canım benim ortalama her lokma 15-20 kez çiğnenmeli. min. 15 kez kesin çiğnenmeli. bende senin gibiydim. şuandada bazen hızlı yiyorum ama artık alıştım. saya saya 1 ayda düzeltiryorsun bu duurumu. alışkanlık yapıyo. çenen ağrısada yemek yerken sonra güzel oluyo herşey :)kızlar ya ben çok hızlı yerim 5 dkda karnımı doyururum
çok yemediğim halde kolay kolay kilo veremem
bugünden itibaren kendimi yavaş yemeye programlamak istiyorum bakalım cumaya kadar bir fark görebilecekmiyim
adetimde gecikti çok şiş ve stres topu haldeyim
Hadi hayırlı olsun gözün aydın. İnşallah herşey gönlünce olsun tebriklerSelam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Size vermek istediğim güzel bir haberim var. Terfi aldım. Koordinatör asistanlıktan artık müdürlüğe terfim sağlandı. Ocaktan itibaren yeni görevime başlıyorum.baya mutluyum. heyecanlıyım ve en güzel yanı aslında ne yapacağımı biliyorum. şuan ki müdürüm yaşından dolayı bırakıyor. zaten neredeyse bildiğim herşeyi o öğretti. son zamanlardada hem sahadan elini çekmişti. heryere beni koşturtuyordu. dışarıdan daha tecrübeli birini almak istemiş büyük patronlar ama müdürüm ısrar etmiş. illede seni önerdim zorladım diye. sağolsun. allah çocuklarına torunlarına kendisine uzun ömür versin. sonunda emeğimin karşılığını hem manevi hemde maddi olarak almaya başlıyacağım inşallah. ama şirket yöneticileride çakal. şimdi terfi ettirirlerse enflasyona göre bi daha zam vermek zorunda kalıcaklar diye şimdi yapmıyorlar sorun yok ama
keçi gibi olmamın sonunda bu yaşımda böyle zor bi sektörde başarılı olmak çok sevindirici.
menümü yazmak istemiyorum bugün. çünkü en yakın arkadaşlarımla kutlamaya karar verdik. bugünü es geçiyorum kızlar izninizleeeee
Bide sen o kadar sutlac yiyip 700 gr verdin dimi off offAh şu sütlaç faciası nasıl yaptımbu hafta aynı olsam sevinicemm
Bizden sana izin gonlunce ye ic patlayana kadar bugune ozel ama yarin yine devamSelam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Size vermek istediğim güzel bir haberim var. Terfi aldım. Koordinatör asistanlıktan artık müdürlüğe terfim sağlandı. Ocaktan itibaren yeni görevime başlıyorum.baya mutluyum. heyecanlıyım ve en güzel yanı aslında ne yapacağımı biliyorum. şuan ki müdürüm yaşından dolayı bırakıyor. zaten neredeyse bildiğim herşeyi o öğretti. son zamanlardada hem sahadan elini çekmişti. heryere beni koşturtuyordu. dışarıdan daha tecrübeli birini almak istemiş büyük patronlar ama müdürüm ısrar etmiş. illede seni önerdim zorladım diye. sağolsun. allah çocuklarına torunlarına kendisine uzun ömür versin. sonunda emeğimin karşılığını hem manevi hemde maddi olarak almaya başlıyacağım inşallah. ama şirket yöneticileride çakal. şimdi terfi ettirirlerse enflasyona göre bi daha zam vermek zorunda kalıcaklar diye şimdi yapmıyorlar sorun yok ama
keçi gibi olmamın sonunda bu yaşımda böyle zor bi sektörde başarılı olmak çok sevindirici.
