- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Sağol canım aslında dün 900gr vermiştim ama misafir olayı girince 200gr oynamışNe diyeyim canım harikasın.gerçekten metabolizman çok iyi.
Sağol canım aslında dün 900gr vermiştim ama misafir olayı girince 200gr oynamışNe diyeyim canım harikasın.gerçekten metabolizman çok iyi.
Geçmiş olsunsanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
adaçayıyla gargara yaptım zencefilli zerdeçallı bal yedim ama yok iyice kötüye gidiyorum
Geçmiş olsunsanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
adaçayıyla gargara yaptım zencefilli zerdeçallı bal yedim ama yok iyice kötüye gidiyorum
Harikasin canımGeçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Tebrikler canımMislisse kilooo haberiiii canım benim,
bu hafta biraz şok yaşadım. ama belliydi. bide hastalanıcam diye şiştim.
geçen hafta 94.300
bugün 93,700
fark -600 gram
acaba şiştim diyemi hem fark etmedim hemde böyle oldu. pazartesiden beri oldu olucaktım.
Yok kuzum o kabul görmedi daha önce konuşulmuştu kopukluk olabilir öyle.Canım ikişerli gruplara aytriabilirz aslında rakip olarak arkadaşlar da uygun görürse
Geçmiş olsun canım aman dikkatsanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
Canım şaşıracam diye tebrik etmeyi unutmuşum tebrikler gerçekten metabolizmana hayran kaldım maşallah canım yaaaGeçen hafta 64.0
Bu hafta 63.3
Fark -700g
Soğuk algınlığı bi hap iç canım ilerlemeden geçmiş olsun...sanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
Kopmadan hep birlikte sadece kilosu yakın olanlar yarış halinde demek istemiştimYok kuzum o kabul görmedi daha önce konuşulmuştu kopukluk olabilir öyle.
Sağol canım benimCanım şaşıracam diye tebrik etmeyi unutmuşum tebrikler gerçekten metabolizmana hayran kaldım maşallah canım yaaa
Üzülme canım yaa âdet dönemi zaten sisiyoruz balon gibi odemdir gider mutlakaAdetimin ve özellikle bu haftaki düzensizliğin sonucu +700
Mislisse
Geçen hafta 56.800
Bu hafta 57.500
Fark +700
Bu hafta herkes birbirine yakın vermiş senide tebrik ederim canımgeçen hafta 82.7
bu hafta 82.5
kızlar dikkat edin kendinize hasta olmayın
Özür dilerim canım yanlış anlamışım ben kafa +700 deKopmadan hep birlikte sadece kilosu yakın olanlar yarış halinde demek istemiştim
Hakket nasıl becerdinKızlar yukarıda gordunuzmu aynı yazıyı 5kez paylasmisim
Üzülme canım yaa âdet dönemi zaten sisiyoruz balon gibi odemdir gider mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?