- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Eğer kilo vermesem alinirdim aslında bu topige başlamadan bir hafta önce 67 yle başladım bir ay oldu sanırım 3.700 gr gitti yani sonuçta gidiyor değil miK
Kiz insan azcik alinir ya napcaz seni falakaya mi yatiralm illa[/QUOTE
Afiyet olsun gayet iyiKizlar menum
Sabh ogle 1 yine saat 13 2 dlm tb ekmk ketcapli kasarli tost zeytin cay
Ara 16 1 kucuk muffin 1 kupa sekersz nescafe
Aksam 19 yarim kase suzme mercmk 1 pors pirasa 1 dlm ekmk 1 kase yogurt
Saat 21 sekerz nescafe
2 lt su
Spor yok ;(
Aslında planım akşam salata yemekti ama kalabalık aile de okadar kolay olmuyor istediğini yemekakşama kadar iyiymiş menü de sonra coşmuşsun canım afiyet olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar.hepimiz için güzel bir gün olur ınş.
mümkün değil stres yapmamak korkuyorum inşallah hamile değilimdir. Eşimlede kavga ettik bu yüzden[/QUOTE
Belki yoktur bosuna sitres yapiyosundur bir kan testi yaptır istersen
Menun güzel canımgünaydın hanımlar dünkü menüm
sabah bir dilim börek (iş yerinde ikram ettiler)
öğlen bir tabak türlü bir kase yoğurt
akşam yarım porsiyon fırında köfte patates bir kase salata yoğurt
su 2 litre
Bugundu dimi yolculugu kavusmustur annesine
Insallah canmGünaydın kızlar.hepimiz için güzel bir gün olur ınş.
Çok üzücü canım.Geçen hafta kilo veremiyorum diye üzülüyordum.Simdi bakıyorumda,şehit cenazeleri,yüreği yanan anneler eşler,babasız kalan kuzucuklar,halepte savaşın ortasında kalmış yavrular,çaresiz anneleri görünce haya ediyorum.Aç çocukları görünce ben varken,kilo veremiyorum diye dertlenirsem allah sorar diye düşünüyorum.Hz allah askerimizin polisimizin yeryüzündeki tüm mazlumların yâr ve yardımcısı olsun.Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ? Benim biraz midem agriyor yine bugunlerde iyi degilim gibi son zamanlrda yasadikalrimiz yani hepimizi ilgilendiren su teror olaylari etrafimizda yasanan savas halepin durumu falan biraz uzuluyorum kafama takiyorum sanirim ...
Amin canim amin dimi insan bi dusunuyor biz onca yemk varken yemk seciyoruz onlar gunde bir ogun yemek yiyorlar ve hep ayni dun biraz izledim kiz cocugunu uyusturmadan amelyat ediyolar ve o kiz sirf aci duymamak iicn surekli dua edior ve daha binlercesi yuregimiz dayanmiyor allah sonumuzu hayir getirsin hele o sehitlerimiz o korpecik yavrularimiz babalarina hasret cocuklar esine hasret kadinlar yavrularina hasret anneler yuregim dayanmiyor artik nasil cozulecek bu olaylar bunun onune naisl gecilecek hic bilmiyorum tek bildigim sey var bunun sonu gelmeyecek ve her zman yuregimiz yanacak boyleÇok üzücü canım.Geçen hafta kilo veremiyorum diye üzülüyordum.Simdi bakıyorumda,şehit cenazeleri,yüreği yanan anneler eşler,babasız kalan kuzucuklar,halepte savaşın ortasında kalmış yavrular,çaresiz anneleri görünce haya ediyorum.Aç çocukları görünce ben varken,kilo veremiyorum diye dertlenirsem allah sorar diye düşünüyorum.Hz allah askerimizin polisimizin yeryüzündeki tüm mazlumların yâr ve yardımcısı olsun.
Bende dayanamiyorum inan ;( rabbim yardimcimiz olsun ins. Rabbim herseyi goruyor herseyi biliyor .....Kızlar benim içim el vermiyor izlemeye İnan'ın artık haber izlemiyorum(((
Allah'ım birgün yardım edecek sadece sabır diyorum...
Ne güzel canım fark edilmesi...Y yagmur7968selin_01 Mislisse canlarım çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kızlar günlük toplam yazayım. 3 dilim börek 20-25 sarma 1 kepçe yayla çorbası. Hepsini birden yemedim tabi parça parça ama 2 ye kadar yiyemedim Sabiha Gökçenden eve uzak olduğu için anca. Normalde bu kadarla kurtulmaz dı 2 katı yerdim hatta akşam ekstra yerdim ama midem küçülmüş farkettim. Şimdi 1 kepçe çorbayla 5 sarma yedim o kadar. Ayrıca annem küçücük kalmışsın dedi bakalım kuzenler ne dicek akşama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?