20 aya girdik sayilirCanım kaç aylıktı bebişin unuttum. Bu arada okuduğun yazıda doğru canım anne sütü çok çürütüyormuş birde biberon.
İçim eriyo şeytan diyo aç ver ama maalesef zaten sütümde çekilmeye başladı
Gunaydin canim izinli oldugunu bilmiyordum.kaderdemi gitti cok uzuldum ya ozlicez onuda.Cnm o bu hafta izinli ;( kaderde artik bizimle dvm etmiyecekmis ..
tsk ederim cnm midem iyice kuculdu aksamlari hic bisey canim istemiyor ..gece yarisi bazen midem gurluyor ama kesinlikle gece yiyemiyorum.zamanla alisiliyormus.ins.o kadar verebilirim ama o kadar mucize gibi..sende bu hafta guzel menulerle gidiyorsun.ins.sende cok cok vermis olursun canimCanm super menu ya acikmiyomusun cok erkn bitiyor menun ;( bu hafta 1500 kesin gider senden ;( benden de 150 ;(
curumemesi gerek aslinda daha cok kucuk bebisin..Canm siliyorum dis fircasi bile var 2 aydir ama yatarken yikasam bile sabaha kadar oglene kdr emiyor ;(
Kız adım çıktı 9a inmez8e bu neyaaaadimi veremez sutlac yesin anca Y yagmur7968 ...belki gaza gelirsin canım joleyacigim..
Kız adım çıktı 9a inmez8e bu neyaaaadimi veremez sutlac yesin anca Y yagmur7968 ...belki gaza gelirsin canım joleyacigim..
Çok yemefim kız akşam bir tabak kısır ve bir dilim kek dışında benceeeeeeOf joleya oooffff neyaptın kız yine dinine vurmuşsun
Ya kızım sana kızmakta kar etmiyo neyspıcaz seni bakalım bu ne bu ne
Doğru spora bakayım yürü çabuk
gunaydin joleya inmez canim inmez ..ama nasil iner sen bu cuma eksiye dusersin iste o zaman duser ..iste o zaman pes deriz canim..bugun dikkat edebilirsen birazda spora yuklenebilirsen kurtarirsin bence yediklerini..Kız adım çıktı 9a inmez8e bu neyaaaa
Sütlacı kaç ay da bir yaptığım için sorun yok canikomHiç gaza geleceğini sanmıyorum. İstediğini söyle sütlacı görünce dayanamıyorum dedi
Yani değil miYine herzamnki gibi formundasin
Canım bende merak ediyorum tartı yi âdet şişkinliği de başladı gorucezz bakalımgunaydin joleya inmez canim inmez ..ama nasil iner sen bu cuma eksiye dusersin iste o zaman duser ..iste o zaman pes deriz canim..bugun dikkat edebilirsen birazda spora yuklenebilirsen kurtarirsin bence yediklerini..
aynen öyle canım adetim gelmedi kaç gündür böyle şiştimki anlatamamTok tutacak seyler ye bizede oluyor bazen nasil bi bunye var biz kadinlarda hep hormonlardan zaten adet yaklasir oyle adetteyken oyle biter yine oyle ;(
mümkün değil stres yapmamak korkuyorum inşallah hamile değilimdir. Eşimlede kavga ettik bu yüzdenAslında gerçekten yavaş yemek az yememizi sağlıyor ama bazende çok iştahlı oluyoruz önüne geçemiyoruz....
Stres yapma canım daha çok gecikir
inşallah alışırım ya resmen ışık hızıyla yarışıyorum sabah yarım tost yedim geç kalmıştım işe 5dk ya buldu ya bulmadıcanım benim ortalama her lokma 15-20 kez çiğnenmeli. min. 15 kez kesin çiğnenmeli. bende senin gibiydim. şuandada bazen hızlı yiyorum ama artık alıştım. saya saya 1 ayda düzeltiryorsun bu duurumu. alışkanlık yapıyo. çenen ağrısada yemek yerken sonra güzel oluyo herşey :)
çok sevindim canım hayırlı olsunSelam kızlarrrrrr, güzel hatunlarrrrrrr, tatlı eşlerrrr selam hepinize :)
Size vermek istediğim güzel bir haberim var. Terfi aldım. Koordinatör asistanlıktan artık müdürlüğe terfim sağlandı. Ocaktan itibaren yeni görevime başlıyorum.baya mutluyum. heyecanlıyım ve en güzel yanı aslında ne yapacağımı biliyorum. şuan ki müdürüm yaşından dolayı bırakıyor. zaten neredeyse bildiğim herşeyi o öğretti. son zamanlardada hem sahadan elini çekmişti. heryere beni koşturtuyordu. dışarıdan daha tecrübeli birini almak istemiş büyük patronlar ama müdürüm ısrar etmiş. illede seni önerdim zorladım diye. sağolsun. allah çocuklarına torunlarına kendisine uzun ömür versin. sonunda emeğimin karşılığını hem manevi hemde maddi olarak almaya başlıyacağım inşallah. ama şirket yöneticileride çakal. şimdi terfi ettirirlerse enflasyona göre bi daha zam vermek zorunda kalıcaklar diye şimdi yapmıyorlar sorun yok ama
keçi gibi olmamın sonunda bu yaşımda böyle zor bi sektörde başarılı olmak çok sevindirici.
menümü yazmak istemiyorum bugün. çünkü en yakın arkadaşlarımla kutlamaya karar verdik. bugünü es geçiyorum kızlar izninizleeeee
akşama kadar iyiymiş menü de sonra coşmuşsun canım afiyet olsunBugünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltim10:30 2haslanmis yumurta.2dilim peynir.zeytin,bir tatlı kaşığı bal,yarim dilim yumurta lı ekmek kızartma.marul.maydonoz.
ARA: Türk kahvesi 4kare bitter
14:00 yarım tabak salçalı çubuk makarna,salata
ARA: yoğurtlu tarçın lı 2 elma (üzerine yarım çorba kaşığı bal gezdirdim harika oldu)
AKŞAM 19:30
2kase esmer bulgur dan kısır .sus biber turşusu,2 dilim kek(bir çatal alicaktim dayanamadı m üzgünüm)bir lokmacik pişi.
Su 1 litre içtim yarım litre daha içerim
Spor yapicam inşallah
harika menü canım afiyet olsunbugünkü menümü veriyim..
sabah
10.30 1 bardak şekersiz çay
3 yemek kaşığı melemen
10 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
1 yeşil elma
saat 15.30
1 kepçe patates yahnisi
1 kase yoğurt
ekmek yok
akşam yemiyorum..
spor henuz yapamadım 30 dk yatmadan yaparım
su 8 bardak ...yatana kadar daha içerim..
bugunude atlattık kazasız belasız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?