- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
daha iyiyim canımAllah kabul etsin ve de gecmis olsun nasilsin simdi ?
Bir avuç kadar fındık fıstık yedim.birazda patlamış mısır.5 mil leslie yaptımMenun gayet iyi yaptigin sporu yazarsin yapinca
Canım sudokrem var oğlana pişik için kullanıyorum 1 senedir geçen Yen'i farkettim üzerinde egzama yazıyor bi sürdüm ne sıZıltı ne acı bi dene tavsiye ederim.hanımlar ellerimde egzama var
bulaşık deterjanı kullanırken eldiven giyiyorum ama ondanda bıktım artık
organik bulaşık deterjanları var mom's green diye bir marka kullanan varmı iyimidir. iyiyse bulaşık makinesi içinde deterjan alabilirim. çok acı çekiyorum gerçekten
Kız bilmece gibi yazmışsınAnladim bende gitmek istiyorum aslinda ama onlar sunu sunu ye diyince sunu yeme diyince yeme dediklerine ye dediklerinden cok yeme dediklerine odaklaniyormve ayni bende senin gibi neyin yenilip neyin yenilmemesi gerektigini iyi biliyorum ama minik minik gidiyo iste ben de sana nasil akil verecgimi bilmiyorum cunku kelin melhemi.olsa basina surer misali
Teşekkür ederim canım burada olduğum sürece bu istek hiç bitmeyecek Eminim evet beyinde bitirmek önemli yan komşum 86kiloydu bende o sıralar 75tim bi inat etti 2sene içinde 62ye ulaştı inişleri çıkışları oldu ama hiç bırakmadı hala zayıf öyle hatta yazları 59 oluyoN naz5403 . Bize guzel kalbini actigin icin tesekkur ederim.ewet naz is beyinde bitiyor inanman gerekiyor basaracagina ..diyetisyene gerek yok.sen zaten biliyorsun ne yemen gerektigini yada yememeyi...ilk cocuktan sonra ben 83 lerdeydim.gercekten vericegime inandigimda 59 lara gelmistim bile..ister 3 ayda ister 6 ayda ver.onemli degil.az ver ama inancini yitirme.veremiyorum diye pes etme.pes edersen aynaya baktiginda kendini hep mutsuz hissedersin canim..
Aynen canım birde dediğim gibi herşeyleri biliyoruz iş uygulamakta mesela çikolata yenmiyecek ama biz neyapıyoruz dinine iniyoruz hamur işi yasak bi börek buldukmu kendimizi kaybediyoruz en güzeli kafada bitirmekBenim aklımda bant vardı saç sar dediler o ters geldi bana sende birinden duymuştum deyince bantı yapıştırdım. Ama ben 2. Gün öğlen emzirdim tekrar göğsüm boşalsın diye pişman oldum her gün bir kere yokluyor memii diye uf oldu ya annem diyorum baçim diyokırmızı ruj sürdüm bantın üstüne suratı değişti. Öp diyo öpünce geçecekmiş öpüyo kapat üşü üşü diyo :) için eriyo içimm
Sebep ne acaba çıtır çıtır oluyor benimkiler.
Allah seni davul etsin emi
Boşuna diyetisyene gitme herşey sende bitiyor. Ben çok istedim gitmeyi ama gidemedim. Bi gün kv götürdüm bacakları ağrıyordu kilo vermesi gerek listeye bi baktım ııhh imkansız her öğlen ızgara kim yapacak ne biliyim sadece o değil atıyorum ceviz fındık fıstık her istediğinde elinin altında olmuyo ya bilmiyorum en azından ben uyamam. O yüzden kendi diyetisyenimiz olucaz. Mesela ben dün akşam yarım bardak kola içtim bide bimde tiramisu var bir dilim ondan yedim 65,5 kaybetmek istemiyorum sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak kefir içtim şimdi kahvemi içiyorum yarın sabah uçucam evi derleyip toparlıyorum ne kadar çok hareket o kadar çok yağ gider
Canım diyetisyene gidince farklı bir şey yspmicaksin yine az yiyip spor yapacaksın ve seni takip eden bir kişi olucak burada ise eli sopalı kaç kişiOkudum canım okudum size kalbimi açıkca açayım perşembe günü annemler yurt dışından geliyorlar 3-4gün bende kalacaklar bu yüzden tam konsantre olamıyorum (hoş annemle babam hep zayıfla derler bahanemi arıyorum ne ama onlar gidince tsm gaz devam edeceğim) veeeee eşim bana kaç senedir uğraşıyorsun başaramıyorsun bi diyetisyen şart artık dedi....
Kızlar bende diyetisyen işine karşıyım ne dersiniz bana fikir verin????
