2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.

ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası

akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek

Canım 83 ten 59 a çok iyi vermissin ne kadar surede vermistinki ben im oğlan nerdeyse 3 yaşına geldi ben hala istediği m kiloda degilim
yaklaşık 6,7 ay sürmüştü..ben cok hamur islerini yapmayı ve yemeyi çok severim..benim en büyük zaafım malesef karbonhidrat..tatlı seylerle pek aram yok..O sürede hamur islerini bıraktım..ekmek,makarna,ve tum hamur islerini yemedim...bide sut veriyordum.oda beni bayaa zayiflattiriyordu.onun dışında düzenli plates yapabildim..bebekti sürekli uyuyordu.sıkıntı olmamıştı..yeterki inanalim kendimize ..benim için 6 lı rakamları görmek hayaldi..59 u gördüğümde insan isterse yapamayacağı şey yokmuş dedim...resmen hiç çocuk dogurmamis gibi olmuştum...ahh ahh geçmiş hayaller gerçek hayatlar....

Valla kızlar yarın sabahtan kaçamaklarım olacak sabah annem kaz otlu gözleme yapacak birde kızımın doğum günü. Ama bugün yapmadım
doğumgünü kutlu olsun prensesin...nice nice mutlu uzun yıllar yaşaması dilegimlee....canın ne isterse ye tabii sadece kendine bir sınır koyarsan daha sonra uzulmezsin fazla kaçırdığın için...şimdiden annenin ellerine saglık...bizim yerimizede yee diyemicem...sonra yiyipte bizim yuzumuzden kilo alma diye..güzel hafta sonları canım..

Çok teşekkür ederim canım tum evlatlarimiz için güzel yıllar olsun. inşallah ayarlayacam tatlı ile aram yok zaten bir çatal yesem bile bana yeter. Ama gözleme çok severim onu da sabahtan yiyecegim ve yağ koydurmayacagim için gün içinde onu telafi ederim

Valla kızlar yarın sabahtan kaçamaklarım olacak sabah annem kaz otlu gözleme yapacak birde kızımın doğum günü. Ama bugün yapmadım
Kızına nice seneler diliyorum canım Benim kızımında haftaya cumartesi Doğum günü Allah hepimizin evladına sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bize bağışlasın

T
Tebrik ederim canım nasıl güzel bir duygudur kim bilir o duyguyu bende yaşamak istiyorum Allahım hepimize nasip eder inşallah...
Yaşımdan kat kat büyük görünmekten artık nefret ediyorum önceleri koymuyordu ama yaş 30u geçince hafif bir depresif olunuyormuş yaşla ilgili.
Kızım 1yalındayken alış verişe gitmiştik eşimle o kızıma bakarken ben alış veriş yapıyordum kadınlar evli ve çocuğumun olduğuna inanmamışlardı ozaman 73 kiloydum ve hep spor yapardım düşünün o halimle bile öyle gösteriyordum birde 65 olsam allahım allahım bu sefer olsun artık yaaa

Kızına nice seneler diliyorum canım Benim kızımında haftaya cumartesi Doğum günü Allah hepimizin evladına sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bize bağışlasın
Amin canım amin... senin kızınında güzel ve hayırlı bir ömrü olsun

günaydın kızlar :)) dün akşam meyhaneye gittimde 2 aydır hak ettiğim bir şeydi :) ondan dolayı dün akşamı önemsemiyorum ama bugun ki yiyeceklerim şöyle olacak:
sabah: limonlu su (300ml), çavdarlı ekmeğe kaşarlı, köy biberli tost, 6 yeşil zeytin, 2 dilim hellim.
şimdi yeşil çayımı içiyorum (300 ml gibi)
10'da 1 adet çengelköy salatalık yiyeceğim.
öğlen (13:00): 150 gr haşlama tavuk göğüsü, 1 yumruk kadar haşlama brokoli, 1 yumruk kadar haşlama kabak ve karnabahar.
16:00 yeşil çayımı içerim tekrardan.
akşam: ayıptır söylemesi bi arkadaşıma mangal var, sadece salata, sebze ve et olacak diye konuştuk, oda 73 kilo.

hepiniz menülerinizden zevk almanız dileği ile :)

Günaydın hanımlarrr,
Hemen ilk öğünümü sizinle paylaşayım

Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su, ardından 2 kuru kayısı ve 1 bardak su.

Yarım saat sonra kahvaltı
1 tane pişi (hamur kızartması)
5 zeytin
3 fındık
1/2 mandalina
1 domates
1 avuç içi kadar peynir
1 bardak nane limon çayı

Menü'de pişi olmamış ama evde kepek ekmeğim kalmamış. Bugün alışverişe gideceğim çavdar ekmeği alacağım. Öğlen balık yerim diye düşünüyorum ya da sebze duruma göre.
Hepinize güzel, kaçamaksız, bol bol su içtiğimiz sağlıklı ve hareketliii bir gün diliyorum.

Günaydın kızlar mutlu ve az kalorili bir gün diliyorum hepimize
Menüme geçeyim
Kahvaltı 1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
2dilim kaşar
4zeytin
Çay

Ara
Kefir içerim
Çocuklarımla gezmeye çıkacağım parkada gideriz bende yürüyüş yaparım

Pişiden korkma canım kararında olduktan sonra hiç bir yiyeceğin zararlı olduğunu düşünmüyorum ammmaaaa yağlı olduğu için biraz hareketini arttır bence menün gayet güzel...

Menun gayet hafif bence bir tane piside erir gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…