Menun çok güzel canım. aralarda acikmadinmi. iyi geceler canımbebislerim benim uykum geldi sabaha görüşürüz menümde Sabah domates ,salatalık, sekersiz sut ,ekmek yok,bir dilim peynir,1 has.yumurta
öğlen yok ikindi de 1 kepçe güveç 1 kase yoğurt ekmek yarim dilim ..Spor 30 dk yürüyüş..2 lt su ..opuldunuz canlar..
Bu kurallar olmazsa vermicez kızlar ben varım canım...kizlar kızlar napiyorsunuz spor yapın spoooorrr...şimdi aklıma bişey geldi isterseniz bu hafta şöyle bişey deneyelimmi...akşam saat 6 dan sonra hicbirsey yememek ,
su hariç ...
sonra her akşam muhakkak yarım saatte olsa herhangibir spor
ve bu hafta hiç tatlı şeker yememek...
herhafta kendimize yeni yasaklar belirleyelim..ve yavaş yavaş hayatımızdan tüm kötü şeyleri cikaralim...@mislisse kaptanım ilk olarak sana danisiyim ne dersin ..yeni kurallar koyulsunmu belki düzene gireriz..yoksa toparlanamicaz gibi..
Olmamış canım sabah 2dilim ekmek 2yumurta çok 2sinden biri bitane olacak (bak artık katı kurallara başlıyoruz )Kizlar menum
Sabah 11 : 2 has yum 2 dlm ekmek kk peynir settin yesillik domato salatalik cay minnacik helva
Ara 1 avuc kaysili leblebi 2 saat ince sekersiz nescafe
Aksam 6-7 adet sarma 1 pors ispanak 1 kase yogurt
Yemekten sonra 1 adet damla cik.muffin kizim icin yapmistim dayanamadim
Su 2 lt
Spor yok bacagim hala agrimakta;( spor yapamadigima uzuluyorum ama yuklendigm icin oldu sanirim ;(
Tatlı ve sarma çok canım ama kahvaltı ve akşam yemeği on numara öğlende az yeseydin iyi olacaktıMenumu vereyim
Sabah: 1 yum omlet 4 zeytin
kk peynir ve 1 ceviz
Ara: şekersiz Nescafe
Öğle14.00: 10 lahana sarması
çeyrek yufkadan börek
1 dilim Hindistan cev tatlı
Ara:Türk Kahvesi 2 k kayısı
Aksam 18.00: 2 servis k taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter ve 1 kaşık üzüm olabilir
Bitki Çayı 3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates
İşte bu zayıflamak için ideal menü bu....bebislerim benim uykum geldi sabaha görüşürüz menümde Sabah domates ,salatalık, sekersiz sut ,ekmek yok,bir dilim peynir,1 has.yumurta
öğlen yok ikindi de 1 kepçe güveç 1 kase yoğurt ekmek yarim dilim ..Spor 30 dk yürüyüş..2 lt su ..opuldunuz canlar..
Güzel menü afiyet olsun canımBenim menüm
Kahvaltı:
Tam b. Ekmeğinden tost
1dilim peynir
1salata
1 çeri domates
Bitki çayı
Ara:
1 portakal
Öğlen:
2kaşık et sote
Yoğurtlu buğday salatası
Ara:
2 bademli hurma
Akşam:
çorba
1 lahmacun
Salata
Ayran
Şekersiz türk kahvesi
2.5litre su
5mil leslie
Sağol canım.senin menüde lezzetli görünüyor.tulumbalar ve öğlen fazla olmuş canım.ne yapıcaz bu arkadaş ziyaretlerini?Güzel menü afiyet olsun canım
Akşamları yoğurt yiyerek dengelicez canım ben bu akşamı olmamış sayıyorum ve bidaha olmayacak diyorumSağol canım.senin menüde lezzetli görünüyor.tulumbalar ve öğlen fazla olmuş canım.ne yapıcaz bu arkadaş ziyaretlerini?
Afiyet olsun canım öğle yemeği biraz fazla olmuş ama sporda yapmissin eritmissinMenumu vereyim
Sabah: 1 yum omlet 4 zeytin
kk peynir ve 1 ceviz
Ara: şekersiz Nescafe
Öğle14.00: 10 lahana sarması
çeyrek yufkadan börek
1 dilim Hindistan cev tatlı
Ara:Türk Kahvesi 2 k kayısı
Aksam 18.00: 2 servis k taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter ve 1 kaşık üzüm olabilir
Bitki Çayı 3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates
Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsınız canım.ozletme arada uğra olur muKızlar benim derdim bitmez. Oğlanı memeden kestim. İlk gecemiz 12:30 uyudu. Ne zaman nasıl girerim bilmiyorum diyeti bırakmıyorum çok daha dikkatli olucam söz size menü yazamasam da kilo bildirimi yapıcam bi atlatayım oğluşun Krizlerini burdayım. Kızmayın bana
Menun güzel canım ama şu sabah ki ekmek lere takiliyorum ben iki yumurta oldukça doyurucu bence ekmeği tamamen çıkarmayı denesen nasıl olur ? afiyet olsun bu aradaKizlar menum
Sabah 11 : 2 has yum 2 dlm ekmek kk peynir settin yesillik domato salatalik cay minnacik helva
Ara 1 avuc kaysili leblebi 2 saat ince sekersiz nescafe
Aksam 6-7 adet sarma 1 pors ispanak 1 kase yogurt
Yemekten sonra 1 adet damla cik.muffin kizim icin yapmistim dayanamadim
Su 2 lt
Spor yok bacagim hala agrimakta;( spor yapamadigima uzuluyorum ama yuklendigm icin oldu sanirim ;(
Harika bir menü afiyet olsunbebislerim benim uykum geldi sabaha görüşürüz menümde Sabah domates ,salatalık, sekersiz sut ,ekmek yok,bir dilim peynir,1 has.yumurta
Menun güzel afiyet olsunBenim menüm
Kahvaltı:
Tam b. Ekmeğinden tost
1dilim peynir
1salata
1 çeri domates
Bitki çayı
Ara:
1 portakal
Öğlen:
2kaşık et sote
Yoğurtlu buğday salatası
Ara:
2 bademli hurma
Akşam:
çorba
1 lahmacun
Salata
Ayran
Şekersiz türk kahvesi
2.5litre su
5mil leslie
Aynen canım azda olsa yemek gerekiyor .Evde çok dikkat etsekte,misafirlikte o kadar hazırlanmış deyip yiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?