Menu cok iyi afieyt olsunkızlar bugünkü menümü yazayım
akşam mercimek çorbası balık salata yapıcam öğlen arası hamsi almıştım temizledim. akşama misafirimde var tatlı olarak tiramisu yaptım bir dilimin yarısı kadar yerim
suyuda 1 litre içersem iyidir
Slm kızlar
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar
Közlenmiş kırmızı biber
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
1dilim börek
Akşam
1kase tarhana çorbası
1tabak pırasa yemeği
Sade kahve
1bitter ve kuru meyve
Spor yapmak istiyorum inşallah yaparım kızlar....
Menulerin guzel afiyet olsun ama yinede girmeye gunde en az 1 kere girmeye calisirsan bizim icin daha iyi olur ne kadar cok katilim o kadarcok motive demek degil micanım haftasonu ben çok giremiyorum vaktim olmuyo açıkçası
haftasonum biraz cıslı geçti ama abartmadım kararında yedim.
benim burdaki amacım diyetten çok ömür boyu kesemeyeceğim yiyeceklerden azda olsa yiyerek nefsimi körelterek kilo vermek. mesela kısır gibi börek gibi sütlü tatlılar gibi
cumartesi
sabah: 2 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir bir bardak süt
akşam 4 te annemlerdeydim saç böreği vardı bir küçük börek yedim ıspanaklı ve günü bitirdim
pazar:
sabah bir ev yapımı küçük poaça 3 çatal yağsız kızarttığım patates bir küçük içi çikolatalı pankek peynir zeytin domates salatalık
akşam bir kase kısır domates salatalık piyaz ve yeşillik
bugün niyetliyim sahur yapmadım uyuyakalmışım.
Bende senin gibiyim duzenim yok malesef onerim de yok o yuzden;(Günaydınn kızlar. Ben bu erken kalkma işini nasıl yapıcam bana bi öneri nolur. Bu saatten önce kalkamıyorum. Yazın en geç 8 de ayaktayım problem yok ama kışın kalkamıyorum
Cok bise yemediysen sorun yok iyi yapmisin degisiklik olmustur bayahi yogunsun cok giremiyosun buraya gunde en az 1 kere fln girebilsen bizim icinde ne iyi olur aslindaGünaydın hanımlar,kızlar :)
yorucu bi haftasonu geçirdim, hem iş hem özel hayat günübirlik izmir git gel yapmak zorunda kaldım. çok dolu bir o kadar yorucu oldu. haftasonu hiç dikkat edemedim. su içmeye bile. ama hiç tartılmicam. cumaya anca tartılırım. boşuna üzülmenin manası yok. hee çok bişi yemedim ama olsun :)
hepinize mutlu güzel kalorsi az bi hafta dilerim :)
Insallah canim benm..@pamik,@tevafuk
Mislisse , Y yagmur7968 ,@kecigibi ,@fma108681 , T tuana31 ,@Kader456@hayalmavi ve @kulkedisi30 yarından itibaren cumaya kadar kızlar çok çok gayret edelim bu hafta hepimizden 1 kg en az gitsin..hepinizeeeee tatlı rüyalar ......rüyalar bile tatlı olsun diyoruz hiç kaçış yok yanii haa şu tatlıdan..
Çok kötü bişi ya kışın ağırlığı kötü çöküyoBende senin gibiyim duzenim yok malesef onerim de yok o yuzden;(
Ben kendi adima konusyim pamigi bilmem ama benm kizi biliyosunz dun 4 edogru yattik oglen 12 de kalktik normalde ben 7-8 kalkiyorum zaten esimi ugurluyorum ama geri yatmak zorunda kaliyorum cunku cok uykum oluyor;(( ama bazen hernekadr gec yatsam da bazen 7 de kalkip yatmadigm zamnda oluyor isin garibiÇok kötü bişi ya kışın ağırlığı kötü çöküyo
Evde misafir olmasına rağmen kaçamak yapmamışsın.güzel menü canım.slm kızlar ...
bende bugün hiç giremedim..Çünkü anneciğim babacığım ve teyzosum bana dün gece sürpriz yaptılar ...bende kaldilar...sabahtan bi curcuna bi curcunaa saat 1 de anca kendimize gelebildik..ortalık 56 ydi..
menüde gelince
1 dilim ıspanaklı börek
2 dilim peynir..
1 brd şekersiz çay
dom..salatalık
zeytin
ara öğün yeşil elma
akşam 2 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı
su 2 lt spor bugün henuz yok ...
