Adetten dolayı çoğu ödemdir canım.önümüzdeki hafta toparlarsın.Adetimin ve özellikle bu haftaki düzensizliğin sonucu +700
Mislisse
Geçen hafta 56.800
Bu hafta 57.500
Fark +700
Adetten dolayı çoğu ödemdir canım.önümüzdeki hafta toparlarsın.
Pamik tatlım bizde regl olduk...noluyo yani hasta olunca bahane uydurma bebişim..yemişin yemişin kaçamakları sonra şeytana uydum zavallı şeytana olan oluyo
Pazartesi daha kötü oluyo canım ben bi grupta o şekildeydi çok verimli olmuyo tabi bu benim şahsi fikrim çoğunluk ne derse ben uyarım...Insallah canim ya pazartesi tartilma isini bi konusalim kizlar ne dersiniz?Tarti gunumuz pazartesi olsunmu?
Canım üzülme lütfen senin verdiğin emek çaba çok değerli bense gayretimdem çok metobolizma sayesinde zayifliyorum (azıcık dikkat ediyom ama hakkımı yemiyim :)) eminim sende diğer arkadaşlar imda istediğimiz kiloya ulasicaz hep birlikteYorum yok ;(senin adina sevindim ama kendi adima uzuldum boyle metabolizmanin ben gozunu seveyim baska bise demiyorum ve ekliyorum masalahh ....
Sana katılıyorumPazartesi daha kötü oluyo canım ben bi grupta o şekildeydi çok verimli olmuyo tabi bu benim şahsi fikrim çoğunluk ne derse ben uyarım...
Salı Çarşamba da olabilir...
afiyetolsun cnm spordada menüdede supersin..Menumu vereyim
Sabah: 1 yum omlet 4 zeytin
kk peynir ve 1 ceviz
Ara: şekersiz Nescafe
Öğle14.00: 10 lahana sarması
çeyrek yufkadan börek
1 dilim Hindistan cev tatlı
Ara:Türk Kahvesi 2 k kayısı
Aksam 18.00: 2 servis k taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter ve 1 kaşık üzüm olabilir
Bitki Çayı 3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates
canim masallah spor yapinca sana bi enerji gelmis masaallah diyelim bana hersey uyar siz nasil isterseniz ?kizlar kızlar napiyorsunuz spor yapın spoooorrr...şimdi aklıma bişey geldi isterseniz bu hafta şöyle bişey deneyelimmi...akşam saat 6 dan sonra hicbirsey yememek ,
su hariç ...
sonra her akşam muhakkak yarım saatte olsa herhangibir spor
ve bu hafta hiç tatlı şeker yememek...
herhafta kendimize yeni yasaklar belirleyelim..ve yavaş yavaş hayatımızdan tüm kötü şeyleri cikaralim...@mislisse kaptanım ilk olarak sana danisiyim ne dersin ..yeni kurallar koyulsunmu belki düzene gireriz..yoksa toparlanamicaz gibi..
canim menunde spor da super afieyt bal seker olsun yalniz o tatlilar dikkatimden kacmadiMenumu vereyim
Sabah: 1 yum omlet 4 zeytin
kk peynir ve 1 ceviz
Ara: şekersiz Nescafe
Öğle14.00: 10 lahana sarması
çeyrek yufkadan börek
1 dilim Hindistan cev tatlı
Ara:Türk Kahvesi 2 k kayısı
Aksam 18.00: 2 servis k taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter ve 1 kaşık üzüm olabilir
Bitki Çayı 3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates
Ay sorma kuzum ogleden sonra kızımın öğretmeni geldi yaptiklarimi çok beğendi bende böyle becerikli hatun olmak istiyorum diyorcanim menunde spor da super afieyt bal seker olsun yalniz o tatlilar dikkatimden kacmadi
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menüKizlar menum
Sabah 11 : 2 has yum 2 dlm ekmek kk peynir settin yesillik domato salatalik cay minnacik helva
Ara 1 avuc kaysili leblebi 2 saat ince sekersiz nescafe
Aksam 6-7 adet sarma 1 pors ispanak 1 kase yogurt
Yemekten sonra 1 adet damla cik.muffin kizim icin yapmistim dayanamadim
Su 2 lt
Spor yok bacagim hala agrimakta;( spor yapamadigima uzuluyorum ama yuklendigm icin oldu sanirim ;(
ne biliyim canım ya dusunuyorum nasıl daha iyi olabiliriz diye...kendi halimize kalınca kaçamaklar yapıyoruz ..belki kurallarimiz olursa uyariz diye aklıma geliyor ama ...grup kaptanimiz olarak bize kurallar getir be gülüm zayiflayak gariii..Wvet
canim masallah spor yapinca sana bi enerji gelmis masaallah diyelim bana hersey uyar siz nasil isterseniz ?
Ortaklasa alalim bence kararlari onerilerinizi sunun herkesin iyi bildigi bi yontem vardir mutlaka bekliyorum hadine biliyim canım ya dusunuyorum nasıl daha iyi olabiliriz diye...kendi halimize kalınca kaçamaklar yapıyoruz ..belki kurallarimiz olursa uyariz diye aklıma geliyor ama ...grup kaptanimiz olarak bize kurallar getir be gülüm zayiflayak gariii..
hepimizin ortak sorunu kaçamaklar ve düzenli spor yapmamak..Bu ikisi ile bi karar olabilir mesela ..verilen menülerde hiç kaçamak olmamasi bide kesinlikle spor yapılmış olması...belli bir saatten sonrada kesinlikle bişey yememek mesela ..Ortaklasa alalim bence kararlari onerilerinizi sunun herkesin iyi bildigi bi yontem vardir mutlaka bekliyorum hadi
herkes uyumuş canım...Nereyesunuz kızlar Nerede menüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?