2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

K

Kiz insan azcik alinir ya napcaz seni falakaya mi yatiralm illa [/QUOTE
Eğer kilo vermesem alinirdim aslında bu topige başlamadan bir hafta önce 67 yle başladım bir ay oldu sanırım 3.700 gr gitti yani sonuçta gidiyor değil miama birbirimizi elestiricezki telâfi edelim kaçamak ları değil mibu arada falakada fena fikir değil he:)))

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ? Benim biraz midem agriyor yine bugunlerde iyi degilim gibi son zamanlrda yasadikalrimiz yani hepimizi ilgilendiren su teror olaylari etrafimizda yasanan savas halepin durumu falan biraz uzuluyorum kafama takiyorum sanirim ...

Çok üzücü canım.Geçen hafta kilo veremiyorum diye üzülüyordum.Simdi bakıyorumda,şehit cenazeleri,yüreği yanan anneler eşler,babasız kalan kuzucuklar,halepte savaşın ortasında kalmış yavrular,çaresiz anneleri görünce haya ediyorum.Aç çocukları görünce ben varken,kilo veremiyorum diye dertlenirsem allah sorar diye düşünüyorum.Hz allah askerimizin polisimizin yeryüzündeki tüm mazlumların yâr ve yardımcısı olsun.

Amin canim amin dimi insan bi dusunuyor biz onca yemk varken yemk seciyoruz onlar gunde bir ogun yemek yiyorlar ve hep ayni dun biraz izledim kiz cocugunu uyusturmadan amelyat ediyolar ve o kiz sirf aci duymamak iicn surekli dua edior ve daha binlercesi yuregimiz dayanmiyor allah sonumuzu hayir getirsin hele o sehitlerimiz o korpecik yavrularimiz babalarina hasret cocuklar esine hasret kadinlar yavrularina hasret anneler yuregim dayanmiyor artik nasil cozulecek bu olaylar bunun onune naisl gecilecek hic bilmiyorum tek bildigim sey var bunun sonu gelmeyecek ve her zman yuregimiz yanacak boyle inan midem cok agriyor psikoljm bozuldu artik her basladigimz gune sukur bugunde yasiyoruz ve sevdiklerimiz sag salim diyoruz ya bunu diyemeyenler ya sevdikleri yaninda olmayanlar ???;(

Bugünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltim 07:00
2 pişi,2dilim peynir,zeytin,domates,marul , maydanoz 1,tatli kaşığı salça li sos
Şekersiz çay
Ara: yeşil çay,yarim dilim kek,t Türk kahvesi minicik bitter(9gr)
10:30 bol yeşillik lı 2 yumurtalı salata.kucuk kase leblebi.
15:00 2kase kısır,1cay tabağı sus biber turşusu
18:30 iki elma yoğurtlu tarçın lı (yarım çorba kaşığı bal)

Su 2 litre tamamlanacak
Spor bütün gün ev temixledim .

Y yagmur7968 selin_01 Mislisse canlarım çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kızlar günlük toplam yazayım. 3 dilim börek 20-25 sarma 1 kepçe yayla çorbası. Hepsini birden yemedim tabi parça parça ama 2 ye kadar yiyemedim Sabiha Gökçenden eve uzak olduğu için anca. Normalde bu kadarla kurtulmaz dı 2 katı yerdim hatta akşam ekstra yerdim ama midem küçülmüş farkettim. Şimdi 1 kepçe çorbayla 5 sarma yedim o kadar. Ayrıca annem küçücük kalmışsın dedi bakalım kuzenler ne dicek akşama :))

Ne güzel canım fark edilmesi...
Menünde gayet iyi bence

Menüm
Kahvaltı
2kaşık mıhlama
1yumurta
Domates salatalık
1dilim peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Çay

Ara
2Elmalı yalancı profiterol

Öğlen
4kaşık yoğurt
Yarım muz
Yarım elma
2kaşık yulaf ezmesi

Akşam
2kaşık makarna
3kaşık ıspanak
Yoğurt turp

İnşallah sadece çay

Spor akşama kadar ev işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…