Gayet dengeli güzel menü canım .afiyet olsun.Slm kızlar
Menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar
Közlenmiş kırmızı biber
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
1dilim börek
Akşam
1kase tarhana çorbası
1tabak pırasa yemeği
Sade kahve
1bitter ve kuru meyve
Spor yapmak istiyorum inşallah yaparım kızlar....
Geçmiş olsun canım.menünde çok güzel.Kizlar merahba
Menumu vereyim
Sabah 3 dlm tb ekmek kk peynir 2 has yumurta 2 catal helva zeytin cay
Ara yok canim istemedi
Aksami henuz yemedim 9 a yakin yiyecegim dolgu yapildigi icin
1 pors mantar sote 1 kase tarhana corbasi salata ve ayran seklinde olucak 2 dlm de ekmek yerim cok acim cunku;(
Spor olarak yarim saat yurudm benm isim belli olmaz belki sonraya dogru yapabilirim
Su 1.5 lt olur yatana kadar
Çok sağlıklı ve güzel menü canım.afiyet olsunkızlar bugünkü menümü yazayım
akşam mercimek çorbası balık salata yapıcam öğlen arası hamsi almıştım temizledim. akşama misafirimde var tatlı olarak tiramisu yaptım bir dilimin yarısı kadar yerim
suyuda 1 litre içersem iyidir
Ben kendi adima konusyim pamigi bilmem ama benm kizi biliyosunz dun 4 edogru yattik oglen 12 de kalktik normalde ben 7-8 kalkiyorum zaten esimi ugurluyorum ama geri yatmak zorunda kaliyorum cunku cok uykum oluyor;(( ama bazen hernekadr gec yatsam da bazen 7 de kalkip yatmadigm zamnda oluyor isin garibi
kuru fasulyeyi pilavin üstüne döküp yemezsek ekmek bandirmazsak,kuru fasulyenin suyuna ne anlamı var bu hayatta yaşamanın...varsın kizsinlar değerdiii ,,,bide turşu olaydı sus biberi turşusu ne iyi olurduu ...kV ye soyliyemde yapsin oğluna bi turşu gelinide yesin ..yemeklerde o yapıyo bu arada ,Ohh iyimis valla dediğinizi duyar gibiyimmm ...Çok geçmiş olsun kuzum.
Eğer öyleyse fazlasıyla dikkat ederim. Yeter ki gitsin kilolar.
Her zaman yatsa öyle çok hoşuma gidiyor ama yatmıyor hep oğlanın yatağında yatıyor. Ben çooookk seviyorum anlatamam sana evlat gibi:)
Ne güzel süpriz yapmışlar. Yokki kimsemiz bizede süpriz yapsınlar:)))
Akşam menümüzde aynı. Yalnız ben 5 kaşık pilava fırça yedim sende yemeyesin dikkat et
Kesinlikle aynı cümleyi içimden kurarken senin yazdığını okudumkuru fasulyeyi pilavin üstüne döküp yemezsek ekmek bandirmazsak,kuru fasulyenin suyuna ne anlamı var bu hayatta yaşamanın...varsın kizsinlar değerdiii ,,,bide turşu olaydı sus biberi turşusu ne iyi olurduu ...kV ye soyliyemde yapsin oğluna bi turşu gelinide yesin ..yemeklerde o yapıyo bu arada ,Ohh iyimis valla dediğinizi duyar gibiyimmm ...
Bende yedim o hazır keki pan kekin kakaolu lokmalığından 13 tanecikBugünkü menüm
Kahvaltim 12:00
2 haşlanmış yumurta ,3 dilim peynir,zeytin,5cay kaşık çikolata , kıvırcık,domates , salatalık,sekersix çay
ARA: yeşil çay,2 mandalina
AKŞAM19:30
4kasik pirinç pilavı,5 nugget , salata
Bir avuç leblebi,kucuk kase kabuklu fıstık,1hazir kek
Su:1 litre yi gecik
Spor : ilerleyen saatlerde yspabilirsem yazarım
Oğlum gece uyumadi onun için kahvaltı öğle yi buldu. hiç keyfimde yok bugün arkadaşlar gece uykusu njn yeri başka
ne 13tanemiBende yedim o hazır keki pan kekin kakaolu lokmalığından 13 tanecikbiz kilo milo veremeyiz
(Adetim bu arada yoksa o kadar yemem tutardım kendimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?