2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Pilav derken her cesidinimi ?? evet bitki cayi icmm lazm haklisin
Canim ben pilav yiyeceksem genelde öğlen yiyorum ki gün içinde o enerji yi atabileyim ama aksamlari daha hareketsiz oluyoruz. bence her çeşidini :) 1 kase çorba 1 kepçe diğer yemek 1 kase yoğurt ve bol salata bence doyurur ne dersin

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Yarım börek
1 kayısı
3 badem
1 dilim peynir

Ara
Mandalina

Öğlen
3kaşık fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası

Akşam
1.5 börek (2de diyebiliriz büyüktü)
1 portakal

Akşamki hatayı nasıl yaptım bilmiyorumevde yemek yoktu .Dışarıdan geldim.sebze yemeği yapmayı planlıyordum.amannn sabahki böreğin yarısını yiyeyim dedim.azıcık azıcık derken bir bütün börek daha yemişim.sporla telafi edicem.suda anca 1 litre içtim.

Heh işte bende de bubdan oluyo

Evet ama kendimi hiç sevmiyorum böyle zırt pırt herşeye ağlayasım geliyor.

Fıstık kaç kilo oldun
Immm ne sen sorrr ne ben söyleyeyim aynı canım maalesef 1 ileri 2 geri gidiyorum 67 kiloyum bu arada burada pilates ve aerobik kursu açılmış oraya gitmeyi düşünüyorum haftada 3 gunmus belki bu şekilde hızlanır duydun mu Mislisse

Saati erken olmuş canım bol su iç yatana kadar o şekilde atarsin. afiyet olsun

Sağol canım .azalticam mısırı fazla yiyorum .

Günaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.
Adetten fır canım benim de yaklaşıyor yine sinir başladı depresyon dayım sanki

Sağol canım inşallah

Sağol canım yürüyor çok şükür eli tutmuyor ameliyat olucak inşallah.ogkunun rahatsızlığı nasıl pek anlayamadım Allah şifalar versin inşallah

Afiyet olsun canım börek akşam olmamış evet ama başka bir şey yememissin ya kilo yapmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…