Canim ben pilav yiyeceksem genelde öğlen yiyorum ki gün içinde o enerji yi atabileyim ama aksamlari daha hareketsiz oluyoruz. bence her çeşidini :) 1 kase çorba 1 kepçe diğer yemek 1 kase yoğurt ve bol salata bence doyurur ne dersinPilav derken her cesidinimi ?? evet bitki cayi icmm lazm haklisin
Fıstık kaç kilo oldunCanim ben pilav yiyeceksem genelde öğlen yiyorum ki gün içinde o enerji yi atabileyim ama aksamlari daha hareketsiz oluyoruz. bence her çeşidini :) 1 kase çorba 1 kepçe diğer yemek 1 kase yoğurt ve bol salata bence doyurur ne dersin
Canım nasılsın kaç kilo oldun bakalım merak ettimanladım canım ama hiç bir fikrim yok dedimya diyetini sporunu yap. mutlaka bi yerde kırılma gösterecektir direnç.
Maşallah canım tam gaz gidiyorsunEvet ya senle ilk hedefimiz de ayni bakalim kim gorucek 79 u?
Heh işte bende de bubdan oluyoEvet bu hafta çok dağıttim aralar karmaşık farkındayımçay lokması yumurta un yoğurt karışımı hamur yapılıyor sonra merdaneyle açıp kesip kızartılıyor çok pratik 5dkkalik birşey .burarada spor yapasim yok adetime bir hafta kala bende sıkıntılar başlıyor ruh halim filan değişiyor
Evet ama kendimi hiç sevmiyorum böyle zırt pırt herşeye ağlayasım geliyor.Bu ara bende öyleyim canım eşim bile farkında 3gündür çok sessizsin diyo
Ama benim adetim tam 3haftafır gecikti ben ona bağlıyorum olurda rahatlarım inşallah...
Seninkide biz kadınların inişleri çıkışları çok oluyo ondandır sıkma canını bi kaç gün kendini dinle canım
Immm ne sen sorrr ne ben söyleyeyim aynı canım maalesef 1 ileri 2 geri gidiyorum 67 kiloyumFıstık kaç kilo oldun
Çok güzel bir haber.hz allah tez zamanda şifa versinOğlumun emg sonuçları çok iyi çıktı meğer 4 değil 1 sinir kopukmus emar ultrason hep yanlış sonuç vermiş
Saati erken olmuş canım bol su iç yatana kadar o şekilde atarsin. afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı
Yarım börek
1 kayısı
3 badem
1 dilim peynir
Ara
Mandalina
Öğlen
3kaşık fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası
Akşam
1.5 börek (2de diyebiliriz büyüktü)
1 portakal
Akşamki hatayı nasıl yaptım bilmiyorumevde yemek yoktu .Dışarıdan geldim.sebze yemeği yapmayı planlıyordum.amannn sabahki böreğin yarısını yiyeyim dedim.azıcık azıcık derken bir bütün börek daha yemişim.sporla telafi edicem.suda anca 1 litre içtim.
Bilmiyorum ki geliyolar arada herşeye ağlayasım geliyor dokunsalar konuşsalar konuşmasalar her şeyi takıp üzülüyorum. Birazda eşimden sanırım ev alıcaz inşallah onun stresinden evde ben varmıyım yokmuyum farkında olmuyorHayırdır canım bir problem mi var
Sağol canım.5ten sonra yememeye gayret ediyorum.biraz sonra yürüyüşe çıkıcam.Saati erken olmuş canım bol su iç yatana kadar o şekilde atarsin. afiyet olsun
Sağol canım .azalticam mısırı fazla yiyorum .Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel menü
geçmiş olsun bu arada
afiyet olsun mısır fazla olmuş gibi canım 1 kaseye düşür olurmu?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.
afiyet olsun cnm 1 kase üzümlü leblebi çok olmuş sanki canım
canını sıkma da motiven düşmesin. sen dikkat et sporunu yap mutlaka bi değişim olacakır. benimde vereceğim kilo azaldıkça gram gram veriyorum
Adetten fır canım benim de yaklaşıyor yine sinir başladı depresyon dayım sankiGünaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.
Ah kiyamam ben sana bundan sonra bir dilim yiyoruz tamam mıVur canım vur kafama kafama vur
Bana göre mısırlar hariç güzel bir menüafiyet olsun canım...
Allah bağışlasın canım...
Geçmiş olsun canımEczaneye gitmiştim çıkışta bi boşlukta burktum canım şimdi daha iyi ama hala sızı var...
Sağol canım inşallahAfiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel menü
geçmiş olsun bu arada
afiyet olsun mısır fazla olmuş gibi canım 1 kaseye düşür olurmu?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.
afiyet olsun cnm 1 kase üzümlü leblebi çok olmuş sanki canım
canını sıkma da motiven düşmesin. sen dikkat et sporunu yap mutlaka bi değişim olacakır. benimde vereceğim kilo azaldıkça gram gram veriyorum
Sağol canım yürüyor çok şükür eli tutmuyor ameliyat olucak inşallah.ogkunun rahatsızlığı nasıl pek anlayamadım Allah şifalar versin inşallahAh canım çocuklar deyince bende her şey duruyor. Rabbim şifa versin hareket durumları nasıl yürüyor mu pasamiz. benim oglumda da hemanjiom damar beni varama şükürler olsun Rabbim dermansiz sonu hüsran dertler vermesin..
bir şey söyleyeyim mi bu mükemmel bir özellik.tebrik ederim canım. bende çok eve alarak içerim nereye gidersem gideyim çantada koca şişe tasirim. az icmesem sanki vücudum sinyal veriyor. annem le yengem pek İçmez başlarının etini yiyorum her hastalıklarını ona baglıyorum
Banlanmak uyarı yemek demek şu an aktif olamıyor mesela ne kadar cezası onu bilmiyorum. Bdv deki bir konuda bir iki kişi ile tartışmaya girince ceza almış maalesef
Cansın
Âmin Allah razı olsun canımÇok sevindim canım çok güzel bir haber bu allahım tez zamanda şifasını versin inşallah
Afiyet olsun canım börek akşam olmamış evet ama başka bir şey yememissin ya kilo yapmaz benceBugünkü menüm
Kahvaltı
Yarım börek
1 kayısı
3 badem
1 dilim peynir
Ara
Mandalina
Öğlen
3kaşık fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası
Akşam
1.5 börek (2de diyebiliriz büyüktü)
1 portakal
Akşamki hatayı nasıl yaptım bilmiyorumevde yemek yoktu .Dışarıdan geldim.sebze yemeği yapmayı planlıyordum.amannn sabahki böreğin yarısını yiyeyim dedim.azıcık azıcık derken bir bütün börek daha yemişim.sporla telafi edicem.suda anca 1 litre içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?