Ne diyeyim canım harikasın.gerçekten metabolizman çok iyi.Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.3
Fark -700g
Çok iyi canım tebrik ederim tabikide moral bozmak Yok yavaş yavaş eriyoruz yerimizde saymaktan yada üstüne almaktan iyidirGünaydın hanımlar.Hayırlı cumalar.
Geçen haftaki:79.8
Güncel:79.5
Fark:300
Fark sadece 300gMislisse
Bu hafta çok az oldu.üzüldüm ama moral bozmak yok.
Tebrikler canım...
Yok artık diyorumGeçen hafta 64.0
Bu hafta 63.3
Fark -700g
Hayırlı cumalar arkadaslar
Geçen hafta;74:2
Bu hafta;74.0
Fark;200
(Pazartesi menulerimi paylasmaya devam edecm insallah
Bu hafta pek iyi gecmedi :/ ama morel bozmak yok daha iyi olmaya calşcam . arkadaslar 40 günüm var en az 13 kilo vermem lazim . yoksa tatilde gidemicem ailemin yanina hırs yaptim onlarlada iddialaştim birde baska nedenlerde var. yaa istedigm kiloya inmem şart şu 40 gün çok sıkı tutma kararı aldım elimden gelenin fazlasini yapcam
Evet canim onemli olan iradeli olmak ,spor yapmak ,yediklerine dikkat etmek ,su icmek ,ve 6 dan sonra yememek . bunu başarcam söz size onümüzdeki hafta bolca vermiş olcamCanım yanlış anlama bilmediğim için böyle sorucam. spor yapıyormusun? spor yaparsan bu 40 günün 30unda net 10 kilo verirsin. imkanım yok diyorsan evdeyim diyorsan hiç fark etmez. yapman gereken 2 tane 1,5 litre su şişesi, 2 tane 5 litre su şişesi. 5 litreleri alıcan eline. eğilip eğilip kalkıcan. her gün 200 kez. bacakalrını sıkıkaştırıcak. 1,5 litreler ilede kollarını yapıcaksın. sürekli zıplıcaksın yerinde. (sütyensiz yapmanı önerırım, daha rahat). sonra hergün hızlı hızlı 30 dakika yürüyeceksin. mekik çekiceksin, 5 litreyi kucağğına alıp mekik çekiceksin. sonra birde plates videoları izle ve yap. tabi 40 günde akşamları 6 dan srna yeme. akşamları haşlama sebze et ye. ekmeği kes. sabahları 2 dilim ya kepekli ya çavdarlı başka yok. bunalrı yap söz sana 10 kilo. daha fazla gayret edersen etti sana 13 kilo =)
Canım azda olsa gitmiş tebriklerGünaydın hanımlar.Hayırlı cumalar.
Geçen haftaki:79.8
Güncel:79.5
Fark:300
Fark sadece 300gMislisse
Bu hafta çok az oldu.üzüldüm ama moral bozmak yok.
Canım ikişerli gruplara aytriabilirz aslında rakip olarak arkadaşlar da uygun görürseKızlarr çabuk eriyin bana rakibe lazım olmuyo böyle bakın tek kalınca yarışacak kimse yok. Çok boşluyorum böyle. Ya da bana bi rakibe bulun. ;(
Canım ikişerli gruplara aytriabilirz aslında rakip olarak arkadaşlar da uygun görürseKızlarr çabuk eriyin bana rakibe lazım olmuyo böyle bakın tek kalınca yarışacak kimse yok. Çok boşluyorum böyle. Ya da bana bi rakibe bulun. ;(
Tebrikler canım
Sağol canım aslında dün 900gr vermiştim ama misafir olayı girince 200gr oynamışNe diyeyim canım harikasın.gerçekten metabolizman çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?