2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Insallah canim ya pazartesi tartilma isini bi konusalim kizlar ne dersiniz?Tarti gunumuz pazartesi olsunmu?

sanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
adaçayıyla gargara yaptım zencefilli zerdeçallı bal yedim ama yok iyice kötüye gidiyorum
Ay gecmis olsun bur an once onlemini al iyi yapmissin soguk alginligi hapi icersen o da iyi gelir

Hepimizn ayri ayri kg vermk icin nedenleri var ama zikkim olasi agir agir kaplumbaga gibi gidiyor hayirlisi bakalim pes etmiyorum sitem ediyorumbi daha boyle kg alirsam kafami kiricam kafami !!!

Iyi vermissin canim tebrik ederim su vucudumuzun sifresini bi cozebilsek zaten

Menun gayet guzel yasam tarzina bayiliyorum desem bekar olmak boyle bise iste tuvalete bile rahat gidemyorz maci kuaforu falan braktim

Haklısın canım bi düzen oturtamazsam öyle yapayım

Ah canım som günkü sporla olur mu bu işler zannetmiyorum ama iki üç yüz gramcik olabilir
Canm arkadasin dedgine katiliyorum aksamdan sandvc hazirlaman iyi olur bende ise giderken oyle yapiyordum sandvc ekmeginin yada normal ceyrek ekmegin arasina peynir maydonoz roka tarzi koyup cayla yiyordum hatta tam bugday sandvicler var onlar super olur sirf orda borek corek yemeyyim diye cunku pastane pogacasi cok yagli ve kalorili onu yiycegime 1 ekmek yesem anca esit olurdu herhalde ...

Ama bu kadar dikkate ve cabama gore az degil mi canim ya
Bak canım iki günkü menüne göre söylüyorum bi akşam 1 tabak pilav vardı yanında yine de ekmek vardı. sonraki gün öğlen pilav akşam 2 dilim ekmek vardı. maalesef bu miktarlar bana göre sebep canım. aynı şey benim.içinde geçerli canım. yanlış anlama lütfen çünkü artık 7 li rakamlara yakinsin ve bu miktarlar bizi sadece sabitte tutar

Sonuna kadar haklısın. Kendimizi silkeleyip kendimize gelmemiz lazım joleya metabolizması hızlı o yüzden rahat ben desen kilom az olduğu için rahat. bu böyle olmaz zayıflayacaksak dediğin gibi sıkmamız gerekiyor kendimizi.

Kilom az diye diye siz beni geçeceksiniz böyle rahatlık olmamalı kızıyorum kendime.
Çok takılma bence kilon fazla değil zaten ama salmada kendini bu hafta mutlaka bir atak yapmalisin
Benim tablet kasiyoda oyuzden basiyorum basiyorum paylaşmıyor meğer beş kez paylaşım yapmisim

Yok kendime getirdi bu +700 toplamam lazım kendimi.

Evett çok haklısın.

Evet bir motive problemimiz var ne yapsak acaba

Insallah canim ya pazartesi tartilma isini bi konusalim kizlar ne dersiniz?Tarti gunumuz pazartesi olsunmu?
Bence olsun daha mantıklı hafta başı daha iyi olur.
Olsun bakalim motal bozma onumuzdeki hafta daha iyi olucak )
İnşallah canım inşallah ya.

Menun gayet guzel yasam tarzina bayiliyorum desem bekar olmak boyle bise iste tuvalete bile rahat gidemyorz maci kuaforu falan braktim

Ay canım bekarımda 93 kiloyum yani ayıptır söylemesi en son aşkı

bence pazartesi daha iyi. hatta haftada 2 gün, pazartesi ve perşembe olursa daha iyi. çoğunluğa kalmış tabi.

Tmm cnm soz daha dikkatli olucam insallah yanlis anlamm cunku benim iyiligimi dusunuyosun canim benim elestrilere de acik olmaliyiz diye dusunuyorum

Ay canım bekarımda 93 kiloyum yani ayıptır söylemesi en son aşkı

bence pazartesi daha iyi. hatta haftada 2 gün, pazartesi ve perşembe olursa daha iyi. çoğunluğa kalmış tabi.
Acikcasi senden ret onayi bekliyodum hafta sonu biraz dagitiyordun ya sevindim insllah diger arkadalarda onay verirler bence bi pazartesi olmasi yeterli

Geçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Tebrik ederim canım.güzel vermişsin.
Tebrikler canım.gayet iyi.
İnşallah hedefine ulaşırsın canım.13 kg çok gibi ama.olmaz diye bişey yok
Günaydın Hanımlar
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.9
fark -200 gr
Mislisse
200 300 gram gözümüze az geliyor ama +200 de olabilirdik.tebrik ederim canım.

geçen hafta 82.7
bu hafta 82.5

kızlar dikkat edin kendinize hasta olmayın
Hasta olup ilaç kullandıysan fazla da çıkabilirdin.tebrikler canım.
geçen hafta :65.7
bu hafta:65.3
fark:-400 gr
haftaya inşallah 64 küsür hedef..
Tebrik ederim güzel vermişsin canım.

Kizlar herkese merhaba ksusura bakmayin islerm vardi gec oldu bildrim ;(

Gecen hafta :82.1
Simdiki kg:81.9
Fark:-200

Yine az ben anlamadim bu isi (
Tebrikler canım.sabah benimde motivasyonum düştü.Bu kadar gayrete spora bu mu?dedim.ama şimdi toparlandım.önümüzdeki hafta daha dikkatli olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…