2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ne diyeyim canım harikasın.gerçekten metabolizman çok iyi.
Sağol canım aslında dün 900gr vermiştim ama misafir olayı girince 200gr oynamış
sanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
adaçayıyla gargara yaptım zencefilli zerdeçallı bal yedim ama yok iyice kötüye gidiyorum
Geçmiş olsun
Geçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Harikasin canım

Canım şaşıracam diye tebrik etmeyi unutmuşum tebrikler gerçekten metabolizmana hayran kaldım maşallah canım yaaa
Sağol canım benim sansliyim farkındayım ama bu yediklrrimin uç dört katını yiyerek kilo aldım ben yoksa 33ysdina kadar hep zayıf bir bayandim

Kizlar slm..herkesi tek tek tebrik ederim..size bisey soylemek istiyorum.hepimiz kilo bildirimi yaptiktan sonra sanki haftaya cumaya cok var nasil olsa veririz gibi bir rehavete kapiliyoruz sanirim.bence hepimiz cok ciddi karar verelim bugunden itibaren cok sIkI tutalim bu isi.haftasonu kacamaklarla gecirip cumaya dogru dikkat etmeye calismak biraz isimizi daha uzatiyor.moralimiz dusuyor.bugunku verdigimiz kilolardan anlasiliyor aslinda.bende kendime kiziyorum sirf gecen hafta iyi kilo verdim diye hemen sapittim.sonuc ortada .25.12.2016 hedefimize az kaldi.yeni bir yila hedeflerimizi tutturmus olarak girelim kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…