- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
canım cok yememıssınkı yemek az yediğin için kek yeme ihtiyacı duymş olabılırsın bu aksam iftarını dikkatli yapmaya calıs yarın eksi gorursun insallahgünaydın kızlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 çeyrek tost zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası bir avuç kuruyemiş bir mandalina
akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim
bugün niyetliyim umarım akşam coşmam yine
Teşekkür ederim canımcanım cok yememıssınkı yemek az yediğin için kek yeme ihtiyacı duymş olabılırsın bu aksam iftarını dikkatli yapmaya calıs yarın eksi gorursun insallahAllah kabul etsın orucunu canım
Aksam cok kacmamis gibi canm bugun iftarini hafif yaparsan iyi olurgünaydın kızlar dünkü menümü vereyim
akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim
Oğlumu uyuttum, biraz alışverişte dolaştım eve gelmeden... sen ne yapıyorsun canımKislar nerdesiniz???
inşallah canım. Bol acılı tarhana çorbası içmeyi dşünüyorumAksam cok kacmamis gibi canm bugun iftarini hafif yaparsan iyi olur
neler aldın hatun?Oğlumu uyuttum, biraz alışverişte dolaştım eve gelmeden... sen ne yapıyorsun canım
Canim hamsi tavasi birde dikey portatif camaşır askılığı aldım. yegenimin pazartesi günü doğum günü olacak daha üç yaşında beni pek sever ona güzel bir bebek aldımneler aldın hatun?
güle güle kullan canımCanim hamsi tavasi birde dikey portatif camaşır askılığı aldım. yegenimin pazartesi günü doğum günü olacak daha üç yaşında beni pek sever ona güzel bir bebek aldım
Aynen kuzum bende de 1 balkon var o da küçücük :) çok.iyi yapmışsın daaaaaa sen başlarsann duramazsin gibi geliyorgüle güle kullan canım
benimde çamaşır asacak yer sıkıntı. bir tane balkon var ondada eşim sigara içiyor kurutma makinesi mi alsam bilemedim.
netten tart kalıbı aldım ortası çukur olanlardan evdekiler benim gibi tatlı canavarı arada değişik tartlar yapayım diyorum sınırlı yemek kaydıyla
dururum canım inşallah artık bir dilim kesiyor beniAynen kuzum bende de 1 balkon var o da küçücük :) çok.iyi yapmışsın daaaaaa sen başlarsann duramazsin gibi geliyor
iyi yapmissinOğlumu uyuttum, biraz alışverişte dolaştım eve gelmeden... sen ne yapıyorsun canım
Allahim keske cocuk olsakCanim hamsi tavasi birde dikey portatif camaşır askılığı aldım. yegenimin pazartesi günü doğum günü olacak daha üç yaşında beni pek sever ona güzel bir bebek aldım
Aynen canım motiven ne durumdaiyi yapmissin
bende yemek yapicam gunluk rutin isler isteallah saglik versin dimi
Ayy valla, biz kendi bebegimizi ya çamurdan ya da bezden kendimiz yapıyordukAllahim keske cocuk olsak
Geçmiş olsun canım..ay canlar kaç gündür çok hastayım. birara girdim. baktım yüzlerce mesaj okuyamadan geri çıktım. hızınıza inanın yetişemiyorum. yüzlerce mesaj olmuş kaç gündür girmedim diye. inşallah önemli birşeyler olmamıştır.
Diyosuunnndururum canım inşallah artık bir dilim kesiyor beni
Bana birtek dankek fazla geldi gerisi gayet iyi bence canım...günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
akşam ahhhh o akşam
Beni anladığına sevindim canımTabiki anladım canım seniama bu konuda o kadar bunaldim ki hiç tanımadığım insanlar yapınca sinir oluyorum ben. tuhaf tuhaf bakıyorlar sonra zaten fırsat bulup hemen soruyorlar. ama dedigim gibi çok da onemsemiyirum neyse ki kış geldi bere takiyairuz artık
Biliyor musun benim de ikinci dogumumda devletteki nst de sancim çıkmadı ben hissettiğim halde. ama onlar bana sabah gel dediler ben onları dinlemedim oradan çıkıp hemen 120 km uzakta kendi doktoruma gittim yani ozele. ve ben sabahın ilk saatlerinde doğum yapmıştım onları dinlesem belki de ne kadar stres olacaktımhiç güvenmiyorum neyseki sende sağlıkla kucağına almissin canım Rabbim sağlıklı ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?