2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

bebislerim benim uykum geldi sabaha görüşürüz menümde Sabah domates ,salatalık, sekersiz sut ,ekmek yok,bir dilim peynir,1 has.yumurta
öğlen yok ikindi de 1 kepçe güveç 1 kase yoğurt ekmek yarim dilim ..Spor 30 dk yürüyüş..2 lt su ..opuldunuz canlar..

Menun çok güzel canım. aralarda acikmadinmi. iyi geceler canım

Bu kurallar olmazsa vermicez kızlar ben varım canım...
Hatta öğlen misafir olayı olunca hamur işi yiyene akşam yemeği Yok sadece yoğurt ve 1meyve hakkı olacak tamaaammmıııı

Olmamış canım sabah 2dilim ekmek 2yumurta çok 2sinden biri bitane olacak (bak artık katı kurallara başlıyoruz )
Veeeeee akşam muffin yenmiş oldumu şimdi
(Sen beni gruptan atarsın gibime geliyo)

Tatlı ve sarma çok canım ama kahvaltı ve akşam yemeği on numara öğlende az yeseydin iyi olacaktı
Sporun bi Harika tatlım

İşte bu zayıflamak için ideal menü bu....
Tebrikler canım

Eveeettt gelelim benim saçma menüme
Ama baştan itiraf edeyim sabah moralim çok bozuldu bugünü serbest gün ilan ettim kendime
Kahvaltı
Kaşarlı patates kavurma
1dilim peynir
1dilim ekmek
5zeytin
1yumurta
Azıcık kaymak bal
Çay

Öğlen (arkadaştaydık)
1dilim kek
1dilim börek
1kase makarna salatası
Çay

Akşam (ah yaktı beni eşim)
1kase et haşlama
1dilim ekmek
6-7tulumba

Ama selin_01 arkadaşımıza katılıyorum yasaklar koyalım cezalar koyalım bu böyle olmayacak hepimizde bi hamur işi muhakkak oluyo ve azıcıktı diye savunmaya geçiyoruz zorla yola geleceğiz kızlar

Benim menüm
Kahvaltı:
Tam b. Ekmeğinden tost
1dilim peynir
1salata
1 çeri domates
Bitki çayı

Ara:
1 portakal

Öğlen:
2kaşık et sote
Yoğurtlu buğday salatası

Ara:
2 bademli hurma

Akşam:
çorba
1 lahmacun
Salata
Ayran

Şekersiz türk kahvesi
2.5litre su
5mil leslie

Güzel menü afiyet olsun canım

Kızlar benim derdim bitmez. Oğlanı memeden kestim. İlk gecemiz 12:30 uyudu. Ne zaman nasıl girerim bilmiyorum diyeti bırakmıyorum çok daha dikkatli olucam söz size menü yazamasam da kilo bildirimi yapıcam bi atlatayım oğluşun Krizlerini burdayım. Kızmayın bana

Afiyet olsun canım öğle yemeği biraz fazla olmuş ama sporda yapmissin eritmissin

Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsınız canım.ozletme arada uğra olur mu

Menun güzel canım ama şu sabah ki ekmek lere takiliyorum ben iki yumurta oldukça doyurucu bence ekmeği tamamen çıkarmayı denesen nasıl olur ? afiyet olsun bu arada

Harika bir menü afiyet olsun

Menun güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…