Senle ayni vermisiz tebrik ederim nasilsin iyimisin?geçen hafta 82.7
bu hafta 82.5
kızlar dikkat edin kendinize hasta olmayın
Insallah canim ya pazartesi tartilma isini bi konusalim kizlar ne dersiniz?Tarti gunumuz pazartesi olsunmu?Kizlar slm..herkesi tek tek tebrik ederim..size bisey soylemek istiyorum.hepimiz kilo bildirimi yaptiktan sonra sanki haftaya cumaya cok var nasil olsa veririz gibi bir rehavete kapiliyoruz sanirim.bence hepimiz cok ciddi karar verelim bugunden itibaren cok sIkI tutalim bu isi.haftasonu kacamaklarla gecirip cumaya dogru dikkat etmeye calismak biraz isimizi daha uzatiyor.moralimiz dusuyor.bugunku verdigimiz kilolardan anlasiliyor aslinda.bende kendime kiziyorum sirf gecen hafta iyi kilo verdim diye hemen sapittim.sonuc ortada .25.12.2016 hedefimize az kaldi.yeni bir yila hedeflerimizi tutturmus olarak girelim kizlar..
O is olmaz canim yaKopmadan hep birlikte sadece kilosu yakın olanlar yarış halinde demek istemiştim
Olsun bakalim motal bozma onumuzdeki hafta daha iyi olucakAdetimin ve özellikle bu haftaki düzensizliğin sonucu +700
Mislisse
Geçen hafta 56.800
Bu hafta 57.500
Fark +700
Ayni grami vermisiz tebrik ederim canim
Ay gecmis olsun bur an once onlemini al iyi yapmissin soguk alginligi hapi icersen o da iyi gelirsanırım hasta olucam boğazım ağrıyor vücudum kırık
adaçayıyla gargara yaptım zencefilli zerdeçallı bal yedim ama yok iyice kötüye gidiyorum
Iyi vermissin cnm tebrik ederimGeçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Hepimizn ayri ayri kg vermk icin nedenleri var ama zikkim olasi agir agir kaplumbaga gibi gidiyor hayirlisi bakalim pes etmiyorum sitem ediyorumHayırlı cumalar arkadaslar
Geçen hafta;74:2
Bu hafta;74.0
Fark;200
(Pazartesi menulerimi paylasmaya devam edecm insallah
Bu hafta pek iyi gecmedi :/ ama morel bozmak yok daha iyi olmaya calşcam . arkadaslar 40 günüm var en az 13 kilo vermem lazim . yoksa tatilde gidemicem ailemin yanina hırs yaptim onlarlada iddialaştim birde baska nedenlerde var. yaa istedgim kiloya inmem şart şu 40 gün çok sıkı tutma kararı aldım elimden gelenin fazlasini yapcam
Iyi vermissin canim tebrik ederim su vucudumuzun sifresini bi cozebilsek zatenMislisse kilooo haberiiii canım benim,
bu hafta biraz şok yaşadım. ama belliydi. bide hastalanıcam diye şiştim.
geçen hafta 94.300
bugün 93,700
fark -600 gram
acaba şiştim diyemi hem fark etmedim hemde böyle oldu. pazartesiden beri oldu olucaktım.
Menun gayet guzel yasam tarzina bayiliyorum desemGünaydın kendini ve insanlığı seven güzel insanlar =)
hastayım çok fena hem vaktim geldi hem grip, double takılıyo bünyem bugün =(
dün yediklerim ise şöyle;
sabah= çavdarlı tost, domates, yeşil zeytin
10:00 = sek quark, normal çay küçük bardak
13:00= 150 gram kadar haşlama tavuk göğüsü, 4 yemek kaşığı sulu köfte
16:00= 6-7 adet badem, normal çay
21:00= spora gitmiştim, bi 600 kalori yaktım yaklaşık hem ağırlık çalışmaları hem kardiyo, çıkıncada Fenerin macı var diye starbucktan sebzelı salata aldım içinde evde 70 gr kadar haşlama tavuk göğsü attım. yanınada sırma soda içine limon sıktım.
bu hafta karbonhidrat yüklemesı yaptım, haftaya gene ful haşlama sebze ve ete dönücem.
