Oh sen ye tatlilari hanurislerini sonra maydonoz suyu ic pehhRica ederim canım iyi diyelim iyi olsun
Keske oyle olmasaydi iste keske direk sezeryana alsaydi ki cocugun kgsunu bilmiyormuydu dr herzmnki drun degilmiydi?Sağol canım Allah razı olsun dua müminin silahı ymiseminim istemezfi ama riske atmayip sezeryana alabilirdi 17saat beklettiler beni Dr sinirlendi bu çocuk niye gelmiyor diye karnımı sallaya sallaya zorla indirmeye çalıştı o yüzden gözlerine kan oturmuş kuxumun çok beklediği içinde ayrıca mikrop kapmış antibiyotik kullandı doğduğu gibi,yanı bu 20yillik Dr iri bebek dogamiyor işte anlamaliydi hatta çokta büyük ceza haketti ama dedim ya korunuyor lar. Parayla da bitse evet ama maalesef en azından hastane masrafları karşılanır yıllar ca fizik tedavi gorucek devlet bir kısmını karşılıyor koluna ateller yapılıyor bunun en küçüğü 200 tl canım.
Keske oyle olmasaydi iste keske direk sezeryana alsaydi ki cocugun kgsunu bilmiyormuydu dr herzmnki drun degilmiydi?Sağol canım Allah razı olsun dua müminin silahı ymiseminim istemezfi ama riske atmayip sezeryana alabilirdi 17saat beklettiler beni Dr sinirlendi bu çocuk niye gelmiyor diye karnımı sallaya sallaya zorla indirmeye çalıştı o yüzden gözlerine kan oturmuş kuxumun çok beklediği içinde ayrıca mikrop kapmış antibiyotik kullandı doğduğu gibi,yanı bu 20yillik Dr iri bebek dogamiyor işte anlamaliydi hatta çokta büyük ceza haketti ama dedim ya korunuyor lar. Parayla da bitse evet ama maalesef en azından hastane masrafları karşılanır yıllar ca fizik tedavi gorucek devlet bir kısmını karşılıyor koluna ateller yapılıyor bunun en küçüğü 200 tl canım.
Tavsiye ederim bak ben incelmisim dünden beriOh sen ye tatlilari hanurislerini sonra maydonoz suyu ic pehh
Evet olack varsa ozeldede oluyo ben sirf korkumdan yanimda kimse olmayacak diye devlette yapamadim acikcasi normaldi benmkide kendimi unutup bsslalarini gorursem korkudan sutum ya gelmez yada kesilir diye ahh su kadinlarin isiBencede sonuna kadar haklısın canım uyarmana rağmen böyle olması kötü olmuş...
Olacağı zaman özellerdede oluyo canım ben normal doğum yaptım ikinci çocuğumda hissediyorum geldi diyorum yok yok daha senin sancın çok az diyo ebe tam 40 dkk oğlumu aşşada hissetim sonra tuvaletim geldi dedim bi baktı nasıl panik yalın ayak koşarak girdim Doğumhaneye annem korkar eyvah çocuk düşecek diye biyandan ebeye bağırır ya torunuma ya kızıma bişey olsa hepinizi yakarım diye bazı insanlar çok ihmalkar oluyo canım sonra açıklamaları nts cihazı bozulmuş kusura bakmayın ama ben diyorum ya lafımı bi ciddiye al Yok onlar çok iyi biliyorlar....
Yok canım nöbetçi drdu kendi doktorumda oradaydı onun takibindeyfim hiç ilgilenmedi oda ayrı suçlu ama annem ben çok uyardık benim oğlum ölümden döndü önceki doğumumda tutturdu üçüncü doğum kolay olur al kolay oldu.a aslında bu olayı 3,kilo çocuk doğuran da yaşıyor oda bebek iri olduğu için değil anne çok kilo aldığı için yada anne kemik yapısı dar olduğundan çok sebep var yani .Keske oyle olmasaydi iste keske direk sezeryana alsaydi ki cocugun kgsunu bilmiyormuydu dr herzmnki drun degilmiydi?
