2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım sabahları ekmek yiyebilrsin 2 dilim. beyaz ekmek yemiceksin tabi. öğlen ve akşam önermem. sonrasında simit yiceksende sabah yemiceksin ekmeği. 2 dilim yicen kısaca.
Evet sabahları iki dilim yerim belki bugün beyaz yedim ama tam buğday alirim yersem .sağol canım

Bugün apartman merdiven lerini silfim sırayla siliyoruz da bana da spor oldu gerçi viledayla:))sular kesildi ev işleri kaldı kasıklarım agriyor adet geliyorum sinyalleri veriyor .ne çok yazdımsen neler yapıyorsun?
Bende iyiyim sabh tabloyu hazirladiktan snra yattim yine 1 de kahvalti yaptim sonra evi toparla camasir bulasik kizimla oyna krnini doyur falan flan iste aksama da esim makarna yap dedi az bayagidir yapmiyorum farkindaysaniz yanina salata bide hazir suzme mercimek yapicam ekmeksiz yeriz insallah....

Mislisse canım bişey sordum ama görmedin sanırım. Bundan sonra ne zaman kilo bildirimi yapacaz. Pazartesi mi cuma mı ?
Canm k.bakma butun mesajlara bakamadim bence artik p.tesi olsun ama bu ay tablomuz bozulmasin 2 hafta kadar daha cuma tartilalim sonraki ay p.tesi yi tarti gunu olarak ayarlariz olur mu??Ne dersiniz?

Bu akşam bende makarna yapicamm oglanlarin biri pilav yese diğeri makarna istiyor. afiyet olsun

Canim bence simit ve pogaca ekmekten daha kalorili simitteki susami ve pogaxadaki yagi hatirla ekmeklerden tb ekmek daha masum anliycan bende sabah 2 -3 dlm aksamda yememeye calisiyorum pilav turevi olunca sebze ve balikta yiyorum malesef ;(

Dün buraya girip bakamayınca özledim sizi kızlar burada konuşmak bile bana çok iyi geliyor
Dimi insan bagimli oluyor bana da ayni sekilde iyi geliyorsunuz...Birde ben genel olarak konu komsuya pek gitmeyen degil hic gitmeyen biriyim 2-3 ayda bir cok cagirirlarsa o da kafamin tuttugu kimse de yok zaten komsuluk ta yok denecek kadar az o yuzden burasi bana yetiyor da artiyor bile dedikodu da yok ki hic sevmem yapi itibari ile kimseyle kavga etmeyi munakasaya girmeyi de sevmedigim icin burda herkes kendi halinde kendi yolmuzdayiz bi amacimiz var en azindan...

Allah kabul etsin ve de gecmis olsun nasilsin simdi ?

Benim hepsinin ailesine sabır versin inşallah bir daha da yaşatmasın ülkemize böyle bir şey

Amiiiiinnn inşallah canım bu son olur inşallah.....[/QUOTE]
Amiiin soyleyecek cok sey var icimde rabbim biliyor ona emanet ediyorum biliyorum ki ,, Mazlumun öç alma günü,zalimin zulmettiği günden daha korkunçtur .Bu yuzden Rabbim herseyin en iyisini bilen herseye gucu yetendir

Aksam ki cikolata olmamis ve sporda yok onun disinda iyi bi kac madde yazmistim hatirladiysaniz onlari okumus muydun

Ara ogunlerin ictigin su oranini goremedm hasta oldugun icin hic yapmadin mi ara ogun? bide bu tartlar gec mi yendi ? saatlerini de yazsaydin iyi olurdu acikcasi ama hasta oldugun icin bunu saymiyor bi dahakine saatleri de belli olan bir menu bekliyoruz anlastik

Selinin dediklerine katiliyorum o rulo pastalar nedir oyle bakim hee !! inslah annenin orda dagitmasin sana inaniyoruz donusun muhtesem olacak ne kadar kalicaktin orda?

Haklisn sirf cikarsam basima agri giriyor gibi oluyor bunlarda cok mu sence ? siz herseyi sekersiz mi tuketiyosunuz?

Yine misir iki kase degil dimi? canim hem leblebi hem misir olmamis hem elma bidahakine menunde gec saatlerde zararli seyle gormeyelim olur mu? Yarim kase ye yagsiz mi patlatiyosun yagli mi bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…