2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ya benim prensesn on disleri curur gibi dun arastirdim anne sutunden olabilir diyor soyleki sabaha kadr emiyor ya bende birakmak istiyorum ya artik yiyor herseyden ama cesaretimi toplayamiyorum bende mi denesem acaba ?
Canım kaç aylıktı bebişin unuttum. Bu arada okuduğun yazıda doğru canım anne sütü çok çürütüyormuş birde biberon.
N
kurban olurum o usu usu diyen dillere ne kadar masumlar ne kadar bize muhtaclar ya insan kiyamiyo bile ;(
İçim eriyo şeytan diyo aç ver ama maalesef zaten sütümde çekilmeye başladı

wayyy mudureee hanimmmm havandanda geçilmez artık şimdi..hayırlı ugurlu olsun..yeni yıl sana ugurlu geliyor inşallah...iyi eğlenceler canım..

Ya benim prensesn on disleri curur gibi dun arastirdim anne sutunden olabilir diyor soyleki sabaha kadr emiyor ya bende birakmak istiyorum ya artik yiyor herseyden ama cesaretimi toplayamiyorum bende mi denesem acaba ?
süt verdikten sonra pamuklu yumuşak bir bezle siliyormusun canım dişlerini..ben hep sildim büyüyüncede benden cok dişlerini fircaliyorlar.hatta küçük oglumla disciye gitmiştik..malesef şahit oldu dislerimë yapılanlara..orda doktora diyor zavallım, ben dişlerimi hep fircaliyom diye..

bugünkü menümü veriyim..
sabah
10.30 1 bardak şekersiz çay
3 yemek kaşığı melemen
10 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
1 yeşil elma
saat 15.30
1 kepçe patates yahnisi
1 kase yoğurt
ekmek yok
akşam yemiyorum..
spor henuz yapamadım 30 dk yatmadan yaparım
su 8 bardak ...yatana kadar daha içerim..
bugunude atlattık kazasız belasız bakalım...

Hayırlı olsun canımiyi eğlenceler.

İstediğini söyle canikom sütlaç i görünce düşünmeden atlarim

İnşallah canım inşallah güle güle iyi günlerde giy cicilerini

Menun yine mükemmel

Bugünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltim10:30 2haslanmis yumurta.2dilim peynir.zeytin,bir tatlı kaşığı bal,yarim dilim yumurta lı ekmek kızartma.marul.maydonoz.
ARA: Türk kahvesi 4kare bitter
14:00 yarım tabak salçalı çubuk makarna,salata
ARA: yoğurtlu tarçın lı 2 elma (üzerine yarım çorba kaşığı bal gezdirdim harika oldu)
AKŞAM 19:30
2kase esmer bulgur dan kısır .sus biber turşusu,2 dilim kek(bir çatal alicaktim dayanamadı m üzgünüm) bir lokmacik pişi.
Su 1 litre içtim yarım litre daha içerim
Spor yapicam inşallah

joleyaaaa naptinnn senn neler neler yemisinnn ...grubumuzun birincisine yakisiyormuu...
ekmek kızartmasımi desem ikisi tabak kisirmiiii,niye bir tabak deGill,,iki tane kek,pisi hadi bir lokmacikmiş..4 karebitter cikolata..ahh canım ahh...bir litre su çok az ama birde sporda yok..Spor yaparsan belki günü azcık kurtarirsin canım..Bugün yediği için yarın az yersen dengelerin birazcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…