Evet çoğu tanıştığı miz kişi bu olayla karşılaşan özel de yapmış hatta çocuk doktoruyla tanıştım onun 3kilo olduğu halde kendi kemik yapısı yada doktorun hızlı çekmesiyle kopmuş siniri yavrusunun ki kemik yapısı çok rahat anlaşılıyor muayene edilseEvet olack varsa ozeldede oluyo ben sirf korkumdan yanimda kimse olmayacak diye devlette yapamadim acikcasi normaldi benmkide kendimi unutup bsslalarini gorursem korkudan sutum ya gelmez yada kesilir diye ahh su kadinlarin isi
Ağlama canım yaa sende verirsinEvet ya hiç kıyamam küçük çocuklara allahım canı en az acıyacağı şekilde şifasını versin inşallah canım
Canım benim allahım seninde kuzuna en kısa zamanda şifasını versin inşallah..
Etrafındaki insanların ne amaçla söylediklerini sen iyi bilirsin ona göre tepkini verirsin zaten canım..
Benim annemde hep nerden düşürdün yinemi hasta ettin diye konuşur bazı insanların konuşma şeklide bu olabilir canım sakın yanlış anlama seni kırmak için söylemiyorumay gece gece kendimi anlata bilmişimdir umarım
Menün çok güzel canım
Joleya neyaptın canım maşallahın varne diyoruz kaç gündür biz sana (kız bu yemeye göre kilo ver dahada bişey diyemicem valla böyle sinirimden ağlıcam o metabolizmadan bende istiyorum diyerek
Aynen canım onlar hep haklıBencede sonuna kadar haklısın canım uyarmana rağmen böyle olması kötü olmuş...
Olacağı zaman özellerdede oluyo canım ben normal doğum yaptım ikinci çocuğumda hissediyorum geldi diyorum yok yok daha senin sancın çok az diyo ebe tam 40 dkk oğlumu aşşada hissetim sonra tuvaletim geldi dedim bi baktı nasıl panik yalın ayak koşarak girdim Doğumhaneye annem korkar eyvah çocuk düşecek diye biyandan ebeye bağırır ya torunuma ya kızıma bişey olsa hepinizi yakarım diye bazı insanlar çok ihmalkar oluyo canım sonra açıklamaları nts cihazı bozulmuş kusura bakmayın ama ben diyorum ya lafımı bi ciddiye al Yok onlar çok iyi biliyorlar....
iyiyim canım şükür sen nasılsın moralin nasıl?Canım nasılsın kaç kilo oldun bakalım merak ettim
Tabiki anladım canım seniEvet ya hiç kıyamam küçük çocuklara allahım canı en az acıyacağı şekilde şifasını versin inşallah canım
Canım benim allahım seninde kuzuna en kısa zamanda şifasını versin inşallah..
Etrafındaki insanların ne amaçla söylediklerini sen iyi bilirsin ona göre tepkini verirsin zaten canım..
Benim annemde hep nerden düşürdün yinemi hasta ettin diye konuşur bazı insanların konuşma şeklide bu olabilir canım sakın yanlış anlama seni kırmak için söylemiyorumay gece gece kendimi anlata bilmişimdir umarım
Menün çok güzel canım
Joleya neyaptın canım maşallahın varne diyoruz kaç gündür biz sana (kız bu yemeye göre kilo ver dahada bişey diyemicem valla böyle sinirimden ağlıcam o metabolizmadan bende istiyorum diyerek
Biliyor musun benim de ikinci dogumumda devletteki nst de sancim çıkmadı ben hissettiğim halde. ama onlar bana sabah gel dediler ben onları dinlemedim oradan çıkıp hemen 120 km uzakta kendi doktoruma gittim yani ozele. ve ben sabahın ilk saatlerinde doğum yapmıştım onları dinlesem belki de ne kadar stres olacaktımBencede sonuna kadar haklısın canım uyarmana rağmen böyle olması kötü olmuş...
Çok da kaybetmemossin canım bugün telafi edersin afiyet olsungünaydın kızlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 çeyrek tost zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası bir avuç kuruyemiş bir mandalina
akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim
bugün niyetliyim umarım akşam coşmam yine
teşekkür ederim canım inşallah telafi ederim vermeyi geçtim + çıkmasam iyidir.Çok da kaybetmemossin canım bugün telafi edersin afiyet olsun
hosbulduk canimHoşgeldin kuzumuzun surmemesine çok sevindim
hosbuldukkk caniimmHoşgeldin canım
bende canım ....Bizde ozledik
Hersey yolundami ben pek anlamadm kacirdgm bi yer mi var ? nasilsin?bende canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?