2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

N naz5403 6_7 Tulumba yi nasıl yersin kız nasıl sigdirdin onu mideye 2 tanesi zor yerim ..bide bir tabak et kavurmanın üstüneyok yok gerçekten artık bi dur demenin vakti geldi kizlarrrr..@mislisse gordunmu neler yemiş ..

Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsınız canım.ozletme arada uğra olur mu
Gece uyutması çok zor oldu 3 kez kalktı şükür 5-6 olmadı ben daha fazla kalkar dedim. Babası uyuttu omzunda. İlk geceyi atlattık bakalım diğer geceler ne olacak. Bu arada dün menü çok güzeldi karnabahar etsiz sabah müsli filan atıştırmalarda kefir ama akşam bi dilim baklava bi fıstıklı sarma yedim. EŞimle oğlum yiyince dayanamadım

Oy oyyyyy canım ne yaptın ogleden sonra zaten cisslar var, sabah sağlam zaten, üzerine 7tulumba ve kaç kalori biliyor musun 7 Tulumba 1025 kalori dünü unutup bugün harika bir menü bekliyoruz ve spor
Çok güzel menu canım afiyet olsun

İlk uç gece canım biraz zor olur sonrasında uyansada ümidi olmadığından sarılıp uyuyor yani benim ki öyle oldu ama hala meme em em diyo unutsmsdi garibimmsenin yediğin neki ben azıcık kilo verdim ya simardim hemen utançtan menumude paylasamadim

Kızlar azıcık eksildim diye hemmeeen bosladim dün 4kase sütlaç yedim dahası da var oyuzden paylasamadim menumu bugün de iki sütlaç yarim kilo aldım birgün de aylardir aynı kiloda gidip geliyorum bu durumdan cookk yoruldum size söz veriyorum adet onude olsa kendimi kaybetmicem bu sefer hedefime ulaşıp 55 leri gorucemm

Kızlar azıcık eksildim diye hemmeeen bosladim dün 4kase sütlaç yedim dahası da var oyuzden paylasamadim menumu bugün de iki sütlaç yarim kilo aldım birgün de aylardir aynı kiloda gidip geliyorum bu durumdan cookk yoruldum size söz veriyorum adet onude olsa kendimi kaybetmicem bu sefer hedefime ulaşıp 55 leri gorucemm

Kız Allah aşkına ne yaptın sen ben iki dilim tatlı ya çok fazla diyorum Her şeyi geçtim fit görünmeyi geçtim sağlık için bunu yapmamız şart. İnanki 7 kg hiçbir şey değil ama nefes almam hareketlerim çok daha rahatladı. Kendin için tut kendini.

Vakit bulmuşken dünkü menüyü paylaşayım

2 bardak limonlu su

Kahvaltı
Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım su bardağı yarım yağlı süt
Yarım muz
1 haşlanmış yumurta

Atıştırma
1 bardak kefir

Öğlen yemeği
Yarım lahmacun
1 bardak ayran

Atıştırma
1 bardak kefir

Akşam yemeği
5 yemek kaşığı etsiz karnabahar yemeği
4 yemek kaşığı bulgur pilavı

Atıştırma
1 fincan şekersiz sade nescafe
1 kare yoğun bitter
1 dilim baklava
1 dilim fıstıklı sarma

Canım mazeret değil ama âdet önü sapitiyorum inan kendimi taniyamiyorm bu sabah kahvsltilikta kalmamış çorba içtim yarım dilim ekmekle oyuzden aciktkmmi bilmiyorum saldirdim sütlaç lara bir senedi r 61 67 arasi dolaşıyorum

Afiyet olsun canım kararında bir menü

Günaydın lovely honey :)
dünkü menüm;
sabah: çavdarl tost, 1 domates, 5 yeşil zeytin,
10.00: 1 adet salatalık, yeşil çay, 6 badem
13.00: etli nohut 6 yemek kaşığı(susuz), 80 gr. haşlanmış tavul
16.00: yeşil çay
17.30: 4 yemek kaşığı sulu köfte, 4 yemek kaşığı sade bulgur pilavı.
20.00: spora başladım 700 kalori, yaktım. sonra ağırlık ve bazı istasyon idmanları. 1000 kalori yani.

bugünde; (şimdiden vereyim zaten yarım öğün)
sabah: limonlu su, çavdarlı ekmeğe tost, domates, 30 gram kadar taze kaşar yanına
10.00: kış çayı (hastayım kızlarr)
13.00: 6 adet köfte, 4 yemek kaşığı etli nohut (susuz) getirdim.

akşamda allah bilir artık

Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum uyurken emzirdim göğsüm boşalsın diye ilki bitti uyandı öbü dedi uf olmuştu ya annem dedim ağladı yavaş em acımasın dedim açtım emdi bitmemişti bitti dedi yüne öbü dedi uf oldu ya annem dedim isteyemedi ağladı sallayarak uyuttum zorla

Kizlar kusura bakmayin listeyi p.tesi hazirlayacagim misafirlikteyiz ani bi plandi ozur dilerim hepinizden geciktirecegim icin;( Birde allahtan dikkat edelim dedik herkes sapitmis biraz alicam ifadenizi

Menude sporda cok iyi tebrik ederim benimde su agrim gecsin basliycam

Valla bilmiyorum artik sana biseyler yapmamiz lazim ben binkac oneri sunmustum onlardan birini yapsaydin dur ben bi care bulucam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…