Menun cok iyi afiyet olsun cnmMenumu vereyim
Sabah 1 poğaça yedim 3 zeytin 2 çatal peynir
Ara: şekersiz kahve
Ogle: 1 kepçe buğday çorbası
1 kepçe pırasa, 2 kaşık kelem aşı
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi iki kuru kayısı
Aksam: yarım kase çorba
1 tabak Fas kavurma
2 bardak ayran
Türk Kahvesi iki ceviz
2.5 litre su bitki çayı
Canm ya rabbim acilarini gostermesin insallah ....Ah canım ben de saskinim İstanbul da bir kopuk çıktı ankaraya gittik bu işin ehli Dr üniversitede çekildi birde emari ultrason destekleyince 4 kopuk dendi . ameliyat önü Dr iyilesmelerden şüphelendi emg istedi oda çok zor büyü k insan zor dayanır iğne batiriyorlar kolunasonuc iyi çıktı çok şükür ama yinede ameliyat olucak kuxum
Amin canım aminCanm ya rabbim acilarini gostermesin insallah ....
Is yogunlugundan mi stresli acaba hayirli olsun simdiden marastan mi alicaksiniz evi?Bilmiyorum ki geliyolar arada herşeye ağlayasım geliyor dokunsalar konuşsalar konuşmasalar her şeyi takıp üzülüyorum. Birazda eşimden sanırım ev alıcaz inşallah onun stresinden evde ben varmıyım yokmuyum farkında olmuyor
Ay yok canım Estağfurullah ben sadece duraklamaya bu neden olabilir diye düşündüm belki de geçici bir durumdurEvet cok haklisin ama ben genelde oglen yemgi yemiyorm kahvaltim gec oldugu icin aksama yapiyorum yemk yanina ve princ cok tuketmem zaten en azindan bulgur yiyorum onu 5 -6 kasik ve yapinca ondan yemzsem olmaz gibi geliyor ya ;( mesela bugun eristeli pilav yapmistim yemk yerine onu yedik corbayla dedigine zit gittim gibi oldu ama ;(
Eskiden daha çok takiyordum düşecek oraya bir şey olacak diye aklım çıkıyordu. şimdi daha rahatım çok şükürAh canım yaa üzülme çaresiz bir rahatsızlık değilmiş geçer inşallah 7yasinida bulmaz.evet insanlar bunsltiyor anlıyorum seni bana da sakat çocuk doğurmuş muamele si yapanlar da oldu öyle olsa bile rabbim den ama bizimki tamamen Dr hatası 4 ,620 gr bebeği zorla dogurtmalari
Duydum duydum guzel bi haber bu metabolizmayi sasirtmak gerek keske Y yagmur7968 da boyle bi atak gosterse allahtan bugun son 2 gun dedik iyice sekere yuklenmis
Aynen öyle canım sağolasınR
Rabbim acil sifalr versin ins.canim ya evlat dedgin zmn akan du duruyor gercekten biz gozlerinin icine bakarken bir de şu el dedigimz kisiler yokmu cocuk duser ayy niye dusurdun cocugu hasta olur niye hasta ettin derler sesi buzuşesiceler....
Ben artık takmiyorum bu insanları Rabbim onlara da akıl sağlığı versin bilgi görgü versin...Babası yaptı de ablası mı yaptı diyene yada sivri topuklarımla vurdum da cani bi aileyiz biz dövmek için doğuruyoruz de ya cidden ağızlarının üstüne terlikle şaplatasım geliyor herkes herşeyi çok biliyor bi biz bilmiyoruz ne cahiliz biz ya
Harika menü afiyet olsun canım.Menumu vereyim
Sabah 1 poğaça yedim 3 zeytin 2 çatal peynir
Ara: şekersiz kahve
Ogle: 1 kepçe buğday çorbası
1 kepçe pırasa, 2 kaşık kelem aşı
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi iki kuru kayısı
Aksam: yarım kase çorba
1 tabak Fas kavurma
2 bardak ayran
Türk Kahvesi iki ceviz
2.5 litre su bitki çayı
Çikolata biraz fazla olmuş.digerleri güzel afiyet olsun canım.Bugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta,5catal patates kızartması
2dilim peynir , zeytin,domates,salatalik
5cay kaşığı haşhaş _pekmez
ARA:2avuc leblebi,yesilcay
Türk kahvesi şekersiz,5kare bitter çikolata
Öğle:yarım şar tabak bulgur pilavı , patates yemeği salata
Akşam:30u gecik hamsi birazı kızartma çoğu buğulama ,salata (ekmeksiz yediğim için fazla kaçtı)
Türk kahvesi 28grlik cocostar ,9 gramlık bitter çikolata
Su:1litreyi gecik
Spor: oğlanı uyutup yaparım inşallah
Güzel menü canım.kahvaltıdaki ekmek 2 dlm olsa daha iyi olurmuş.erişteli pilavı ilk defa duyuyorum .Bulgurlu mu pirinçle mi oluyor?afiyet olsunKizlar menum
Sabah 08.00 kayisili suyum
Kahvalti 13:00 ogle yemegi gibi oldu
2 has yum
Peynir zetyin cay 3 dlm ekmek
16:00 Ara 1 avuc leblebi 1 elma
19:00 aksam 1 kase yogurt corba 1 pors eristeli pilav az salata az turp 1 kase sekersiz hosaf
Yarim saat yuryus
2 lt su biter yatana kadr
Normal doğum yaptım canımAy yok canım Estağfurullah ben sadece duraklamaya bu neden olabilir diye düşündüm belki de geçici bir durumdur
Eskiden daha çok takiyordum düşecek oraya bir şey olacak diye aklım çıkıyordu. şimdi daha rahatım çok şükürbu arada sen normal doğum mu yaptın canım. kuzum inşallah ameliyat la düzelir sende dua et bizde ederiz uzulmemeye çalış o kadar çaresiz dertler var ki sakat çocuk muamelesi yapanlarada hiç acıma onların beyni Sakat
Aynen öyle canım sağolasınben o yüzden bu sebepler yüzünden çok da şikayet etmem her şeyin başı sağlık
Ben artık takmiyorum bu insanları Rabbim onlara da akıl sağlığı versin bilgi görgü versin...
