2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kiz mesaji baskasi yazmis sanmisim o yuzden pamigi bilmem demisim morfin basima mi vurdu ne
Hehe olsun bişey olmaz:)))
Ohh hanfendi kaln kgsunu verip aramizdan ayrilcak ya biz napalim vermemiz gereken senin vermen gerekenin tam tamina 6 katiki 5 kg daha verirsm anca 55 olurum yani 7 kati off offffffffnerden aldik bu kglari cok pis kufur edesim var kendime
Koruma dönemi olacak kuzum bırakırmıyım sizi hiç aşkolsun iki elim yakanızda olacak siz de eriyene kadar.

Neee 13 tane mi ;( bisey diyemiyorum
Küçücüktü hem adet oldum ya hemde kaç aydır yemiyordum. Ondan oldu yemem yoksa
Yaaa 13 tane yemiş
Seninki kaynadı dimi arada hemen

Günaydııınnnn

Bu arad dün menümü yazmadan uyumuşum.

Sabah 2 bardak limonlu su

Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım bardak yarım yağlı süt
İki dilim Çavdar ekmeği
Beş tatlı kaşığı çilek reçeli

Öğlen yemeği
İki yemek kaşı pirinç pilavı (oğlandan kalma)

Öğlen Atıştırması
Sade nescafe şekersiz
Bir kare yoğun %70 biter

Akşam yemeği
Üç kaşık pirinç pilavı
Beş kaşık kuru fasülye

Akşam atıştırması(olmayaydı çok iyiydi)
Bir kutu Zero Kola
13 adet minicik lokmalık kakaolu kek

afiyet olsun kek olmamış canım. bugün telafi etmeye çalış

geçmiş olsun cnm aşkına adetten sanki daha kolay kilo veriliyor gibi geliyor bana..Bu dönemi dikkatli geçirirsen gene kilo vermeye devam edersin cnm..
canım bi yerde okumuştum. adetliyken metabolizma normalden daha fazla çalışırmış. aslında bu dönem ddikkatetsek normalden fazla kilo verirmişiz. şişlik indikten sonra belli olur demekki

Menu cok iyi afieyt olsun orucun da kabul olsun insallah
amin. teşekkür ederim.
Menulerin guzel afiyet olsun ama yinede girmeye gunde en az 1 kere girmeye calisirsan bizim icin daha iyi olur ne kadar cok katilim o kadarcok motive demek degil mi
tamam canım girmeye çalışacağım

Çok sağlıklı ve güzel menü canım.afiyet olsun
teşekkür ederim canım

afiyet olsun canım hem pilav hem erişte yemişsin. bugün telafi edersin inş.

afiyet olsun kek olmamış canım. bugün telafi etmeye çalış

Biliyorum kuzum canım çok aşırı tatlı istiyordu dayanamadım

O zaman tam gaz çok sıkı bir şekilde devam edeceğim bir de spor eklersem çok güzel olacak. selin_01 gaz ver bana gaz vermen lazım bu kiloları spor yapmam lazım

günaydın hatunlar :)
terfi alma ihtimalim oldu. baya garip b duygu içindeyim. acaba kilo vermemin etkisi var mı bilemiyorum. pazartesi görüşmek istediler az önce. baya sevindirici bi haber bana açıkcası. hem çok çalışıyorum hem hak ettiğim maaşı alamıyorum. terfi alırsam çalışma süremde değişme olmaz, iş yükümde fark etmicek. maaşım iyileştirilecek birde belki araba verirler. olursa öyle valla süper olur. kendi arabamla gidip gelmek istemiyorum.
menüm;
sabah: limonlu, çavdarlı tost, yarım domates, 2-3 adet marul, 6 yeşl zeytin.
saat 10: yeşil çay, 10 adet badem.
öğlen: 6 yemek kaşığı misket köfte getirdim.
16: yeşil çay içicem sadece.
18: kararsızım, döner yemeyi düşünüyorum, sporda hem iyi olur diye. :)

Hadi hayırlısı olsun inşallah:)

Anaaa bi kutu da zero kola varmis duydunuz mu kizlar

Ay cok sevindim senin adina ne isle ugrasiyodun soylemismiydin bilmiyorum hayirli ugurlu olsun insallh simdiden birde dun menu bldrmi yapmismiydin?

Kizlar tunaydin

Bu sabh erkenciydim 7 diydi sanirim ama snra 9 gibi yine yattik ;( simdi kalktim ama sabh acikmistim bi kase meyveli tahil icine 1 ymk kasigi da uzum koydum bi de sut baya tok tuttu suan aclktn oluyo olmm lazm ama cnm bisey istemiyor ama yicem merak etmeyin

Tmm anlastik o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…