menümü yazmak istemiyorum bugün. çünkü en yakın arkadaşlarımla kutlamaya karar verdik. bugünü es geçiyorum kızlar izninizleeeee
Bende hizli yiyenlerdendim ama su dislerimde sorun cikti cikali artik yavas yiyorum gercekten yavas cignemek iyi en onemlisi de karnimizdan once beynimiz doyuyorcanım benim ortalama her lokma 15-20 kez çiğnenmeli. min. 15 kez kesin çiğnenmeli. bende senin gibiydim. şuandada bazen hızlı yiyorum ama artık alıştım. saya saya 1 ayda düzeltiryorsun bu duurumu. alışkanlık yapıyo. çenen ağrısada yemek yerken sonra güzel oluyo herşey :)
Insallah cnm bi eczaneye de danis istersen daha once bole bi durum varmiydi yeni mi olustu yoksa bir de su ile cok ugrasiyomusun? Diger deterjanlardan falan aslinda bende bu konuda cok bilincsizce davraniyorum kizimn camasir lekelerini cikarmka icin hem toz hemde camasir suyunu ikisi birlikte elime eldiven gecirmedn yapiyorum dertsiz basima dert alicam ;( muayene eldivenim var hali hazira koydum ama yinede kullanmiyorum iyi mi;(Ay ne bileyim canım psikolojikmidir nedir
teşekkür ederim canım bende fairy kullanıyorum ama sipariş veridm organik deterjan için bakalım umarım düzelir.
Bulasik yikarken bile eldiven mi kullaniyorsunuz?ben kullanimiyorum yaçok geçmiş olsun canım..bulasik deterjanlarinin elleri mahvettigini biliyorum.eldiven muhakkak kullanmalıyız canım.bide suan kış olduğu için ekstra poyraz soğuk vuruyor ondanda mahvoluyor eller..çok sık suya sokmaya çalış bide deterjan hiç gelmesin ellerine..onun dışında iyi bir deterjan nevardir bilemiyorum ben fairy kullanıyorum..ama el değmeden..çok çok geçmiş olsun canım tekrardan..
Iyiymis canim :)Bir avuç kadar fındık fıstık yedim.birazda patlamış mısır.5 mil leslie yaptım
Bende okudm sonra ne yazdigimi ben bile anlamadimKız bilmece gibi yazmışsın
Ama sonuç itibari seni anladım canım teşekkürler...
aynen bende kullanamıyorum. elim garip oluyor :) el kremi kullanmaktan başka çare yok kışın. günde 4-5 kez sürmek lazım.Bulasik yikarken bile eldiven mi kullaniyorsunuz?ben kullanimiyorum ya
Benim de var senn dedign gibi kafaya takip cok kg veren dedigin gibi is kafada bitiyorTeşekkür ederim canım burada olduğum sürece bu istek hiç bitmeyecek Eminim evet beyinde bitirmek önemli yan komşum 86kiloydu bende o sıralar 75tim bi inat etti 2sene içinde 62ye ulaştı inişleri çıkışları oldu ama hiç bırakmadı hala zayıf öyle hatta yazları 59 oluyo
Desteğin için teşekkürler canım
Aslında gerçekten yavaş yemek az yememizi sağlıyor ama bazende çok iştahlı oluyoruz önüne geçemiyoruz....kızlar ya ben çok hızlı yerim 5 dkda karnımı doyururum
çok yemediğim halde kolay kolay kilo veremem
bugünden itibaren kendimi yavaş yemeye programlamak istiyorum bakalım cumaya kadar bir fark görebilecekmiyim
adetimde gecikti çok şiş ve stres topu haldeyim
Sen yaz yinede yazmamazlik olmazÇikolata lsri yazmasam olurmuaz yicem söz bir kaç karecik
Hadi hayırlı olsun canım...Selam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Ya benim prensesn on disleri curur gibi dun arastirdim anne sutunden olabilir diyor soyleki sabaha kadr emiyor ya bende birakmak istiyorum ya artik yiyor herseyden ama cesaretimi toplayamiyorum bende mi denesem acaba ?Benim aklımda bant vardı saç sar dediler o ters geldi bana sende birinden duymuştum deyince bantı yapıştırdım. Ama ben 2. Gün öğlen emzirdim tekrar göğsüm boşalsın diye pişman oldum her gün bir kere yokluyor memii diye uf oldu ya annem diyorum baçim diyokırmızı ruj sürdüm bantın üstüne suratı değişti. Öp diyo öpünce geçecekmiş öpüyo kapat üşü üşü diyo :) için eriyo içimm
Sebep ne acaba çıtır çıtır oluyor benimkiler.
