2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sporunda menunde cok iyi afiyet olsun bende spor yapicam ins.bugun agritmadan

Oncelikle tatli yemedigin icin iradenden dolayi seni tebrik ediyorum menun gayet iyi afiyet olsun

Bak baakk rulo pastayı qgörüyo da yukardaki yazdığım kiloyu görmüyor

Sence cumami pazartesi mi daha iyi?
Pazartesi canım
Bugün apartman merdiven lerini silfim sırayla siliyoruz da bana da spor oldu gerçi viledayla:))sular kesildi ev işleri kaldı kasıklarım agriyor adet geliyorum sinyalleri veriyor .ne çok yazdımsen neler yapıyorsun?
Bak bi gün evi komple sildim viledayla silerken karnımı hep çektim karnımdan destek aldım sıkarken 2-3 gün çektim ağrısnı karın kası çalıştırmaya süper bence.
Selinin dediklerine katiliyorum o rulo pastalar nasıl edir oyle bakim hee !! inslah annenin orda dagitmasin sana inaniyoruz donusun muhtesem olacak ne kadar kalicaktin orda?

1 ay kalıcam kuzum. Yalnız annem sanırım şimdiden başlıyor sarma sarmış yufka almış bu gün börek yapacakmış bir de susamlı kurabiye çok severim ondan yapacakmış napıcam bilmiyorum

ay canim benim ben bugunku mesajina cvp yazicaktim araya bisey girdi tebrik edicektim sabredince hersey oluyor dimi insallah daha iyi duzene girer uyku duzeniniz darisi basimiza insallah

Bugünkü menüm
Sabah:
Ilık su
1küçuk kase kabak çekirdeği
(Çekirdekleri masanın üstünde görünce kendimi kaybettim.)
Oğlumu okula gönderince uyumuşum.kahvalti saati geçti.

Ara :
11.30
1 yeşil elma

Öğlen:
14.00 1 kase çorba

Ara:
16.00 1 bademli hurma

Akşam:
18.00
3 kaşık kıymalı bamya
Yarım dilim tam b.ekmeği
Salata

Oğlumla kahveden buz kalıpları hazırladık.Onları sütün içine koyup içicekmişiz:)veya sade türk kahvesi içerim

Su 2 litre.
Spor haftasonu 2 gün ara vermiştim.bugece devam ederim.

Menun gayet iyi yaptigin sporu yazarsin yapinca

Kizlar menum

Kahvalti ogle bir

13 :00 2dlm ekmekten tost zeytin cay

Ara 16:30 1 elma 2 ceviz

Aksam 19.30 1 kase suzme mercimek yarim pors yogurtlu makarna salata yiyecegim

Su 2.5 lt biter yatana kadar

Spor 1 saat yaparim ins.

Canim bence simit ve pogaca ekmekten daha kalorili simitteki susami ve pogaxadaki yagi hatirla ekmeklerden tb ekmek daha masum anliycan bende sabah 2 -3 dlm aksamda yememeye calisiyorum pilav turevi olunca sebze ve balikta yiyorum malesef ;(
ama ben kaç haftadir ekmek yemedim simit poğaça onlarida arada bir ölçülü yedim

Yine misir iki kase degil dimi? canim hem leblebi hem misir olmamis hem elma bidahakine menunde gec saatlerde zararli seyle gormeyelim olur mu? Yarim kase ye yagsiz mi patlatiyosun yagli mi bir de?
evet iki kaseyağlı patlatiyorum canim çocuklara dedim artık hafta sonu dışında mısır yok ne bu hergun hergun

Slm kizlarrrr...bugunku menum..sabah saat 10.00 1su bar.balli cay..cok kucuk bir tane peynirli sIkma..domates..zeytin....ara ogun yok..saat 15.30 6 kasik yogurtlu manti..1 dilim borek..aksam yemegi yok..10 su bar.su ..spor 30 dk leslie...ve@mislisse canim seker kullaniyormusun diye sormustun ya hayir hic kullanmiyorum canim.bal gerekirse..optum hepinizi..

menün güzel canim afiyetolsun

menümü vereyim
ılık su
Kahvaltım 11_12 arası
2 dilim ekmek .1.5 haşlanmış yumurta.krem peynir.zeytin.domates.balli kaymak ekmege sürdüm.
Ara bir avuç leblebi.yesil çay.
saat 15.30
1tabak bulgurpilavı.salata.az şekerli komposto.
Ara türk kahvesi yeşil cay
Aksam19:30
bol yeşillikli yumurtalı salata
su 2litreyi tamamlarim
spor 100 ip .bacak hareketleri 10 dk

Son düzenleme:
canım baştan mantı ve böreğe birarada diye gözüm takıldı ama akşam yemedigin için dengelemissin

Y yagmur7968 hadi ver menunu bakak bakemm neler lupletmisin
verdim kuzumm da artık bitterleri yazmıyorum eksik menü vermek istemem ama mislissecigim haftada iki gün 2 kez demiş .türk kahvesini imkansız tek içemem onun içinde tatlı veya börek dışındaki çikolatalarımı yazmiyim canim.

Kizlar menum

Kahvalti ogle bir

13 :00 2dlm ekmekten tost zeytin cay

Ara 16:30 1 elma 2 ceviz

Aksam 19.30 1 kase suzme mercimek yarim pors yogurtlu makarna salata yiyecegim

Su 2.5 lt biter yatana kadar

Spor 1 saat yaparim ins.
Menün güzel canım.afiyet olsun.

Menüde mantı ve börek var ama dengelemışsin canım.akşam yemeği yok sporda yapmışsın güzel.
Çok güzel canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…