Sporunda menunde cok iyi afiyet olsun bende spor yapicam ins.bugun agritmadanilk menüyü ben veriyimmm..saat.10.30
●sabah:1 su bardağı cubuk tarçınlı şekersiz süt..
1 dilim peynir
6_7 adet zeytin
1 tüm Kıvırcık marul..
1 domates
4 çatal sucuk
●ara öğün saat 14.00
1 yeşil elma
●saat 15.30
3 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık ciğer kavurma
1 kase sade yogurt
●spor
45 dk yaptım
30 dk sı leslie..
15 dk da step ve göbek, basen, bacak, kol calistim
su 8 bardak içtim yatana kadar 6 tane daha içerim
opuldunuzz canlarr
Oncelikle tatli yemedigin icin iradenden dolayi seni tebrik ediyorumHepinizin kandili mübarek olsun kızlar.hz allah gönlünüzdeki muradları versin.
Bugün kuzenimin nişanı vardı.elimden geldiği kadar gayret etmeye çalıştım.kaçırdıysamda kulağımı çekebilirsiniz.
Menüm
Kahvaltı:
10.30 1bardak ılık su
1 dilim kızartılmış t.b ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Öğlen:
2.30 5 sarma
Ara
4.00 1dilim börek
Akşam:
17.00
Yarım kase çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık nohut
Özeleştiri yapmam gerekirse pilav az olsada,hem pilav hem sarma aynı menüde börek fazla oldu.ama nefis görünen tatlıların cazibesine kapılmadım.
Bak baakk rulo pastayı qgörüyo da yukardaki yazdığım kiloyu görmüyorGünaydııııınnnn dünya güzellikleri
Pazartesiye sanırım çok iyi başlıyorum adet sonrası tartıda 56,500 ü görmenin verdiği mutluluğu anlatamam. Artı Rabbime binlerce şükür hem oğlum bu gece meme istemedi hem bir kez uyandı uykusunu deliksiz almış oldu ve tabii bende uykumu almış olarak güne çok zinde başlamış oldum. Çok mutluyum. Yanlış şu var ki dün akşamdan beri ellerimde kollarımda bi halsizlik var. Sanırım oğluşu memeden kesmenin verdiği stres(ben öyle hissediyorum) umarım uzun sürmez. Şimdi tek şekerli bi kahve (kahveyi ne kadar koyduysam hala acı) 1 tatlı kaşığı sütlü ) içiyorum hemen mutfaktaki dağınıklığı toplayıp spor yapmayı planlıyorum. Şehzadem uyanmazsa :)
Pazartesi canımSence cumami pazartesi mi daha iyi?
Bak bi gün evi komple sildim viledayla silerken karnımı hep çektim karnımdan destek aldım sıkarken 2-3 gün çektim ağrısnı karın kası çalıştırmaya süper bence.Bugün apartman merdiven lerini silfim sırayla siliyoruz da bana da spor oldu gerçi viledayla:))sular kesildi ev işleri kaldı kasıklarım agriyoradet geliyorum sinyalleri veriyor .ne çok yazdım sen neler yapıyorsun?
Selinin dediklerine katiliyorum o rulo pastalar nasıl edir oyle bakim hee !! inslah annenin orda dagitmasin sana inaniyoruz donusun muhtesem olacak ne kadar kalicaktin orda?
ay canim benim ben bugunku mesajina cvp yazicaktim araya bisey girdi tebrik edicektim sabredince hersey oluyor dimi insallah daha iyi duzene girer uyku duzeniniz darisi basimiza insallahBak baakk rulo pastayı qgörüyo da yukardaki yazdığım kiloyu görmüyor
Pazartesi canım
Bak bi gün evi komple sildim viledayla silerken karnımı hep çektim karnımdan destek aldım sıkarken 2-3 gün çektim ağrısnı karın kası çalıştırmaya süper bence.
1 ay kalıcam kuzum. Yalnız annem sanırım şimdiden başlıyor sarma sarmış yufka almış bu gün börek yapacakmış bir de susamlı kurabiye çok severim ondan yapacakmış napıcam bilmiyorum
Menun gayet iyi yaptigin sporu yazarsin yapincaBugünkü menüm
Sabah:
Ilık su
1küçuk kase kabak çekirdeği
(Çekirdekleri masanın üstünde görünce kendimi kaybettim.)
Oğlumu okula gönderince uyumuşum.kahvalti saati geçti.
Ara :
11.30
1 yeşil elma
Öğlen:
14.00 1 kase çorba
Ara:
16.00 1 bademli hurma
Akşam:
18.00
3 kaşık kıymalı bamya
Yarım dilim tam b.ekmeği
Salata
Oğlumla kahveden buz kalıpları hazırladık.Onları sütün içine koyup içicekmişiz:)veya sade türk kahvesi içerim
Su 2 litre.
