- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Amin canım inşallahÇok güzel bir haber.hz allah tez zamanda şifa versin
Ah canım ben de saskinim İstanbul da bir kopuk çıktı ankaraya gittik bu işin ehli Dr üniversitede çekildi birde emari ultrason destekleyince 4 kopuk dendi . ameliyat önü Dr iyilesmelerden şüphelendi emg istedi oda çok zor büyü k insan zor dayanır iğne batiriyorlar kolunaSonuca sevindim ama digerlerinde sonuc nasil yanlis cikiyor ya dikkatsizlik mi
Canim hrmanjiom bir çeşit doğum.lekesi ama çok farklı. önce ten renginden hafif bir lekeydi alnında küçücük. zamanla rengi koyulasmaya başladı ve sonra sismeye de başladı 9 aylık olduğunda alnında ceviz büyüklüğünde bir şişlik ve nerdeyse bordoya yakın kirmiziydi ortası. şimdi bir buçuk yaşında büyüme durdu. renk açılmaya başladı sisligi de görenler azalmış diyor ama bana öyle gelmiyor tabi... zaten bunun gelişim seyri 7 yasina kadar kendi kayboluyormus. beni insanlar bunaltiyir her gören soruyor. düşmüş de şişmiş gibi göründüğü için herkes ayyyy nasıl düştü tepkisi veriyor. bende biraz bunaliyorum açıklama bekliyorlarSağol canım yürüyor çok şükür eli tutmuyor ameliyat olucak inşallah.ogkunun rahatsızlığı nasıl pek anlayamadım Allah şifalar versin inşallah
Aynen öyle canım artık hiç yapmadığım tepkiler veriyorum. bana doktora gitmediniz mi ameliyat ettiysenize falan diyorlar sanki biz ilgilenmiyor gibi. bende biz ilgileniyoruz falan diyorum soğuk soğuk.. millet tuhaf valla aaa ablası mi yaptı diyen bile varCanım sıkıldı alnının çatına vurup şişiresim geldi ben yaptım de. Anlamıyorum bizim milletimizi bir türlü yaa. Nasıl insanlarız ya
Harika bir menü canım afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah 1 poğaça yedim 3 zeytin 2 çatal peynir
Ara: şekersiz kahve
Ogle: 1 kepçe buğday çorbası
1 kepçe pırasa, 2 kaşık kelem aşı
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi iki kuru kayısı
Aksam: yarım kase çorba
1 tabak Fas kavurma
2 bardak ayran
Türk Kahvesi iki ceviz
2.5 litre su bitki çayı
Evet cok haklisin ama ben genelde oglen yemgi yemiyorm kahvaltim gec oldugu icin aksama yapiyorum yemk yanina ve princ cok tuketmem zaten en azindan bulgur yiyorum onu 5 -6 kasik ve yapinca ondan yemzsem olmaz gibi geliyor ya ;( mesela bugun eristeli pilav yapmistim yemk yerine onu yedik corbayla dedigine zit gittim gibi oldu ama ;(Canim ben pilav yiyeceksem genelde öğlen yiyorum ki gün içinde o enerji yi atabileyim ama aksamlari daha hareketsiz oluyoruz. bence her çeşidini :) 1 kase çorba 1 kepçe diğer yemek 1 kase yoğurt ve bol salata bence doyurur ne dersin
Ah canım yaa üzülme çaresiz bir rahatsızlık değilmiş geçer inşallah 7yasinida bulmaz.evet insanlar bunsltiyor anlıyorum seni bana da sakat çocuk doğurmuş muamele si yapanlar da oldu öyle olsa bile rabbim den ama bizimki tamamen Dr hatası 4 ,620 gr bebeği zorla dogurtmalariCanim hrmanjiom bir çeşit doğum.lekesi ama çok farklı. önce ten renginden hafif bir lekeydi alnında küçücük. zamanla rengi koyulasmaya başladı ve sonra sismeye de başladı 9 aylık olduğunda alnında ceviz büyüklüğünde bir şişlik ve nerdeyse bordoya yakın kirmiziydi ortası. şimdi bir buçuk yaşında büyüme durdu. renk açılmaya başladı sisligi de görenler azalmış diyor ama bana öyle gelmiyor tabi... zaten bunun gelişim seyri 7 yasina kadar kendi kayboluyormus. beni insanlar bunaltiyir her gören soruyor. düşmüş de şişmiş gibi göründüğü için herkes ayyyy nasıl düştü tepkisi veriyor. bende biraz bunaliyorum açıklama bekliyorlar
1.5 borek aksam yemeginin yerine gecmis sayilir aslinda spor da yapicagin icin iyi yani afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı
Yarım börek
1 kayısı
3 badem
1 dilim peynir
Ara
Mandalina
Öğlen
3kaşık fasulye
Yoğurtlu kereviz salatası
Akşam
1.5 börek (2de diyebiliriz büyüktü)
1 portakal
Akşamki hatayı nasıl yaptım bilmiyorumevde yemek yoktu .Dışarıdan geldim.sebze yemeği yapmayı planlıyordum.amannn sabahki böreğin yarısını yiyeyim dedim.azıcık azıcık derken bir bütün börek daha yemişim.sporla telafi edicem.suda anca 1 litre içtim.
