2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bende varım canım.daha kararlı devam etmemiz gerekiyor.

kızlar kizlarrrr bu sabah tartildimmmm..belki size motivasyon olur diye soyliyimmm iki günde 300 gr vermişim..valla bu hafta cok cok kararlıyım..1kg hedefim vermek tabii en az ...dikkat edince oluyar kızlar..kaçıncı haftaya geldik..artık tam olarak düzene girmiş olmamız lazım.zor günleri geride bıraktık aslında..irademizi nefsimizi artık kontrol edebilmemız lazım..ye ye nereye kadar..

harikasın canım hadi bakalım bu hafta en az 1 kilo gidicek bende bugün yeni bir güne basladım .iyiki varsınız bir gun dağıtsam ertesi gün toparlanıyorum sayenızde yoksa yerimde sayarım ben

Y yagmur7968 sende iyiki varsin canim.ne icin toplandik birbirimize destek olmak icin.hatalarimiz bu yolda oldu olucak tabii ama en kisa yoldan ne kadar cabuk donersek bize o kadar arti olarak doner hayatimiza tabii kilo olarak arti degil canuum.ewet istee bu gormek istedigimiz hirs azim ..boyle dewam canim..

Evet aynen canm haftada 2 kez yani sadece 2 ogun kacamak artik ondan sonrasi yok anlastik degilmi ?

Son düzenleme:
Kesinlikle ben haftada 1 kg degilde en aizndan 500 gr vermemiz gerektigini dusunuyorum cunku gecen sene de haftada 1 kg amacimz olsun demistim olmadi en makulu 500 gr insallah bakalim

Mislisse ben varim tabikideee sonuna kadar..ayrica seni cok daha kararli gordugum icin tebrik ederim..
Ben zaten kararliyim canim pes etmek yok gorenler cok kg vermissn diyor her ne kadar 2 3 kg farketsede bayagi incelme var ama dun yine inanlmaz agridi bacagim spor yapmayi ozledim yuruyus yaparken problem olmuyor ama acma germe yaptim ya o cok agritti ;(

Supersin masallah tebrikler canm darisi basimiza

spora başlarken ısınma hareketleri yapıyormusun canım çünkü direk ısınmadan spor yapınca kaslar agriyabiliyor özellikle kasiklar..bende o hatayi yapmıştım bir hafta yürümem bile değişti acisından...

Kesinlikle ben haftada 1 kg degilde en aizndan 500 gr vermemiz gerektigini dusunuyorum cunku gecen sene de haftada 1 kg amacimz olsun demistim olmadi en makulu 500 gr insallah bakalim
valla verelim inanki 500 gr bile çok çok iyi .her 6 yada 7 kiloda bir beden daha kuculuyoruz ..buda iyi moral oluyor..

Oncesinde mukakkak isinma yapiyordum canm ya 30 40 dk hemde kgdan kaynakli buyuk ihtimal oyle tahmin ediyorum...

ilk menüyü ben veriyimmm..saat.10.30
●sabah:1 su bardağı cubuk tarçınlı şekersiz süt..
1 dilim peynir
6_7 adet zeytin
1 tüm Kıvırcık marul..
1 domates
4 çatal sucuk
●ara öğün saat 14.00
1 yeşil elma
●saat 15.30
3 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık ciğer kavurma
1 kase sade yogurt
●spor
45 dk yaptım
30 dk sı leslie..
15 dk da step ve göbek, basen, bacak, kol calistim
su 8 bardak içtim yatana kadar 6 tane daha içerim
opuldunuzz canlarr

Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.hz allah gönlünüzdeki muradları versin.

Bugün kuzenimin nişanı vardı.elimden geldiği kadar gayret etmeye çalıştım.kaçırdıysamda kulağımı çekebilirsiniz.

Menüm
Kahvaltı:
10.30 1bardak ılık su
1 dilim kızartılmış t.b ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir

Öğlen:
2.30 5 sarma

Ara
4.00 1dilim börek

Akşam:
17.00
Yarım kase çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık nohut

Özeleştiri yapmam gerekirse pilav az olsada,hem pilav hem sarma aynı menüde börek fazla oldu.ama nefis görünen tatlıların cazibesine kapılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…