Gece uyutması çok zor olduAllah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsınız canım.ozletme arada uğra olur mu
Oy oyyyyy canım ne yaptın ogleden sonra zaten cisslar var, sabah sağlam zaten, üzerine 7tulumba
Eveeettt gelelim benim saçma menüme
Ama baştan itiraf edeyim sabah moralim çok bozuldu bugünü serbest gün ilan ettim kendime
Kahvaltı
Kaşarlı patates kavurma
1dilim peynir
1dilim ekmek
5zeytin
1yumurta
Azıcık kaymak bal
Çay
Öğlen (arkadaştaydık)
1dilim kek
1dilim börek
1kase makarna salatası
Çay
Akşam (ah yaktı beni eşim)
1kase et haşlama
1dilim ekmek
6-7tulumba
Amaselin_01 arkadaşımıza katılıyorum yasaklar koyalım cezalar koyalım bu böyle olmayacak hepimizde bi hamur işi muhakkak oluyo ve azıcıktı diye savunmaya geçiyoruz zorla yola geleceğiz kızlar
Çok güzel menu canım afiyet olsunBenim menüm
Kahvaltı:
Tam b. Ekmeğinden tost
1dilim peynir
1salata
1 çeri domates
Bitki çayı
Ara:
1 portakal
Öğlen:
2kaşık et sote
Yoğurtlu buğday salatası
Ara:
2 bademli hurma
Akşam:
çorba
1 lahmacun
Salata
Ayran
Şekersiz türk kahvesi
2.5litre su
5mil leslie
İlk uç gece canım biraz zor olur sonrasında uyansada ümidi olmadığından sarılıp uyuyor yani benim ki öyle oldu ama hala meme em em diyo unutsmsdi garibimmGece uyutması çok zor oldu3 kez kalktı şükür 5-6 olmadı ben daha fazla kalkar dedim. Babası uyuttu omzunda. İlk geceyi atlattık bakalım diğer geceler ne olacak. Bu arada dün menü çok güzeldi karnabahar etsiz sabah müsli filan atıştırmalarda kefir ama akşam bi dilim baklava bi fıstıklı sarma yedim. EŞimle oğlum yiyince dayanamadım
Kız Allah aşkına ne yaptın sen ben iki dilim tatlı ya çok fazla diyorum Her şeyi geçtim fit görünmeyi geçtim sağlık için bunu yapmamız şart. İnanki 7 kg hiçbir şey değil ama nefes almam hareketlerim çok daha rahatladı. Kendin için tut kendini.Kızlar azıcık eksildim diye hemmeeen bosladim dün 4kase sütlaç yedim dahası da var oyuzden paylasamadim menumu bugün de iki sütlaçyarim kilo aldım birgün de aylardir aynı kiloda gidip geliyorum bu durumdan cookk yoruldum size söz veriyorum adet onude olsa kendimi kaybetmicem bu sefer hedefime ulaşıp 55 leri gorucemm
Canım mazeret değil ama âdet önü sapitiyorum inan kendimi taniyamiyorm bu sabah kahvsltilikta kalmamış çorba içtim yarım dilim ekmekle oyuzden aciktkmmi bilmiyorum saldirdim sütlaç laraKız Allah aşkına ne yaptın sen ben iki dilim tatlı ya çok fazla diyorum Her şeyi geçtim fit görünmeyi geçtim sağlık için bunu yapmamız şart. İnanki 7 kg hiçbir şey değil ama nefes almam hareketlerim çok daha rahatladı. Kendin için tut kendini.
Afiyet olsun canım kararında bir menüVakit bulmuşken dünkü menüyü paylaşayım
2 bardak limonlu su
Kahvaltı
Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım su bardağı yarım yağlı süt
Yarım muz
1 haşlanmış yumurta
Atıştırma
1 bardak kefir
Öğlen yemeği
Yarım lahmacun
1 bardak ayran
Atıştırma
1 bardak kefir
Akşam yemeği
5 yemek kaşığı etsiz karnabahar yemeği
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Atıştırma
1 fincan şekersiz sade nescafe
1 kare yoğun bitter
1 dilim baklava
1 dilim fıstıklı sarma
Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum uyurken emzirdim göğsüm boşalsın diye ilki bitti uyandı öbü dedi uf olmuştu ya annem dedim ağladı yavaş em acımasın dedim açtım emdi bitmemişti bitti dedi yüne öbü dedi uf oldu ya annem dedim isteyemedi ağladı sallayarak uyuttum zorlaİlk uç gece canım biraz zor olur sonrasında uyansada ümidi olmadığından sarılıp uyuyor yani benim ki öyle oldu ama hala meme em em diyo unutsmsdi garibimmsenin yediğin neki ben azıcık kilo verdim ya simardim hemen utançtan menumude paylasamadim
Ne 4 mu dedi birisi benmi yanlis anladimY yagmur7968 naptin naptin 4 tabak sutlacmi yuhh yanii ...ya iki taneyi hadi diyelim anladikta 4 ne ..
Menude sporda cok iyi tebrik ederim benimde su agrim gecsin basliycamGünaydın lovely honey :)
dünkü menüm;
sabah: çavdarl tost, 1 domates, 5 yeşil zeytin,
10.00: 1 adet salatalık, yeşil çay, 6 badem
13.00: etli nohut 6 yemek kaşığı(susuz), 80 gr. haşlanmış tavul
16.00: yeşil çay
17.30: 4 yemek kaşığı sulu köfte, 4 yemek kaşığı sade bulgur pilavı.
20.00: spora başladım 700 kalori, yaktım. sonra ağırlık ve bazı istasyon idmanları. 1000 kalori yani.
bugünde; (şimdiden vereyim zaten yarım öğün)
sabah: limonlu su, çavdarlı ekmeğe tost, domates, 30 gram kadar taze kaşar yanına
10.00: kış çayı (hastayım kızlarr)
13.00: 6 adet köfte, 4 yemek kaşığı etli nohut (susuz) getirdim.
akşamda allah bilir artık
Valla bilmiyorum artik sana biseyler yapmamiz lazim ben binkac oneri sunmustum onlardan birini yapsaydin dur ben bi care bulucam artikKızlar azıcık eksildim diye hemmeeen bosladim dün 4kase sütlaç yedim dahası da var oyuzden paylasamadim menumu bugün de iki sütlaçyarim kilo aldım birgün de aylardir aynı kiloda gidip geliyorum bu durumdan cookk yoruldum size söz veriyorum adet onude olsa kendimi kaybetmicem bu sefer hedefime ulaşıp 55 leri gorucemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?