Canım kaç aylıktı bebişin unuttum. Bu arada okuduğun yazıda doğru canım anne sütü çok çürütüyormuş birde biberon.Ya benim prensesn on disleri curur gibi dun arastirdim anne sutunden olabilir diyor soyleki sabaha kadr emiyor ya bende birakmak istiyorum ya artik yiyor herseyden ama cesaretimi toplayamiyorum bende mi denesem acaba ?
İçim eriyo şeytan diyo aç ver ama maalesef zaten sütümde çekilmeye başladıN
kurban olurum o usu usu diyen dillere ne kadar masumlar ne kadar bize muhtaclar ya insan kiyamiyo bile ;(
wayyy mudureee hanimmmm havandanda geçilmez artık şimdi.Selam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Size vermek istediğim güzel bir haberim var. Terfi aldım. Koordinatör asistanlıktan artık müdürlüğe terfim sağlandı. Ocaktan itibaren yeni görevime başlıyorum.baya mutluyum. heyecanlıyım ve en güzel yanı aslında ne yapacağımı biliyorum. şuan ki müdürüm yaşından dolayı bırakıyor. zaten neredeyse bildiğim herşeyi o öğretti. son zamanlardada hem sahadan elini çekmişti. heryere beni koşturtuyordu. dışarıdan daha tecrübeli birini almak istemiş büyük patronlar ama müdürüm ısrar etmiş. illede seni önerdim zorladım diye. sağolsun. allah çocuklarına torunlarına kendisine uzun ömür versin. sonunda emeğimin karşılığını hem manevi hemde maddi olarak almaya başlıyacağım inşallah. ama şirket yöneticileride çakal. şimdi terfi ettirirlerse enflasyona göre bi daha zam vermek zorunda kalıcaklar diye şimdi yapmıyorlar sorun yok ama
keçi gibi olmamın sonunda bu yaşımda böyle zor bi sektörde başarılı olmak çok sevindirici.
menümü yazmak istemiyorum bugün. çünkü en yakın arkadaşlarımla kutlamaya karar verdik. bugünü es geçiyorum kızlar izninizleeeee
süt verdikten sonra pamuklu yumuşak bir bezle siliyormusun canım dişlerini..ben hep sildim büyüyüncede benden cok dişlerini fircaliyorlar.hatta küçük oglumla disciye gitmiştik..malesef şahit oldu dislerimë yapılanlara..orda doktora diyor zavallım, ben dişlerimi hep fircaliyom diye..Ya benim prensesn on disleri curur gibi dun arastirdim anne sutunden olabilir diyor soyleki sabaha kadr emiyor ya bende birakmak istiyorum ya artik yiyor herseyden ama cesaretimi toplayamiyorum bende mi denesem acaba ?
evet canım ya bende eldivensiz yapamıyorum..a101 de yeşil eldivenler var çok güzel tavsiye ederim..Bulasik yikarken bile eldiven mi kullaniyorsunuz?ben kullanimiyorum ya
Hayırlı olsun canımSelam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Size vermek istediğim güzel bir haberim var. Terfi aldım. Koordinatör asistanlıktan artık müdürlüğe terfim sağlandı. Ocaktan itibaren yeni görevime başlıyorum.baya mutluyum. heyecanlıyım ve en güzel yanı aslında ne yapacağımı biliyorum. şuan ki müdürüm yaşından dolayı bırakıyor. zaten neredeyse bildiğim herşeyi o öğretti. son zamanlardada hem sahadan elini çekmişti. heryere beni koşturtuyordu. dışarıdan daha tecrübeli birini almak istemiş büyük patronlar ama müdürüm ısrar etmiş. illede seni önerdim zorladım diye. sağolsun. allah çocuklarına torunlarına kendisine uzun ömür versin. sonunda emeğimin karşılığını hem manevi hemde maddi olarak almaya başlıyacağım inşallah. ama şirket yöneticileride çakal. şimdi terfi ettirirlerse enflasyona göre bi daha zam vermek zorunda kalıcaklar diye şimdi yapmıyorlar sorun yok ama
keçi gibi olmamın sonunda bu yaşımda böyle zor bi sektörde başarılı olmak çok sevindirici.
menümü yazmak istemiyorum bugün. çünkü en yakın arkadaşlarımla kutlamaya karar verdik. bugünü es geçiyorum kızlar izninizleeeee
İstediğini söyle canikom sütlaç i görünce düşünmeden atlarimHaklısın yedim kardeşim gelmişti ayda 1 burda ya ama sabah kahvaltı yapmadım sadece kefir içtim birde oğlanın yarım kalan yarım kepçe çorbası ve yarımdan az muzuyla duruyorum Atıştırma gibi geçti ama midem kazınmaya başladı şimdi oğlan pilav yiyo yine ondan kalanın yanına karnabahar alıp yicem
Bu arada sen böyle sütlaçlarla devam edersen 56,5 kiloya inemezsin(Hahahahhahaha) kızdırayım biraz seni başka türlü olmayacak
Yok yoook o sütlaç ları tartida n sonra yedim yani bu hafta gorucezz tartidaBide sen o kadar sutlac yiyip 700 gr verdin dimi off off
Yok yoook o sütlaç ları tartida n sonra yedim yani bu hafta gorucezz tartidaBide sen o kadar sutlac yiyip 700 gr verdin dimi off off
Utanmaza bak yaaİstediğini söyle canikom sütlaç i görünce düşünmeden atlarim
İnşallah canım inşallah güle güle iyi günlerde giy cicileriniBugün çok iyi gitti kızlar inşallah sporda yapacağım
Kızlar kendime yeni ciciler aldım çooookkkk güzeller ve bir beden küçük aldım inşallah şu 5kiloyu daha verip içine gireceğim onların görürsünüz
Menun yine mükemmelbugünkü menümü veriyim..
sabah
10.30 1 bardak şekersiz çay
3 yemek kaşığı melemen
10 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
1 yeşil elma
saat 15.30
1 kepçe patates yahnisi
1 kase yoğurt
ekmek yok
akşam yemiyorum..
spor henuz yapamadım 30 dk yatmadan yaparım
su 8 bardak ...yatana kadar daha içerim..
bugunude atlattık kazasız belasız bakalım...
tsk ederim canım yaa ..Bu hafta çok hirsliyim bakalım kaca düşücem merak ediyorum..Menun yine mükemmel
Bence bir kilo verirsin en aztsk ederim canım yaa ..Bu hafta çok hirsliyim bakalım kaca düşücem merak ediyorum..
joleyaaaa naptinnn senn neler neler yemisinnn ...grubumuzun birincisine yakisiyormuu...Bugünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltim10:30 2haslanmis yumurta.2dilim peynir.zeytin,bir tatlı kaşığı bal,yarim dilim yumurta lı ekmek kızartma.marul.maydonoz.
ARA: Türk kahvesi 4kare bitter
14:00 yarım tabak salçalı çubuk makarna,salata
ARA: yoğurtlu tarçın lı 2 elma (üzerine yarım çorba kaşığı bal gezdirdim harika oldu)
AKŞAM 19:30
2kase esmer bulgur dan kısır .sus biber turşusu,2 dilim kek(bir çatal alicaktim dayanamadı m üzgünüm)bir lokmacik pişi.
Su 1 litre içtim yarım litre daha içerim
Spor yapicam inşallah
Ay inşallah inşallah sağol canımInsallh canim hayirli ugurlu olsun ustunde paralansin yeni cicilerin
Teşekkür ederim canım inşallah şu 4-5 kiloyuda verir rahat rahat giyerimİnşallah canım inşallah güle güle iyi günlerde giy cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?