Neyin yenip yenmiyeceğini az çok biliyorum iş irademde bitiyo ne dersiniz ????
Tövbe de kız tövbe deBenim aklımda bant vardı saç sar dediler o ters geldi bana sende birinden duymuştum deyince bantı yapıştırdım. Ama ben 2. Gün öğlen emzirdim tekrar göğsüm boşalsın diye pişman oldum her gün bir kere yokluyor memii diye uf oldu ya annem diyorum baçim diyokırmızı ruj sürdüm bantın üstüne suratı değişti. Öp diyo öpünce geçecekmiş öpüyo kapat üşü üşü diyo :) için eriyo içimm
Boşuna diyetisyene gitme herşey sende bitiyor. Ben çok istedim gitmeyi ama gidemedim. Bi gün kv götürdüm bacakları ağrıyordu kilo vermesi gerek listeye bi baktım ııhh imkansız her öğlen ızgara kim yapacak ne biliyim sadece o değil atıyorum ceviz fındık fıstık her istediğinde elinin altında olmuyo ya bilmiyorum en azından ben uyamam. O yüzden kendi diyetisyenimiz olucaz. Mesela ben dün akşam yarım bardak kola içtim bide bimde tiramisu var bir dilim ondan yedim 65,5 kaybetmek istemiyorum sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak kefir içtim şimdi kahvemi içiyorum yarın sabah uçucam evi derleyip toparlıyorum ne kadar çok hareket o kadar çok yağ gider
Yuh yani okadar değilCorba kasigindegil dimi
Çikolata lsri yazmasam olurmuE napicaz o zamn sen soyle?
He he senye tiramisu ları ic kolları zayiflarsin ben senin kilona iniyim yarisiriz olmazmiBenim aklımda bant vardı saç sar dediler o ters geldi bana sende birinden duymuştum deyince bantı yapıştırdım. Ama ben 2. Gün öğlen emzirdim tekrar göğsüm boşalsın diye pişman oldum her gün bir kere yokluyor memii diye uf oldu ya annem diyorum baçim diyokırmızı ruj sürdüm bantın üstüne suratı değişti. Öp diyo öpünce geçecekmiş öpüyo kapat üşü üşü diyo :) için eriyo içimm
Aman canım bir kez yedin mi gerisi geliyor ne olur salma kendinidaha iyiyim canım
ama iştahım çok kabarık ne bulsam goturuyorum bir dur deme lazım hemen göbek kursak çıktı meydana vallahi çok rahatsız oluyorum
çok geçmiş olsun canım..bulasik deterjanlarinin elleri mahvettigini biliyorum.eldiven muhakkak kullanmalıyız canım.bide suan kış olduğu için ekstra poyraz soğuk vuruyor ondanda mahvoluyor eller..çok sık suya sokmaya çalış bide deterjan hiç gelmesin ellerine..onun dışında iyi bir deterjan nevardir bilemiyorum ben fairy kullanıyorum..ama el değmeden..çok çok geçmiş olsun canım tekrardan..hanımlar ellerimde egzama var
bulaşık deterjanı kullanırken eldiven giyiyorum ama ondanda bıktım artık
organik bulaşık deterjanları var mom's green diye bir marka kullanan varmı iyimidir. iyiyse bulaşık makinesi içinde deterjan alabilirim. çok acı çekiyorum gerçekten
Haklısın yedim kardeşim gelmişti ayda 1 burda ya ama sabah kahvaltı yapmadım sadece kefir içtim birde oğlanın yarım kalan yarım kepçe çorbası ve yarımdan az muzuyla duruyorum Atıştırma gibi geçti ama midem kazınmaya başladı şimdi oğlan pilav yiyo yine ondan kalanın yanına karnabahar alıp yicemHe he senye tiramisu ları ic kolları zayiflarsin ben senin kilona iniyim yarisiriz olmazmi
Demeeeemm gidecek o kilolarTövbe de kız tövbe de
Ay ne bileyim canım psikolojikmidir nedirAman canım bir kez yedin mi gerisi geliyor ne olur salma kendini
teşekkür ederim canım bende fairy kullanıyorum ama sipariş veridm organik deterjan için bakalım umarım düzelir.çok geçmiş olsun canım..bulasik deterjanlarinin elleri mahvettigini biliyorum.eldiven muhakkak kullanmalıyız canım.bide suan kış olduğu için ekstra poyraz soğuk vuruyor ondanda mahvoluyor eller..çok sık suya sokmaya çalış bide deterjan hiç gelmesin ellerine..onun dışında iyi bir deterjan nevardir bilemiyorum ben fairy kullanıyorum..ama el değmeden..çok çok geçmiş olsun canım tekrardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?