Menümü yazdıktan sonra 3mil leslie yaptım.su 2 litre kadarMenu iyi spor yok sanirim birde su ictinmi ??
Güzel haber almanıza çok sevindim.hz allah yar ve yardımcınız olsun.Bugün güzel haberler aldık oyuzden canım ama ben aldırmadı m yine de bir dilim kurtarsa iyi en az 4dilim yerim bendayanamam pastaya yani 6 saat değil ancak 24saat kurtarır
İlk ara öğlen yemeği yerine heralde onun için biraz fazla olmuş.mısırda bir tabakta kalsaymışsın iyiymiş canım.tabi pastadan vazgeçip bunu yediğin için hadi görmeyelimBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
5 kare çay lokması
Domates salatalık ,3dilim peynir,7 zeytin,haşhaş pekmez karışımı 5cay kaşığı
Şekersiz çay
Ara :küçük kase leblebi, iki mandalina Türk kahvesi 18 g bitter çikolata
Akşam: yarım tabak bulgur pilavı,yarim tabak kıymalı patates yemeği,salata
ARA:2 kase patlamış mısır
Su 1litre
Spor 100ip atladim
Kizlar ben ne zmn 7 li rakamlara dusucem ya ;( tartilmadm ama sanki ayniyim cildircam sıkıldım o kadar cabaliyorum ediyorum almaya gelince hemn aliniyo vermeye gelince gidim gidim bu nedir ya?? bende duzensizlik var anladiginiz uzere sanirm ondan emzirmeyi birakinca hap kullanirsam duzelicek galiba dr vermisti ama emzirdgm icin kullanmamistim baska ne yapabilirim bi fikriniz varmi birde ben daha once diyetsyenee gittigimde o hormonumun kg vermemi yavaslatacigini soylemisti napmaliyim biyle bi durumda olan varmi aramizda 2-3 ayda bir ;(( 79 a bi insem siz gorun beni ama daha yok ya yok
Çok güzel menü canımKizlar menum
Kahvalti 08
1 kase meyveli sutlu uzumlu tahil
Oglen 13
2 has yum oeynir zeytin cok kucuk helva cay 2 dlm ekmk
Ara 16
1 kase uzumlu leblebi
Aksam 18
Firinda Balik salata turp 2 dlm ekmek 1 bardk taze port suyu
Ara 19: 2 prc cikolata
1 saat spor
2lt su
Ah ah canım cuma 79.8 i aç karnına gördüm ama haftaiçi gün içinde ayrıldığında hiç 7li rakamları göremiyorum.kelin ilacı olsa başına sürermişKizlar ben ne zmn 7 li rakamlara dusucem ya ;( tartilmadm ama sanki ayniyim cildircam sıkıldım o kadar cabaliyorum ediyorum almaya gelince hemn aliniyo vermeye gelince gidim gidim bu nedir ya?? bende duzensizlik var anladiginiz uzere sanirm ondan emzirmeyi birakinca hap kullanirsam duzelicek galiba dr vermisti ama emzirdgm icin kullanmamistim baska ne yapabilirim bi fikriniz varmi birde ben daha once diyetsyenee gittigimde o hormonumun kg vermemi yavaslatacigini soylemisti napmaliyim biyle bi durumda olan varmi aramizda 2-3 ayda bir ;(( 79 a bi insem siz gorun beni ama daha yok ya yok
Cok guzel :))Menümü yazdıktan sonra 3mil leslie yaptım.su 2 litre kadar
insallahGünaydın kızlar.az kalorili bol gülücüklü bir gün olsun inş
hahaha canım ya bende hafta içi öyle yapıyorum. hafta içi hiç fazladan birşey yemiyorum hafta sonu 24 saat süresince iziniyim. ama spor yaptığım için. hem haftasonu tüm vitamin, mineral, karbonhidrat ne varsa bünyeye topluyorum canım benim. hafta içi enerjmi sağlıyorum. mesela cuma günleri sporda çok yorgun oluyorum. ama haftasonu kendimi bi yeniliyorum canım sonra tam gaz devamoohhh maşallah maşallah ye anam yee serpme kahvaltilar ,fastfoodlar iyimiş ..bizde peynir zeytin dom salatalık yemekten kusalim artık..
