Helal olsun canım valla SüpersinGeçen hafta 64.0
Bu hafta 63.3
Fark -700g
Canim aslında çok pahalı değiller bi dijital alsan daha sağlıklı olur. kaynatmadan hemen söyleyeyim tebrikleeerrrGeçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Tebrikler canım benimMislisse kilooo haberiiii canım benim,
bu hafta biraz şok yaşadım. ama belliydi. bide hastalanıcam diye şiştim.
geçen hafta 94.300
bugün 93,700
fark -600 gram
acaba şiştim diyemi hem fark etmedim hemde böyle oldu. pazartesiden beri oldu olucaktım.
Az olsun bizim olsun Tebrikler
Olsun canım takılma hem kilon az zaten haftaya telafi amaAdetimin ve özellikle bu haftaki düzensizliğin sonucu +700
Mislisse
Geçen hafta 56.800
Bu hafta 57.500
Fark +700
Tebrikler canımgeçen hafta 82.7
bu hafta 82.5
kızlar dikkat edin kendinize hasta olmayın
Yine de istikrar canım tebrik ederimgeçen hafta :65.7
bu hafta:65.3
fark:-400 gr
haftaya inşallah 64 küsür hedef..
40 günde 13 kilo bana biraz yanlış bir hedef gibi geldi canım ama umarım verebilirsinHayırlı cumalar arkadaslar
Geçen hafta;74:2
Bu hafta;74.0
Fark;200
(Pazartesi menulerimi paylasmaya devam edecm insallah
Bu hafta pek iyi gecmedi :/ ama morel bozmak yok daha iyi olmaya calşcam . arkadaslar 40 günüm var en az 13 kilo vermem lazim . yoksa tatilde gidemicem ailemin yanina hırs yaptim onlarlada iddialaştim birde baska nedenlerde var. yaa istedgim kiloya inmem şart şu 40 gün çok sıkı tutma kararı aldım elimden gelenin fazlasini yapcam
Çok takılma bence kilon fazla değil zaten ama salmada kendini bu hafta mutlaka bir atak yapmalisinÖzür dilerim canım yanlış anlamışım ben kafa +700 de
Hakket nasıl becerdin
İnşallah dediğin gibidir
Çok takılma bence kilon fazla değil zaten ama salmada kendini bu hafta mutlaka bir atak yapmalisinÖzür dilerim canım yanlış anlamışım ben kafa +700 de
Hakket nasıl becerdin
İnşallah dediğin gibidir
Morelini bozma en azından artı veya aynı degilsinKizlar herkese merhaba ksusura bakmayin islerm vardi gec oldu bildrim ;(
Gecen hafta :82.1
Simdiki kg:81.9
Fark:-200
Yine az ben anlamadim bu isi(
Tebriklergeçen hafta :65.7
bu hafta:65.3
fark:-400 gr
haftaya inşallah 64 küsür hedef..
Teşekkürler canımHelal olsun canım valla Süpersin
Canim aslında çok pahalı değiller bi dijital alsan daha sağlıklı olur. kaynatmadan hemen söyleyeyim tebrikleeerrr
Tebrikler canım benim
Az olsun bizim olsun Tebrikler
Olsun canım takılma hem kilon az zaten haftaya telafi ama
Tebrikler canım
Yine de istikrar canım tebrik ederim
Tebrikler canım gayet iyi benceKizlar herkese merhaba ksusura bakmayin islerm vardi gec oldu bildrim ;(
Bak bence bu olabilirKopmadan hep birlikte sadece kilosu yakın olanlar yarış halinde demek istemiştim
Çok haklısın canım gerçekten öyle hatta benim moralim bozuldu kahvaltıda sapıttım yine verememek motivasyonumuzu daha çok düşürüyor....Kizlar slm..herkesi tek tek tebrik ederim..size bisey soylemek istiyorum.hepimiz kilo bildirimi yaptiktan sonra sanki haftaya cumaya cok var nasil olsa veririz gibi bir rehavete kapiliyoruz sanirim.bence hepimiz cok ciddi karar verelim bugunden itibaren cok sIkI tutalim bu isi.haftasonu kacamaklarla gecirip cumaya dogru dikkat etmeye calismak biraz isimizi daha uzatiyor.moralimiz dusuyor.bugunku verdigimiz kilolardan anlasiliyor aslinda.bende kendime kiziyorum sirf gecen hafta iyi kilo verdim diye hemen sapittim.sonuc ortada .25.12.2016 hedefimize az kaldi.yeni bir yila hedeflerimizi tutturmus olarak girelim kizlar..
Çünkü kilomuz fazla bizim en az haftada 1kilo vermemiz gerek.Kizlar herkese merhaba ksusura bakmayin islerm vardi gec oldu bildrim ;(
Olabilir iyi bir oneri sizin onerilriniz benim icin degerli uyum saglarim yani diger arkadaslrinda bisey diyecegini sanmiyorum.Motive etme konusuna gelince bence bunu hep birlikte yapalim ne dersiniz?Gerci elimizden geldigince yapiyruz ama yetrli olmuyor sanirim:)Mislisse bence takim kaptanimiz olarak bizi iyi bir motive etmen gerekiyor canim suan herkeste bi moral bozuklugu var gibime geliyor.herkes dagitmadan toparlanmamiz gerekiyor kaptanim..bi el ativer su ise..bide bi oneri sadece cuma degilde pazartesimi versek acaba kg lari baksana cuma gunu verince herkes haftasonu kacamaklara gidiyor bende dahil
Ama canim dikkat ediyoruz sonucta metabolik bi sorun mu acaba yada gec kahvalti yapiyorum bazen ondan mi cok yemiyorum ne yiyosam yaziyorum anlamadim bu isi gecen ozel bi durumumdan bahsetmistim onunla ilgili de olabilir.Cok zikretmeyi sevmiyorum o konuyu burdaÇünkü kilomuz fazla bizim en az haftada 1kilo vermemiz gerek.
Biz rejim yapmıyoruz hiç kasmıyoruz bence onun için sonuç bu bende çok üzüldüm kesin 84üm diye çıktım moralim bozuldu
Evet ister istemez dusuyor motivemiz ama yilmak yok dimi?Çok haklısın canım gerçekten öyle hatta benim moralim bozuldu kahvaltıda sapıttım yine verememek motivasyonumuzu daha çok düşürüyor....
Canim kgna gore cok iyi bi rakam tebrik ederim seni
Ama bu kadar dikkate ve cabama gore az degil mi canim yaTebrikler canım gayet iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?