- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
BEn tartılmadım hiç canım yarın göreceğiz artıkkızlar kimler kilo verdi merak edıyorum kimse renk vermıyoryarın sabahı iple cekiyorum meraktan
geçmiş olsun canımay canlar kaç gündür çok hastayım. birara girdim. baktım yüzlerce mesaj okuyamadan geri çıktım. hızınıza inanın yetişemiyorum. yüzlerce mesaj olmuş kaç gündür girmedim diye. inşallah önemli birşeyler olmamıştır.
ne bileyim fazla gibi geldiydiBana birtek dankek fazla geldi gerisi gayet iyi bence canım...
Beni anladığına sevindim canım
Amin cümlemizin evladına
Ben hemen rengimi vereyim kırmızıııııkızlar kimler kilo verdi merak edıyorum kimse renk vermıyoryarın sabahı iple cekiyorum meraktan
Canim hamsi tavasi birde dikey portatif camaşır askılığı aldım. yegenimin pazartesi günü doğum günü olacak daha üç yaşında beni pek sever ona güzel bir bebek aldım
Yok canım iyisin iyine bileyim fazla gibi geldiydi
Bi sebze yemeği veya protein olsa iyi olur oruçsun üstelik canım(bu arada Allah kabul etsin)iyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben
bugünkü menüm
akşam bir kase tarhana çorbası salata 1 litre su
Teşekkür ederimBi sebze yemeği veya protein olsa iyi olur oruçsun üstelik canım(bu arada Allah kabul etsin)
Canim a 101 e gelmişti oradan aldım üç katlı ama henüz kullanmadigim için bilemiyorum canım. benim ev küçük olduğu için bunu düşündümBen hemen rengimi vereyim kırmızııııı
Canım askılığın markasını sorsam sana 1 haftadır araştırıyorum 3 katlı mı tek mi alayım diye senc hangisi daha kullanışlı
Allah kabul etsin canım, bence de sarmadan iki üç tane iki tane kabak Mücveri de eklenebilir benceTeşekkür ederim
lahana sarması ve kabak mücveri var yemekte belki onlardan alırım biraz canım
Motivem cok iyi masallahAynen canım motiven ne durumda
Cok gecmis olsun onemli bisey yok cook sukur sen nasilsin?ay canlar kaç gündür çok hastayım. birara girdim. baktım yüzlerce mesaj okuyamadan geri çıktım. hızınıza inanın yetişemiyorum. yüzlerce mesaj olmuş kaç gündür girmedim diye. inşallah önemli birşeyler olmamıştır.
Afiyet olsun cnmgünyadın kızlar, günaydın hanımlar, günaydın anneler
dünkü menümü yazayım hemen,
sabah: kalkınca ılık limonlu su (300ml kadar), çavdarlı ekmeğe tost, içinde 1 dilim domates var, 5 adet yeşil zeytin.
10.00: sek quark yoğurt, 6 adet badem, kiraz sapı çayı.
13.00: 150 gr kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız tuzsuz), 10 yaprak marul, 4 yemek kaşığı sade pilavı
16.00: yeşil çay ve 4 adet badem.
20.00: sushi ve şarap (davet yemeği vardıda )
şuan çok uykum var hasta gibiyim
Sahur yapmadin mi cnm? Allah kabul etsin bu aradaiyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben
bugünkü menüm
akşam bir kase tarhana çorbası salata 1 litre su
Geçmiş olsun canımay canlar kaç gündür çok hastayım. birara girdim. baktım yüzlerce mesaj okuyamadan geri çıktım. hızınıza inanın yetişemiyorum. yüzlerce mesaj olmuş kaç gündür girmedim diye. inşallah önemli birşeyler olmamıştır.
Geçmiş olsun zor lama canım geçer inşallah,ispanakliya bende bayılırım yarın bende yapicammMotivem cok iyi masallahyalniz sag bacagimda eklem yerimde bi agri var sanirim spordn kaynakli dun yapamadim ona uzuldum bugun yapicam ama zorlamadan esimde kiziyo zorlama diye neyse zamanla gecicek insallah yarin ne olcak bakalim birde yaklasik 1 ay once bi foto cekilmistim ev halimle kendimi taniyamamistim bugun ayni kiyafeti giyip tekrar cekilcm bakalim fark varmi vardir kesinde yinede gormek istiyorum birde aksama canim bi borek istedi bi bork istedi anlatamam pirasali boregi cok severim bayilirim yani ispanakli da bi okadar guzel yemegini pek sevmedigim halde sirf yarini dusundugum icin ispnak yemegi yaptim yoksa yapicaktim valla 4-5 dlm yerdim kesin
Allah kabul etsin canım.günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 çeyrek tost zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası bir avuç kuruyemiş bir mandalina
akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim
bugün niyetliyim umarım akşam coşmam yine
Geçmiş olsun.allah şifa versin canım.ay canlar kaç gündür çok hastayım. birara girdim. baktım yüzlerce mesaj okuyamadan geri çıktım. hızınıza inanın yetişemiyorum. yüzlerce mesaj olmuş kaç gündür girmedim diye. inşallah önemli birşeyler olmamıştır.
Geçmiş olsun canım.Börek yapmaman çok isabetli olmuş.Pişmiş mi?nasıl olmuş?çocuğunki kalmasın derken 3 4 dilim oluyor.sonra pişman oluyoruz.Motivem cok iyi masallahyalniz sag bacagimda eklem yerimde bi agri var sanirim spordn kaynakli dun yapamadim ona uzuldum bugun yapicam ama zorlamadan esimde kiziyo zorlama diye neyse zamanla gecicek insallah yarin ne olcak bakalim birde yaklasik 1 ay once bi foto cekilmistim ev halimle kendimi taniyamamistim bugun ayni kiyafeti giyip tekrar cekilcm bakalim fark varmi vardir kesinde yinede gormek istiyorum birde aksama canim bi borek istedi bi bork istedi anlatamam pirasali boregi cok severim bayilirim yani ispanakli da bi okadar guzel yemegini pek sevmedigim halde sirf yarini dusundugum icin ispnak yemegi yaptim yoksa yapicaktim valla 4-5 dlm yerdim kesin
Ah zaten bizi bitiren misafirler ve davetler oluyor.ister istemez bozuyoruz canım.Benim gözüme trileçe ıslak kek fazla geldi.digerleri normal gibiKızlar çok morelim bozuk plânda olmayan misafir geldi dolaptan poğaça çıkar dim kısır yaptım kek yaptım onlarda trilece getirmiş tartı önü hiç iyi olmadı
Bugünkü menüm
Bir simit , peynir,12zeytin,domates,salatslik ,5kasik haşhaş,
ARA:1avuc leblebi,yesil cay,turk kahvesi 9gramlik bitter çikolata .SAAT:16ile18arasi
Bir buçuk kase kısir ,bir poğaça,bir dilim trilece ,bir dilim ıslak kek,tursu
Su 1 litre yi gecik
Spor mutlaka yapicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?