Spor haftasonu 2 gün ara vermiştim.bugece devam ederim.
ben makarna yemiycem öğlen bulgur pilavı olduğu için akşam makarna yemek istemedim salata yaptım kendime hatta fotosunu atayimSende yanina muhakkak salata ve yogurt ye
ama ben kaç haftadir ekmek yemedim simit poğaça onlarida arada bir ölçülü yedimCanim bence simit ve pogaca ekmekten daha kalorili simitteki susami ve pogaxadaki yagi hatirlaekmeklerden tb ekmek daha masum anliycan bende sabah 2 -3 dlm aksamda yememeye calisiyorum pilav turevi olunca sebze ve balikta yiyorum malesef ;(
evet iki kaseYine misir iki kase degil dimi? canim hem leblebi hem misir olmamis hem elma bidahakine menunde gec saatlerde zararli seyle gormeyelim olur mu? Yarim kase ye yagsiz mi patlatiyosun yagli mi bir de?
menün güzel canim afiyetolsunBugünkü menüm
Sabah:
Ilık su
1küçuk kase kabak çekirdeği
(Çekirdekleri masanın üstünde görünce kendimi kaybettim.)
Oğlumu okula gönderince uyumuşum.kahvalti saati geçti.
Ara :
11.30
1 yeşil elma
Öğlen:
14.00 1 kase çorba
Ara:
16.00 1 bademli hurma
Akşam:
18.00
3 kaşık kıymalı bamya
Yarım dilim tam b.ekmeği
Salata
Oğlumla kahveden buz kalıpları hazırladık.Onları sütün içine koyup içicekmişiz:)veya sade türk kahvesi içerim
Su 2 litre.
Spor haftasonu 2 gün ara vermiştim.bugece devam ederim.
menün gayet hafif afiyetolsunKizlar menum
Kahvalti ogle bir
13 :00 2dlm ekmekten tost zeytin cay
Ara 16:30 1 elma 2 ceviz
Aksam 19.30 1 kase suzme mercimek yarim pors yogurtlu makarna salata yiyecegim
Su 2.5 lt biter yatana kadar
Spor 1 saat yaparim ins.
canım baştan mantı ve böreğe birarada diye gözüm takıldı ama akşam yemedigin için dengelemissinSlm kizlarrrr...bugunku menum..sabah saat 10.00 1su bar.balli cay..cok kucuk bir tane peynirli sIkma..domates..zeytin....ara ogun yok..saat 15.30 6 kasik yogurtlu manti..1 dilim borek..aksam yemegi yok..10 su bar.su ..spor 30 dk leslie...ve@mislisse canim seker kullaniyormusun diye sormustun ya hayir hic kullanmiyorum canim.bal gerekirse..optum hepinizi..
verdim kuzumm da artık bitterleri yazmıyorum eksik menü vermek istemem ama mislissecigim haftada iki gün 2 kez demiş .türk kahvesini imkansız tek içemem onun içinde tatlı veya börek dışındaki çikolatalarımı yazmiyim canim.Y yagmur7968 hadi ver menunu bakak bakemm neler lupletmisin
verdim kuzumm da artık bitterleri yazmıyorum eksik menü vermek istemem ama mislissecigim haftada iki gün 2 kez demiş .türk kahvesini imkansız tek içemem onun içinde tatlı veya börek dışındaki çikolatalarımı yazmiyim canım.Y yagmur7968 hadi ver menunu bakak bakemm neler lupletmisin
Menün güzel canım.afiyet olsun.Kizlar menum
Kahvalti ogle bir
13 :00 2dlm ekmekten tost zeytin cay
Ara 16:30 1 elma 2 ceviz
Aksam 19.30 1 kase suzme mercimek yarim pors yogurtlu makarna salata yiyecegim
Su 2.5 lt biter yatana kadar
Spor 1 saat yaparim ins.
Menüde mantı ve börek var ama dengelemışsin canım.akşam yemeği yok sporda yapmışsın güzel.Slm kizlarrrr...bugunku menum..sabah saat 10.00 1su bar.balli cay..cok kucuk bir tane peynirli sIkma..domates..zeytin....ara ogun yok..saat 15.30 6 kasik yogurtlu manti..1 dilim borek..aksam yemegi yok..10 su bar.su ..spor 30 dk leslie...ve@mislisse canim seker kullaniyormusun diye sormustun ya hayir hic kullanmiyorum canim.bal gerekirse..optum hepinizi..
Çok güzel canım tebriklermenümü vereyim
ılık su
Kahvaltım 11_12 arası
2 dilim ekmek .1.5 haşlanmış yumurta.krem peynir.zeytin.domates.balli kaymak ekmege sürdüm.
Ara bir avuç leblebi.yesil çay.
saat 15.30
1tabak bulgurpilavı.salata.az şekerli komposto.
Ara türk kahvesi yeşil cay
Aksam19:30
bol yeşillikli yumurtalı salata
su 2litreyi tamamlarim
spor 100 ip .bacak hareketleri 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?