Hoşgeldin kuzumİyi geceler guzelliklerr...özledim sizi....sabaha görüşürüz...
Hoşgeldin canımİyi geceler guzelliklerr...özledim sizi....sabaha görüşürüz...
Menun hafif olmuş afiyet olsun canımHemen menümü vereyim kızlar
Kahvaltı
3-4kaşık kıymalı melemen
2dilim peynir
1dilim ekmek
Çay
Maydanoz salatası
Ara
2/3tatlı kaşığı sütlaç (oğlumdan kalan)
Öğlen
3-4kaşık yoğurt
Meyve
Ara
Sade kahve
Dut kurusu
Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
2kaşık tavuklu bulgur pilavı
Ara çay
1kuru incir
Spor yok ayaktan dolayı
Amin inşallah Allah razı olsun canım .Kesinlikle çok haklısın canım sonuna kadar ugrasin gerçekten. yavrucuguna Rabbim şifa versin yasanmamisa dondursun inşallah. canım ben çokça dua edecem sağlık konusunda çok hassas bir insanım özellikle dua edecem Rabbim hem hakkınızı hemde yavrucagin sağlığını tez zamanda versin canım.
Eristeyi manti hamuru gibi yogurup ince uzun seritler halinde kesip once biraz guneste kurutup sonra firinda pembelesene kadar kavuruyoruz.(Firinda kavrulmamis haliyle de yesil mercimekli corba yapariz.Muthis bir kis corbasi olur.) Bulguru suda haslayip en son eristeyi ekliyoruz 10 dk kdr pisiyor ve istege gore sosluyoruz.Belki eristeyi hic bilmiyosan diye boyle anlattim kusura bakmaHarika menü afiyet olsun canım.
Çikolata biraz fazla olmuş.digerleri güzel afiyet olsun canım.
Güzel menü canım.kahvaltıdaki ekmek 2 dlm olsa daha iyi olurmuş.erişteli pilavı ilk defa duyuyorum .Bulgurlu mu pirinçle mi oluyor?afiyet olsun
Zeytini cok sevmiyorum ya en fazla 3-5 yerimSabahki ekmek fazla olmuş canım 2 yumurta nin yanında 15zeytin ye istersen ama ekmek yeme bence .
Ya sen su maydonoz suyunu niye iciyon kiz cok goruyorum sendeZayıflama zamanı kızlar 100 ip atladim oğlan uyuyunca belki biraz daha yaparımbugun menümde maydanoz suyu nu yazmayı unutmusum bir bardak içtim şimdide bir bardak yeşil çay iciyorum
Haklisin ama ogle ile sabah bir oldugu icin cok acikiyorumAynen canım sabah ki 1 dilim ve akşamki pilavın yarısı fazla olmuşafiyet olsun canım
Bizde ozledikİyi geceler guzelliklerr...özledim sizi....sabaha görüşürüz...
Allah yardimcin olsun dua edicem bende senin icin eminim ki dr da boyle olsun istemememistir ama dedigin gibi sinavinmis buda ama olmayadabilirdi de bu insanlar baslarini yastiga nasil rahat koyarlar bilmiyorm ki?Keske hersey parayi verip bitse dimi?Yok canım üzmüyor sağol yine de.kol tam kalkmiyor havaya birde içe dışa dondurmeler yok elde yok hareket yok kolda küçülme var sinir yaralı ve köpük olduğun dan c8deni yor ele giden sinir kopmuş oda en agiriymis mesela boyun tarafında n kopanlar var onlar daha çabuk iyileşiyor ama bizde de baya gelişme oldu doğduğunda tamamen hareketsiz kalmıştı yavaş yavaş geldi halbuki 6aylikken ayrıntılı ultrason da izlemistik iki elide ne güzel oynuyor dubu bir imtihan canım asla isyan etmedim Allah beterinden saklasin ya beynine bir şey olsaydı ne yapardım zorlamadan çok şükür çok akıllı bir bebek . Ama tekrar tazminat davası acicaz sonuna kadar ugrasicaz oglumun kolu hiç bir zaman diğer kol gibi olmicak belki ve İstanbul da özel hastanede bu işin ehli Dr ben Ankara ya gidiyorum para vermemek için ki bu ameliyat lar çok maliyetli bir ev parası gider ki olsa yine hsrcarim ama maalesef yani bu tazminatı almak benim oğlumun hakkı onun için elimizden geleni yapmak istiyoruz..
