2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menu cok iyi afieyt olsun orucun da kabul olsun insallah

Süper olmuş kuzum menü.

Menulerin guzel afiyet olsun ama yinede girmeye gunde en az 1 kere girmeye calisirsan bizim icin daha iyi olur ne kadar cok katilim o kadarcok motive demek degil mi

Cok bise yemediysen sorun yok iyi yapmisin degisiklik olmustur bayahi yogunsun cok giremiyosun buraya gunde en az 1 kere fln girebilsen bizim icinde ne iyi olur aslinda

Çok kötü bişi ya kışın ağırlığı kötü çöküyo
Ben kendi adima konusyim pamigi bilmem ama benm kizi biliyosunz dun 4 edogru yattik oglen 12 de kalktik normalde ben 7-8 kalkiyorum zaten esimi ugurluyorum ama geri yatmak zorunda kaliyorum cunku cok uykum oluyor;(( ama bazen hernekadr gec yatsam da bazen 7 de kalkip yatmadigm zamnda oluyor isin garibi

Evde misafir olmasına rağmen kaçamak yapmamışsın.güzel menü canım.
Gayet dengeli güzel menü canım .afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım.menünde çok güzel.

Hafta başı sıkı başlamam lazımken çok düzensiz beslendim.zaten en büyük hatam düzensiz beslenmek.2 hafta boyunca erken kahvaltı yaptım.akşam yemeğini 5i geçirmemeye çalıştım.bugün öyle dağıttımki neyi ne zaman yediğim belli değil.sporda yapasım yok.eski halimemi dönüyorum diye üzülüyorum.

12.30
1 bardak süt fındık kayısı

16.00 4 5dilim sucuk 2 yudum ekmek fındık

19.00 kaşık fasulye 1 kaşık yoğurt 3 kaşık erişte
Yarın ınş motivasyonumu yükseltip,sıkı bir başlangıç yaparım.

Çok sağlıklı ve güzel menü canım.afiyet olsun

Benim oğlan 11-12 gibi uyuyo düzene sokmaya çalışıyorum. Becerebilirsem. Gece 2-3 de de yatsam erkende yatsam kışın böyle oluyo benim

kuru fasulyeyi pilavin üstüne döküp yemezsek ekmek bandirmazsak,kuru fasulyenin suyuna ne anlamı var bu hayatta yaşamanın...varsın kizsinlar değerdiii ,,,bide turşu olaydı sus biberi turşusu ne iyi olurduu ...kV ye soyliyemde yapsin oğluna bi turşu gelinide yesin ..yemeklerde o yapıyo bu arada ,Ohh iyimis valla dediğinizi duyar gibiyimmm ...

Bugünkü menüm
Kahvaltim 12:00
2 haşlanmış yumurta ,3 dilim peynir,zeytin,5cay kaşık çikolata , kıvırcık,domates , salatalık,sekersix çay
ARA: yeşil çay,2 mandalina
AKŞAM19:30
4kasik pirinç pilavı,5 nugget , salata
Bir avuç leblebi,kucuk kase kabuklu fıstık,1hazir kek
Su:1 litre yi gecik
Spor : ilerleyen saatlerde yspabilirsem yazarım
Oğlum gece uyumadi onun için kahvaltı öğle yi buldu. hiç keyfimde yok bugün arkadaşlar gece uykusu njn yeri başka

Son düzenleme:
Kesinlikle aynı cümleyi içimden kurarken senin yazdığını okudum

Bende yedim o hazır keki pan kekin kakaolu lokmalığından 13 tanecik biz kilo milo veremeyiz
(Adetim bu arada yoksa o kadar yemem tutardım kendimi)

Kızlar internet paketim bitti evin wifiside problemli o kadar zor girdim ki
Menumu vereyim
Sabah: 1 yemek k kuru üzüm
2 kuru kayısı, 6- 7 tane fındık

Ara: şekersiz kahve
Öğle: 1 kepçe tarhana çorba
4 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilav
salata yoğurt

Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19.00: 1 tabak kaypak yemeği
(yumurtalı erişte gibi bir sey)
yoğurt
2.5 litre su
Kızlar reglime nerdeyse iki üç gün kaldı ve benim karbon isteğim arttı menumun kusuruna bakmayın

Kızlar internet paketim bitti evin wifiside problemli o kadar zor girdim ki
Menumu vereyim
Sabah: 1 yemek k kuru üzüm
2 kuru kayısı, 6- 7 tane fındık

Ara: şekersiz kahve
Öğle: 1 kepçe tarhana çorba
4 kaşık etli nohut 3 kaşık bulgur pilav
salata yoğurt

Aksam 19.00: 1 tabak kaypak yemeği
(yumurtalı erişte gibi bir sey)
yoğurt
2.5 litre su
Kızlar reglime nerdeyse iki üç gün kaldı ve benim karbon isteğim arttı menumun kusuruna bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…