2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

canım benim ortalama her lokma 15-20 kez çiğnenmeli. min. 15 kez kesin çiğnenmeli. bende senin gibiydim. şuandada bazen hızlı yiyorum ama artık alıştım. saya saya 1 ayda düzeltiryorsun bu duurumu. alışkanlık yapıyo. çenen ağrısada yemek yerken sonra güzel oluyo herşey :)

Hadi hayırlı olsun gözün aydın. İnşallah herşey gönlünce olsun tebrikler

Bizden sana izin gonlunce ye ic patlayana kadar bugune ozel ama yarin yine devam hayirli ugurlu olsun insallah yeni yil simdiden iyi gelmis sana umarim herzsey gonlunce olur senin adina cok sevindim calismak cok guzel ama bi o kadar da zor bi is hemde bayan icin bende calismak istiyorum kizim birazdaha kendini toparlayinca acikcasi 2.cocugu dusunmuyorum bana gore degil ev hanimligi zoruma gidiyor cok okudum cunku geceli gunduzlu calistim kpssye girdim ama basarili olamadim malesef masa basi is benim icin en ideali dedgim gibi evimi aksatmiycak sekilde ileride calisabilecegim bi is dusunuyorum hayirlisi yinede

Bende hizli yiyenlerdendim ama su dislerimde sorun cikti cikali artik yavas yiyorum gercekten yavas cignemek iyi en onemlisi de karnimizdan once beynimiz doyuyor

Ay ne bileyim canım psikolojikmidir nedir
teşekkür ederim canım bende fairy kullanıyorum ama sipariş veridm organik deterjan için bakalım umarım düzelir.
Insallah cnm bi eczaneye de danis istersen daha once bole bi durum varmiydi yeni mi olustu yoksa bir de su ile cok ugrasiyomusun? Diger deterjanlardan falan aslinda bende bu konuda cok bilincsizce davraniyorum kizimn camasir lekelerini cikarmka icin hem toz hemde camasir suyunu ikisi birlikte elime eldiven gecirmedn yapiyorum dertsiz basima dert alicam ;( muayene eldivenim var hali hazira koydum ama yinede kullanmiyorum iyi mi;(

Bulasik yikarken bile eldiven mi kullaniyorsunuz?ben kullanimiyorum ya

Benim de var senn dedign gibi kafaya takip cok kg veren dedigin gibi is kafada bitiyor

Aslında gerçekten yavaş yemek az yememizi sağlıyor ama bazende çok iştahlı oluyoruz önüne geçemiyoruz....
Stres yapma canım daha çok gecikir

Hadi hayırlı olsun canım...
İzinlisin tabikide

Ya benim prensesn on disleri curur gibi dun arastirdim anne sutunden olabilir diyor soyleki sabaha kadr emiyor ya bende birakmak istiyorum ya artik yiyor herseyden ama cesaretimi toplayamiyorum bende mi denesem acaba ?

daha iyiyim canım
ama iştahım çok kabarık ne bulsam goturuyorum bir dur deme lazım hemen göbek kursak çıktı meydana vallahi çok rahatsız oluyorum
Tok tutacak seyler ye bizede oluyor bazen nasil bi bunye var biz kadinlarda hep hormonlardan zaten adet yaklasir oyle adetteyken oyle biter yine oyle ;(

N
kurban olurum o usu usu diyen dillere ne kadar masumlar ne kadar bize muhtaclar ya insan kiyamiyo bile ;(

Bugün çok iyi gitti kızlar inşallah sporda yapacağım

Kızlar kendime yeni ciciler aldım çooookkkk güzeller ve bir beden küçük aldım inşallah şu 5kiloyu daha verip içine gireceğim onların görürsünüz

Insallh canim hayirli ugurlu olsun ustunde paralansin yeni cicilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…