2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Güzel menü canım.arada cezerye yada meyve birini tercih etseydin,daha mı iyi olurdu?

Menun kararında olmuş yanlız eristeli pilav bir tabak fazla mı sanki mesela 4kasik olsa bolda salata daha mı iyi olurdu
Ya yanina salata yapmadim canm istemedi ayran icicektim hosaf var diye onu da yapmadim ;( sizce herseye bi kilif mi uyduruyorum ben

menu
sabah
1 has,yum.dom.salatalık,zeytin,çok az ekmek,bitki çayı
ara öğün öğlen ikindi menu yok discideydim gene ..Aksam güveç,bir kas yoğurt,cok az pide ,
veee bugünkü kaçamağım regl olduğum için bende tatlinin gücüne yenik duserek bir dilim ekmek kafayifi ve cok az kaymak ...normalde tatlı sevmem ama hastalandigim için şeker istediği tavan yapmisti..Spor yapamadim bugün çok yorucuydu..hepinizi öptüm guzellikler...

Çok iyi yapmışsın canım sporda zamanla iyilesince yaparsın.
saçını başını seninnnnn...
Menüm:
Sabah:ılık su
Süt

Ara:sade türk kahvesi

Öğlen:
T.b ekmeğinden tost
Salatalık domates

Ara:
1bademli hurma

Akşam:
1 pors.et
1maden suyu

1.5 litre şu
Spor yapıcam ınş.
Canim menunde süt ürünleri de eklemelisin onun dışında harika bir menü
Afiyet olsun canım gayet güzel menu
Çezerye bildiğim kadarı ile kalorili bir şey canım. Sağlıklı atistirmaliklar veya bitter çikolata doğru tercih olur (not: sakın kılıf bulma) afiyet olsun canım
Bol su icersen atarsin canım afiyet olsun ve de tekrar geçmiş olsun

Menumu iftiharla sunuyorum
Sabah: 1 poğaça ve çay
Ara: şekersiz Nescafe ve 2 yulafli bisküvi

Öğle : 1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi,2 k kayisi,2 dilim bitter

Aksam 18.00: 2 has yumurta(kaç gündür aksatmistim), 1 Baget, bol salata
1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina 1 k kayısı
Türk Kahvesi, bitki çayı
3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates yapıldı

Vaaauv helal olsun boyle azimli kadinlara bayiliyorum iste spora baslicam dedi ve bitti orda uzatmadan dillere pelesenk etmeden oncelikle tebrik ederim menunde cok guzel afiyetbal skeer olsun buarada benim yedigim ispanak da yumurtaliydi onu unutmusum

Harikasin

Yol yol canımm hakettim

Evet evet işte o benim hemen de simaririm. kız ıspanak yumurtasız olur mu nimmm çok severim sadece haşlayıp yemeyi bile severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…