Evett kayıpsın nerdesin sennn :)Kizlar merhaba bugun pek giremedim carsi pazar dolastim birazdan tekrar gelecegim insallah
İkram filan hiç olmadı hiiiçç :)))iyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
İkram filan hiç olmadı hiiiçç :)))
Ben hiç anlamıyorum bu kalori hesabı ndsnKızlar size bir sorum olacak bazal metabolizma hızım 1371,7 kalori günlük enerji ihtiyacım ise 1782 kalori buna göre günlük yediğim normalde 1372 kalori. Arada kaçırıyorum 200-300 kalori bu da zaten almam gereken kaloriye eşit. Fakat kilo vermek için zaten almam gerekenden eksi yemem lazım. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı böyle hesap yaparak?
çaktırma birdaha olmaz insallahh
Akşam yemeği m kıymalı makarna (bir tabak)
Minik oğlum la çaya bisküvi batirdik yedik biraz vee sayısını yazamicam kadar şerbet lı tatlı yedim bugün itiraf ediyim baribir hafta önce başladım ya ben diyete kızla r 1.600gram verdim ama çok canım istiyordu yapınca dayanamadı m ama son olsun eve yapsamda ben sınırlı yiycemm
Akşam yemeği m kıymalı makarna (bir tabak)
Minik oğlum la çaya bisküvi batirdik yedik biraz vee sayısını yazamicam kadar şerbet lı tatlı yedim bugün itiraf ediyim baribir hafta önce başladım ya ben diyete kızla r 1.600gram verdim ama çok canım istiyordu yapınca dayanamadı m ama son olsun eve yapsamda ben sınırlı yiycemm
Bence menün gayet iyi canım pasta hariç ama o olmasa tam süperdi spor şart sana ...iyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
Yarin insallah hareketli bir gün olacak meyve, tatlı turü, iki dilim den fazla ekmek kesinlikle istemiyorum. kendime söz verdim bakalım başarabilcekmiyimBence menün gayet iyi canım pasta hariç ama o olmasa tam süperdi spor şart sana ...
Hayırdırkızlar 2 gündür diyet miyet kalmadıııııı(((((
Menün güzelmiş canım. Altın çileği sorayım işe yarıyor mu nerden aldın.Eveeeettt gelelim benim menüme
Kahvaltı 1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
2dilim kaşar
4zeytin
Çay
Ara
Kefir
Öğlen
1tabak brokoli yemeği yoğurt
Ara
Yarım muz
Sade kahve
1küçük kare bitter
Akşam
1tabak kuru fasulye
Havuç turp salatası
Ayran
Çay
Altın çilek
Spor yok
Hadi bakalımafiyet olsun...yediklerin aslında çok çok abartılı değil..Ama biraz sporla desteklersen kilo olarak donus yapmaz sana...Bu arada aramizda sadece 100 gr var ...ona göre rakibimsin...:)))
Eşim almış bi dinlenme tesisinden ben kuru meyveleri çok severim onun için yiyorum canım....Menün güzelmiş canım. Altın çileği sorayım işe yarıyor mu nerden aldın.
Ne güzel üşütünce başın ağrıyor ben direk bebek gibi hastalanırım ve antibiyotiksiz düzelmemÇok çok yorgunum kızlar, daha yeni köyden geldik ve oğlumu uyutacam daha. usuttum sanırım başım fena ağrıyor. Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?