- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Afiyet olsun azda olsa şekerli icerdin tamamen kestinmi canımKizlar simdi bi sekersiz ikisi biarada ictim usume geldi biran
Ne bilim sanki kilif uyduruyomusum gibi geldiYok canım nerden cikardin
Yok nerde sabah 1 silme atiyorum bi kupaya o kadar zaten bi cikarabilsem tamamenAfiyet olsun azda olsa şekerli icerdin tamamen kestinmi canım
Bu kizin yiyip yiyip detoks yapmasina bayiliyorumEveet yine zayıflama saatim
100ip atlandi
Maydanoz suyu icildi
Yeşil çay icildi
Öğlen pilav akşam 2dilim ekmek olmamış canım biz seni uyarıyoruz demi kaptanKizlar benimki
Kalkinca kayisili suyum
Sabah 09: 1 kase sutlu meyveli tahil gevrek
Oglen13:1 pors eristeli pilav 1 kase hosaf
Ara 16:2 cezerye yarim elma
Aksam18:1 kase tavuk corba 1 pors ispank 1 kase yogurt 2 dlm ekmek
Su 2 lt
Spor yok olsa iyiydi bacagim agriyor
Birtek kahvaltıdaki poğaçaya takıldım neden kahvaltın bu şekilde oluyo canım???Menumu iftiharla sunuyorum
Sabah: 1 poğaça ve çay
Ara: şekersiz Nescafe ve 2 yulafli bisküvi
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi,2 k kayisi,2 dilim bitter
Aksam 18.00: 2 has yumurta(kaç gündür aksatmistim), 1 Baget, bol salata
1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina 1 k kayısı
Türk Kahvesi, bitki çayı
3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates yapıldı
UyanamiyorummmmmBirtek kahvaltıdaki poğaçaya takıldım neden kahvaltın bu şekilde oluyo canım???
Benim oğlumda uyumadı canım...Uyanamiyorummmmm6.50 de çıkmam gerekiyor canım e oglum uyutursa Uyanabiliyorum. şu an hala uyumadi beyefendi yarın sabah yapmaya çalışıcam
Diğer öğünler dengeli olduğu için buda ödül olsun.menu
sabah
1 has,yum.dom.salatalık,zeytin,çok az ekmek,bitki çayı
ara öğün öğlen ikindi menu yok discideydim gene ..Aksam güveç,bir kas yoğurt,cok az pide ,
veee bugünkü kaçamağım regl olduğum için bende tatlinin gücüne yenik duserek bir dilim ekmek kafayifi ve cok az kaymak ...normalde tatlı sevmem ama hastalandigim için şeker istediği tavan yapmisti..Spor yapamadim bugün çok yorucuydu..hepinizi öptüm guzellikler...
Menün tam bir iftihar tablosu canım.tebrikler.yarın için kendimden ümidi kestim.senin tartını merak eder oldumMenumu iftiharla sunuyorum
Sabah: 1 poğaça ve çay
Ara: şekersiz Nescafe ve 2 yulafli bisküvi
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi,2 k kayisi,2 dilim bitter
Aksam 18.00: 2 has yumurta(kaç gündür aksatmistim), 1 Baget, bol salata
1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina 1 k kayısı
Türk Kahvesi, bitki çayı
3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates yapıldı
Haklısın canım bi düzen oturtamazsam öyle yapayımBenim oğlumda uyumadı canım...
İşine karışmak olmasın ama 2dilim kepek ekmeğin arasına krem peynir sür üstüne maydanoz koy veya salam kaşar koy geceden streçle buzdolabına koy sabah çıkarken at çantana olmazmı???
Ah canım som günkü sporla olur mu bu işlerDiğer öğünler dengeli olduğu için buda ödül olsun.
Menün tam bir iftihar tablosu canım.tebrikler.yarın için kendimden ümidi kestim.senin tartını merak eder oldum
Çıkartsın inşallah alışıyor insan hatta daha da güzel oluyor tadı .bakma sen tatlı filan yerim ama şekerli hiç bir şeyi icemem benYok nerde sabah 1 silme atiyorum bi kupaya o kadar zaten bi cikarabilsem tamamen
Tebrik ederim canımGünaydın hanımlar.Hayırlı cumalar.
Geçen haftaki:79.8
Güncel:79.5
Fark:300
Fark sadece 300gMislisse
Bu hafta çok az oldu.üzüldüm ama moral bozmak yok.
Bende seni tebrik ederim canım.İnşallah yağdan gitmiştirTebrik ederim canımbence hiç üzülme vücuttaki yağdan 300 gr gitti düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?