Kesinlikle az az gidim gidim gidicek bir de kis oldugu icin onunda etkisi var sanirimGünaydın hanımlar.Hayırlı cumalar.
Geçen haftaki:79.8
Güncel:79.5
Fark:300
Fark sadece 300gMislisse
Bu hafta çok az oldu.üzüldüm ama moral bozmak yok.
Canim cok iyisin masallah tebrik ederim
Yorum yok ;(senin adina sevindim ama kendi adima uzuldum boyle metabolizmanin ben gozunu seveyim baska bise demiyorum ve ekliyorum masalahh ....Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.3
Fark -700g
Canm arkadasin dedgine katiliyorum aksamdan sandvc hazirlaman iyi olur bende ise giderken oyle yapiyordum sandvc ekmeginin yada normal ceyrek ekmegin arasina peynir maydonoz roka tarzi koyup cayla yiyordum hatta tam bugday sandvicler var onlar super olurHaklısın canım bi düzen oturtamazsam öyle yapayım
Ah canım som günkü sporla olur mu bu işlerzannetmiyorum ama iki üç yüz gramcik olabilir
Bak canım iki günkü menüne göre söylüyorum bi akşam 1 tabak pilav vardı yanında yine de ekmek vardı. sonraki gün öğlen pilav akşam 2 dilim ekmek vardı. maalesef bu miktarlar bana göre sebep canım. aynı şey benim.içinde geçerli canım. yanlış anlama lütfen çünkü artık 7 li rakamlara yakinsin ve bu miktarlar bizi sadece sabitte tutarAma bu kadar dikkate ve cabama gore az degil mi canim ya
Sonuna kadar haklısın. Kendimizi silkeleyip kendimize gelmemiz lazım joleya metabolizması hızlı o yüzden rahat ben desen kilom az olduğu için rahat. bu böyle olmaz zayıflayacaksak dediğin gibi sıkmamız gerekiyor kendimizi.Kizlar slm..herkesi tek tek tebrik ederim..size bisey soylemek istiyorum.hepimiz kilo bildirimi yaptiktan sonra sanki haftaya cumaya cok var nasil olsa veririz gibi bir rehavete kapiliyoruz sanirim.bence hepimiz cok ciddi karar verelim bugunden itibaren cok sIkI tutalim bu isi.haftasonu kacamaklarla gecirip cumaya dogru dikkat etmeye calismak biraz isimizi daha uzatiyor.moralimiz dusuyor.bugunku verdigimiz kilolardan anlasiliyor aslinda.bende kendime kiziyorum sirf gecen hafta iyi kilo verdim diye hemen sapittim.sonuc ortada .25.12.2016 hedefimize az kaldi.yeni bir yila hedeflerimizi tutturmus olarak girelim kizlar..
Helal olsun canım valla Süpersin
Canim aslında çok pahalı değiller bi dijital alsan daha sağlıklı olur. kaynatmadan hemen söyleyeyim tebrikleeerrr
Tebrikler canım benim
Az olsun bizim olsun Tebrikler
Olsun canım takılma hem kilon az zaten haftaya telafi ama
Tebrikler canım
Yine de istikrar canım tebrik ederim
Çok takılma bence kilon fazla değil zaten ama salmada kendini bu hafta mutlaka bir atak yapmalisin
Benim tablet kasiyoda oyuzden basiyorum basiyorum paylaşmıyor meğer beş kez paylaşım yapmisim
Evett çok haklısın.Mislisse bence takim kaptanimiz olarak bizi iyi bir motive etmen gerekiyor canim suan herkeste bi moral bozuklugu var gibime geliyor.herkes dagitmadan toparlanmamiz gerekiyor kaptanim..bi el ativer su ise..bide bi oneri sadece cuma degilde pazartesimi versek acaba kg lari baksana cuma gunu verince herkes haftasonu kacamaklara gidiyor bende dahil
Olabilir iyi bir oneri sizin onerilriniz benim icin degerli uyum saglarim yani diger arkadaslrinda bisey diyecegini sanmiyorum.Motive etme konusuna gelince bence bunu hep birlikte yapalim ne dersiniz?Gerci elimizden geldigince yapiyruz ama yetrli olmuyor sanirim:)
Bence olsun daha mantıklı hafta başı daha iyi olur.Insallah canim ya pazartesi tartilma isini bi konusalim kizlar ne dersiniz?Tarti gunumuz pazartesi olsunmu?
