2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

kızlar kimler kilo verdi merak edıyorum kimse renk vermıyoryarın sabahı iple cekiyorum meraktan
Ben hemen rengimi vereyim kırmızııııı
Canim hamsi tavasi birde dikey portatif camaşır askılığı aldım. yegenimin pazartesi günü doğum günü olacak daha üç yaşında beni pek sever ona güzel bir bebek aldım

Canım askılığın markasını sorsam sana 1 haftadır araştırıyorum 3 katlı mı tek mi alayım diye senc hangisi daha kullanışlı

Ben hemen rengimi vereyim kırmızııııı

Canım askılığın markasını sorsam sana 1 haftadır araştırıyorum 3 katlı mı tek mi alayım diye senc hangisi daha kullanışlı
Canim a 101 e gelmişti oradan aldım üç katlı ama henüz kullanmadigim için bilemiyorum canım. benim ev küçük olduğu için bunu düşündüm

Aynen canım motiven ne durumda
Motivem cok iyi masallah yalniz sag bacagimda eklem yerimde bi agri var sanirim spordn kaynakli dun yapamadim ona uzuldum bugun yapicam ama zorlamadan esimde kiziyo zorlama diye neyse zamanla gecicek insallah yarin ne olcak bakalim birde yaklasik 1 ay once bi foto cekilmistim ev halimle kendimi taniyamamistim bugun ayni kiyafeti giyip tekrar cekilcm bakalim fark varmivardir kesinde yinede gormek istiyorum birde aksama canim bi borek istedi bi bork istedi anlatamam pirasali boregi cok severim bayilirim yani ispanakli da bi okadar guzel yemegini pek sevmedigim halde sirf yarini dusundugum icin ispnak yemegi yaptim yoksa yapicaktim valla 4-5 dlm yerdim kesin

Cok gecmis olsun onemli bisey yok cook sukur sen nasilsin?

Afiyet olsun cnm

Kızlar çok morelim bozuk plânda olmayan misafir geldi dolaptan poğaça çıkar dim kısır yaptım kek yaptım onlarda trilece getirmiş tartı önü hiç iyi olmadı
Bugünkü menüm
Bir simit , peynir,12zeytin,domates,salatslik ,5kasik haşhaş,
ARA:1avuc leblebi,yesil cay,turk kahvesi 9gramlik bitter çikolata .SAAT:16ile18arasi
Bir buçuk kase kısir ,bir poğaça,bir dilim trilece ,bir dilim ıslak kek,tursu
Su 1 litre yi gecik
Spor mutlaka yapicamm

Geçmiş olsun zor lama canım geçer inşallah,ispanakliya bende bayılırım yarın bende yapicamm

Allah kabul etsin canım.
Geçmiş olsun.allah şifa versin canım.
Geçmiş olsun canım.Börek yapmaman çok isabetli olmuş.Pişmiş mi?nasıl olmuş?çocuğunki kalmasın derken 3 4 dilim oluyor.sonra pişman oluyoruz.
Ah zaten bizi bitiren misafirler ve davetler oluyor.ister istemez bozuyoruz canım.Benim gözüme trileçe ıslak kek fazla geldi.digerleri normal gibi

Menüm:
Sabah:ılık su
Süt

Ara:sade türk kahvesi

Öğlen:
T.b ekmeğinden tost
Salatalık domates

Ara:
1bademli hurma

Akşam:
1 pors.et
1maden suyu

1.5 litre şu
Spor yapıcam ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…