalışıyorum hem hak ettiğim maaşı alamıyorum. terfi alırsam çalışma süremde değişme olmaz, iş yükümde fark etmicek. maaşım iyileştirilecek birde belki araba verirler. olursa öyle valla süper olur. kendi arabamla gidip gelmek istemiyorum.
menüm;
sabah: limonlu, çavdarlı tost, yarım domates, 2-3 adet marul, 6 yeşl zeytin.
saat 10: yeşil çay, 10 adet badem.
öğlen: 6 yemek kaşığı misket köfte getirdim.
16: yeşil çay içicem sadece.
18: kararsızım, döner yemeyi düşünüyorum, sporda hem iyi olur diye. :)
Anaaa bi kutu da zero kola varmis duydunuz mu kizlarGünaydııınnnn
Bu arad dün menümü yazmadan uyumuşum.
Sabah 2 bardak limonlu su
Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım bardak yarım yağlı süt
İki dilim Çavdar ekmeği
Beş tatlı kaşığı çilek reçeli
Öğlen yemeği
İki yemek kaşı pirinç pilavı (oğlandan kalma)
Öğlen Atıştırması
Sade nescafe şekersiz
Bir kare yoğun %70 biter
Akşam yemeği
Üç kaşık pirinç pilavı
Beş kaşık kuru fasülye
Akşam atıştırması(olmayaydı çok iyiydi)
Bir kutu Zero Kola
13 adet minicik lokmalık kakaolu kek
Ay cok sevindim senin adina ne isle ugrasiyodun soylemismiydin bilmiyorum hayirli ugurlu olsun insallh simdidengünaydın hatunlar :)
terfi alma ihtimalim oldu. baya garip b duygu içindeyim. acaba kilo vermemin etkisi var mı bilemiyorum. pazartesi görüşmek istediler az önce. baya sevindirici bi haber bana açıkcası. hem çok çalışıyorum hem hak ettiğim maaşı alamıyorum. terfi alırsam çalışma süremde değişme olmaz, iş yükümde fark etmicek. maaşım iyileştirilecek birde belki araba verirler. olursa öyle valla süper olur. kendi arabamla gidip gelmek istemiyorum.
menüm;
sabah: limonlu, çavdarlı tost, yarım domates, 2-3 adet marul, 6 yeşl zeytin.
saat 10: yeşil çay, 10 adet badem.
öğlen: 6 yemek kaşığı misket köfte getirdim.
16: yeşil çay içicem sadece.
18: kararsızım, döner yemeyi düşünüyorum, sporda hem iyi olur diye. :)
Tekstil sektöründeyim canım benim.Ay cok sevindim senin adina ne isle ugrasiyodun soylemismiydin bilmiyorum hayirli ugurlu olsun insallh simdidenbirde dun menu bldrmi yapmismiydin?
Bi kisi daha var o sektorde olan sanirim buyuk bi sirket o zamb terfi araba falan dedigine goreTekstil sektöründeyim canım benim.
dünde aynılarını yedimbi akşam et sote yedim salatayla beraber canım.
Spora zamnn yok sanirim buraya bile ugrayamiyosun ;(Tekstil sektöründeyim canım benim.
dünde aynılarını yedimbi akşam et sote yedim salatayla beraber canım.
Tmm anlastik o zmnHehe olsun bişey olmaz:)))
Koruma dönemi olacak kuzum bırakırmıyım sizi hiç aşkolsun iki elim yakanızda olacak siz de eriyene kadar.
Küçücüktü hem adet oldum ya hemde kaç aydır yemiyordum. Ondan oldu yemem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?