2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kız yollamammi ayıp ettinsaka bir yana farkettyiysen menumu yemek yemefim fazla sabahta kahvaltı yapmadım adam akıllı .düşündüm ona bağladim ben adet önüne denk geldi birde mazereti m var yani bir daha olmicak söz ama

İyi akşamlar kızlar cücüğümü ayağımda sallarken yazıyorum:)

Sabah
İki bardak limonlu su

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (2yumurta)
3 tatlı kaşığı vişne reçeli
3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta beyazı (cücüğümden kalan)

Öğlen yemeği
Ve
Atıştırma
1 küçük sade süt(dışardaydım vaktim yoktu)

Akşam yemeği
5 yemek kaşığı et sote
1,5 bardak ayran
2 dilim çavdar ekmeği

Atıştırma
1 fincan limonlu çay
Çakıl taşı drajelerden 10-15 tane kadar (dalmışım oğlan yerken bende yedim. Bahane olsun diye yazmadım hakkaten unuttum küçük ya zararsız sanki )
1 küçük muz

oğluşu sallıyorum uyursa midem kazınıyo kefir içer yatarım sanırım. En hafifi bu galiba.

Son düzenleme:

Bu arada 12700 adım. C.tesi pazar günüm iyi yürüdüm.

Menu iyi canim sabahki bi dilim fazl olmus birazda cakiltasi sanki nasil gidiyor sutten kesme?

Benim menüm:

Kahvaltı:
Ilık su
1dilim t.b.ekmeği
Domates
1 dilim

Ara:
Türk kahvesi

Öğlen:
Yarım tabak mantı

Akşam:
Yarım kase et suyuna buğday çorbası
Salata

Gecede yeşil çay içerim.
Canm menun cok iyi yalniz saatleride yaklasik olarak yazarsan iyi olur sakim)

Canim dengesiz yedigin icin tam tersi daha kg aldirir bu yediklerin cok yanlis bi beslenme olmus bu ;(

Ah su anne yuregi yok mu onlar bizim canmz kanimiz ya senin suanki uzgunlugunun bir nedeni de bu hani dokunsalar agliycam diyordun ya cok zor gercekten ki aglamasina bile dayanamiyoruz hic onlarin rabbm yardimcmz olsun

Menun cok iyi cnm afiyet olsun

Bugunku menu biraz dengesiz olmus lutfen yarin daha dikkatli olmaliyiz ...

Menu iyi erkn yemissin ama tatliyi 9 da yemeseydin iyi olurdu sankim onun disinda iyi afiyet olsn

Kizlar simdi p.tesiden itibaren yeni bi plan uygulayacagiz .Soyleki

1.Buradaki butun arkadaslarimizn oncelikle hedefi kgsu ne olursa olsun kg vermek degil mi ama 3 kg ama 5 kg ama 10 kg ama 30 kg burda hemfikirmiyiz canlarim ? o yuzeden menu yorumlari herkes birmis gibi yapilacak fazlaysa fazla eksikse eksik ....

2.Biraz isi sarpasardik gibi listelerde kacamklarin sayisi oldukca artmaya basladi amacimiz kgmuzu korumak degil kg vermk oldugu icin oncelikle bu kacamaklari yok denecek kadar azaltmaliyz degil mi?Bu yuzden kacamak hakkinizi ister ozel gununuzde ister odul gununuzde kullanin ama sadece haftada 2 olucak ve sadece 1 porsiyonla sinirli kalicaktir.Orn.bi dilim kek ,pasta, 2 adet baklava ,tulumba, oyle 4 dlm baklavaymis 2 dlm kekmis yok oyle artik 4 kase sutlacmis )Aksini yapan yedigini eritck kdr spor yapmdn yatmayack ve ertesi gun yedigi ve yaktigi sporun kcl sini bize yazacak.

3.Herkes yedigi yemegi saati ile birlikte yazacak ve gunde 4 dlmden fazla ekmk yenilmeyecek sabah kahvaltida en fazla 1 tatli kasigi recel vb yenilecek daha fazlasi yenilmeyecek.Caylar sekersiz icilecek .Tum hazir paketli yagli kalorili yiyeceklerden uzak durulacak .
4.Artik aksam yemeginden sonra kendimizi oruclu zannederek tek lokma yenilmeyecek.Meyve dahil !! sadece sut icilecek ister tarcinli ister kakaolu .Cunku kacamklar cok artti yerli yersiz zamanli zamnsz yer olduk litfen biraz dikkat edelim ....

5.Suyu zaten biliyoruz herkez en az 2 litre su icecek

6.Ve spor muhakkak herkesin listesinde en az 4 gun 40 dklik yuruyus gozlemlenecek

Benim aklima gelenler bunlar cok mu kati oldu bilmiyorum eklemk isteyen buyursun sonra ilk sayfaya yazacagim kurallari ....Yola bu sartlarda devm etmk isteyenler varim desin yeter....Benim yolum uzun tek ben kalsamda pes etmeyecegim

Kizlar bugunku menum

Sabh 10 iki has yumurta 1 bardak sut

Ogle 15 1/2 pors patates kavurma 3-4 zeytin kk peynir dom-salatlk cay 1 t.k bal

Aksam 1 pors balik salata 2 dlm ekmk

Spor 1 saat yuruyus

Su 1.5 lt

Ben varım canım tabikide...
Bugün menümü paylsşmıcam canım yine saçma sapan oldu ama söz bidaha yazmamazlık yapmıcam

Menu iyi canim sabahki bi dilim fazl olmus birazda cakiltasi sanki nasil gidiyor sutten kesme?
Sabahki bir dilim fazla kabul ama bilerek yedim öğlen yiyemeyeceğim için. Sütten kesme iyi gibi önceki gece 3 kez uyandı az ağladı dün gece 2 kez uyandı bi tık fazla ağladı. Bakalım bu gece ne olacak.

Tabiki varım sadece reçel 2 tatlı kaşığı olsa ben vişne ve ayva reçeline dayanamam onun dışında he yürüryüşe çıkamam ama Leslie yaparım onun yerine.
Ah su anne yuregi yok mu onlar bizim canmz kanimiz ya senin suanki uzgunlugunun bir nedeni de bu hani dokunsalar agliycam diyordun ya cok zor gercekten ki aglamasina bile dayanamiyoruz hic onlarin rabbm yardimcmz olsun
Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zormuş çok. Ya en sevdiği oyuncağı elinden alındı resmen

Mislisse bende varım canım ama söyle bir şey var. Ben zamanında diyetisyenimim bana verdiği listeyi yapmaya çalışıyorum o listedede sütun yanına bir meyve iki ceviz oluyor aksamlari canım. zaten sen eminim akşam kaçamaklarıni kastettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…