Güzel menü canım.ilk menüyü ben veriyimmm..saat.10.30
●sabah:1 su bardağı cubuk tarçınlı şekersiz süt..
1 dilim peynir
6_7 adet zeytin
1 tüm Kıvırcık marul..
1 domates
4 çatal sucuk
●ara öğün saat 14.00
1 yeşil elma
●saat 15.30
3 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık ciğer kavurma
1 kase sade yogurt
●spor
45 dk yaptım
30 dk sı leslie..
15 dk da step ve göbek, basen, bacak, kol calistim
su 8 bardak içtim yatana kadar 6 tane daha içerim
opuldunuzz canlarr
mrb cnm bence menun on numaraHepinizin kandili mübarek olsun kızlar.hz allah gönlünüzdeki muradları versin.
Bugün kuzenimin nişanı vardı.elimden geldiği kadar gayret etmeye çalıştım.kaçırdıysamda kulağımı çekebilirsiniz.
Menüm
Kahvaltı:
10.30 1bardak ılık su
1 dilim kızartılmış t.b ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Öğlen:
2.30 5 sarma
Ara
4.00 1dilim börek
Akşam:
17.00
Yarım kase çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık nohut
Özeleştiri yapmam gerekirse pilav az olsada,hem pilav hem sarma aynı menüde börek fazla oldu.ama nefis görünen tatlıların cazibesine kapılmadım.
harika canım menüde spordailk menüyü ben veriyimmm..saat.10.30
●sabah:1 su bardağı cubuk tarçınlı şekersiz süt..
1 dilim peynir
6_7 adet zeytin
1 tüm Kıvırcık marul..
1 domates
4 çatal sucuk
●ara öğün saat 14.00
1 yeşil elma
●saat 15.30
3 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık ciğer kavurma
1 kase sade yogurt
●spor
45 dk yaptım
30 dk sı leslie..
15 dk da step ve göbek, basen, bacak, kol calistim
su 8 bardak içtim yatana kadar 6 tane daha içerim
opuldunuzz canlarr
menün gayet iyi canım bir dilim borekte hiç zarar degil benceHepinizin kandili mübarek olsun kızlar.hz allah gönlünüzdeki muradları versin.
Bugün kuzenimin nişanı vardı.elimden geldiği kadar gayret etmeye çalıştım.kaçırdıysamda kulağımı çekebilirsiniz.
Menüm
Kahvaltı:
10.30 1bardak ılık su
1 dilim kızartılmış t.b ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Öğlen:
2.30 5 sarma
Ara
4.00 1dilim börek
Akşam:
17.00
Yarım kase çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık nohut
Özeleştiri yapmam gerekirse pilav az olsada,hem pilav hem sarma aynı menüde börek fazla oldu.ama nefis görünen tatlıların cazibesine kapılmadım.
Sen menunu yaz yinede birde niye kizalim ve neden kovalim ki?Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzdeki duaları hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
Bu gün menü çorba oldu sabah öğle birbirine girdi akşam misafirliğe gittik. Yarın kardeşim geliyor. Sonra İstanbul'a uçucaz beni kovmazsınız dimi. Napıyım ben. Kızmayın bana
Ya oğluşu sütten kesme İstanbul'a gitme filan orda vakit bulabilirmiyim bilmiyorum buraya girmeye.Sen menunu yaz yinede birde niye kizalim ve neden kovalim ki?
canım bu şeker işine bi çözüm getirmek lazım sanki..çikolata..saleP..aksamda yine azda olsa şeker ..tamamen cikaramazmisin ..hiç olmazsa hedefine ulaşana kadar..Şeker daha çok aciktiriyor vede daha çabuk..daha çok kilo verebilirsin canımKizlar menum
Sabah 11 1has yum.kk peynir zeytin cay 1 tatli kasigi cikolata 2 dlm ekmek
Ogle 1 kase yesil mercmkli eriste corba 1 fincan sahlep
Aksam 1 kase merc.corba yarim pors.tavuk sote 2 kasik princ pilav 1 kase yogurt
Spor 30 dk yuryus
Aksam cok az sekerli 2 kupa cay
Su 2 lt
maşallah canım 4 dilim çavdar ekmeği...2 dilim rulo pasta..ne diyim ki arkadaşım ahh ahh...Sabah 2 bardak limonlu su
Kahvaltı - Öğle bir arada
4 dilim çavdar ekmeği
3 yumurta sahanda çökelekli(kuru az tuzlu köy çökeleği)
2 tatlı kaşığı ayva reçeli
Atıştırma
Yok
Akşam yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
2 biftek
2 bardak ayran
Akşam Atıştırması
2 dilim rulo pasta
3 çay bardağı şekersiz çay
Su
1.6 ml
Canımsın çok sağolmaşallah canım 4 dilim çavdar ekmeği...2 dilim rulo pasta..ne diyim ki arkadaşım ahh ahh...
yarın yolculuk varmış ..hayırlı yolculuklar canim..Allah yolunu açık etsin..Özletme kendini olurmu..gir tlfdan arasıra ..bide sakin dagitma kendini ..tekrar başladığın noktaya geri dönme canım..opuldun ..iyi geceler ..kedişinide öp benim için ..
Canım hayırlısı yla git gel inşallah kilo vermesen bile dediğin gibi slmamanda artı olucak .bebisinede çok sevindim artik sende oda uykunuzu almış kslkicaksiniz düşünsene sabaha kadar memede ben hortlak gibi oluyodum doğrusuCanımsın çok sağolyolculuk Çarşamba sabahı saat 10:10 yarın kardeşim geliyor iş için salı sabahı o dönecek Çarşamba biz. Bak 4 dilim çavdarı 2 dilim sabah 2 dilim öğle için düşün tamm mı akşam haklısın. Ama yenge çok ısrarcı yemicektim çok zorluyor 2. De oğlanın kalanı yedim zaten dedim onu da ben yedim. Bakalım yarın tartılıcam kaç çıkıcam. Kedişimi de öperim tabisi heryerinden :)))
Ayrıca orda da elimden geldiğince dikkat edicem eski halime dönmeye hiç niyetim yok kilo veremesem bile almadan dönmek hedefim. Birde orda daha rahat spor yapabilirim sanırım belki sıkılaşıp dönerim belli olmaz :)
Canım hayırlısı yla git gel inşallah kilo vermesen bile dediğin gibi slmamanda artı olucak .bebisinede çok sevindim artik sende oda uykunuzu almış kslkicaksiniz düşünsene sabaha kadar memede ben hortlak gibi oluyodum doğrusuhe bu arada bir artin daha var bundan sonra çok acikmicaksin adet dönemi dışında
Kızlar günaydın yeni tablomuz birinci sayfadadır...
Bu haftanın birincisi -0.7 kg ileselin_01
Bu haftanın ikincisi ve üçüncüsü - 0.6 kg ile K kecigibi ve -0.5 N naz5403 arkadaşlarımızdır.
Kendilerini ve tabi ki diğer kg veren arkadaşlarımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz...
Haftaya yine yeni yep yeni ve yem yeşil bir tabloyla daha buluşmak dileğiyle herkese mutlu ,az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum...
Herşeyin gönlünüzce olması dileği ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?