2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Evet dengesiz olmus biraz lutfen yarin biraz daha dikkatli olalim olur mu?

Kiz mesaji baskasi yazmis sanmisim o yuzden pamigi bilmem demisim morfin basima mi vurdu ne

Aslına bakarsan birazda kilo vermemin rahatlığı var gibi son 3 kilo 800 gr kaldı. 7 kiloyu verdim ya şükür bunu da veririm diyorum. İnşallah:)
Ohh hanfendi kaln kgsunu verip aramizdan ayrilcak ya biz napalim vermemiz gereken senin vermen gerekenin tam tamina 6 katiki 5 kg daha verirsm anca 55 olurum yani 7 kati off offffffffnerden aldik bu kglari cok pis kufur edesim var kendime

Kv dene yakinmisin ? yakin olmak nasil bi duygu ?

Menun gayet guzel cnm afiyet olsun

Aslına bakarsan birazda kilo vermemin rahatlığı var gibi son 3 kilo 800 gr kaldı. 7 kiloyu verdim ya şükür bunu da veririm diyorum. İnşallah:)
Evet biraz rahatlık var bizde bende 60 a bir insem yani 4 kilo var oldukça zayıf gorunuyorum ama Hedefim 55 en azından sonra kilo alirsam altmisa doğru yaklaşır telafi ederim . hatta eşim 50,ye duş melisin diyor

Merhabalar :)
Sayfaları okuyamadım o yüzden benim gibi 20 yaşında bir kilo maduru var mı bilemiyorum..Eğer beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Canm listeye alamasak ta yardimci olabiliriz neden olmasin amacimz birbirimize destek olmak aslinda her gelene kapimiz acik ama amacimiz zirt pirt giren cikan olmasin diye herkesi listeye alamiyoruz o kadar

Evet biraz rahatlık var bizde bende 60 a bir insem yani 4 kilo var oldukça zayıf gorunuyorum ama Hedefim 55 en azından sonra kilo alirsam altmisa doğru yaklaşır telafi ederim . hatta eşim 50,ye duş melisin diyor
Ama kendinize gelmeniz lazim her gun hergun kacmk olmazki

Kabuklu fistik (en azindn 10 tane olmaliydi )ve hazr kek olmamis bir de cikolatayi sadece 1 tatli kasigi yeseydin iyi olurdu onun disinda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…