Menu cok iyi afiyet olsun canm ayagin icinde bi git dr yarinHemen menümü vereyim kızlar
Kahvaltı
3-4kaşık kıymalı melemen
2dilim peynir
1dilim ekmek
Çay
Maydanoz salatası
Ara
2/3tatlı kaşığı sütlaç (oğlumdan kalan)
Öğlen
3-4kaşık yoğurt
Meyve
Ara
Sade kahve
Dut kurusu
Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
2kaşık tavuklu bulgur pilavı
Ara çay
1kuru incir
Spor yok ayaktan dolayı
Evet ya hiç kıyamam küçük çocuklara allahım canı en az acıyacağı şekilde şifasını versin inşallah canımAh canım ben de saskinim İstanbul da bir kopuk çıktı ankaraya gittik bu işin ehli Dr üniversitede çekildi birde emari ultrason destekleyince 4 kopuk dendi . ameliyat önü Dr iyilesmelerden şüphelendi emg istedi oda çok zor büyü k insan zor dayanır iğne batiriyorlar kolunasonuc iyi çıktı çok şükür ama yinede ameliyat olucak kuxum
Canım benim allahım seninde kuzuna en kısa zamanda şifasını versin inşallah..Canim hrmanjiom bir çeşit doğum.lekesi ama çok farklı. önce ten renginden hafif bir lekeydi alnında küçücük. zamanla rengi koyulasmaya başladı ve sonra sismeye de başladı 9 aylık olduğunda alnında ceviz büyüklüğünde bir şişlik ve nerdeyse bordoya yakın kirmiziydi ortası. şimdi bir buçuk yaşında büyüme durdu. renk açılmaya başladı sisligi de görenler azalmış diyor ama bana öyle gelmiyor tabi... zaten bunun gelişim seyri 7 yasina kadar kendi kayboluyormus. beni insanlar bunaltiyir her gören soruyor. düşmüş de şişmiş gibi göründüğü için herkes ayyyy nasıl düştü tepkisi veriyor. bende biraz bunaliyorum açıklama bekliyorlar
Menün çok güzel canımMenumu vereyim
Sabah 1 poğaça yedim 3 zeytin 2 çatal peynir
Ara: şekersiz kahve
Ogle: 1 kepçe buğday çorbası
1 kepçe pırasa, 2 kaşık kelem aşı
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi iki kuru kayısı
Aksam: yarım kase çorba
1 tabak Fas kavurma
2 bardak ayran
Türk Kahvesi iki ceviz
2.5 litre su bitki çayı
Joleya neyaptın canım maşallahın varBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta,5catal patates kızartması
2dilim peynir , zeytin,domates,salatalik
5cay kaşığı haşhaş _pekmez
ARA:2avuc leblebi,yesilcay
Türk kahvesi şekersiz,5kare bitter çikolata
Öğle:yarım şar tabak bulgur pilavı , patates yemeği salata
Akşam:30u gecik hamsi birazı kızartma çoğu buğulama ,salata (ekmeksiz yediğim için fazla kaçtı)
Türk kahvesi 28grlik cocostar ,9 gramlık bitter çikolata
Su:1litreyi gecik
Spor: oğlanı uyutup yaparım inşallah
Canım sen nerelisin???Eristeyi manti hamuru gibi yogurup ince uzun seritler halinde kesip once biraz guneste kurutup sonra firinda pembelesene kadar kavuruyoruz.(Firinda kavrulmamis haliyle de yesil mercimekli corba yapariz.Muthis bir kis corbasi olur.) Bulguru suda haslayip en son eristeyi ekliyoruz 10 dk kdr pisiyor ve istege gore sosluyoruz.Belki eristeyi hic bilmiyosan diye boyle anlattim kusura bakma
Bencede sonuna kadar haklısın canım uyarmana rağmen böyle olması kötü olmuş...Allah a havale ettim ben de dava açtık Dr korunuyor her zaman bile bile göz göre göre yaptılar devlet hastanesi ya seni dinlemiyorlar bile önceki dogumlarim zor oldu sezeryandan döndüm dedim kilolu oluyor bebekler ım dedim üçüncü doğum kolay olur dediler oğlum bir dogduki gözlerine kan oturmuş zorlamadan kaç ay geçmedi ben bir ay topalladimm çok acı çektim su anda yüzde 60 engelli oğlum ve devlet hala koruyor böyle drlari
Rica ederim canım iyi diyelim iyi olsunSagolasin canim pes etmek yok insallah sen nasilsin?
Odem attırıyor diye biliyorum oyuzden canımYa sen su maydonoz suyunu niye iciyon kiz cok goruyorum sende
Sağol canım Allah razı olsun dua müminin silahı ymisAllah yardimcin olsun dua edicem bende senin icin eminim ki dr da boyle olsun istemememistir ama dedigin gibi sinavinmis buda ama olmayadabilirdi de bu insanlar baslarini yastiga nasil rahat koyarlar bilmiyorm ki?Keske hersey parayi verip bitse dimi?
Oh sen ye tatlilari hanurislerini sonra maydonoz suyu ic pehhRica ederim canım iyi diyelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?