Evet sabahları iki dilim yerim belki bugün beyaz yedim ama tam buğday alirim yersem .sağol canımCanım sabahları ekmek yiyebilrsin 2 dilim. beyaz ekmek yemiceksin tabi. öğlen ve akşam önermem. sonrasında simit yiceksende sabah yemiceksin ekmeği. 2 dilim yicen kısaca.
Sence cumami pazartesi mi daha iyi?Mislisse canım bişey sordum ama görmedin sanırım. Bundan sonra ne zaman kilo bildirimi yapacaz. Pazartesi mi cuma mı ?
Bugün apartman merdiven lerini silfim sırayla siliyoruz da bana da spor oldu gerçi viledayla:))sular kesildi ev işleri kaldı kasıklarım agriyorKizlar nasilsiniz nasil gidiyor?
Bende iyiyim sabh tabloyu hazirladiktan snra yattim yine 1 de kahvalti yaptim sonra evi toparla camasir bulasik kizimla oyna krnini doyur falan flan iste aksama da esim makarna yap dedi az bayagidir yapmiyorum farkindaysanizBugün apartman merdiven lerini silfim sırayla siliyoruz da bana da spor oldu gerçi viledayla:))sular kesildi ev işleri kaldı kasıklarım agriyoradet geliyorum sinyalleri veriyor .ne çok yazdım sen neler yapıyorsun?
Canm k.bakma butun mesajlara bakamadim bence artik p.tesi olsun ama bu ay tablomuz bozulmasin 2 hafta kadar daha cuma tartilalim sonraki ay p.tesi yi tarti gunu olarak ayarlariz olur mu??Ne dersiniz?Mislisse canım bişey sordum ama görmedin sanırım. Bundan sonra ne zaman kilo bildirimi yapacaz. Pazartesi mi cuma mı ?
Bu akşam bende makarna yapicamm oglanlarin biri pilav yese diğeri makarna istiyorBende iyiyim sabh tabloyu hazirladiktan snra yattim yine 1 de kahvalti yaptim sonra evi toparla camasir bulasik kizimla oyna krnini doyur falan flan iste aksama da esim makarna yap dedi az bayagidir yapmiyorum farkindaysanizyanina salata bide hazir suzme mercimek yapicam ekmeksiz yeriz insallah....
Insallah canim benimAaaa üçüncü olmuşum oleeeyyyy birincide olacağım inşallah
Sende yanina muhakkak salata ve yogurt yeBu akşam bende makarna yapicamm oglanlarin biri pilav yese diğeri makarna istiyor. afiyet olsun
Canim bence simit ve pogaca ekmekten daha kalorili simitteki susami ve pogaxadaki yagi hatirlaKızlar iki haftadır sanırım ekmek yemiyorum tabi simit poğaça olunca yiyorum ama onlar her gün her ogun yapilmicagi için ekmek kadar zararlı değil bencebugun ilk kez 2dilim ekmek yedim bir de haşlanmış yumurta nin yanında yani sofradan ilk defa doymuş kalktim kizlar dedim ki böyle diyet yapmaya ne var acaba bende mi eklesem ogunlerime ekmeği
Dimi insan bagimli oluyorDün buraya girip bakamayınca özledim sizi kızlar burada konuşmak bile bana çok iyi geliyor
Allah kabul etsin ve de gecmis olsun nasilsin simdi ?günaydın hatunlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah geçmiş kandilinizi kutlarım
çok kötü bir haftasonu geçirdim yatak döşek serildim çok hastaydım giremedim kusura bakmayın. herkes hastalandımı bir süzülür bi kaç kilo verir ben +600le geldim
bgün niyetliyim nasipse akşama tavuk çorbam var salata ile yerim inşallah
Benim hepsinin ailesine sabır versin inşallah bir daha da yaşatmasın ülkemize böyle bir şey
Aksam ki cikolata olmamis ve sporda yok onun disinda iyi bi kac madde yazmistim hatirladiysaniz onlari okumus muydunGünaydın kızlar çok yoğun hafta sonu geçirdim dünkü menüm çok karışık oldu
Kahvaltı
3-4çatal patates kızartması
1bıldırcın yumurtası
Peynir
Zeytin
1dilim kızarmış ekmek
1tatlı kaşığı çikolata
Ara öğlen Yok
Akşam
İskender ve ayran
Çay
Yarım çikolata
Bugünde Kızımın okulunda yerli malı haftası var yandım ben yarın sabah sıfır hatayla başlıcam artık @selin_01 bana çok kızacak biliyorum
Ama şöyle yapsam akşam yoğurt yesem telafi edermiyimki kızlar...
