2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar bende suan yatak keyfini birakabilirsem.gidip tartilicam ..hava soğuk çıkamıyorum..babasıyla çocuklar sobayi bi yaksinlar içeriler bi isinsin ..hemen kalkıp tartilicam..ve kızlar tebrik ederim hepinizi arti olmaDigi için...

Günaydın hanımlar.Hayırlı cumalar.

Geçen haftaki:79.8
Güncel:79.5
Fark:300

Fark sadece 300g Mislisse
Bu hafta çok az oldu.üzüldüm ama moral bozmak yok.
Çok iyi canım tebrik ederim tabikide moral bozmak Yok yavaş yavaş eriyoruz yerimizde saymaktan yada üstüne almaktan iyidir

Günaydın kendini ve insanlığı seven güzel insanlar =)

hastayım çok fena hem vaktim geldi hem grip, double takılıyo bünyem bugün =(
dün yediklerim ise şöyle;
sabah= çavdarlı tost, domates, yeşil zeytin
10:00 = sek quark, normal çay küçük bardak
13:00= 150 gram kadar haşlama tavuk göğüsü, 4 yemek kaşığı sulu köfte
16:00= 6-7 adet badem, normal çay
21:00= spora gitmiştim, bi 600 kalori yaktım yaklaşık hem ağırlık çalışmaları hem kardiyo, çıkıncada Fenerin macı var diye starbucktan sebzelı salata aldım içinde evde 70 gr kadar haşlama tavuk göğsü attım. yanınada sırma soda içine limon sıktım.

bu hafta karbonhidrat yüklemesı yaptım, haftaya gene ful haşlama sebze ve ete dönücem.

Hayırlı cumalar arkadaslar
Geçen hafta;74:2
Bu hafta;74.0
Fark;200
(Pazartesi menulerimi paylasmaya devam edecm insallah

Bu hafta pek iyi gecmedi :/ ama morel bozmak yok daha iyi olmaya calşcam . arkadaslar 40 günüm var en az 13 kilo vermem lazim . yoksa tatilde gidemicem ailemin yanina hırs yaptim onlarlada iddialaştim birde baska nedenlerde var. yaa istedgim kiloya inmem şart şu 40 gün çok sıkı tutma kararı aldım elimden gelenin fazlasini yapcam

Canım yanlış anlama bilmediğim için böyle sorucam. spor yapıyormusun? spor yaparsan bu 40 günün 30unda net 10 kilo verirsin. imkanım yok diyorsan evdeyim diyorsan hiç fark etmez. yapman gereken 2 tane 1,5 litre su şişesi, 2 tane 5 litre su şişesi. 5 litreleri alıcan eline. eğilip eğilip kalkıcan. her gün 200 kez. bacakalrını sıkıkaştırıcak. 1,5 litreler ilede kollarını yapıcaksın. sürekli zıplıcaksın yerinde. (sütyensiz yapmanı önerırım, daha rahat). sonra hergün hızlı hızlı 30 dakika yürüyeceksin. mekik çekiceksin, 5 litreyi kucağğına alıp mekik çekiceksin. sonra birde plates videoları izle ve yap. tabi 40 günde akşamları 6 dan srna yeme. akşamları haşlama sebze et ye. ekmeği kes. sabahları 2 dilim ya kepekli ya çavdarlı başka yok. bunalrı yap söz sana 10 kilo. daha fazla gayret edersen etti sana 13 kilo =)

Evet canim onemli olan iradeli olmak ,spor yapmak ,yediklerine dikkat etmek ,su icmek ,ve 6 dan sonra yememek . bunu başarcam söz size onümüzdeki hafta bolca vermiş olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…