2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canm kase buyuk degildi aslinda belirtmeyi unutmusum 1 avuc vardi yedigim kg veremememde ki nedeni sormustum dikkatini cekmedi sanirim

Günaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.
Yardimci olabilcegmz bise varmi cnm? sen nasil istersen ?

Afiyet olsun canm guzel menu sehir olarak nerdesin ?

Doğum günü değil canım bugün oğlumun doktorundan güzel haberler aldık onun için
Ah canım çocuklar deyince bende her şey duruyor. Rabbim şifa versin hareket durumları nasıl yürüyor mu pasamiz. benim oglumda da hemanjiom damar beni var ama şükürler olsun Rabbim dermansiz sonu hüsran dertler vermesin..
Sağol canım...
Suyu oldum olası çok içerim en azım 2litredir
bir şey söyleyeyim mi bu mükemmel bir özellik.tebrik ederim canım. bende çok eve alarak içerim nereye gidersem gideyim çantada koca şişe tasirim. az icmesem sanki vücudum sinyal veriyor. annem le yengem pek İçmez başlarının etini yiyorum her hastalıklarını ona baglıyorum
Banlanmak nedir kizlar ;(
Banlanmak uyarı yemek demek şu an aktif olamıyor mesela ne kadar cezası onu bilmiyorum. Bdv deki bir konuda bir iki kişi ile tartışmaya girince ceza almış maalesef
Aaa senin icin tekrar acariz cnm ayip ettin senn cann sagolsun
Cansın

Mislisse canım bana göre akşam ekmek pilav i hiç tuketmemelisin birde kesinlikle salata ve yeşil çay ve kirazsapini hiç ihmal etme her akşam salata olmalı. su içiyorsun zaten

Afiyet olsn cnm aralar fazla olmus acikcasi bi daha sadece 1 kase misir ye olur mu? ilk arada olmamis leblebi meyve cikolata kahve cay lokmasi ne buarada? ip atlmnin disinda yapabilcegin alternatifn yok mu ?
Evet bu hafta çok dağıttim aralar karmaşık farkındayımçay lokması yumurta un yoğurt karışımı hamur yapılıyor sonra merdaneyle açıp kesip kızartılıyor çok pratik 5dkkalik birşey .burarada spor yapasim yok adetime bir hafta kala bende sıkıntılar başlıyor ruh halim filan değişiyor

Bana dönem dönem geliyorlar canım soldan soldan. Herşeyden çekiyorum kendimi
Bu ara bende öyleyim canım eşim bile farkında 3gündür çok sessizsin diyo
Ama benim adetim tam 3haftafır gecikti ben ona bağlıyorum olurda rahatlarım inşallah...
Seninkide biz kadınların inişleri çıkışları çok oluyo ondandır sıkma canını bi kaç gün kendini dinle canım

Günaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.
Hayırdır canım bir problem mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…