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
11.30
Çeyrek su böreği
1kaşık havuç salatası
2 kaşık kereviz salatası
3 kaşık mevsim salata
3 dilim sucuk
1 sarma
1 küçük kırmızı biber dolması
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
5 adet sarma
Akşama yeşil çay içerim
1 tanede meyve yerim.
afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah: iki kuru kayısı, küçük kek ve yarım simit
Ara: 5 yaprak sarma
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
1 kase kuru fasulye ,3 kaşık pilav
yoğurt , az turşu
Ara: Türk Kahvesi
Aksam18.30: 3 Baget, 1 kase yoğurt
2.5 litre su
Bitki Çayı
afiyet olsun canımslm kızlar
bugünkü menu
1 dilim kepekli ekmek
3 adet haşlanmış bıldırcın yum.
5 zeytin ,salatalık ,domates..biraz peynir
1 subardağı greyfurt suyu.
ara öğün yeşil elma..
öğlen menusu yok
sonra ufaklık patateskızartması istedi buzlukta köftede vardı onları pişirdim.bende öyle az bişe azıcık ucundan yedim..bir bardak ayranla..
ara ogun 5 kayısı 5 fındık
bugünkü menu bu kadar aksamlari yemiyorum..
Spor yaptım..su şimdilik 2 lt bakalım yatana kadar lt daha icebilirim..öpüyorum hepinizi bye bye...
afiyet olsun canım güzel menüKızlar konuları okudum önce menümü yazayım sonra yorum yapıcam
Kahvaltı
1yumurta
2dilim salam
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar
5zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Ara yok
Öğlen
4kaşık yoğurt
Müsli
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
Balık salata
Ekmek yok
Çay
Kuru meyve
Spor 15dkk Leslie 10dkk dans
45dkk ütü
Kızlar ayak bileğimi burktum ayağım ağrıyo inşallah bişey yoktur...
afiyet olsun mısır fazla olmuş gibi canım 1 kaseye düşür olurmu?Bugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
5 kare çay lokması
Şekersiz çay
Su 1litre
Spor 100ip atladim
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.İnşallah canım Allah razı olsun.29 aylıksimdi
afiyet olsun cnm 1 kase üzümlü leblebi çok olmuş sanki canımKizlar menum
Kahvalti 08
Oglen 13
Ara 16
1 kase uzumlu leblebi
Aksam 18
1 saat spor
2lt su
canını sıkma da motiven düşmesin. sen dikkat et sporunu yap mutlaka bi değişim olacakır. benimde vereceğim kilo azaldıkça gram gram veriyorumKizlar ben ne zmn 7 li rakamlara dusucem ya ;( tartilmadm ama sanki ayniyim cildircam sıkıldım o kadar cabaliyorum ediyorum almaya gelince hemn aliniyo vermeye gelince gidim gidim bu nedir ya?? bende duzensizlik var anladiginiz uzere sanirm ondan emzirmeyi birakinca hap kullanirsam duzelicek galiba dr vermisti ama emzirdgm icin kullanmamistim baska ne yapabilirim bi fikriniz varmi birde ben daha once diyetsyenee gittigimde o hormonumun kg vermemi yavaslatacigini soylemisti napmaliyim biyle bi durumda olan varmi aramizda 2-3 ayda bir ;(( 79 a bi insem siz gorun beni ama daha yok ya yok
He işte ben de biliyomkendimi kesin 4 dilim yerdimsende 1000 kalori almış oluyorsun galiba
Bana göre mısırlar hariç güzel bir menüBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
5 kare çay lokması
Şekersiz çay
Su 1litre
Spor 100ip atladim
Allah bağışlasın canım...İnşallah canım Allah razı olsun.29 aylıksimdi
Eczaneye gitmiştim çıkışta bi boşlukta burktum canım şimdi daha iyi ama hala sızı var...Menu spor mukemml ...gecmis olsun nerde burktun nasil simdi?
Ekmekler bana çok geldi canım 1dilime düşür onları benceKizlar menum
Kahvalti 08
Oglen 13
Ara 16
1 kase uzumlu leblebi
Aksam 18
1 saat spor
2lt su
İnşallah canım günaydınGünaydın kızlar.az kalorili bol gülücüklü bir gün olsun inş
Eveeeettt yaaaaa bu iki günü iyi değerlendirelimHerkese az kalorili ama boool harektlibi gun diliyorumkizlar son 2 gun hadi bakalim herkes bi silkelensin ne cabuk geciyor gunler farkindasiniz dimi benim gibi hemn cuma oluyor biraz daha disimizi sıkalım kurtulalim su piiiiss kgllardan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?