2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

İlk ara öğlen yemeği yerine heralde onun için biraz fazla olmuş.mısırda bir tabakta kalsaymışsın iyiymiş canım.tabi pastadan vazgeçip bunu yediğin için hadi görmeyelim

Çok güzel menü canım
Ah ah canım cuma 79.8 i aç karnına gördüm ama haftaiçi gün içinde ayrıldığında hiç 7li rakamları göremiyorum.kelin ilacı olsa başına sürermiş

Herkese az kalorili ama boool harektlibi gun diliyorum kizlar son 2 gun hadi bakalim herkes bi silkelensin ne cabuk geciyor gunler farkindasiniz dimi benim gibi hemn cuma oluyor biraz daha disimizi sıkalım kurtulalim su piiiiss kgllardan.....

oohhh maşallah maşallah ye anam yee serpme kahvaltilar ,fastfoodlar iyimiş ..bizde peynir zeytin dom salatalık yemekten kusalim artık..
hahaha canım ya bende hafta içi öyle yapıyorum. hafta içi hiç fazladan birşey yemiyorum hafta sonu 24 saat süresince iziniyim. ama spor yaptığım için. hem haftasonu tüm vitamin, mineral, karbonhidrat ne varsa bünyeye topluyorum canım benim. hafta içi enerjmi sağlıyorum. mesela cuma günleri sporda çok yorgun oluyorum. ama haftasonu kendimi bi yeniliyorum canım sonra tam gaz devam

Afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel menü
geçmiş olsun bu arada

afiyet olsun mısır fazla olmuş gibi canım 1 kaseye düşür olurmu?

İnşallah canım Allah razı olsun.29 aylıksimdi
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.

afiyet olsun cnm 1 kase üzümlü leblebi çok olmuş sanki canım

canını sıkma da motiven düşmesin. sen dikkat et sporunu yap mutlaka bi değişim olacakır. benimde vereceğim kilo azaldıkça gram gram veriyorum

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah iki dilim ekmek arasına peynirli sandviç zeytin
öğlen bi kase mercimek çorbası bir elma bir mandalina
ara:4 fındık 5 badem
akşam 6da dışardaydık bir adana lavaş dürüm yedim
su 2 litre
bir sade kahve

He işte ben de biliyomkendimi kesin 4 dilim yerdim sende 1000 kalori almış oluyorsun galiba

Vur canım vur kafama kafama vur

Bana göre mısırlar hariç güzel bir menü afiyet olsun canım...

İnşallah canım Allah razı olsun.29 aylıksimdi
Allah bağışlasın canım...

Ekmekler bana çok geldi canım 1dilime düşür onları bence

Herkese az kalorili ama boool harektlibi gun diliyorum kizlar son 2 gun hadi bakalim herkes bi silkelensin ne cabuk geciyor gunler farkindasiniz dimi benim gibi hemn cuma oluyor biraz daha disimizi sıkalım kurtulalim su piiiiss kgllardan.....
Eveeeettt yaaaaa bu iki günü iyi değerlendirelim

Günaydın kızlar
Dünkü menümü veremedim vermeyi de düşünmüyorum akşam yemek yemedim. Bu aralar adetten mi psikolojik mi bilmiyorum ne keyfim var ne moralim. Bi kaç gün olmayabilirim. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…