Oooo süpersin canımMenüm:
Sabah:ılık su
Süt
Ara:sade türk kahvesi
Öğlen:
T.b ekmeğinden tost
Salatalık domates
Ara:
1bademli hurma
Akşam:
1 pors.et
1maden suyu
1.5 litre şu
Spor yapıcam ınş.
Kahvaltıda simit olmasaymış tatlının bir tanesi yenseymiş daha iyi olacaktı canımKızlar çok morelim bozuk plânda olmayan misafir geldi dolaptan poğaça çıkar dim kısır yaptım kek yaptım onlarda trilece getirmiş tartı önü hiç iyi olmadı
Bugünkü menüm
Bir simit , peynir,12zeytin,domates,salatslik ,5kasik haşhaş,
ARA:1avuc leblebi,yesil cay,turk kahvesi 9gramlik bitter çikolata .SAAT:16ile18arasi
Bir buçuk kase kısir ,bir poğaça,bir dilim trilece ,bir dilim ıslak kek,tursu
Su 1 litre yi gecik
Spor mutlaka yapicamm
Senin menüde süper canım.çok dengeli olmuş.Oooo süpersin canım
Bugün şekersiz beslenmede 16.günüm kızlar.Bide şu börek işini bıraksam çok iyi olacak.
Cook çok haklisin ama akşam nasılsa hafif yerim demiştim planladığı m gibi olmadıKahvaltıda simit olmasaymış tatlının bir tanesi yenseymiş daha iyi olacaktı canım
Valla hic iyi olmamisKızlar çok morelim bozuk plânda olmayan misafir geldi dolaptan poğaça çıkar dim kısır yaptım kek yaptım onlarda trilece getirmiş tartı önü hiç iyi olmadı
Bugünkü menüm
Bir simit , peynir,12zeytin,domates,salatslik ,5kasik haşhaş,
ARA:1avuc leblebi,yesil cay,turk kahvesi 9gramlik bitter çikolata .SAAT:16ile18arasi
Bir buçuk kase kısir ,bir poğaça,bir dilim trilece ,bir dilim ıslak kek,tursu
Su 1 litre yi gecik
Spor mutlaka yapicamm
Maşallah canımBugün şekersiz beslenmede 16.günüm kızlar.Bide şu börek işini bıraksam çok iyi olacak.
Afiyet olsun cnm iyi menuİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1dilim ekmek
2kaşık kıymalı melemen
2dilim peynir
4zeytin
Çay
Maydanoz salatası
Öğlen
3kaşık gevrek
4-5kaşık yoğurt
Ara
Kahve
1kuru kayısı
Akşam (dünkünün aynısı)
1tabak karnıbahar yemeği
2kaşık tavuklu bulgur pilavı
Salata
Spor yok
Olmadı olmadıValla hic iyi olmamis
Menu cok iyi etin yanina salata yeseydin ayran icseydin daha iyi olurdu sankimMenüm:
Süt
Öğlen:
T.b ekmeğinden tost
Salatalık domates
Ara:
1bademli hurma
Akşam:
1 pors.et
1maden suyu
1.5 litre şu
Spor yapıcam ınş.
Harika bir menü canım ben utanıyorum böyle menuleri görünceMenüm:
Süt
Öğlen:
T.b ekmeğinden tost
Salatalık domates
Ara:
1bademli hurma
Akşam:
1 pors.et
1maden suyu
1.5 litre şu
Spor yapıcam ınş.
Aslında tatlıyı çikolatayı çok severim.ama ümidim olmayınca canım istemiyor.arkadaşlarıma gidincede söyledim.anlayışla karşıladılar.sadece nerede zorlanıyorum biliyor musun?sen menüne kahvenin yanına şu kadar gram bitter çikolata yazıyorsun ya.işte o zaman bozasım geliyorMaşallah canımnasil dayaniyorsun hayret doğrusu gittiğin yerde veya misafir agirlsdiginda zorlaniyordundur .
Dimi ;(Harika bir menü canım ben utanıyorum böyle menuleri görünce
Haklısın canım.salata ayran iyi olurdu.Menu cok iyi etin yanina salata yeseydin ayran icseydin daha iyi olurdu sankim
Ah kiyamam sana inan yazmak istemiyorum ama yazmazssam daha da fazla yerim utancimdan az yiyorum yaniAslında tatlıyı çikolatayı çok severim.ama ümidim olmayınca canım istemiyor.arkadaşlarıma gidincede söyledim.anlayışla karşıladılar.sadece nerede zorlanıyorum biliyor musun?sen menüne kahvenin yanına şu kadar gram bitter çikolata yazıyorsun ya.işte o zaman bozasım geliyor
Menun kararında olmuş yanlız eristeli pilav bir tabak fazla mı sanki mesela 4kasik olsa bolda salata daha mı iyi olurduKizlar benimki
Kalkinca kayisili suyum
Sabah 09: 1 kase sutlu meyveli tahil gevrek
Oglen13:1 pors eristeli pilav 1 kase hosaf
Ara 16:2 cezerye yarim elma
Aksam18:1 kase tavuk corba 1 pors ispank 1 kase yogurt 2 dlm ekmek
Su 2 lt
Spor yok olsa iyiydi bacagim agriyor
Tabiki yaz canım.kendimizi frenlemek için,yazmak iyi oluyorAh kiyamam sana inan yazmak istemiyorum ama yazmazssam daha da fazla yerim utancimdan az yiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?