2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

ay canim benim ben bugunku mesajina cvp yazicaktim araya bisey girdi tebrik edicektim sabredince hersey oluyor dimi insallah daha iyi duzene girer uyku duzeniniz darisi basimiza insallah

Amin inşallah çok sağol. Bant kesinlikle işe yaradı. Aklında bulunsun.
ben makarna yemiycem öğlen bulgur pilavı olduğu için akşam makarna yemek istemedim salata yaptım kendime hatta fotosunu atayim
Canım yumurta sarısı kalorisi yüksek bilgin olsun.
evet iki kaseyağlı patlatiyorum canim çocuklara dedim artık hafta sonu dışında mısır yok ne bu hergun hergun
Yağsız pişirme zombırtısı var adını bilmiyorum ocakta yapıyorum ben. Hani sokakta yapıyorlar ya.

Afiyet olsun canm menu iyi herne kadar manti ile borek yanyana iyi durmasada aksami iyi kesmissin spor da iyi sanirim gerekirse seker yerine bal kullaniyosun yanlis anlamadim dimi ama bal da seker degil mi? birde hani bu 21 gun sekersiz deneyin diyoar seker tamam da icinde sekerbulunan herseyi mi birakicaz ekmek meyve mesela??

Balli kaymak ne kadar ? menu iyi afiyet olsun toplantilariniz yok mu bu aralar?

Bant diyince ne diye dusunuyodum onu sen kendi kendine yaptin dimi cunku birinde daha duymustum ben mi ornek verdim diye dusundum neyse biraktimi simdi? benimkinin de on disler curur gibi gece cok emdiginden olabilir mi ?

Kiz biz yiyip de yazmiyalim diye degil hic yemeyelim diye yazdik o kurallari allah seni biz kizsak nolur kizmasak nolur onemli olan kendimiziz dimi?

Ben o zimbirtidan aldim ama bayat gibi pisirdi yandi hep bi yerleri cope attim sonra ;(

Aksam ki cikolata olmamis ve sporda yok onun disinda iyi bi kac madde yazmistim hatirladiysaniz onlari okumus muydun
Okudum canım okudum size kalbimi açıkca açayım perşembe günü annemler yurt dışından geliyorlar 3-4gün bende kalacaklar bu yüzden tam konsantre olamıyorum (hoş annemle babam hep zayıfla derler bahanemi arıyorum ne ama onlar gidince tsm gaz devam edeceğim) veeeee eşim bana kaç senedir uğraşıyorsun başaramıyorsun bi diyetisyen şart artık dedi....
Kızlar bende diyetisyen işine karşıyım ne dersiniz bana fikir verin????
Neyin yenip yenmiyeceğini az çok biliyorum iş irademde bitiyo ne dersiniz ????

Ben o zimbirtidan aldim ama bayat gibi pisirdi yandi hep bi yerleri cope attim sonra ;(

Anladim bende gitmek istiyorum aslinda ama onlar sunu sunu ye diyince sunu yeme diyince yeme dediklerine ye dediklerinden cok yeme dediklerine odaklaniyorm ve ayni bende senin gibi neyin yenilip neyin yenilmemesi gerektigini iyi biliyorum ama minik minik gidiyo iste ben de sana nasil akil verecgimi bilmiyorum cunku kelin melhemi.olsa basina surer misali

N naz5403 . Bize guzel kalbini actigin icin tesekkur ederim.ewet naz is beyinde bitiyor inanman gerekiyor basaracagina ..diyetisyene gerek yok.sen zaten biliyorsun ne yemen gerektigini yada yememeyi...ilk cocuktan sonra ben 83 lerdeydim.gercekten vericegime inandigimda 59 lara gelmistim bile..ister 3 ayda ister 6 ayda ver.onemli degil.az ver ama inancini yitirme.veremiyorum diye pes etme.pes edersen aynaya baktiginda kendini hep mutsuz hissedersin canim..

Gunaydin...:)))suan buraya yagmur yagiyor..bende yagmurun sesini dinliyorum yatagimin icinde huzuurrr veriyor insanaa..az sonra keratalar uyandiginda huzurun h si kalmicagi icin tadini cikariyim biraz bari..

Bant diyince ne diye dusunuyodum onu sen kendi kendine yaptin dimi cunku birinde daha duymustum ben mi ornek verdim diye dusundum neyse biraktimi simdi? benimkinin de on disler curur gibi gece cok emdiginden olabilir mi ?
Benim aklımda bant vardı saç sar dediler o ters geldi bana sende birinden duymuştum deyince bantı yapıştırdım. Ama ben 2. Gün öğlen emzirdim tekrar göğsüm boşalsın diye pişman oldum her gün bir kere yokluyor memii diye uf oldu ya annem diyorum baçim diyo kırmızı ruj sürdüm bantın üstüne suratı değişti. Öp diyo öpünce geçecekmiş öpüyo kapat üşü üşü diyo :) için eriyo içimm
Sebep ne acaba çıtır çıtır oluyor benimkiler.
napiyim canım ya kendimi iyi hissetmiyorum yazınca e birskamiyorumda

Allah seni davul etsin emi
Boşuna diyetisyene gitme herşey sende bitiyor. Ben çok istedim gitmeyi ama gidemedim. Bi gün kv götürdüm bacakları ağrıyordu kilo vermesi gerek listeye bi baktım ııhh imkansız her öğlen ızgara kim yapacak ne biliyim sadece o değil atıyorum ceviz fındık fıstık her istediğinde elinin altında olmuyo ya bilmiyorum en azından ben uyamam. O yüzden kendi diyetisyenimiz olucaz. Mesela ben dün akşam yarım bardak kola içtim bide bimde tiramisu var bir dilim ondan yedim 65,5 kaybetmek istemiyorum sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak kefir içtim şimdi kahvemi içiyorum yarın sabah uçucam evi derleyip toparlıyorum ne kadar çok hareket o kadar çok yağ gider

Gunaydin...:)))suan buraya yagmur yagiyor..bende yagmurun sesini dinliyorum yatagimin icinde huzuurrr veriyor insanaa..az sonra keratalar uyandiginda huzurun h si kalmicagi icin tadini cikariyim biraz bari..

Kesinlikle çıkar ben çıkaramıyorum 7 den beri ayaktayım. Oğluş uyandı bütün iş kaldı : ) burda da sabaha kadar yağdı mükemmeldi

su çok içmedim canım ölçülü değildi yazmadım o yüzden. tatlılar çok geç saatte değildi 7-8 arası yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…