Allah seni davul etsin emi
Boşuna diyetisyene gitme herşey sende bitiyor. Ben çok istedim gitmeyi ama gidemedim. Bi gün kv götürdüm bacakları ağrıyordu kilo vermesi gerek listeye bi baktım ııhh imkansız her öğlen ızgara kim yapacak ne biliyim sadece o değil atıyorum ceviz fındık fıstık her istediğinde elinin altında olmuyo ya bilmiyorum en azından ben uyamam. O yüzden kendi diyetisyenimiz olucaz. Mesela ben dün akşam yarım bardak kola içtim bide bimde tiramisu var bir dilim ondan yedim 65,5 kaybetmek istemiyorum sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak kefir içtim şimdi kahvemi içiyorum yarın sabah uçucam evi derleyip toparlıyorum ne kadar çok hareket o kadar çok yağ gider
Bizde onlardan olalım canım hadi daha çok hırs biraz daha aç kalarak halledelimBenim de var senn dedign gibi kafaya takip cok kg veren dedigin gibi is kafada bitiyor
Tok tutacak seyler ye bizede oluyor bazen nasil bi bunye var biz kadinlarda hep hormonlardan zaten adet yaklasir oyle adetteyken oyle biter yine oyle ;(daha iyiyim canım
ama iştahım çok kabarık ne bulsam goturuyorum bir dur deme lazım hemen göbek kursak çıktı meydana vallahi çok rahatsız oluyorum
kurban olurum o usu usu diyen dillere ne kadar masumlar ne kadar bize muhtaclar ya insan kiyamiyo bile ;(Benim aklımda bant vardı saç sar dediler o ters geldi bana sende birinden duymuştum deyince bantı yapıştırdım. Ama ben 2. Gün öğlen emzirdim tekrar göğsüm boşalsın diye pişman oldum her gün bir kere yokluyor memii diye uf oldu ya annem diyorum baçim diyokırmızı ruj sürdüm bantın üstüne suratı değişti. Öp diyo öpünce geçecekmiş öpüyo kapat üşü üşü diyo :) için eriyo içimm
Sebep ne acaba çıtır çıtır oluyor benimkiler.
Allah seni davul etsin emi
Boşuna diyetisyene gitme herşey sende bitiyor. Ben çok istedim gitmeyi ama gidemedim. Bi gün kv götürdüm bacakları ağrıyordu kilo vermesi gerek listeye bi baktım ııhh imkansız her öğlen ızgara kim yapacak ne biliyim sadece o değil atıyorum ceviz fındık fıstık her istediğinde elinin altında olmuyo ya bilmiyorum en azından ben uyamam. O yüzden kendi diyetisyenimiz olucaz. Mesela ben dün akşam yarım bardak kola içtim bide bimde tiramisu var bir dilim ondan yedim 65,5 kaybetmek istemiyorum sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak kefir içtim şimdi kahvemi içiyorum yarın sabah uçucam evi derleyip toparlıyorum ne kadar çok hareket o kadar çok yağ gider
Insallh canim hayirli ugurlu olsun ustunde paralansin yeni cicilerinBugün çok iyi gitti kızlar inşallah sporda yapacağım
Kızlar kendime yeni ciciler aldım çooookkkk güzeller ve bir beden küçük aldım inşallah şu 5kiloyu daha verip içine gireceğim onların görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?