İnşallah canım inşallah ya.Olsun bakalim motal bozma onumuzdeki hafta daha iyi olucak)
Menun gayet guzel yasam tarzina bayiliyorum desembekar olmak boyle bise iste tuvalete bile rahat gidemyorz maci kuaforu falan braktim
Insallah canim ya pazartesi tartilma isini bi konusalim kizlar ne dersiniz?Tarti gunumuz pazartesi olsunmu?
Tmm cnm soz daha dikkatli olucam insallahBak canım iki günkü menüne göre söylüyorum bi akşam 1 tabak pilav vardı yanında yine de ekmek vardı. sonraki gün öğlen pilav akşam 2 dilim ekmek vardı. maalesef bu miktarlar bana göre sebep canım. aynı şey benim.içinde geçerli canım. yanlış anlama lütfen çünkü artık 7 li rakamlara yakinsin ve bu miktarlar bizi sadece sabitte tutar
Acikcasi senden ret onayi bekliyodum hafta sonu biraz dagitiyordun ya sevindim insllah diger arkadalarda onay verirler bence bi pazartesi olmasi yeterliAy canım bekarımda 93 kiloyum yaniayıptır söylemesi en son aşkı
bence pazartesi daha iyi. hatta haftada 2 gün, pazartesi ve perşembe olursa daha iyi. çoğunluğa kalmış tabi.
Tebrik ederim canım.güzel vermişsin.Geçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Tebrikler canım.gayet iyi.Mislisse kilooo haberiiii canım benim,
bu hafta biraz şok yaşadım. ama belliydi. bide hastalanıcam diye şiştim.
geçen hafta 94.300
bugün 93,700
fark -600 gram
acaba şiştim diyemi hem fark etmedim hemde böyle oldu. pazartesiden beri oldu olucaktım.
İnşallah hedefine ulaşırsın canım.13 kg çok gibi ama.olmaz diye bişey yokHayırlı cumalar arkadaslar
Geçen hafta;74:2
Bu hafta;74.0
Fark;200
(Pazartesi menulerimi paylasmaya devam edecm insallah
Bu hafta pek iyi gecmedi :/ ama morel bozmak yok daha iyi olmaya calşcam . arkadaslar 40 günüm var en az 13 kilo vermem lazim . yoksa tatilde gidemicem ailemin yanina hırs yaptim onlarlada iddialaştim birde baska nedenlerde var. yaa istedgim kiloya inmem şart şu 40 gün çok sıkı tutma kararı aldım elimden gelenin fazlasini yapcam
200 300 gram gözümüze az geliyor ama +200 de olabilirdik.tebrik ederim canım.
Adetimin ve özellikle bu haftaki düzensizliğin sonucu +700
Zaten bi fazlan yok canım.ım.adetten dolayı çoğu ödemdir.Önümüzdeki hafta toparlarsın.
Mislisse
Geçen hafta 56.800
Bu hafta 57.500
Fark +700
Hasta olup ilaç kullandıysan fazla da çıkabilirdin.tebrikler canım.geçen hafta 82.7
bu hafta 82.5
kızlar dikkat edin kendinize hasta olmayın
Tebrik ederim güzel vermişsin canım.geçen hafta :65.7
bu hafta:65.3
fark:-400 gr
haftaya inşallah 64 küsür hedef..
Tebrikler canım.sabah benimde motivasyonum düştü.Bu kadar gayrete spora bu mu?dedim.ama şimdi toparlandım.önümüzdeki hafta daha dikkatli olucam.Kizlar herkese merhaba ksusura bakmayin islerm vardi gec oldu bildrim ;(
Gecen hafta :82.1
Simdiki kg:81.9
Fark:-200
Yine az ben anlamadim bu isi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?