misafirlikteyim diye fazla kaçırma amaaaaa....
Valla kızlar yarın sabahtan kaçamaklarım olacak sabah annem kaz otlu gözleme yapacak birde kızımın doğum günü. Ama bugün yapmadımKöyde ne yicen :))
boyum .1.63 . bilmiyorum ki bir ay içinde ne kadar veririm iki iyimi sizce sağlıklı olan ne acaba ?Kader456 1 ay sonraki hedefini @keçigibi sende hem boyunu hem de1 ay sonraki hedefini yazarsan sevinirim :)
:))offf artık 38 olalım...
yaklaşık 6,7 ay sürmüştü..ben cok hamur islerini yapmayı ve yemeyi çok severim..benim en büyük zaafım malesef karbonhidrat..tatlı seylerle pek aram yok..O sürede hamur islerini bıraktım..ekmek,makarna,ve tum hamur islerini yemedim...bide sut veriyordum.oda beni bayaa zayiflattiriyordu.onun dışında düzenli plates yapabildim..bebekti sürekli uyuyordu.sıkıntı olmamıştı..yeterki inanalim kendimize ..benim için 6 lı rakamları görmek hayaldi..59 u gördüğümde insan isterse yapamayacağı şey yokmuş dedim...resmen hiç çocuk dogurmamis gibi olmuştum...ahh ahh geçmiş hayaller gerçek hayatlar....Canım 83 ten 59 a çok iyi vermissin ne kadar surede vermistinki ben im oğlan nerdeyse 3 yaşına geldi ben hala istediği m kiloda degilim
doğumgünü kutlu olsun prensesin...nice nice mutlu uzun yıllar yaşaması dilegimlee....canın ne isterse ye tabii sadece kendine bir sınır koyarsan daha sonra uzulmezsin fazla kaçırdığın için...şimdiden annenin ellerine saglık...bizim yerimizede yee diyemicem...sonra yiyipte bizim yuzumuzden kilo alma diye..güzel hafta sonları canım..Valla kızlar yarın sabahtan kaçamaklarım olacak sabah annem kaz otlu gözleme yapacak birde kızımın doğum günü. Ama bugün yapmadım
Aralık'ta 2 yaşı bitecek inşallah:)Zor tabi küçük olunca oda büyür annesi birlikte yaparsınız sporu kaç aylikti bebis
Fit365 bence çok faydalıCanım hangi program bu ?
Çok teşekkür ederim canım tum evlatlarimiz için güzel yıllar olsun. inşallah ayarlayacam tatlı ile aram yok zaten bir çatal yesem bile bana yeter. Ama gözleme çok severim onu da sabahtan yiyecegim ve yağ koydurmayacagim için gün içinde onu telafi ederimdoğumgünü kutlu olsun prensesin...nice nice mutlu uzun yıllar yaşaması dilegimlee....canın ne isterse ye tabii sadece kendine bir sınır koyarsan daha sonra uzulmezsin fazla kaçırdığın için...şimdiden annenin ellerine saglık...bizim yerimizede yee diyemicem...sonra yiyipte bizim yuzumuzden kilo alma diye..güzel hafta sonları canım..
Kızına nice seneler diliyorum canım Benim kızımında haftaya cumartesi Doğum günü Allah hepimizin evladına sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bize bağışlasınValla kızlar yarın sabahtan kaçamaklarım olacak sabah annem kaz otlu gözleme yapacak birde kızımın doğum günü. Ama bugün yapmadım
Tebrik ederim canım nasıl güzel bir duygudur kim bilir o duyguyu bende yaşamak istiyorum Allahım hepimize nasip eder inşallah...yaklaşık 6,7 ay sürmüştü..ben cok hamur islerini yapmayı ve yemeyi çok severim..benim en büyük zaafım malesef karbonhidrat..tatlı seylerle pek aram yok..O sürede hamur islerini bıraktım..ekmek,makarna,ve tum hamur islerini yemedim...bide sut veriyordum.oda beni bayaa zayiflattiriyordu.onun dışında düzenli plates yapabildim..bebekti sürekli uyuyordu.sıkıntı olmamıştı..yeterki inanalim kendimize ..benim için 6 lı rakamları görmek hayaldi..59 u gördüğümde insan isterse yapamayacağı şey yokmuş dedim...resmen hiç çocuk dogurmamis gibi olmuştum...ahh ahh geçmiş hayaller gerçek hayatlar....
Bazen iştahımız çok açık oluyo ve normalde doyduğumuz şeylerle ozamanda doymuyoruz su iç kahve iç iştahını keser benim öyle oluyoBen neden hala doymamış hissediyorum ya
Amin canım amin... senin kızınında güzel ve hayırlı bir ömrü olsunKızına nice seneler diliyorum canım Benim kızımında haftaya cumartesi Doğum günü Allah hepimizin evladına sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bize bağışlasın
İnşallah sağol canımAmin canım amin... senin kızınında güzel ve hayırlı bir ömrü olsun
Pişiden korkma canım kararında olduktan sonra hiç bir yiyeceğin zararlı olduğunu düşünmüyorum ammmaaaa yağlı olduğu için biraz hareketini arttırGünaydın hanımlarrr,
Hemen ilk öğünümü sizinle paylaşayım
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su, ardından 2 kuru kayısı ve 1 bardak su.
Yarım saat sonra kahvaltı
1 tane pişi (hamur kızartması)
5 zeytin
3 fındık
1/2 mandalina
1 domates
1 avuç içi kadar peynir
1 bardak nane limon çayı
Menü'de pişi olmamış ama evde kepek ekmeğim kalmamış. Bugün alışverişe gideceğim çavdar ekmeği alacağım. Öğlen balık yerim diye düşünüyorum ya da sebze duruma göre.
Hepinize güzel, kaçamaksız, bol bol su içtiğimiz sağlıklı ve hareketliii bir gün diliyorum.
Menun gayet hafif bence bir tane piside erir gider canımGünaydın hanımlarrr,
Hemen ilk öğünümü sizinle paylaşayım
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su, ardından 2 kuru kayısı ve 1 bardak su.
Yarım saat sonra kahvaltı
1 tane pişi (hamur kızartması)
5 zeytin
3 fındık
1/2 mandalina
1 domates
1 avuç içi kadar peynir
1 bardak nane limon çayı
Menü'de pişi olmamış ama evde kepek ekmeğim kalmamış. Bugün alışverişe gideceğim çavdar ekmeği alacağım. Öğlen balık yerim diye düşünüyorum ya da sebze duruma göre.
Hepinize güzel, kaçamaksız, bol bol su içtiğimiz sağlıklı ve hareketliii bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?