Sabahki ekmek fazla olmuş canım 2 yumurta nin yanında 15zeytin ye istersen ama ekmek yeme bence .Kizlar menum
2 has yum
19:00 aksam 1 kase yogurt corba 1 pors eristeli pilav az salata az turp 1 kase sekersiz hosaf
Yarim saat yuryus
Haklisin canımHarika menü afiyet olsun canım.
Çikolata biraz fazla olmuş.digerleri güzel afiyet olsun canım.
Güzel menü canım.kahvaltıdaki ekmek 2 dlm olsa daha iyi olurmuş.erişteli pilavı ilk defa duyuyorum .Bulgurlu mu pirinçle mi oluyor?afiyet olsun
Aynen canım sabah ki 1 dilim ve akşamki pilavın yarısı fazla olmuşKizlar menum
2 has yum
Yarim saat yuryus
Pes ya ne denir bilmiyorum Rabbim verir onlarında layiginiNormal doğum yaptım canım
Evet canım fazla oldu yeşil çayla sporla telafi ederim inşallahY yagmur7968 canım.menunu okudum ama geçmiş sayfalarda kaldı böyle yprumlayayim
Çikolatalar ve öğlenki patates yemeği bana fazla geldi canım afiyet olsun
Allah a havale ettim ben de dava açtık Dr korunuyor her zaman bile bile göz göre göre yaptılar devlet hastanesi ya seni dinlemiyorlar bile önceki dogumlarim zor oldu sezeryandan döndüm dedim kilolu oluyor bebekler ım dedim üçüncü doğum kolay olur dediler oğlum bir dogduki gözlerine kan oturmuş zorlamadan kaç ay geçmedi ben bir ay topalladimm çok acı çektim su anda yüzde 60 engelli oğlum ve devlet hala koruyor böyle drlariPes ya ne denir bilmiyorum Rabbim verir onlarında layigini
Ah ahh Her kesi kandirabilirler kilifina uydurabulirler ama Rabbimi asla canım. çok şükür ilahi adalet var. sende böyle düşün. ca im sadece elinden dolayi mi yüzde 60 engeli var. birde bu konuyu açmak seni uzuyorsa hemen kapatabiliriz canimAllah a havale ettim ben de dava açtık Dr korunuyor her zaman bile bile göz göre göre yaptılar devlet hastanesi ya seni dinlemiyorlar bile önceki dogumlarim zor oldu sezeryandan döndüm dedim kilolu oluyor bebekler ım dedim üçüncü doğum kolay olur dediler oğlum bir dogduki gözlerine kan oturmuş zorlamadan kaç ay geçmedi ben bir ay topalladimm çok acı çektim su anda yüzde 60 engelli oğlum ve devlet hala koruyor böyle drlari
Yok canım üzmüyor sağol yine de.kol tam kalkmiyor havaya birde içe dışa dondurmeler yok elde yok hareket yok kolda küçülme var sinir yaralı ve köpük olduğun dan c8deni yor ele giden sinir kopmuş oda en agiriymis mesela boyun tarafında n kopanlar var onlar daha çabuk iyileşiyor ama bizde de baya gelişme oldu doğduğunda tamamen hareketsiz kalmıştı yavaş yavaş geldi halbuki 6aylikken ayrıntılı ultrason da izlemistik iki elide ne güzel oynuyor duAh ahh Her kesi kandirabilirler kilifina uydurabulirler ama Rabbimi asla canım. çok şükür ilahi adalet var. sende böyle düşün. ca im sadece elinden dolayi mi yüzde 60 engeli var. birde bu konuyu açmak seni uzuyorsa hemen kapatabiliriz canim
Kesinlikle çok haklısın canım sonuna kadar ugrasin gerçekten. yavrucuguna Rabbim şifa versin yasanmamisa dondursun inşallah. canım ben çokça dua edecem sağlık konusunda çok hassas bir insanım özellikle dua edecem Rabbim hem hakkınızı hemde yavrucagin sağlığını tez zamanda versin canım.Yok canım üzmüyor sağol yine de.kol tam kalkmiyor havaya birde içe dışa dondurmeler yok elde yok hareket yok kolda küçülme var sinir yaralı ve köpük olduğun dan c8deni yor ele giden sinir kopmuş oda en agiriymis mesela boyun tarafında n kopanlar var onlar daha çabuk iyileşiyor ama bizde de baya gelişme oldu doğduğunda tamamen hareketsiz kalmıştı yavaş yavaş geldi halbuki 6aylikken ayrıntılı ultrason da izlemistik iki elide ne güzel oynuyor dubu bir imtihan canım asla isyan etmedim Allah beterinden saklasin ya beynine bir şey olsaydı ne yapardım zorlamadan çok şükür çok akıllı bir bebek . Ama tekrar tazminat davası acicaz sonuna kadar ugrasicaz oglumun kolu hiç bir zaman diğer kol gibi olmicak belki ve İstanbul da özel hastanede bu işin ehli Dr ben Ankara ya gidiyorum para vermemek için ki bu ameliyat lar çok maliyetli bir ev parası gider ki olsa yine hsrcarim ama maalesef yani bu tazminatı almak benim oğlumun hakkı onun için elimizden geleni yapmak istiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?