Ara ogunlerin ictigin su oranini goremedm hasta oldugun icin hic yapmadin mi ara ogun? bide bu tartlar gec mi yendi ? saatlerini de yazsaydin iyi olurdu acikcasi ama hasta oldugun icin bunu saymiyor bi dahakine saatleri de belli olan bir menu bekliyoruz anlastikcuma
sabah yarım simit
öğlen yarım kase taze fasulye 3 kaşık erişte
akşam bir saç böreği
cumartesi
sabah bir dilim ekmekle bir tavada yumurta
akşam bir kase tavuk çorbası bir dilim çikolatalı tart
pazar
sabah bir kase haşlanmış patates kavurması 2 yumurta ile omlet
akşam bir tantuni dürüm bir dilim çilekli tart
Selinin dediklerine katiliyorum o rulo pastalar nedir oyle bakim hee !! inslah annenin orda dagitmasin sana inaniyoruz donusun muhtesem olacak ne kadar kalicaktin orda?Canımsın çok sağolyolculuk Çarşamba sabahı saat 10:10 yarın kardeşim geliyor iş için salı sabahı o dönecek Çarşamba biz. Bak 4 dilim çavdarı 2 dilim sabah 2 dilim öğle için düşün tamm mı akşam haklısın. Ama yenge çok ısrarcı yemicektim çok zorluyor 2. De oğlanın kalanı yedim zaten dedim onu da ben yedim. Bakalım yarın tartılıcam kaç çıkıcam. Kedişimi de öperim tabisi heryerinden :)))
Ayrıca orda da elimden geldiğince dikkat edicem eski halime dönmeye hiç niyetim yok kilo veremesem bile almadan dönmek hedefim. Birde orda daha rahat spor yapabilirim sanırım belki sıkılaşıp dönerim belli olmaz :)
Haklisn sirf cikarsam basima agri giriyor gibi oluyor bunlarda cok mu sence ? siz herseyi sekersiz mi tuketiyosunuz?canım bu şeker işine bi çözüm getirmek lazım sanki..çikolata..saleP..aksamda yine azda olsa şeker ..tamamen cikaramazmisin ..hiç olmazsa hedefine ulaşana kadar..Şeker daha çok aciktiriyor vede daha çabuk..daha çok kilo verebilirsin canım
Yine misir iki kase degil dimi? canim hem leblebi hem misir olmamis hem elma bidahakine menunde gec saatlerde zararli seyle gormeyelim olur mu? Yarim kase ye yagsiz mi patlatiyosun yagli mi bir de?hepinizin kandili mübarek olsun kızlar
bugünkü menüm
Kahvaltım saat:11-12arasi
yarım simit.2dilim peynir.zeytin.domates.bal kaymak5cay kasığı.
ARA:sekersiz kahve bitter çikolata.1ceviz
bir avuç leblebi.yesil çay.
saat 16:00
1tabak bulgur pilavi.4 kaşık karnabahar yemeği.salata.cin biber turşusu .
19:30 patlamış mısır. bir avuç leblebi.tarcin yoğurtlu elma.
su 1litreyi gecik
spor 200 ip atlama belki bazen hareketleri de yaparım .
Amin canim benim ...guzellikler hepinizin mübarek mevlit kandilini Kutlarım..Tüm dualariniz kabul olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?