Güzel menü canım.arada cezerye yada meyve birini tercih etseydin,daha mı iyi olurdu?Kizlar benimki
Kalkinca kayisili suyum
Sabah 09: 1 kase sutlu meyveli tahil gevrek
Oglen13:1 pors eristeli pilav 1 kase hosaf
Ara 16:2 cezerye yarim elma
Aksam18:1 kase tavuk corba 1 pors ispank 1 kase yogurt 2 dlm ekmek
Su 2 lt
Spor yok olsa iyiydi bacagim agriyor
Kiz daha bu az yemis halinmiAh kiyamam sana inan yazmak istemiyorum ama yazmazssam daha da fazla yerim utancimdan az yiyorum yani
Ya elmayi yemiycektim kiza kesmistim o yemeyince ben indirdim mideyeGüzel menü canım.arada cezerye yada meyve birini tercih etseydin,daha mı iyi olurdu?
Ya yanina salata yapmadim canm istemedi ayran icicektim hosaf var diye onu da yapmadim ;( sizce herseye bi kilif mi uyduruyorum benMenun kararında olmuş yanlız eristeli pilav bir tabak fazla mı sanki mesela 4kasik olsa bolda salata daha mı iyi olurdu
mrb cnm evet evet hersey yolunda sadece banlanmistim..Hersey yolundami ben pek anlamadm kacirdgm bi yer mi var ? nasilsin?
niyeyse içimden bir ses bu hafta herkes ofsayt olacakmış gibime geliyor bende dahil tabii..hiç tartilmadim..insallah sabah bir surprizle karsilasabilirim..kızlar kimler kilo verdi merak edıyorum kimse renk vermıyoryarın sabahı iple cekiyorum meraktan
Kızlar çok morelim bozuk plânda olmayan misafir geldi dolaptan poğaça çıkar dim kısır yaptım kek yaptım onlarda trilece getirmiş tartı önü hiç iyi olmadı
Bugünkü menüm
Bir simit , peynir,12zeytin,domates,salatslik ,5kasik haşhaş,
ARA:1avuc leblebi,yesil cay,turk kahvesi 9gramlik bitter çikolata .SAAT:16ile18arasi
Bir buçuk kase kısir ,bir poğaça,bir dilim trilece ,bir dilim ıslak kek,tursu
Su 1 litre yi gecik
Spor mutlaka yapicamm
Çok iyi yapmışsın canımMotivem cok iyi masallahyalniz sag bacagimda eklem yerimde bi agri var sanirim spordn kaynakli dun yapamadim ona uzuldum bugun yapicam ama zorlamadan esimde kiziyo zorlama diye neyse zamanla gecicek insallah yarin ne olcak bakalim birde yaklasik 1 ay once bi foto cekilmistim ev halimle kendimi taniyamamistim bugun ayni kiyafeti giyip tekrar cekilcm bakalim fark varmi vardir kesinde yinede gormek istiyorum birde aksama canim bi borek istedi bi bork istedi anlatamam pirasali boregi cok severim bayilirim yani ispanakli da bi okadar guzel yemegini pek sevmedigim halde sirf yarini dusundugum icin ispnak yemegi yaptim yoksa yapicaktim valla 4-5 dlm yerdim kesin
Kızlar çok morelim bozuk plânda olmayan misafir geldi dolaptan poğaça çıkar dim kısır yaptım kek yaptım onlarda trilece getirmiş tartı önü hiç iyi olmadı
Bugünkü menüm
Bir simit , peynir,12zeytin,domates,salatslik ,5kasik haşhaş,
ARA:1avuc leblebi,yesil cay,turk kahvesi 9gramlik bitter çikolata .SAAT:16ile18arasi
Bir buçuk kase kısir ,bir poğaça,bir dilim trilece ,bir dilim ıslak kek,tursu
Su 1 litre yi gecik
Spor mutlaka yapicamm
Canim menunde süt ürünleri de eklemelisin onun dışında harika bir menüMenüm:
Sabah:ılık su
Süt
Ara:sade türk kahvesi
Öğlen:
T.b ekmeğinden tost
Salatalık domates
Ara:
1bademli hurma
Akşam:
1 pors.et
1maden suyu
1.5 litre şu
Spor yapıcam ınş.
