Aminn inşallah hayırdır bişey mi oldu Allah muhafaza.Günaydın arkadaşlar,
Bu hafta hep güzel haberler alalım, Rabbim hiçbirimizi sevdikleriyle sinamasin
Kulağımıza küpe cumlemiz gelsin:
Her gün 5 kup şeker, bir yılın sonunda 5 kilo olarak geri gelir
Yok canım birsey olmadı, olaylardan etkileniyorum sadeceAminn inşallah hayırdır bişey mi oldu Allah muhafaza.
teşekkür ederim canımcımGünaydın güzel kalpli arkadaslarim@kulkedisi30 çok gecmis olsun..kendine iyi bak..hasta olma canım...
Geçmiş olsun canım.günaydın hatunlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah geçmiş kandilinizi kutlarım
çok kötü bir haftasonu geçirdim yatak döşek serildim çok hastaydım giremedim kusura bakmayın. herkes hastalandımı bir süzülür bi kaç kilo verir ben +600le geldim
bgün niyetliyim nasipse akşama tavuk çorbam var salata ile yerim inşallah
Yok canım birsey olmadı, olaylardan etkileniyorum sadece
Aaaa üçüncü olmuşum oleeeyyyy birincide olacağım inşallahKızlar günaydın yeni tablomuz birinci sayfadadır...
Bu haftanın birincisi -0.7 kg ileselin_01
Bu haftanın ikincisi ve üçüncüsü - 0.6 kg ile K kecigibi ve -0.5 N naz5403 arkadaşlarımızdır.
Kendilerini ve tabi ki diğer kg veren arkadaşlarımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz...
Haftaya yine yeni yep yeni ve yem yeşil bir tabloyla daha buluşmak dileğiyle herkese mutlu ,az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum...
Herşeyin gönlünüzce olması dileği ile...
bende valla çok alıştım..Eşim bile artık farkediyor ..bakiyorumda kk dan cikmiyorsun diyor..ewetcanim arkadaslarimla muhabbet ediyoruz kıskanma diyorum...Dün buraya girip bakamayınca özledim sizi kızlar burada konuşmak bile bana çok iyi geliyor
Ay kusura bakmayin yanlislik olmus evetMislisse canım tesekkur ederim ..Birinci olmuşum bu hafta ama cuma kilo bildirimi yaptığımda sadece 400 gr vermiştim.anca 4.oluyorum ..@joleya 700gr verdiği için birincilik kupasını ona taktim ediyorum.. Tebrikler canım..
Canım sabahları ekmek yiyebilrsin 2 dilim. beyaz ekmek yemiceksin tabi. öğlen ve akşam önermem. sonrasında simit yiceksende sabah yemiceksin ekmeği. 2 dilim yicen kısaca.Kızlar iki haftadır sanırım ekmek yemiyorum tabi simit poğaça olunca yiyorum ama onlar her gün her ogun yapilmicagi için ekmek kadar zararlı değil bencebugun ilk kez 2dilim ekmek yedim bir de haşlanmış yumurta nin yanında yani sofradan ilk defa doymuş kalktim kizlar dedim ki böyle diyet yapmaya ne var acaba bende mi eklesem ogunlerime ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?