Aslına bakarsan birazda kilo vermemin rahatlığı var gibi son 3 kilo 800 gr kaldı. 7 kiloyu verdim ya şükür bunu da veririm diyorum. İnşallah:)ne 13tanemiyani biraz fazla olmuss gerçi benimde senden kalır yanım yok kahve yanında ki bitterleri yazmayı unutmuşum
Evet dengesiz olmus birazHafta başı sıkı başlamam lazımken çok düzensiz beslendim.zaten en büyük hatam düzensiz beslenmek.2 hafta boyunca erken kahvaltı yaptım.akşam yemeğini 5i geçirmemeye çalıştım.bugün öyle dağıttımki neyi ne zaman yediğim belli değil.sporda yapasım yok.eski halimemi dönüyorum diye üzülüyorum.
12.30
1 bardak süt fındık kayısı
16.00 4 5dilim sucuk 2 yudum ekmek fındık
19.00 kaşık fasulye 1 kaşık yoğurt 3 kaşık erişte
Yarın ınş motivasyonumu yükseltip,sıkı bir başlangıç yaparım.
Hadi ya onlari eritmeden yatim demeseydin yada yarin cezalisin en az 1 saat tempolu yuruyus canimAhh kızlar ahhhh dövün beni
2dilim yaş pasta yedim okadar güzel menünün üstüne
Kiz mesaji baskasi yazmis sanmisim o yuzden pamigi bilmem demisim morfin basima mi vurdu neBen kendi adima konusyim pamigi bilmem ama benm kizi biliyosunz dun 4 edogru yattik oglen 12 de kalktik normalde ben 7-8 kalkiyorum zaten esimi ugurluyorum ama geri yatmak zorunda kaliyorum cunku cok uykum oluyor;(( ama bazen hernekadr gec yatsam da bazen 7 de kalkip yatmadigm zamnda oluyor isin garibi
Ohh hanfendi kaln kgsunu verip aramizdan ayrilcak ya biz napalim vermemiz gereken senin vermen gerekenin tam tamina 6 katiAslına bakarsan birazda kilo vermemin rahatlığı var gibi son 3 kilo 800 gr kaldı. 7 kiloyu verdim ya şükür bunu da veririm diyorum. İnşallah:)
Kv dene yakinmisin ? yakin olmak nasil bi duygu ?kuru fasulyeyi pilavin üstüne döküp yemezsek ekmek bandirmazsak,kuru fasulyenin suyuna ne anlamı var bu hayatta yaşamanın...varsın kizsinlar değerdiii ,,,bide turşu olaydı sus biberi turşusu ne iyi olurduu ...kV ye soyliyemde yapsin oğluna bi turşu gelinide yesin ..yemeklerde o yapıyo bu arada ,Ohh iyimis valla dediğinizi duyar gibiyimmm ...
Menun gayet guzel cnm afiyet olsunKızlar internet paketim bittievin wifiside problemli o kadar zor girdim ki
Menumu vereyim
Sabah: 1 yemek k kuru üzüm
2 kuru kayısı, 6- 7 tane fındık
Ara: şekersiz kahve
Öğle: 1 kepçe tarhana çorba
4 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilav
salata yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19.00: 1 tabak kaypak yemeği
(yumurtalı erişte gibi bir sey)
yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su
Kızlar reglime nerdeyse iki üç gün kaldı ve benim karbon isteğim arttımenumun kusuruna bakmayın
Evet biraz rahatlık var bizdeAslına bakarsan birazda kilo vermemin rahatlığı var gibi son 3 kilo 800 gr kaldı. 7 kiloyu verdim ya şükür bunu da veririm diyorum. İnşallah:)
Canm listeye alamasak ta yardimci olabiliriz neden olmasin amacimz birbirimize destek olmak aslinda her gelene kapimiz acik ama amacimiz zirt pirt giren cikan olmasin diye herkesi listeye alamiyoruz o kadarMerhabalar :)
Sayfaları okuyamadım o yüzden benim gibi 20 yaşında bir kilo maduru var mı bilemiyorum..Eğer beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Ama kendinize gelmeniz lazim her gun hergun kacmk olmazkiEvet biraz rahatlık var bizdebende 60 a bir insem yani 4 kilo var oldukça zayıf gorunuyorum ama Hedefim 55 en azından sonra kilo alirsam altmisa doğru yaklaşır telafi ederim . hatta eşim 50,ye duş melisin diyor
Canım ya yaş pasta nin kalori si çok fazlaymis yarın telafi edersin artıkAhh kızlar ahhhh dövün beni
2dilim yaş pasta yedim okadar güzel menünün üstüne
Neee 13 tane mi ;( bisey diyemiyorumBende yedim o hazır keki pan kekin kakaolu lokmalığından 13 tanecikbiz kilo milo veremeyiz
(Adetim bu arada yoksa o kadar yemem tutardım kendimi)
Haklisin canım bu hafta hiç beğenmiyorum k kendimi ipin ucu kaçmak üzere sankiAma kendinize gelmeniz lazim her gun hergun kacmk olmazki
Kabuklu fistik (en azindn 10 tane olmaliydi )ve hazr kek olmamis bir de cikolatayi sadece 1 tatli kasigi yeseydin iyi olurdu onun disinda iyiBugünkü menüm
Kahvaltim 12:00
2 haşlanmış yumurta ,3 dilim peynir,zeytin,5cay kaşık çikolata , kıvırcık,domates , salatalık,sekersix çay
ARA: yeşil çay,2 mandalina
AKŞAM19:30
4kasik pirinç pilavı,5 nugget , salata
Bir avuç leblebi,kucuk kase kabuklu fıstık,1hazir kek
Su:1 litre yi gecik
Spor : ilerleyen saatlerde yspabilirsem yazarım
Oğlum gece uyumadi onun için kahvaltı öğle yi buldu. hiç keyfimde yok bugün arkadaşlar gece uykusu njn yeri başka
Yaaa 13 tane yemiş benim bir tanecik kekim masum kaldı yanındaNeee 13 tane mi ;(
Farkinda olmana sevindim biraz daha dikkat diyelim o zmnHaklisin canım bu hafta hiç beğenmiyorum k kendimi ipin ucu kaçmak üzere sanki
Gercektn oyle ama sabjki cikolata olmasaymis dimiYaaa 13 tane yemiş benim bir tanecik kekim masum kaldı yanında
Bi dlm 500 kcl dusun ;(Canım ya yaş pasta nin kalori si çok fazlaymis yarın telafi edersin artık
Aslında çok canım istemiyor kaşık kaşık niye yedim bilmiyorum biraz uyku düzeni bozuldu ya motivasyon da düştü gibiGercektn oyle ama sabjki cikolata olmasaymis dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?