Pamik 6 ay kadar daha sabirlı olabilirsen 2,5 yaşlarında daha rahat etmeye başlarsin..kendini illa spor yapmalıyım şu saatte diye kasma..kendimizi yavaş yavaş hazirliyoruz diyete spora birden olmuyor ki ...iş zaten beyinde bitiyor..ilk olarak kendimizi ikna ettiğimizde gerisi zaten geliyor...ben ilk çocuktan sonra 83 te kalmistim...bir türlü veremiyordum.gerçi vermek içinde bişey yaptigim söylenemez...sonra esim dediki maşallah maşallah yee hiç aynaya bakma..ne yani dedim kötümü gözüküyorum..falan derken bak görürsün vericem dedim ...Tabii tabii dedi ..valla o an karar verdim..ilk önce bi araştırma ne yemeli ne yememeli...nasıl spor yapmalı derken ...ben 59 a düştüm..38 beden pantolonu bi giydim ..bol bile geliyor...Tabii sonra ikinci çocuk gene aldım...ve yinee 40 bedendeyimm ((vericem vericem tabii bu sefer gerçekten inanıyorum kendime...
misafirlikteyim diye fazla kaçırma amaaaaa....Kızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
Bugünkü menum belli vereyim
Sabah: 3 k yulaf ezmesi 1 bardak süt
4 zeytin kk peynir
Ara: sade kahve
Öğle13.30: 3 kepçe ıspanak yemeği
Salata
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 19: et ve köfte ızgara olacak
Ara: süt ve meyve olur
2.5 litre su
Kızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
4 zeytin kk peynir
Salata
2.5 litre su
Zor tabi küçük olunca oda büyür annesi birlikte yaparsınız sporu kaç aylikti bebisCanım bi yapabilsem İşe yarıyor mu söyleyecem ama yapamıyorum işte elime her aldığımda yanımda bitiyor bem bem bem diyorzar zor uyuttum şuan mutfağa topluyorum vakit kalırsa deneyeceğim tabi makinedeki çamaşırları çıkardıktan sonra aha uyandı valla
Zor tabi küçük olunca oda büyür annesi birlikte yaparsınız sporu kaç aylikti bebisCanım bi yapabilsem İşe yarıyor mu söyleyecem ama yapamıyorum işte elime her aldığımda yanımda bitiyor bem bem bem diyorzar zor uyuttum şuan mutfağa topluyorum vakit kalırsa deneyeceğim tabi makinedeki çamaşırları çıkardıktan sonra aha uyandı valla
Kızlar annemlere geldim bu aksam ve yarın burada olacam yarın geç saatte eve geçerim hatta yarın akşam da eşimin amcasina köye gidecez. Yazmazsam kusura bakmayın
4 zeytin kk peynir
Salata
2.5 litre su
Canım 83 ten 59 a çok iyi vermissin ne kadar surede vermistinki ben im oğlan nerdeyse 3 yaşına geldi ben hala istediği m kiloda degilimPamik 6 ay kadar daha sabirlı olabilirsen 2,5 yaşlarında daha rahat etmeye başlarsin..kendini illa spor yapmalıyım şu saatte diye kasma..kendimizi yavaş yavaş hazirliyoruz diyete spora birden olmuyor ki ...iş zaten beyinde bitiyor..ilk olarak kendimizi ikna ettiğimizde gerisi zaten geliyor...ben ilk çocuktan sonra 83 te kalmistim...bir türlü veremiyordum.gerçi vermek içinde bişey yaptigim söylenemez...sonra esim dediki maşallah maşallah yee hiç aynaya bakma..ne yani dedim kötümü gözüküyorum..falan derken bak görürsün vericem dedim ...Tabii tabii dedi ..valla o an karar verdim..ilk önce bi araştırma ne yemeli ne yememeli...nasıl spor yapmalı derken ...ben 59 a düştüm..38 beden pantolonu bi giydim ..bol bile geliyor...Tabii sonra ikinci çocuk gene aldım...ve yinee 40 bedendeyimm ((vericem vericem tabii bu sefer gerçekten inanıyorum kendime...
Çok az mı yedin acaba meyve filan ye canım ayva tok tutuyorBen neden hala doymamış hissediyorum ya
İnan bende bir haftadır aç yattım diyebilirim ama iyi kilo gitti biraz da migdem küçüldüBen neden hala doymamış hissediyorum ya
İnan bende bir haftadır aç yattım diyebilirim ama iyi kilo gitti biraz da migdem küçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?