Afiyet olsun canım gayet güzel menuİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1dilim ekmek
2kaşık kıymalı melemen
2dilim peynir
4zeytin
Çay
Maydanoz salatası
Öğlen
3kaşık gevrek
4-5kaşık yoğurt
Ara
Kahve
1kuru kayısı
Akşam (dünkünün aynısı)
1tabak karnıbahar yemeği
2kaşık tavuklu bulgur pilavı
Salata
Spor yok
Çezerye bildiğim kadarı ile kalorili bir şey canım. Sağlıklı atistirmaliklar veya bitter çikolata doğru tercih olur (not: sakın kılıf bulmaKizlar benimki
Kalkinca kayisili suyum
Sabah 09: 1 kase sutlu meyveli tahil gevrek
Oglen13:1 pors eristeli pilav 1 kase hosaf
Ara 16:2 cezerye yarim elma
Aksam18:1 kase tavuk corba 1 pors ispank 1 kase yogurt 2 dlm ekmek
Su 2 lt
Spor yok olsa iyiydi bacagim agriyor
Bol su icersen atarsin canım afiyet olsun ve de tekrar geçmiş olsunmenu
sabah
1 has,yum.dom.salatalık,zeytin,çok az ekmek,bitki çayı
ara öğün öğlen ikindi menu yok discideydim gene ..Aksam güveç,bir kas yoğurt,cok az pide ,
veee bugünkü kaçamağım regl olduğum için bende tatlinin gücüne yenik duserek bir dilim ekmek kafayifi ve cok az kaymak ...normalde tatlı sevmem ama hastalandigim için şeker istediği tavan yapmisti..Spor yapamadim bugün çok yorucuydu..hepinizi öptüm guzellikler...
Yok canım yaa yanlış anlarmiyim hoşuma gidiyor aksineKiz daha bu az yemis halinmisenin bu yediklerini ben hergun yesem vermeyi birak siserim ) kiz nedense sana takilmayi cok seviyorum yanlis anlamiyosun dimi?
Vaaauv helal olsun boyle azimli kadinlara bayiliyorum iste spora baslicam dedi ve bitti orda uzatmadan dillere pelesenk etmeden oncelikle tebrik ederimMenumu iftiharla sunuyorum
Sabah: 1 poğaça ve çay
Ara: şekersiz Nescafe ve 2 yulafli bisküvi
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi,2 k kayisi,2 dilim bitter
Aksam 18.00: 2 has yumurta(kaç gündür aksatmistim), 1 Baget, bol salata
1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina 1 k kayısı
Türk Kahvesi, bitki çayı
3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates yapıldı
HarikasinMenumu iftiharla sunuyorum
Sabah: 1 poğaça ve çay
Ara: şekersiz Nescafe ve 2 yulafli bisküvi
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi,2 k kayisi,2 dilim bitter
Aksam 18.00: 2 has yumurta(kaç gündür aksatmistim), 1 Baget, bol salata
1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina 1 k kayısı
Türk Kahvesi, bitki çayı
3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates yapıldı
Yol yol canımm hakettimÇok iyi yapmışsın canımsporda zamanla iyilesince yaparsın.
saçını başını seninnnnn...
Canim menunde süt ürünleri de eklemelisin onun dışında harika bir menü
Afiyet olsun canım gayet güzel menu
Çezerye bildiğim kadarı ile kalorili bir şey canım. Sağlıklı atistirmaliklar veya bitter çikolata doğru tercih olur (not: sakın kılıf bulma) afiyet olsun canım
Bol su icersen atarsin canım afiyet olsun ve de tekrar geçmiş olsun
Evet evet işte o benimVaaauv helal olsun boyle azimli kadinlara bayiliyorum iste spora baslicam dedi ve bitti orda uzatmadan dillere pelesenk etmeden oncelikle tebrik ederimmenunde cok guzel afiyetbal skeer olsun buarada benim yedigim ispanak da yumurtaliydi onu unutmusum
Sağolasın canım bu arada toplu yapılan step e ba yi li yo rumHarikasin
Yok canım nerden cikardinYa yanina salata yapmadim canm istemedi ayran icicektim hosaf var diye onu da yapmadim ;( sizce herseye bi kilif mi uyduruyorum ben
İnşallah bakalım gorucezzniyeyse içimden bir ses bu hafta herkes ofsayt olacakmış gibime geliyor bende dahil tabii..hiç tartilmadim..insallah sabah bir surprizle karsilasabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?