2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

hanımlar ellerimde egzama var
bulaşık deterjanı kullanırken eldiven giyiyorum ama ondanda bıktım artık
organik bulaşık deterjanları var mom's green diye bir marka kullanan varmı iyimidir. iyiyse bulaşık makinesi içinde deterjan alabilirim. çok acı çekiyorum gerçekten

Canım sudokrem var oğlana pişik için kullanıyorum 1 senedir geçen Yen'i farkettim üzerinde egzama yazıyor bi sürdüm ne sıZıltı ne acı bi dene tavsiye ederim.

Kız bilmece gibi yazmışsın
Ama sonuç itibari seni anladım canım teşekkürler...

Teşekkür ederim canım burada olduğum sürece bu istek hiç bitmeyecek Eminim evet beyinde bitirmek önemli yan komşum 86kiloydu bende o sıralar 75tim bi inat etti 2sene içinde 62ye ulaştı inişleri çıkışları oldu ama hiç bırakmadı hala zayıf öyle hatta yazları 59 oluyo
Desteğin için teşekkürler canım

Aynen canım birde dediğim gibi herşeyleri biliyoruz iş uygulamakta mesela çikolata yenmiyecek ama biz neyapıyoruz dinine iniyoruz hamur işi yasak bi börek buldukmu kendimizi kaybediyoruz en güzeli kafada bitirmek

Canım diyetisyene gidince farklı bir şey yspmicaksin yine az yiyip spor yapacaksın ve seni takip eden bir kişi olucak burada ise eli sopalı kaç kişibencede kendi iradenle yspamiyacagin birşey yok .sana bir örnek vereyim ablam geçen yaz gitti akupunktur mu ne kulaklarına yaptılar hiç kaçamak siz hafta da yarım kiloyu zor verdi strese girdi her yeri kabardi kaç ay kaşıntı testler filan uğraştı . sonuç olarak 6kilo verebildi ve kışın hoooop tekrar aynı kiloyu aldı. hem para verip az kilo verip daha çok sitrese girdi.biz hep birlikte vericez canım emin ol

Tövbe de kız tövbe de

He he senye tiramisu ları ic kolları zayiflarsin ben senin kilona iniyim yarisiriz olmazmi

çok geçmiş olsun canım..bulasik deterjanlarinin elleri mahvettigini biliyorum.eldiven muhakkak kullanmalıyız canım.bide suan kış olduğu için ekstra poyraz soğuk vuruyor ondanda mahvoluyor eller..çok sık suya sokmaya çalış bide deterjan hiç gelmesin ellerine..onun dışında iyi bir deterjan nevardir bilemiyorum ben fairy kullanıyorum..ama el değmeden..çok çok geçmiş olsun canım tekrardan..

He he senye tiramisu ları ic kolları zayiflarsin ben senin kilona iniyim yarisiriz olmazmi
Haklısın yedim kardeşim gelmişti ayda 1 burda ya ama sabah kahvaltı yapmadım sadece kefir içtim birde oğlanın yarım kalan yarım kepçe çorbası ve yarımdan az muzuyla duruyorum Atıştırma gibi geçti ama midem kazınmaya başladı şimdi oğlan pilav yiyo yine ondan kalanın yanına karnabahar alıp yicem
Bu arada sen böyle sütlaçlarla devam edersen 56,5 kiloya inemezsin (Hahahahhahaha) kızdırayım biraz seni başka türlü olmayacak

Aman canım bir kez yedin mi gerisi geliyor ne olur salma kendini
Ay ne bileyim canım psikolojikmidir nedir
teşekkür ederim canım bende fairy kullanıyorum ama sipariş veridm organik deterjan için bakalım umarım düzelir.

kızlar ya ben çok hızlı yerim 5 dkda karnımı doyururum
çok yemediğim halde kolay kolay kilo veremem
bugünden itibaren kendimi yavaş yemeye programlamak istiyorum bakalım cumaya kadar bir fark görebilecekmiyim
adetimde gecikti çok şiş ve stres topu haldeyim

Selam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Size vermek istediğim güzel bir haberim var. Terfi aldım. Koordinatör asistanlıktan artık müdürlüğe terfim sağlandı. Ocaktan itibaren yeni görevime başlıyorum. baya mutluyum. heyecanlıyım ve en güzel yanı aslında ne yapacağımı biliyorum. şuan ki müdürüm yaşından dolayı bırakıyor. zaten neredeyse bildiğim herşeyi o öğretti. son zamanlardada hem sahadan elini çekmişti. heryere beni koşturtuyordu. dışarıdan daha tecrübeli birini almak istemiş büyük patronlar ama müdürüm ısrar etmiş. illede seni önerdim zorladım diye. sağolsun. allah çocuklarına torunlarına kendisine uzun ömür versin. sonunda emeğimin karşılığını hem manevi hemde maddi olarak almaya başlıyacağım inşallah. ama şirket yöneticileride çakal. şimdi terfi ettirirlerse enflasyona göre bi daha zam vermek zorunda kalıcaklar diye şimdi yapmıyorlar sorun yok ama
keçi gibi olmamın sonunda bu yaşımda böyle zor bi sektörde başarılı olmak çok sevindirici.
menümü yazmak istemiyorum bugün. çünkü en yakın arkadaşlarımla kutlamaya karar verdik. bugünü es geçiyorum kızlar izninizleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…