2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Güzel menü canım.

mrb cnm bence menun on numara

harika canım menüde sporda

menün gayet iyi canım bir dilim borekte hiç zarar degil bence

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar
bugünkü menüm
Kahvaltım saat:11-12arasi
yarım simit.2dilim peynir.zeytin.domates.bal kaymak5cay kasığı.
ARA:sekersiz kahve bitter çikolata.1ceviz
bir avuç leblebi.yesil çay.
saat 16:00
1tabak bulgur pilavi.4 kaşık karnabahar yemeği.salata.cin biber turşusu .
19:30 patlamış mısır. bir avuç leblebi.tarcin yoğurtlu elma.
su 1litreyi gecik
spor 200 ip atlama belki bazen hareketleri de yaparım .

Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzdeki duaları hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
Bu gün menü çorba oldu sabah öğle birbirine girdi akşam misafirliğe gittik. Yarın kardeşim geliyor. Sonra İstanbul'a uçucaz beni kovmazsınız dimi. Napıyım ben. Kızmayın bana

Sen menunu yaz yinede birde niye kizalim ve neden kovalim ki?

Kizlar menum

Sabah 11 1has yum.kk peynir zeytin cay 1 tatli kasigi cikolata 2 dlm ekmek

Ogle 1 kase yesil mercmkli eriste corba 1 fincan sahlep

Aksam 1 kase merc.corba yarim pors.tavuk sote 2 kasik princ pilav 1 kase yogurt

Spor 30 dk yuryus

Aksam cok az sekerli 2 kupa cay

Su 2 lt

Sabah 2 bardak limonlu su

Kahvaltı - Öğle bir arada
4 dilim çavdar ekmeği
3 yumurta sahanda çökelekli(kuru az tuzlu köy çökeleği)
2 tatlı kaşığı ayva reçeli

Atıştırma
Yok

Akşam yemeği

3 kaşık bulgur pilavı
2 biftek
2 bardak ayran

Akşam Atıştırması

2 dilim rulo pasta
3 çay bardağı şekersiz çay

Su
1.6 ml

canım bu şeker işine bi çözüm getirmek lazım sanki..çikolata..saleP..aksamda yine azda olsa şeker ..tamamen cikaramazmisin ..hiç olmazsa hedefine ulaşana kadar..Şeker daha çok aciktiriyor vede daha çabuk..daha çok kilo verebilirsin canım

maşallah canım 4 dilim çavdar ekmeği...2 dilim rulo pasta..ne diyim ki arkadaşım ahh ahh...
yarın yolculuk varmış ..hayırlı yolculuklar canim..Allah yolunu açık etsin..Özletme kendini olurmu..gir tlfdan arasıra ..bide sakin dagitma kendini ..tekrar başladığın noktaya geri dönme canım..opuldun ..iyi geceler ..kedişinide öp benim için ..

Canımsın çok sağol yolculuk Çarşamba sabahı saat 10:10 yarın kardeşim geliyor iş için salı sabahı o dönecek Çarşamba biz. Bak 4 dilim çavdarı 2 dilim sabah 2 dilim öğle için düşün tamm mı akşam haklısın. Ama yenge çok ısrarcı yemicektim çok zorluyor 2. De oğlanın kalanı yedim zaten dedim onu da ben yedim. Bakalım yarın tartılıcam kaç çıkıcam. Kedişimi de öperim tabisi heryerinden :)))
Ayrıca orda da elimden geldiğince dikkat edicem eski halime dönmeye hiç niyetim yok kilo veremesem bile almadan dönmek hedefim. Birde orda daha rahat spor yapabilirim sanırım belki sıkılaşıp dönerim belli olmaz :)

Günaydııııınnnn dünya güzellikleri
Pazartesiye sanırım çok iyi başlıyorum adet sonrası tartıda 56,500 ü görmenin verdiği mutluluğu anlatamam. Artı Rabbime binlerce şükür hem oğlum bu gece meme istemedi hem bir kez uyandı uykusunu deliksiz almış oldu ve tabii bende uykumu almış olarak güne çok zinde başlamış oldum. Çok mutluyum. Yanlış şu var ki dün akşamdan beri ellerimde kollarımda bi halsizlik var. Sanırım oğluşu memeden kesmenin verdiği stres(ben öyle hissediyorum) umarım uzun sürmez. Şimdi tek şekerli bi kahve (kahveyi ne kadar koyduysam hala acı ) 1 tatlı kaşığı sütlü ) içiyorum hemen mutfaktaki dağınıklığı toplayıp spor yapmayı planlıyorum. Şehzadem uyanmazsa :)

Canım hayırlısı yla git gel inşallah kilo vermesen bile dediğin gibi slmamanda artı olucak .bebisinede çok sevindim artik sende oda uykunuzu almış kslkicaksiniz düşünsene sabaha kadar memede ben hortlak gibi oluyodum doğrusuhe bu arada bir artin daha var bundan sonra çok acikmicaksin adet dönemi dışında

Herkese gunaydin arkadaslar eve gec gekdik gece uykum var inanin ama kiz uyanmadan su gecikmeli tablomuzu hazirlayayim simdi yoksa kalkinca tovbe izin vermez

Günaydın arkadaşlar,
Bu hafta hep güzel haberler alalım, Rabbim hiçbirimizi sevdikleriyle sinamasin

Kulağımıza küpe cumlemiz gelsin:

Her gün 5 kup şeker, bir yılın sonunda 5 kilo olarak geri gelir

Kızlar günaydın yeni tablomuz birinci sayfadadır...

Bu haftanın birincisi -0.7 kg ile selin_01

Bu haftanın ikincisi ve üçüncüsü - 0.6 kg ile K kecigibi ve -0.5 N naz5403 arkadaşlarımızdır.

Kendilerini ve tabi ki diğer kg veren arkadaşlarımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz...

Haftaya yine yeni yep yeni ve yem yeşil bir tabloyla daha buluşmak dileğiyle herkese mutlu ,az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum...

Herşeyin gönlünüzce olması dileği ile...

Kesinlikle dün farkettim onu aslında sanki akşam normalde çok acıkırdım şimdi yok öyle bişey. Aynen hortlak gibiydim bende sabahları kalkamıyordum hiç.

Canım eline sağlık. Şimdi biz kilo bildirimlerini pazartesi mi cuma mı vericez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…