2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Keske oyle olmasaydi iste keske direk sezeryana alsaydi ki cocugun kgsunu bilmiyormuydu dr herzmnki drun degilmiydi?

Keske oyle olmasaydi iste keske direk sezeryana alsaydi ki cocugun kgsunu bilmiyormuydu dr herzmnki drun degilmiydi?

Evet olack varsa ozeldede oluyo ben sirf korkumdan yanimda kimse olmayacak diye devlette yapamadim acikcasi normaldi benmkide kendimi unutup bsslalarini gorursem korkudan sutum ya gelmez yada kesilir diye ahh su kadinlarin isi

Gunaydin kizlar nasilsiniz?Bu hafta biraz fire verildi bi kac kisi girmiyor gozumden kacmadi degil etiketlemk istemiyorum onlar kendilerini biliyor :) Hadi bakalm yarin tarti gunu kim ak mi kim kara belli olacak

Yok canım nöbetçi drdu kendi doktorumda oradaydı onun takibindeyfim hiç ilgilenmedi oda ayrı suçlu ama annem ben çok uyardık benim oğlum ölümden döndü önceki doğumumda tutturdu üçüncü doğum kolay olur al kolay oldu.a aslında bu olayı 3,kilo çocuk doğuran da yaşıyor oda bebek iri olduğu için değil anne çok kilo aldığı için yada anne kemik yapısı dar olduğundan çok sebep var yani .

Evet olack varsa ozeldede oluyo ben sirf korkumdan yanimda kimse olmayacak diye devlette yapamadim acikcasi normaldi benmkide kendimi unutup bsslalarini gorursem korkudan sutum ya gelmez yada kesilir diye ahh su kadinlarin isi
Evet çoğu tanıştığı miz kişi bu olayla karşılaşan özel de yapmış hatta çocuk doktoruyla tanıştım onun 3kilo olduğu halde kendi kemik yapısı yada doktorun hızlı çekmesiyle kopmuş siniri yavrusunun ki kemik yapısı çok rahat anlaşılıyor muayene edilse

Ağlama canım yaa sende verirsin bak sana taktik vereyim hergun bir bardak Maydanoz suyu bir bardak yeşil çay 100de ip

günyadın kızlar, günaydın hanımlar, günaydın anneler
dünkü menümü yazayım hemen,
sabah: kalkınca ılık limonlu su (300ml kadar), çavdarlı ekmeğe tost, içinde 1 dilim domates var, 5 adet yeşil zeytin.
10.00: sek quark yoğurt, 6 adet badem, kiraz sapı çayı.
13.00: 150 gr kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız tuzsuz), 10 yaprak marul, 4 yemek kaşığı sade pilavı
16.00: yeşil çay ve 4 adet badem.
20.00: sushi ve şarap (davet yemeği vardıda )

şuan çok uykum var hasta gibiyim

Aynen canım onlar hep haklı

günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 çeyrek tost zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası bir avuç kuruyemiş bir mandalina
akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim

bugün niyetliyim umarım akşam coşmam yine

Tabiki anladım canım seni ama bu konuda o kadar bunaldim ki hiç tanımadığım insanlar yapınca sinir oluyorum ben. tuhaf tuhaf bakıyorlar sonra zaten fırsat bulup hemen soruyorlar. ama dedigim gibi çok da onemsemiyirum neyse ki kış geldi bere takiyairuz artık
Biliyor musun benim de ikinci dogumumda devletteki nst de sancim çıkmadı ben hissettiğim halde. ama onlar bana sabah gel dediler ben onları dinlemedim oradan çıkıp hemen 120 km uzakta kendi doktoruma gittim yani ozele. ve ben sabahın ilk saatlerinde doğum yapmıştım onları dinlesem belki de ne kadar stres olacaktım hiç güvenmiyorum neyseki sende sağlıkla kucağına almissin canım Rabbim sağlıklı ömür versin

Çok da kaybetmemossin canım bugün telafi edersin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…