Canım Doğum günü kutu olsun kızının rabbim nice sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallahValla kızlar yarın sabahtan kaçamaklarım olacak sabah annem kaz otlu gözleme yapacak birde kızımın doğum günü. Ama bugün yapmadım
Ayy canım çekti kız şöyle 5-10 tane olsa da yesem peynirliGünaydın hanımlarrr,
Hemen ilk öğünümü sizinle paylaşayım
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su, ardından 2 kuru kayısı ve 1 bardak su.
Yarım saat sonra kahvaltı
1 tane pişi (hamur kızartması)
5 zeytin
3 fındık
1/2 mandalina
1 domates
1 avuç içi kadar peynir
1 bardak nane limon çayı
Menü'de pişi olmamış ama evde kepek ekmeğim kalmamış. Bugün alışverişe gideceğim çavdar ekmeği alacağım. Öğlen balık yerim diye düşünüyorum ya da sebze duruma göre.
Hepinize güzel, kaçamaksız, bol bol su içtiğimiz sağlıklı ve hareketliii bir gün diliyorum.
Listede farkettinmi aynı kilo ve hedefteyizİlk mesaj'da ki listeye baktım ta çok güzel olmuş @Mislisse eline sağlık canım. Böyle daha iyi takip ederiz birbirimizi :)
Aramnızda en küçükte benim, abla demeyi de pek sevmem ya
Bende bayılırım pisiye bu ara yapmasam iyi olur (inşallah çocuklar istemez)Ayy canım çekti kız şöyle 5-10 tane olsa da yesem peynirli
Pişiden korkma canım kararında olduktan sonra hiç bir yiyeceğin zararlı olduğunu düşünmüyorum ammmaaaa yağlı olduğu için biraz hareketini arttırbence menün gayet güzel...
Menun gayet hafif bence bir tane piside erir gider canım
Listede farkettinmi aynı kilo ve hedefteyiz
Ayy canım çekti kız şöyle 5-10 tane olsa da yesem peynirli
Bende bayılırım pisiye bu ara yapmasam iyi olur (inşallah çocuklar istemez)
Günaydın kızlar
Sabah aç karnına iki bardak ılık su ye yeşil çay
Kahvaltim
3cubuk patates kızartması
Bir haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir küçük dilim peynir
Maydanoz
Şekersiz çay
Herkese iradeli bol hareketli bir gün diliyorum
Hadi bakalım yarış başlasın o zamanBugün bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum canım ve ip atlamaya başladım bile.
Evet canım fark ettim benden büyük olmana rağmen aynı kilodayız hedefimiz de aynı sanırım biz seninle güzel kapışırızbakalım önce kim hedefine ulaşacak
Aslında çok irsdesixim ama geçen hafta lsrda 67yi görünce dur dedim kendime karsrliyim bu sefer incecik olucamm inşallah diyimmm de3,1/2 pattis kızartmasıyla iyi kalmışsın canımsende benim gibi iradelisin demk hadi bakalımmm
Günaydın canım evet ya gerçekten insanın ideal kiloda olmasi çok güzel,zarif ,kibar,oluyorsun,ne giysen yakışıyor,olucagiz canım gerçekten basaracagimiza gönünden inanalim.birbirimize burdan destek olucaz..zarif bir bayan olcaz hepimiz:))))T
Tebrik ederim canım nasıl güzel bir duygudur kim bilir o duyguyu bende yaşamak istiyorum Allahım hepimize nasip eder inşallah...
Yaşımdan kat kat büyük görünmekten artık nefret ediyorum önceleri koymuyordu ama yaş 30u geçince hafif bir depresif olunuyormuş yaşla ilgili.
Kızım 1yalındayken alış verişe gitmiştik eşimle o kızıma bakarken ben alış veriş yapıyordum kadınlar evli ve çocuğumun olduğuna inanmamışlardı ozaman 73 kiloydum ve hep spor yapardım düşünün o halimle bile öyle gösteriyordum birde 65 olsam allahım allahım bu sefer olsun artık yaaa
gunaydinnnn hanımlar...:))
bugün güne güzel başladım...
sabah 8.30 kalktım..iki bardak su..
yarım saat plates ...dambil ve step yaptım...
kahvaltı olarak...
1 su bar.ballı süt..
1 dilim peynir...
7 tane zeytin...
1 dilim ekmek...
1 tane yumurta...
1 domates...
1 salatalık...
az öncede iki mandalina....
valla alistim 3 günde bu şekilde yemeye..canım hiç zararlı şeyleri istemiyor...olcak kızlar olacak yeter ki zaaflarimiza yenik dusmeyelim...
Çok güzel bende akşam inşallah balık yicem de kalorisi fazla. Günlük kaloriyi aşıcam napıcam bilmiyorum.Öğlen yemeğimi de yedim kızlar dediğim gibi bir porsiyon balık ve salata. Karnımda doyduğuna göre alışverişe çıkabilirim artık
Canım çok güzel gidiyorsun ben böyle sağlıklı beslenemiyorum. İnşallah bende düzene sokarım bi güngunaydinnnn hanımlar...:))
bugün güne güzel başladım...
sabah 8.30 kalktım..iki bardak su..
yarım saat plates ...dambil ve step yaptım...
kahvaltı olarak...
1 su bar.ballı süt..
1 dilim peynir...
7 tane zeytin...
1 dilim ekmek...
1 tane yumurta...
1 domates...
1 salatalık...
az öncede iki mandalina....
valla alistim 3 günde bu şekilde yemeye..canım hiç zararlı şeyleri istemiyor...olcak kızlar olacak yeter ki zaaflarimiza yenik dusmeyelim...
Çok teşekkür ederim canım amin tüm evlatlar içinCanım Doğum günü kutu olsun kızının rabbim nice sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah
Sağolasın canım amin inşallah.Tevafuk55 kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
Yap amaBende bayılırım pisiye bu ara yapmasam iyi olur (inşallah çocuklar istemez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?