2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Hemen menümü vereyim kızlar
Kahvaltı
3-4kaşık kıymalı melemen
2dilim peynir
1dilim ekmek
Çay
Maydanoz salatası

Ara
2/3tatlı kaşığı sütlaç (oğlumdan kalan)

Öğlen
3-4kaşık yoğurt
Meyve

Ara
Sade kahve
Dut kurusu

Akşam
Karnıbahar yemeği
Salata
2kaşık tavuklu bulgur pilavı

Ara çay
1kuru incir

Spor yok ayaktan dolayı

Menun hafif olmuş afiyet olsun canım

Amin inşallah Allah razı olsun canım .

Eristeyi manti hamuru gibi yogurup ince uzun seritler halinde kesip once biraz guneste kurutup sonra firinda pembelesene kadar kavuruyoruz.(Firinda kavrulmamis haliyle de yesil mercimekli corba yapariz.Muthis bir kis corbasi olur.) Bulguru suda haslayip en son eristeyi ekliyoruz 10 dk kdr pisiyor ve istege gore sosluyoruz.Belki eristeyi hic bilmiyosan diye boyle anlattim kusura bakma

Allah yardimcin olsun dua edicem bende senin icin eminim ki dr da boyle olsun istemememistir ama dedigin gibi sinavinmis buda ama olmayadabilirdi de bu insanlar baslarini yastiga nasil rahat koyarlar bilmiyorm ki?Keske hersey parayi verip bitse dimi?

Menu cok iyi afiyet olsun canm ayagin icinde bi git dr yarin

Evet ya hiç kıyamam küçük çocuklara allahım canı en az acıyacağı şekilde şifasını versin inşallah canım
Canım benim allahım seninde kuzuna en kısa zamanda şifasını versin inşallah..
Etrafındaki insanların ne amaçla söylediklerini sen iyi bilirsin ona göre tepkini verirsin zaten canım..
Benim annemde hep nerden düşürdün yinemi hasta ettin diye konuşur bazı insanların konuşma şeklide bu olabilir canım sakın yanlış anlama seni kırmak için söylemiyorum ay gece gece kendimi anlata bilmişimdir umarım

Menün çok güzel canım

Joleya neyaptın canım maşallahın var ne diyoruz kaç gündür biz sana (kız bu yemeye göre kilo ver dahada bişey diyemicem valla böyle sinirimden ağlıcam o metabolizmadan bende istiyorum diyerek

Canım sen nerelisin???

Bencede sonuna kadar haklısın canım uyarmana rağmen böyle olması kötü olmuş...
Olacağı zaman özellerdede oluyo canım ben normal doğum yaptım ikinci çocuğumda hissediyorum geldi diyorum yok yok daha senin sancın çok az diyo ebe tam 40 dkk oğlumu aşşada hissetim sonra tuvaletim geldi dedim bi baktı nasıl panik yalın ayak koşarak girdim Doğumhaneye annem korkar eyvah çocuk düşecek diye biyandan ebeye bağırır ya torunuma ya kızıma bişey olsa hepinizi yakarım diye bazı insanlar çok ihmalkar oluyo canım sonra açıklamaları nts cihazı bozulmuş kusura bakmayın ama ben diyorum ya lafımı bi ciddiye al Yok onlar çok iyi biliyorlar....

Allah yardimcin olsun dua edicem bende senin icin eminim ki dr da boyle olsun istemememistir ama dedigin gibi sinavinmis buda ama olmayadabilirdi de bu insanlar baslarini yastiga nasil rahat koyarlar bilmiyorm ki?Keske hersey parayi verip bitse dimi?
Sağol canım Allah razı olsun dua müminin silahı ymis eminim istemezfi ama riske atmayip sezeryana alabilirdi 17saat beklettiler beni Dr sinirlendi bu çocuk niye gelmiyor diye karnımı sallaya sallaya zorla indirmeye çalıştı o yüzden gözlerine kan oturmuş kuxumun çok beklediği içinde ayrıca mikrop kapmış antibiyotik kullandı doğduğu gibi,yanı bu 20yillik Dr iri bebek dogamiyor işte anlamaliydi hatta çokta büyük ceza haketti ama dedim ya korunuyor lar. Parayla da bitse evet ama maalesef en azından hastane masrafları karşılanır yıllar ca fizik tedavi gorucek devlet bir kısmını karşılıyor koluna ateller yapılıyor bunun en küçüğü 200 tl canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…