2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.3
Fark -700g
Helal olsun canım valla Süpersin
Geçen hafta;85
Bu hafta;84.5(kızlar benim tartım dijital değil ama tartım 4le 5in arasında duruyor bende onun için 84.5yazdım)
Mislisse
Canim aslında çok pahalı değiller bi dijital alsan daha sağlıklı olur. kaynatmadan hemen söyleyeyim tebrikleeerrr
Tebrikler canım benim
Günaydın Hanımlar
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.9
fark -200 gr
Mislisse
Az olsun bizim olsun Tebrikler
Adetimin ve özellikle bu haftaki düzensizliğin sonucu +700
Mislisse
Geçen hafta 56.800
Bu hafta 57.500
Fark +700
Olsun canım takılma hem kilon az zaten haftaya telafi ama
geçen hafta 82.7
bu hafta 82.5

kızlar dikkat edin kendinize hasta olmayın
Tebrikler canım
geçen hafta :65.7
bu hafta:65.3
fark:-400 gr
haftaya inşallah 64 küsür hedef..
Yine de istikrar canım tebrik ederim

40 günde 13 kilo bana biraz yanlış bir hedef gibi geldi canım ama umarım verebilirsin
Bu haftadan dolayi da tebrik ederim

Özür dilerim canım yanlış anlamışım ben kafa +700 de

Hakket nasıl becerdin

İnşallah dediğin gibidir
Çok takılma bence kilon fazla değil zaten ama salmada kendini bu hafta mutlaka bir atak yapmalisin
Benim tablet kasiyoda oyuzden basiyorum basiyorum paylaşmıyor meğer beş kez paylaşım yapmisim

Özür dilerim canım yanlış anlamışım ben kafa +700 de

Hakket nasıl becerdin

İnşallah dediğin gibidir
Çok takılma bence kilon fazla değil zaten ama salmada kendini bu hafta mutlaka bir atak yapmalisin
Benim tablet kasiyoda oyuzden basiyorum basiyorum paylaşmıyor meğer beş kez paylaşım yapmisim

Teşekkürler canım

Çok haklısın canım gerçekten öyle hatta benim moralim bozuldu kahvaltıda sapıttım yine verememek motivasyonumuzu daha çok düşürüyor....

Kizlar herkese merhaba ksusura bakmayin islerm vardi gec oldu bildrim ;(

Gecen hafta :82.1
Simdiki kg:81.9
Fark:-200

Yine az ben anlamadim bu isi (
Çünkü kilomuz fazla bizim en az haftada 1kilo vermemiz gerek.
Biz rejim yapmıyoruz hiç kasmıyoruz bence onun için sonuç bu bende çok üzüldüm kesin 84üm diye çıktım moralim bozuldu

Mislisse bence takim kaptanimiz olarak bizi iyi bir motive etmen gerekiyor canim suan herkeste bi moral bozuklugu var gibime geliyor.herkes dagitmadan toparlanmamiz gerekiyor kaptanim..bi el ativer su ise..bide bi oneri sadece cuma degilde pazartesimi versek acaba kg lari baksana cuma gunu verince herkes haftasonu kacamaklara gidiyor bende dahil

Olabilir iyi bir oneri sizin onerilriniz benim icin degerli uyum saglarim yani diger arkadaslrinda bisey diyecegini sanmiyorum.Motive etme konusuna gelince bence bunu hep birlikte yapalim ne dersiniz?Gerci elimizden geldigince yapiyruz ama yetrli olmuyor sanirim:)

Çünkü kilomuz fazla bizim en az haftada 1kilo vermemiz gerek.
Biz rejim yapmıyoruz hiç kasmıyoruz bence onun için sonuç bu bende çok üzüldüm kesin 84üm diye çıktım moralim bozuldu
Ama canim dikkat ediyoruz sonucta metabolik bi sorun mu acaba yada gec kahvalti yapiyorum bazen ondan mi cok yemiyorum ne yiyosam yaziyorum anlamadim bu isi gecen ozel bi durumumdan bahsetmistim onunla ilgili de olabilir.Cok zikretmeyi sevmiyorum o konuyu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…