Canm kase buyuk degildi aslinda belirtmeyi unutmusum 1 avuc vardi yedigimAfiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel menü
geçmiş olsun bu arada
afiyet olsun mısır fazla olmuş gibi canım 1 kaseye düşür olurmu?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.
afiyet olsun cnm 1 kase üzümlü leblebi çok olmuş sanki canım
canını sıkma da motiven düşmesin. sen dikkat et sporunu yap mutlaka bi değişim olacakır. benimde vereceğim kilo azaldıkça gram gram veriyorum
Listeye alamasakta yardimci olabilirz istersenkızlarbende aranıza katılabilir miyim
Yardimci olabilcegmz bise varmi cnm? sen nasil istersen ?Günaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.
Evet ya senle ilk hedefimiz de ayni bakalim kim gorucek 79 u?Eveeeettt yaaaaa bu iki günü iyi değerlendirelim
Tamm cnm deneyecegimEkmekler bana çok geldi canım 1dilime düşür onları bence
Krem falan surdun mu peki?Eczaneye gitmiştim çıkışta bi boşlukta burktum canım şimdi daha iyi ama hala sızı var...
Afiyet olsun canm guzel menu sehir olarak nerdesin ?günaydın kızlar dünkü menüm
sabah iki dilim ekmek arasına peynirli sandviç zeytin
öğlen bi kase mercimek çorbası bir elma bir mandalina
ara:4 fındık 5 badem
akşam 6da dışardaydık bir adana lavaş dürüm yedim
su 2 litre
bir sade kahve
anladım canım ama hiç bir fikrim yok dedimya diyetini sporunu yap. mutlaka bi yerde kırılma gösterecektir direnç.Canm kase buyuk degildi aslinda belirtmeyi unutmusum 1 avuc vardi yedigimkg veremememde ki nedeni sormustum dikkatini cekmedi sanirim
teşekkür ederim canım özelden yazdımAfiyet olsun canm guzel menu sehir olarak nerdesin ?
Ah canım çocuklar deyince bende her şey duruyor. Rabbim şifa versin hareket durumları nasıl yürüyor mu pasamiz. benim oglumda da hemanjiom damar beni varDoğum günü değil canım bugün oğlumun doktorundan güzel haberler aldık onun için
Sağol canım...
Suyu oldum olası çok içerim en azım 2litredir
Banlanmak uyarı yemek demek şu an aktif olamıyor mesela ne kadar cezası onu bilmiyorum. Bdv deki bir konuda bir iki kişi ile tartışmaya girince ceza almış maalesefBanlanmak nedir kizlar ;(
CansınAaa senin icin tekrar acariz cnm ayip ettin senn cann sagolsun
Bana dönem dönem geliyorlar canım soldan soldan. Herşeyden çekiyorum kendimiYardimci olabilcegmz bise varmi cnm? sen nasil istersen ?
Evet bu hafta çok dağıttim aralar karmaşık farkındayımAfiyet olsn cnm aralar fazla olmus acikcasi bi daha sadece 1 kase misir ye olur mu? ilk arada olmamis leblebi meyve cikolata kahvecay lokmasi ne buarada? ip atlmnin disinda yapabilcegin alternatifn yok mu ?
Oğlumun emg sonuçları çok iyi çıktı meğer 4 değil 1 sinir kopukmus emar ultrason hep yanlış sonuç vermişHayirdir insallh ?
Çok sevindim canım çok güzel bir haber bu allahım tez zamanda şifasını versin inşallahOğlumun emg sonuçları çok iyi çıktı meğer 4 değil 1 sinir kopukmus emar ultrason hep yanlış sonuç vermiş
Evet ama hala devam acısı yarına geçmezse bi doktora giderim artık...Krem falan surdun mu peki?
Bu ara bende öyleyim canım eşim bile farkında 3gündür çok sessizsin diyoBana dönem dönem geliyorlar canım soldan soldan. Herşeyden çekiyorum kendimi
Pilav derken her cesidinimi ?? evet bitki cayi icmm lazm haklisinMislisse canım bana göre akşam ekmek pilav i hiç tuketmemelisin birde kesinlikle salata ve yeşil çay ve kirazsapini hiç ihmal etme her akşam salata olmalı. su içiyorsun zaten
Sonuca sevindim ama digerlerinde sonuc nasil yanlis cikiyor ya dikkatsizlik miOğlumun emg sonuçları çok iyi çıktı meğer 4 değil 1 sinir kopukmus emar ultrason hep yanlış sonuç vermiş
Hayırdır canım bir problem mi varGünaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?