2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ayy canım çekti kız şöyle 5-10 tane olsa da yesem peynirli

Pişiden korkma canım kararında olduktan sonra hiç bir yiyeceğin zararlı olduğunu düşünmüyorum ammmaaaa yağlı olduğu için biraz hareketini arttır bence menün gayet güzel...

Bugün bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum canım ve ip atlamaya başladım bile.

Menun gayet hafif bence bir tane piside erir gider canım
Listede farkettinmi aynı kilo ve hedefteyiz

Evet canım fark ettim benden büyük olmana rağmen aynı kilodayız hedefimiz de aynı sanırım biz seninle güzel kapışırız bakalım önce kim hedefine ulaşacak

3,1/2 pattis kızartmasıyla iyi kalmışsın canım sende benim gibi iradelisin demk hadi bakalımmm

Hadi bakalım yarış başlasın o zaman

Günaydın canım evet ya gerçekten insanın ideal kiloda olmasi çok güzel,zarif ,kibar,oluyorsun,ne giysen yakışıyor,olucagiz canım gerçekten basaracagimiza gönünden inanalim.birbirimize burdan destek olucaz..zarif bir bayan olcaz hepimiz:))))

gunaydinnnn hanımlar...:))
bugün güne güzel başladım...
sabah 8.30 kalktım..iki bardak su..
yarım saat plates ...dambil ve step yaptım...
kahvaltı olarak...
1 su bar.ballı süt..
1 dilim peynir...
7 tane zeytin...
1 dilim ekmek...
1 tane yumurta...
1 domates...
1 salatalık...
az öncede iki mandalina....
valla alistim 3 günde bu şekilde yemeye..canım hiç zararlı şeyleri istemiyor...olcak kızlar olacak yeter ki zaaflarimiza yenik dusmeyelim...

Çok güzel canımm

Benim kahvaltı öğle birbirine girdi bu gün iyice sabah 2 bardak limonlu su karışık bitki çayı

Eklentiler

• IMG_0950.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0951.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 33
Canım çok güzel gidiyorsun ben böyle sağlıklı beslenemiyorum. İnşallah bende düzene sokarım bi gün

Canım Doğum günü kutu olsun kızının rabbim nice sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin tüm evlatlar için
Tevafuk55 kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
Sağolasın canım amin inşallah.
Buarada kızlar bu saate kadar dun soyledigim gibi hem gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…