Üzülme canım aklında kalmadı en azından saat daha erken yürüyüş yap zumba yap erit o pastayıÇok teşekkür ederim canım amin tüm evlatlar için
Sağolasın canım amin inşallah.
Buarada kızlar bu saate kadar dun soyledigim gibi hem gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah
Bende bu sefer kendime daha çok güveniyorum hep destek tam destek diyoruzGünaydın canım evet ya gerçekten insanın ideal kiloda olmasi çok güzel,zarif ,kibar,oluyorsun,ne giysen yakışıyor,olucagiz canım gerçekten basaracagimiza gönünden inanalim.birbirimize burdan destek olucaz..zarif bir bayan olcaz hepimiz:))))
Amin amin
Canım özel günün mu yaklaştı çikolata reçel biaradaBenim kahvaltı öğle birbirine girdi bu gün iyice sabah 2 bardak limonlu su karışık bitki çayı
Menun harika .hep birlikte basaricaz inşallahgunaydinnnn hanımlar...:))
bugün güne güzel başladım...
sabah 8.30 kalktım..iki bardak su..
yarım saat plates ...dambil ve step yaptım...
kahvaltı olarak...
1 su bar.ballı süt..
1 dilim peynir...
7 tane zeytin...
1 dilim ekmek...
1 tane yumurta...
1 domates...
1 salatalık...
az öncede iki mandalina....
valla alistim 3 günde bu şekilde yemeye..canım hiç zararlı şeyleri istemiyor...olcak kızlar olacak yeter ki zaaflarimiza yenik dusmeyelim...
Canım özel günün mu yaklaştı çikolata reçel biarada
İyi ki yazdin valla bugün öyle saldimki kendimi geçen hafta çok iyiydi m aslında âdet yaklaştı yine ağırlık tatlı istrgi doymuyorum bugün bari bol bol Su iciyimBen geldim kızlar su içmeyi ihmal etmiyorsunuz değil mi ? 1,5 lt içtim şu saate kadar.
Ara yaptım 1/3 kadar trabzon hurması yedim :)
Afiyet olsun sağlıklı menü . hayırlı alışverişler.Öğlen yemeğimi de yedim kızlar dediğim gibi bir porsiyon balık ve salata. Karnımda doyduğuna göre alışverişe çıkabilirim artık
çok iyi olmuş canım eline sağlıkYENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ
Merhaba arkadaslar
Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....
1.58 boyunda,83.4 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 4 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..Suanda boyuma gore kg cok fazla ideal kg 54 mus;( ama ben 60 a raziyim bundan daha fazlasi beni zaten cirkin gosteriyor..158 boy icin 58 -60 kg cok ideal bence Bu kgya inmem icin vermem gereken yaklasik 24 kg var...Biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak bu is o yuzden cok kararliyim ve istekliyim cunku herzaman bu kglalar basa bela...Bunu ozellikle ve oncelikle ben KENDIM icin istiyorum ...O kadar cok basari hikayesi okuudum ki genellikle hepsinin ortak ve tek bir prensibi var AZ YEMEK COK HAREKET bu kadar !!!Butun bunlari yapabilecek potansiyelin kendimde var oldugunu da biliyorum ...
Bende bu ISTEK VE AZIM varsa geriye kalan sadece IRADE bence bunu da burada devam ettirecegime inaniyorum..
Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...
Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
Yapacaklarim;
1)Mumkun oldugunca gunluk menu paylasimi ve aksam 19:00 dan sonra bisey yememek,
2)Haftanin en az 4 gunu spor faaliyeti
3)Gunluk en az 2 litresu tuketimi
4)Cuma gunu resimli tarti bildirimi..
12.11.2016 / 83.4
12.12.2016/ 79 ( Ilk hedefim)
YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ
Eki Görüntüle 1913346
Canım özel günün mu yaklaştı çikolata reçel biarada
Bende tam onu diyecektim benden çok yaşayacaksın
afiyet olsun...iyi alışverişler canım...Öğlen yemeğimi de yedim kızlar dediğim gibi bir porsiyon balık ve salata. Karnımda doyduğuna göre alışverişe çıkabilirim artık
tsk ederim canım ...olur olur sende yaparsın sonucta şuan hepimiz bir yola girdik..birlikte birbirimize destek ola ola basaracagiz bu işi..Canım çok güzel gidiyorsun ben böyle sağlıklı beslenemiyorum. İnşallah bende düzene sokarım bi gün
afiyet olsun...yediklerin aslında çok çok abartılı değil..Ama biraz sporla desteklersen kilo olarak donus yapmaz sana...Bu arada aramizda sadece 100 gr var ...ona göre rakibimsin...:)))Çok teşekkür ederim canım amin tüm evlatlar için
Sağolasın canım amin inşallah.
Buarada kızlar bu saate kadar dun soyledigim gibi hem gözleme yedim iki tane yağsız. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah
Çok güzel keşke benim bahçemde sadece benim olsa. Ama maalesef ev sahibi var üstteve bugün öğlen değilde ikindide acıktım...5 tane lahana sarması ,bir bardak ayran, bir dilimcik ekmek...ve çocukları biraz bahçeye indirdim..onlar bisiklet sürerlerken bende 20 dakika bahçede spor yaptım fırsat bu fırsat diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?