2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menun cok iyi afiyet olsun cnm

Canm ya rabbim acilarini gostermesin insallah ....

Kizlar menum

Sabah 08.00 kayisili suyum

Kahvalti 13:00 ogle yemegi gibi oldu
2 has yum
Peynir zetyin cay 3 dlm ekmek

16:00 Ara 1 avuc leblebi 1 elma

19:00 aksam 1 kase yogurt corba 1 pors eristeli pilav az salata az turp 1 kase sekersiz hosaf

Yarim saat yuryus

2 lt su biter yatana kadr

Is yogunlugundan mi stresli acaba hayirli olsun simdiden marastan mi alicaksiniz evi?

Ay yok canım Estağfurullah ben sadece duraklamaya bu neden olabilir diye düşündüm belki de geçici bir durumdur
Eskiden daha çok takiyordum düşecek oraya bir şey olacak diye aklım çıkıyordu. şimdi daha rahatım çok şükür bu arada sen normal doğum mu yaptın canım. kuzum inşallah ameliyat la düzelir sende dua et bizde ederiz uzulmemeye çalış o kadar çaresiz dertler var ki sakat çocuk muamelesi yapanlarada hiç acıma onların beyni Sakat
Duydum duydum guzel bi haber bu metabolizmayi sasirtmak gerek keske Y yagmur7968 da boyle bi atak gosterse allahtan bugun son 2 gun dedik iyice sekere yuklenmis

Aynen öyle canım sağolasın ben o yüzden bu sebepler yüzünden çok da şikayet etmem her şeyin başı sağlık
Ben artık takmiyorum bu insanları Rabbim onlara da akıl sağlığı versin bilgi görgü versin...

Harika menü afiyet olsun canım.
Çikolata biraz fazla olmuş.digerleri güzel afiyet olsun canım.
Güzel menü canım.kahvaltıdaki ekmek 2 dlm olsa daha iyi olurmuş.erişteli pilavı ilk defa duyuyorum .Bulgurlu mu pirinçle mi oluyor?afiyet olsun

Zayıflama zamanı kızlar 100 ip atladim oğlan uyuyunca belki biraz daha yaparım bugun menümde maydanoz suyu nu yazmayı unutmusum bir bardak içtim şimdide bir bardak yeşil çay iciyorum

Normal doğum yaptım canım

Sabahki ekmek fazla olmuş canım 2 yumurta nin yanında 15zeytin ye istersen ama ekmek yeme bence .

Aynen canım sabah ki 1 dilim ve akşamki pilavın yarısı fazla olmuş afiyet olsun canım

Pes ya ne denir bilmiyorum Rabbim verir onlarında layigini
Allah a havale ettim ben de dava açtık Dr korunuyor her zaman bile bile göz göre göre yaptılar devlet hastanesi ya seni dinlemiyorlar bile önceki dogumlarim zor oldu sezeryandan döndüm dedim kilolu oluyor bebekler ım dedim üçüncü doğum kolay olur dediler oğlum bir dogduki gözlerine kan oturmuş zorlamadan kaç ay geçmedi ben bir ay topalladimm çok acı çektim su anda yüzde 60 engelli oğlum ve devlet hala koruyor böyle drlari

Ah ahh Her kesi kandirabilirler kilifina uydurabulirler ama Rabbimi asla canım. çok şükür ilahi adalet var. sende böyle düşün. ca im sadece elinden dolayi mi yüzde 60 engeli var. birde bu konuyu açmak seni uzuyorsa hemen kapatabiliriz canim

Yok canım üzmüyor sağol yine de.kol tam kalkmiyor havaya birde içe dışa dondurmeler yok elde yok hareket yok kolda küçülme var sinir yaralı ve köpük olduğun dan c8deni yor ele giden sinir kopmuş oda en agiriymis mesela boyun tarafında n kopanlar var onlar daha çabuk iyileşiyor ama bizde de baya gelişme oldu doğduğunda tamamen hareketsiz kalmıştı yavaş yavaş geldi halbuki 6aylikken ayrıntılı ultrason da izlemistik iki elide ne güzel oynuyor dubu bir imtihan canım asla isyan etmedim Allah beterinden saklasin ya beynine bir şey olsaydı ne yapardım zorlamadan çok şükür çok akıllı bir bebek . Ama tekrar tazminat davası acicaz sonuna kadar ugrasicaz oglumun kolu hiç bir zaman diğer kol gibi olmicak belki ve İstanbul da özel hastanede bu işin ehli Dr ben Ankara ya gidiyorum para vermemek için ki bu ameliyat lar çok maliyetli bir ev parası gider ki olsa yine hsrcarim ama maalesef yani bu tazminatı almak benim oğlumun hakkı onun için elimizden geleni yapmak istiyoruz..

Son düzenleme:
Kesinlikle çok haklısın canım sonuna kadar ugrasin gerçekten. yavrucuguna Rabbim şifa versin yasanmamisa dondursun inşallah. canım ben çokça dua edecem sağlık konusunda çok hassas bir insanım özellikle dua edecem Rabbim hem hakkınızı hemde yavrucagin sağlığını tez zamanda versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…