Sağol canım aslında toplama bakılırsa çok kabarık değil sanki.Ne güzel canım fark edilmesi...
Menünde gayet iyi bence
Canım bol yeşillik olması çok güzel canım.Belki bununda metebolizmanda etkisi vardır.Bugünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltim 07:00
2 pişi,2dilim peynir,zeytin,domates,marul , maydanoz 1,tatli kaşığı salça li sos
Şekersiz çay
Ara: yeşil çay,yarim dilim kek,t Türk kahvesi minicik bitter(9gr)
10:30 bol yeşillik lı 2 yumurtalı salata.kucuk kase leblebi.
15:00 2kase kısır,1cay tabağı sus biber turşusu
18:30 iki elma yoğurtlu tarçın lı (yarım çorba kaşığı bal)
Su 2 litre tamamlanacak
Spor bütün gün ev temixledim .
Gözünaydın.Ne güzel anneciğine kavuşmuşsun canım.Y yagmur7968selin_01 Mislisse canlarım çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kızlar günlük toplam yazayım. 3 dilim börek 20-25 sarma 1 kepçe yayla çorbası. Hepsini birden yemedim tabi parça parça ama 2 ye kadar yiyemedim Sabiha Gökçenden eve uzak olduğu için anca. Normalde bu kadarla kurtulmaz dı 2 katı yerdim hatta akşam ekstra yerdim ama midem küçülmüş farkettim. Şimdi 1 kepçe çorbayla 5 sarma yedim o kadar. Ayrıca annem küçücük kalmışsın dedi bakalım kuzenler ne dicek akşama :))
Afiyet olsun canım.menün çok iyiMenüm
Kahvaltı
2kaşık mıhlama
1yumurta
Domates salatalık
1dilim peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
2Elmalı yalancı profiterol
Öğlen
4kaşık yoğurt
Yarım muz
Yarım elma
2kaşık yulaf ezmesi
Akşam
2kaşık makarna
3kaşık ıspanak
Yoğurt turp
İnşallah sadece çay
Spor akşama kadar ev işi
Canımm çok sağolCanım bol yeşillik olması çok güzel canım.Belki bununda metebolizmanda etkisi vardır.
Gözünaydın.Ne güzel anneciğine kavuşmuşsun canım.
Afiyet olsun canım.menün çok iyi
Canım benim annenin yanindasin ne güzel tadını çıkar . menun de gayet iyi.afiyet olsunY yagmur7968selin_01 Mislisse canlarım çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kızlar günlük toplam yazayım. 3 dilim börek 20-25 sarma 1 kepçe yayla çorbası. Hepsini birden yemedim tabi parça parça ama 2 ye kadar yiyemedim Sabiha Gökçenden eve uzak olduğu için anca. Normalde bu kadarla kurtulmaz dı 2 katı yerdim hatta akşam ekstra yerdim ama midem küçülmüş farkettim. Şimdi 1 kepçe çorbayla 5 sarma yedim o kadar. Ayrıca annem küçücük kalmışsın dedi bakalım kuzenler ne dicek akşama :))
Canım benim annenin yanindasin ne güzel tadını çıkar .menun de gayet iyi afiyet olsunY yagmur7968selin_01 Mislisse canlarım çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kızlar günlük toplam yazayım. 3 dilim börek 20-25 sarma 1 kepçe yayla çorbası. Hepsini birden yemedim tabi parça parça ama 2 ye kadar yiyemedim Sabiha Gökçenden eve uzak olduğu için anca. Normalde bu kadarla kurtulmaz dı 2 katı yerdim hatta akşam ekstra yerdim ama midem küçülmüş farkettim. Şimdi 1 kepçe çorbayla 5 sarma yedim o kadar. Ayrıca annem küçücük kalmışsın dedi bakalım kuzenler ne dicek akşama :))
Canım cook geçmiş olsun acile gitseydin keşke kötü olmuşsun bayamrb kızlar..
