Menun iyi ama aksamki tatlilar fazla olmus sanki;( oglen falan yeseydin daha iyi olurduVakit bulmuşken dünkü menüyü paylaşayım
2 bardak limonlu su
Kahvaltı
Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım su bardağı yarım yağlı süt
Yarım muz
1 haşlanmış yumurta
Atıştırma
1 bardak kefir
Öğlen yemeği
Yarım lahmacun
1 bardak ayran
Atıştırma
1 bardak kefir
Akşam yemeği
5 yemek kaşığı etsiz karnabahar yemeği
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Atıştırma
1 fincan şekersiz sade nescafe
1 kare yoğun bitter
1 dilim baklava
1 dilim fıstıklı sarma
Canm bu tulumbalar ne boyle olmamis hic ;(
Eveeettt gelelim benim saçma menüme
Ama baştan itiraf edeyim sabah moralim çok bozuldu bugünü serbest gün ilan ettim kendime
Kahvaltı
Kaşarlı patates kavurma
1dilim peynir
1dilim ekmek
5zeytin
1yumurta
Azıcık kaymak bal
Çay
Öğlen (arkadaştaydık)
1dilim kek
1dilim börek
1kase makarna salatası
Çay
Akşam (ah yaktı beni eşim)
1kase et haşlama
1dilim ekmek
6-7tulumba
Amaselin_01 arkadaşımıza katılıyorum yasaklar koyalım cezalar koyalım bu böyle olmayacak hepimizde bi hamur işi muhakkak oluyo ve azıcıktı diye savunmaya geçiyoruz zorla yola geleceğiz kızlar
Ayy ne tatlı anlatmissin öyle..üzüldüm ama bebisinee yaaa ..yaziiık kız ver icsinn Kıyamam ben yaDoğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum uyurken emzirdim göğsüm boşalsın diye ilki bitti uyandı öbü dedi uf olmuştu ya annem dedim ağladı yavaş em acımasın dedim açtım emdi bitmemişti bitti dedi yüne öbü dedi uf oldu ya annem dedim isteyemedi ağladı sallayarak uyuttum zorla
Sanki si fazla kuzum haklısın öğlen değil hiç olmamalıydı. Dolapta duruyordu yemedim akşama kadar oğlanla eşim beraber yiyince duramadım yedim. Cezama razıyım.Menun iyi ama aksamki tatlilar fazla olmus sanki;( oglen falan yeseydin daha iyi olurdu
2 yaşı bitecek ayın 28inde, bırakmamız lazım artık. Ağlayasım geliyor çok doluyorum dayanamıyorum ama mecbur. Yoksa hiç bırakmaz. Ben benim için bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim.Ayy ne tatlı anlatmissin öyle..üzüldüm ama bebisinee yaaa ..yaziiık kız ver icsinn Kıyamam ben ya
Haklisin canım çok haklisinY yagmur7968 naptin naptin 4 tabak sutlacmi yuhh yanii ...ya iki taneyi hadi diyelim anladikta 4 ne ..
Sabah düzgün kahvaltı yapmadım oyuzden mi bilmiyorum saldirdim sütlaç lara adet önü zaten hep yaşıyorum ben bu kriziValla bilmiyorum artik sana biseyler yapmamiz lazim ben binkac oneri sunmustum onlardan birini yapsaydin dur ben bi care bulucam artik
İtiraf ediyorum canım.seni kıskanıyorum.4kase sütlaç ye bide bu haftada zayıflarsan,diyecek lafım yok.müthişsin.Kızlar azıcık eksildim diye hemmeeen bosladim dün 4kase sütlaç yedim dahası da var oyuzden paylasamadim menumu bugün de iki sütlaçyarim kilo aldım birgün de aylardir aynı kiloda gidip geliyorum bu durumdan cookk yoruldum size söz veriyorum adet onude olsa kendimi kaybetmicem bu sefer hedefime ulaşıp 55 leri gorucemm
Güzel menü canım.tatlılar fazla olmuş.Vakit bulmuşken dünkü menüyü paylaşayım
2 bardak limonlu su
Kahvaltı
Yarım porsiyon light müsli
Yarım porsiyon yulaf ezmesi
Yarım su bardağı yarım yağlı süt
Yarım muz
1 haşlanmış yumurta
Atıştırma
1 bardak kefir
Öğlen yemeği
Yarım lahmacun
1 bardak ayran
Atıştırma
1 bardak kefir
Akşam yemeği
5 yemek kaşığı etsiz karnabahar yemeği
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Atıştırma
1 fincan şekersiz sade nescafe
1 kare yoğun bitter
1 dilim baklava
1 dilim fıstıklı sarma
Dengeli güzel menü.afiyet olsun canım.Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 10.30:maydanozlu omlet
6.7 zeytin, kk peynir ve marul
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 15.30:4 kaşık keskek,
1 Kıymalı pide
Ara 19:Türk Kahvesi 1 k kayısı 2 ceviz
Ara21: 1 dilim muzlu muhallbi(ben yaptim)
2.5 litre su bitki çayları
Kıskanma canım bende fazla yiyince alıyorum bugün de 4sutlac etti 8sutlac su an artiya geçtim bileİtiraf ediyorum canım.seni kıskanıyorum.4kase sütlaç ye bide bu haftada zayıflarsan,diyecek lafım yok.müthişsin.
Güzel menü canım.tatlılar fazla olmuş.
Dengeli güzel menü.afiyet olsun canım.
Süper.afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar
bugünkü menu
●sabah..
bir bardak ılık şekersiz süt
1 domatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
salatalık..
●ara öğün
1adet yeşil elma
●saat 3 gibi 1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı et kavurma
bir bardak ayran
bugünu menum bu kadar 1,5 litre icildi ..yatana kadar yarım litre daha içerim.
●Spor yarım saat step
30 dk kardiyo
10 dk da egzersiz
Pazartesi dedi canım ani misafirlik olayı olmuşMislisse canım tabloyu ne zaman doldurursun..ara sıra bakmak icap ediyor.
ya Y yagmur7968 8 sutlac vay vay vayyyy ...nasıl kilo verilir değilde,nasıl kilo alınır grubundami zannediyon şekerim sen..canım bi dur gerçekten ben üzülüyorum bu şekilde cok yenildiginde..Bütün emeklerın çöpe gidiyor gibi geliyor ...hepimize dagitta bizde nasipleneggg yawww...anca kendine müslümansın...olmaz ki...Kıskanma canım bende fazla yiyince alıyorum bugün de 4sutlac etti 8sutlac su an artiya geçtim bile
tamam canım tsk ederimPazartesi dedi canım ani misafirlik olayı olmuş
valla senin menude on numara afiyetolsun... topak topak et olmasin..Benim menüm:
Kahvaltı:
Ilık su
1dilim t.b.ekmeği
Domates
1 dilim
Ara:
Türk kahvesi
Öğlen:
Yarım tabak mantı
Akşam:
Yarım kase et suyuna buğday çorbası
Salata
Gecede yeşil çay içerim.
Harika bir menüBenim menüm:
Kahvaltı:
Ilık su
1dilim t.b.ekmeği
Domates
1 dilim
Ara:
Türk kahvesi
Öğlen:
Yarım tabak mantı
Akşam:
Yarım kase et suyuna buğday çorbası
Salata
Gecede yeşil çay içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?