Sagolasin canim pes etmek yok insallah sen nasilsin?Maşallah canım tam gaz gidiyorsun
Menunde seker cok bugun kizartmada fazla gibi sanki spor yaparsan iyi olurBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta,5catal patates kızartması
2dilim peynir , zeytin,domates,salatalik
5cay kaşığı haşhaş _pekmez
ARA:2avuc leblebi,yesilcay
Türk kahvesi şekersiz,5kare bitter çikolata
Öğle:yarım şar tabak bulgur pilavı , patates yemeği salata
Akşam:30u gecik hamsi birazı kızartma çoğu buğulama ,salata (ekmeksiz yediğim için fazla kaçtı)
Türk kahvesi 28grlik cocostar ,9 gramlık bitter çikolata
Su:1litreyi gecik
Spor: oğlanı uyutup yaparım inşallah
İnşallah canım yapicammMenunde seker cok bugun kizartmada fazla gibi sanki spor yaparsan iyi olur
Duydum duydum guzel bi haber bu metabolizmayi sasirtmak gerek keske Y yagmur7968 da boyle bi atak gosterse allahtan bugun son 2 gun dedik iyice sekere yuklenmisImmm ne sen sorrr ne ben söyleyeyim aynı canım maalesef 1 ileri 2 geri gidiyorum 67 kiloyumbu arada burada pilates ve aerobik kursu açılmış oraya gitmeyi düşünüyorum haftada 3 gunmus belki bu şekilde hızlanır duydun mu Mislisse
Altinda yatan bi problemmi var yoksa sadece hasta oldugun icin mi?Evet ama kendimi hiç sevmiyorum böyle zırt pırt herşeye ağlayasım geliyor.
He valla iyice sapittm kizDuydum duydum guzel bi haber bu metabolizmayi sasirtmak gerek keske Y yagmur7968 da boyle bi atak gosterse allahtan bugun son 2 gun dedik iyice sekere yuklenmis
Rabbim acil sifalr versin ins.canim ya evlat dedgin zmn akan du duruyor gercekten biz gozlerinin icine bakarken bir de şu el dedigimz kisiler yokmu cocuk duser ayy niye dusurdun cocugu hasta olur niye hasta ettin derler sesi buzuşesiceler....Canim hrmanjiom bir çeşit doğum.lekesi ama çok farklı. önce ten renginden hafif bir lekeydi alnında küçücük. zamanla rengi koyulasmaya başladı ve sonra sismeye de başladı 9 aylık olduğunda alnında ceviz büyüklüğünde bir şişlik ve nerdeyse bordoya yakın kirmiziydi ortası. şimdi bir buçuk yaşında büyüme durdu. renk açılmaya başladı sisligi de görenler azalmış diyor ama bana öyle gelmiyor tabi... zaten bunun gelişim seyri 7 yasina kadar kendi kayboluyormus. beni insanlar bunaltiyir her gören soruyor. düşmüş de şişmiş gibi göründüğü için herkes ayyyy nasıl düştü tepkisi veriyor. bende biraz bunaliyorum açıklama bekliyorlar
Aslında canım çok istemiyor ama yiyorum bitkinim gerginim çikolata yiyorum ya depresyon belirtileri yada sadece adetin yaklaşmasıyla hormon dengesizliğiDuydum duydum guzel bi haber bu metabolizmayi sasirtmak gerek keske Y yagmur7968 da boyle bi atak gosterse allahtan bugun son 2 gun dedik iyice sekere yuklenmis
Babası yaptı de ablası mı yaptı diyene yada sivri topuklarımla vurdum da cani bi aileyiz biz dövmek için doğuruyoruz de ya cidden ağızlarının üstüne terlikle şaplatasım geliyor herkes herşeyi çok biliyor bi biz bilmiyoruz ne cahiliz biz yaAynen öyle canım artık hiç yapmadığım tepkiler veriyorum. bana doktora gitmediniz mi ameliyat ettiysenize falan diyorlar sanki biz ilgilenmiyor gibi. bende biz ilgileniyoruz falan diyorum soğuk soğuk.. millet tuhaf valla aaa ablası mi yaptı diyen bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?