2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menun iyi ama aksamki tatlilar fazla olmus sanki;( oglen falan yeseydin daha iyi olurdu

Canm bu tulumbalar ne boyle olmamis hic ;(

Ayy ne tatlı anlatmissin öyle..üzüldüm ama bebisinee yaaa ..yaziiık kız ver icsinn Kıyamam ben ya

Menun iyi ama aksamki tatlilar fazla olmus sanki;( oglen falan yeseydin daha iyi olurdu
Sanki si fazla kuzum haklısın öğlen değil hiç olmamalıydı. Dolapta duruyordu yemedim akşama kadar oğlanla eşim beraber yiyince duramadım yedim. Cezama razıyım.
Ayy ne tatlı anlatmissin öyle..üzüldüm ama bebisinee yaaa ..yaziiık kız ver icsinn Kıyamam ben ya
2 yaşı bitecek ayın 28inde, bırakmamız lazım artık. Ağlayasım geliyor çok doluyorum dayanamıyorum ama mecbur. Yoksa hiç bırakmaz. Ben benim için bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 10.30:maydanozlu omlet
6.7 zeytin, kk peynir ve marul
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter

Aksam 15.30:4 kaşık keskek,
1 Kıymalı pide
Ara 19:Türk Kahvesi 1 k kayısı 2 ceviz
Ara21: 1 dilim muzlu muhallbi(ben yaptim)
2.5 litre su bitki çayları

Bugünkü saçma sapan menüm paylasayimki yarın aynini yapmıyim
Kahvaltim (kahvaltı lik kalmamış çorba içtim o yüzden)
Bir tabak mercimek çorbası yarım dilim ekmek
Ara 2kase sütlaç ,bir avuç leblebi,yesil çay,turk kahvesi küçük bitter
Öğle : aslında yemek yapmıştım oğlum simit almış anne çay demlermisin deyince bende ona katıldım)
Bir simit, krem peynir şekersiz çay
Akşam:iki kaşık sebzeli pirinç pilavı,2kasik karnabahar yemeği
2kase sütlaç
Su 1litre kadar
Spor yapılacak

İtiraf ediyorum canım.seni kıskanıyorum.4kase sütlaç ye bide bu haftada zayıflarsan,diyecek lafım yok.müthişsin.

Güzel menü canım.tatlılar fazla olmuş.
Dengeli güzel menü.afiyet olsun canım.

İyi akşamlar kızlar
bugünkü menu
●sabah..
bir bardak ılık şekersiz süt
1 domatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
salatalık..
●ara öğün
1adet yeşil elma
●saat 3 gibi 1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı et kavurma
bir bardak ayran
bugünu menum bu kadar 1,5 litre icildi ..yatana kadar yarım litre daha içerim.
●Spor yarım saat step
30 dk kardiyo
10 dk da egzersiz

İtiraf ediyorum canım.seni kıskanıyorum.4kase sütlaç ye bide bu haftada zayıflarsan,diyecek lafım yok.müthişsin.

Güzel menü canım.tatlılar fazla olmuş.

Dengeli güzel menü.afiyet olsun canım.
Kıskanma canım bende fazla yiyince alıyorum bugün de 4sutlac etti 8sutlac su an artiya geçtim bile

Süper.afiyet olsun canım.

Kıskanma canım bende fazla yiyince alıyorum bugün de 4sutlac etti 8sutlac su an artiya geçtim bile
ya Y yagmur7968 8 sutlac vay vay vayyyy ...nasıl kilo verilir değilde,nasıl kilo alınır grubundami zannediyon şekerim sen..canım bi dur gerçekten ben üzülüyorum bu şekilde cok yenildiginde..Bütün emeklerın çöpe gidiyor gibi geliyor ...hepimize dagitta bizde nasipleneggg yawww...anca kendine müslümansın...olmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…