2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın hatunlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah geçmiş kandilinizi kutlarım
çok kötü bir haftasonu geçirdim yatak döşek serildim çok hastaydım giremedim kusura bakmayın. herkes hastalandımı bir süzülür bi kaç kilo verir ben +600le geldim

bgün niyetliyim nasipse akşama tavuk çorbam var salata ile yerim inşallah

cuma
sabah yarım simit
öğlen yarım kase taze fasulye 3 kaşık erişte
akşam bir saç böreği

cumartesi
sabah bir dilim ekmekle bir tavada yumurta
akşam bir kase tavuk çorbası bir dilim çikolatalı tart

pazar
sabah bir kase haşlanmış patates kavurması 2 yumurta ile omlet
akşam bir tantuni dürüm bir dilim çilekli tart

günaydın kızlarrrrrrr.. :) haftasonu lmasa hayatımda belki daha çok vericem olsun ama sorun yok.
çok yoğun bi haftasonu geçirdim. bolca yedim. birazcık yürüdüm. cumayı iple çekiyorum

Geçmiş olsun canım.
Yok canım birsey olmadı, olaylardan etkileniyorum sadece

Benim hepsinin ailesine sabır versin inşallah bir daha da yaşatmasın ülkemize böyle bir şey

Günaydın kızlar çok yoğun hafta sonu geçirdim dünkü menüm çok karışık oldu
Kahvaltı
3-4çatal patates kızartması
1bıldırcın yumurtası
Peynir
Zeytin
1dilim kızarmış ekmek
1tatlı kaşığı çikolata

Ara öğlen Yok

Akşam
İskender ve ayran

Çay
Yarım çikolata

Bugünde Kızımın okulunda yerli malı haftası var yandım ben yarın sabah sıfır hatayla başlıcam artık selin_01 bana çok kızacak biliyorum
Ama şöyle yapsam akşam yoğurt yesem telafi edermiyimki kızlar...

Benim hepsinin ailesine sabır versin inşallah bir daha da yaşatmasın ülkemize böyle bir şey [/QUOTE]

Amiiiiinnn inşallah canım bu son olur inşallah.....

Aaaa üçüncü olmuşum oleeeyyyy birincide olacağım inşallah

Ay kusura bakmayin yanlislik olmus evet hemn duzeltiyorum kusura bakma Y yagmur7968 ozur dilerim ;(

DÜZELTME !!!

Kızlar günaydın yeni tablomuz birinci sayfadadır...

Bu haftanın birincisi -0.7 kg ile Y yagmur7968

Bu haftanın ikincisi ve üçüncüsü - 0.6 kg ile K kecigibi ve -0.5 N naz5403 arkadaşlarımızdır.

Kendilerini ve tabi ki diğer kg veren arkadaşlarımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz...

Haftaya yine yeni yep yeni ve yem yeşil bir tabloyla daha buluşmak dileğiyle herkese mutlu ,az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum...

Herşeyin gönlünüzce olması dileği ile...

Kızlar iki haftadır sanırım ekmek yemiyorum tabi simit poğaça olunca yiyorum ama onlar her gün her ogun yapilmicagi için ekmek kadar zararlı değil bencebugun ilk kez 2dilim ekmek yedim bir de haşlanmış yumurta nin yanında yani sofradan ilk defa doymuş kalktim kizlar dedim ki böyle diyet yapmaya ne var acaba bende mi eklesem ogunlerime ekmeği

Canım sabahları ekmek yiyebilrsin 2 dilim. beyaz ekmek yemiceksin tabi. öğlen ve akşam önermem. sonrasında simit yiceksende sabah yemiceksin ekmeği. 2 dilim yicen kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…