Bende varım canım.daha kararlı devam etmemiz gerekiyor.Kizlar simdi p.tesiden itibaren yeni bi plan uygulayacagiz .Soyleki
1.Buradaki butun arkadaslarimizn oncelikle hedefi kgsu ne olursa olsun kg vermek degil mi ama 3 kg ama 5 kg ama 10 kg ama 30 kg burda hemfikirmiyiz canlarim ? o yuzeden menu yorumlari herkes birmis gibi yapilacak fazlaysa fazla eksikse eksik ....
2.Biraz isi sarpasardik gibi listelerde kacamklarin sayisi oldukca artmaya basladi amacimiz kgmuzu korumak degil kg vermk oldugu icin oncelikle bu kacamaklari yok denecek kadar azaltmaliyz degil mi?Bu yuzden kacamak hakkinizi ister ozel gununuzde ister odul gununuzde kullanin ama sadece haftada 2 olucak ve sadece 1 porsiyonla sinirli kalicaktir.Orn.bi dilim kek ,pasta, 2 adet baklava ,tulumba, oyle 4 dlm baklavaymis 2 dlm kekmis yok oyle artik 4 kase sutlacmis)Aksini yapan yedigini eritck kdr spor yapmdn yatmayack ve ertesi gun yedigi ve yaktigi sporun kcl sini bize yazacak.
3.Herkes yedigi yemegi saati ile birlikte yazacak ve gunde 4 dlmden fazla ekmk yenilmeyecek sabah kahvaltida en fazla 1 tatli kasigi recel vb yenilecek daha fazlasi yenilmeyecek.Caylar sekersiz icilecek .Tum hazir paketli yagli kalorili yiyeceklerden uzak durulacak .
4.Artik aksam yemeginden sonra kendimizi oruclu zannederek tek lokma yenilmeyecek.Meyve dahil !! sadece sut icilecek ister tarcinli ister kakaolu .Cunku kacamklar cok artti yerli yersiz zamanli zamnsz yer olduk litfen biraz dikkat edelim ....
5.Suyu zaten biliyoruz herkez en az 2 litre su icecek
6.Ve spor muhakkak herkesin listesinde en az 4 gun 40 dklik yuruyus gozlemlenecek
Benim aklima gelenler bunlar cok mu kati oldu bilmiyorum eklemk isteyen buyursun sonra ilk sayfaya yazacagim kurallari ....Yola bu sartlarda devm etmk isteyenler varim desin yeter....Benim yolum uzun tek ben kalsamda pes etmeyecegim
insallah dikkat edicem canımBugunku menu biraz dengesiz olmus lutfen yarin daha dikkatli olmaliyiz ...
aslında cozum cokta elmalı tarcın vs. işte gozumuzun onunde olunca dayanılmıyor ıyısımı boyle sevdığim seyleri özel gununume yakın yapmamalıyımBaska turlu cozum bulmn lazim ama boyle olmaz ki ;((
harikasın canım hadi bakalım bu hafta en az 1 kilo gidicekkızlar kizlarrrr bu sabah tartildimmmm..belki size motivasyon olur diye soyliyimmm iki günde 300 gr vermişim..valla bu hafta cok cok kararlıyım..1kg hedefim vermek tabii en az ...dikkat edince oluyar kızlar..kaçıncı haftaya geldik..artık tam olarak düzene girmiş olmamız lazım.zor günleri geride bıraktık aslında..irademizi nefsimizi artık kontrol edebilmemız lazım..ye ye nereye kadar..
Evet aynen canmMislisse bende varım canım ama söyle bir şey var. Ben zamanında diyetisyenimim bana verdiği listeyi yapmaya çalışıyorum o listedede sütun yanına bir meyve iki ceviz oluyor aksamlari canım. zaten sen eminim akşam kaçamaklarıni kastettin
Kesinlikle ben haftada 1 kg degilde en aizndan 500 gr vermemiz gerektigini dusunuyorum cunku gecen sene de haftada 1 kg amacimz olsun demistim olmadi en makulu 500 gr insallah bakalimY yagmur7968 sende iyiki varsin canim.ne icin toplandik birbirimize destek olmak icin.hatalarimiz bu yolda oldu olucak tabii ama en kisa yoldan ne kadar cabuk donersek bize o kadar arti olarak doner hayatimiza tabii kilo olarak arti degil canuum.ewet istee bu gormek istedigimiz hirs azim ..boyle dewam canim..
Ben zaten kararliyim canim pes etmek yok gorenler cok kg vermissn diyor her ne kadar 2 3 kg farketsede bayagi incelme var ama dun yine inanlmaz agridi bacagim spor yapmayi ozledim yuruyus yaparken problem olmuyor ama acma germe yaptim ya o cok agritti ;(Mislisse ben varim tabikideee sonuna kadar..ayrica seni cok daha kararli gordugum icin tebrik ederim..
Supersin masallah tebrikler canm darisi basimizakızlar kizlarrrr bu sabah tartildimmmm..belki size motivasyon olur diye soyliyimmm iki günde 300 gr vermişim..valla bu hafta cok cok kararlıyım..1kg hedefim vermek tabii en az ...dikkat edince oluyar kızlar..kaçıncı haftaya geldik..artık tam olarak düzene girmiş olmamız lazım.zor günleri geride bıraktık aslında..irademizi nefsimizi artık kontrol edebilmemız lazım..ye ye nereye kadar..
spora başlarken ısınma hareketleri yapıyormusun canım çünkü direk ısınmadan spor yapınca kaslar agriyabiliyor özellikle kasiklar..bende o hatayi yapmıştım bir hafta yürümem bile değişti acisından...Ben zaten kararliyim canim pes etmek yok gorenler cok kg vermissn diyor her ne kadar 2 3 kg farketsede bayagi incelme var ama dun yine inanlmaz agridi bacagim spor yapmayi ozledim yuruyus yaparken problem olmuyor ama acma germe yaptim ya o cok agritti ;(
valla verelim inanki 500 gr bile çok çok iyi .her 6 yada 7 kiloda bir beden daha kuculuyoruz ..buda iyi moral oluyor..Kesinlikle ben haftada 1 kg degilde en aizndan 500 gr vermemiz gerektigini dusunuyorum cunku gecen sene de haftada 1 kg amacimz olsun demistim olmadi en makulu 500 gr insallah bakalim
teşekkür ederim canım..Supersin masallah tebrikler canm darisi basimiza
Oncesinde mukakkak isinma yapiyordum canm ya 30 40 dk hemde kgdan kaynakli buyuk ihtimal oyle tahmin ediyorum...spora başlarken ısınma hareketleri yapıyormusun canım çünkü direk ısınmadan spor yapınca kaslar agriyabiliyor özellikle kasiklar..bende o hatayi yapmıştım bir hafta yürümem bile değişti acisından...
Amin canım cumlemizin inşallahKizlar bu arada mevlid kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul eylesin...
Senin de canım.aminKizlar bu arada mevlid kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?