2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Üzülme canım aklında kalmadı en azından saat daha erken yürüyüş yap zumba yap erit o pastayı

Bende bu sefer kendime daha çok güveniyorum hep destek tam destek diyoruz

Menun harika .hep birlikte basaricaz inşallah

Ben geldim kızlar su içmeyi ihmal etmiyorsunuz değil mi ? 1,5 lt içtim şu saate kadar.

Ara yaptım 1/3 kadar trabzon hurması yedim :)
İyi ki yazdin valla bugün öyle saldimki kendimi geçen hafta çok iyiydi m aslında âdet yaklaştı yine ağırlık tatlı istrgi doymuyorum bugün bari bol bol Su iciyim

çok iyi olmuş canım eline sağlık

Canım özel günün mu yaklaştı çikolata reçel biarada

Bende tam onu diyecektim benden çok yaşayacaksın

Yok canım ya hafta içi zaten hiçbirini yemiyorum hafta sonu eşimle kahvaltı yapınca birde sabah öğlen karışınca cozuttum Ama fazlasıyla yaktığıma eminim klasik cumartesi olağan Pazar alışverişini yaptım Pazar arabası yükümle 6000 küsur adım. Ortalama bi 3000 adım daha var eve :)

Eklentiler

• IMG_0952.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 39
afiyet olsun...yediklerin aslında çok çok abartılı değil..Ama biraz sporla desteklersen kilo olarak donus yapmaz sana...Bu arada aramizda sadece 100 gr var ...ona göre rakibimsin...:)))

Çok güzel keşke benim bahçemde sadece benim olsa. Ama maalesef ev sahibi var üstte

Günlük kalori miktarını aştım
Kaynım lahmacun yaptırcakmış eşime sordu nerden yaptırayım diye eşimde almış gelmiş balık yarına kaldı. Bir yandan iyi aslında ama kendimi suçlu hissediyorum. Devamlı aynı kalori miktarı olunca metabolizma yağ yakımını durduruyor. Ama orda kırmızı işaret beni öldürüyor

Eklentiler

• IMG_0953.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0954.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar size bir sorum olacak bazal metabolizma hızım 1371,7 kalori günlük enerji ihtiyacım ise 1782 kalori buna göre günlük yediğim normalde 1372 kalori. Arada kaçırıyorum 200-300 kalori bu da zaten almam gereken kaloriye eşit. Fakat kilo vermek için zaten almam gerekenden eksi yemem lazım. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı böyle hesap yaparak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…