2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

iyi akşamlar arkadaşlar

kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.

ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)

akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek

su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde

spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .

İkram filan hiç olmadı hiiiçç :)))

Akşam yemeği m kıymalı makarna (bir tabak)
Minik oğlum la çaya bisküvi batirdik yedik biraz vee sayısını yazamicam kadar şerbet lı tatlı yedim bugün itiraf ediyim baribir hafta önce başladım ya ben diyete kızla r 1.600gram verdim ama çok canım istiyordu yapınca dayanamadı m ama son olsun eve yapsamda ben sınırlı yiycemm

Ben hiç anlamıyorum bu kalori hesabı ndsn

çaktırma birdaha olmaz insallahh

Olmasın olmasın benim canım neler istiyo şöyle kaymaklı Kemal paşa bol şerbetli offf ne canım çekiyor var ya

Naptın kııııı oldu mu hiç

Neyaptın sen öyle 1600 verdin 2000 aldın canım bidaha bu kadar abartma (sus çaktırma bende bazen böyle sapıtıyorum olmasını burda böyle engellicez yorumuma kızma canım)

Bence menün gayet iyi canım pasta hariç ama o olmasa tam süperdi spor şart sana ...

Bence menün gayet iyi canım pasta hariç ama o olmasa tam süperdi spor şart sana ...
Yarin insallah hareketli bir gün olacak meyve, tatlı turü, iki dilim den fazla ekmek kesinlikle istemiyorum. kendime söz verdim bakalım başarabilcekmiyim

Eveeeettt gelelim benim menüme

Kahvaltı 1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
2dilim kaşar
4zeytin
Çay

Ara
Kefir

Öğlen
1tabak brokoli yemeği yoğurt

Ara
Yarım muz
Sade kahve
1küçük kare bitter

Akşam
1tabak kuru fasulye
Havuç turp salatası
Ayran

Çay
Altın çilek
Spor yok

Menün güzelmiş canım. Altın çileği sorayım işe yarıyor mu nerden aldın.

afiyet olsun...yediklerin aslında çok çok abartılı değil..Ama biraz sporla desteklersen kilo olarak donus yapmaz sana...Bu arada aramizda sadece 100 gr var ...ona göre rakibimsin...:)))
Hadi bakalım listede benim de gözümden kaçmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…