Bugünku menum sadece kahvaltı
1 şu bar.tarçınlı süt
2 has.yum.1 dilim sade ekmek kızartması
domates,salatalık,zeytin,peynir
3 şu bardağı suda ictim..daha sonra öğlen doğru fındıkla badem yedim 5 er tane..,
sonra oğlumla oynuyordum birden karnıma öyle bir sancı girdi ki coktüm kaldım yarım saat sonrada bir başladı istifra,ishal yaa berbat oldum. 5 kez kustum..diğerini demiyorum 10 dk ya bir yani..agzim dilim kurudu su icsem banyoya kosuyorum..fena usutmusum..şimdi yatıyorum..menulerinizi okurken bile midem gitti..Özür dilerim tabii..hepinizi çok öpüyorum..@pamik anneciginin ellerinden öperim..
Menun gayet güzel afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
2kaşık mıhlama
1yumurta
Domates salatalık
1dilim peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
Öğlen
4kaşık yoğurt
Yarım muz
Yarım elma
2kaşık yulaf ezmesi
Akşam
2kaşık makarna
3kaşık ıspanak
Yoğurt turp
İnşallah sadece çay
Spor akşama kadar ev işi
Olabilir canımCanım bol yeşillik olması çok güzel canım.Belki bununda metebolizmanda etkisi vardır.
Olabilir canımCanım bol yeşillik olması çok güzel canım.Belki bununda metebolizmanda etkisi vardır.
Menun hafif canım .çokta geç değil saat az yemissin zaten . afiyet olsun.Benim menüm
Kahvaltı:
8.00 ılık su
Tam b. Ekmeğinden tost
1 avuç fındık fıstık
Öğlen:
13.00 1 portakal
Ara:
2 çay bir yudum poğaça
Akşam:
19:15 1 tabak kıymalı karnıbahar
Salata 2 kaşık yoğurt
2akşamdır akşam yemekleri geç oluyor.5ten sonra bişey yemek istemiyorum.
1.5 litre su (2.5litreye tamamlarım)
Spor yapıcam.
canm menun iyi sporun 5 mil mi yine ?Benim menüm
Kahvaltı:
8.00 ılık su
Tam b. Ekmeğinden tost
1 avuç fındık fıstık
Öğlen:
13.00 1 portakal
Ara:
2 çay bir yudum poğaça
Akşam:
19:15 1 tabak kıymalı karnıbahar
Salata 2 kaşık yoğurt
2akşamdır akşam yemekleri geç oluyor.5ten sonra bişey yemek istemiyorum.
1.5 litre su (2.5litreye tamamlarım)
Spor yapıcam.
Canm ya cok gecmis olsun nasilsin iyimisin simdi ? Insllah iyisindir eger okursan sana taze zencefili suda kaynatip icmeni oneririm mide dostudur iyi gelir bugunde benm midem agriyordu taze zencefili kaynattim 5 dk ictim 10 dkya biseyim kalmadi allahin izniyle bi dene istersen 2 parmak kalinliginda zencefile 1 su bardagi su ekle 5 dk kaynat ve sicak sicak ic olur mumrb kızlar..
1 şu bar.tarçınlı süt
3 şu bardağı suda ictim..daha sonra öğlen doğru fındıkla badem yedim 5 er tane..,
sonra oğlumla oynuyordum birden karnıma öyle bir sancı girdi ki coktüm kaldım yarım saat sonrada bir başladı istifra,ishal yaa berbat oldum. 5 kez kustum..diğerini demiyorum 10 dk ya bir yani..agzim dilim kurudu su icsem banyoya kosuyorum..fena usutmusum..şimdi yatıyorum..menulerinizi okurken bile midem gitti..Özür dilerim tabii..hepinizi çok öpüyorum..@pamik anneciginin ellerinden öperim..
Menun iyi afiyet olsun canmBugünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltim 07:00
2 pişi,2dilim peynir,zeytin,domates,marul , maydanoz 1,tatli kaşığı salça li sos
Şekersiz çay
Ara: yeşil çay,yarim dilim kek,t Türk kahvesi minicik bitter(9gr)
10:30 bol yeşillik lı 2 yumurtalı salata.kucuk kase leblebi.
15:00 2kase kısır,1cay tabağı sus biber turşusu
18:30 iki elma yoğurtlu tarçın lı (yarım çorba kaşığı bal)
Su 2 litre tamamlanacak
Spor bütün gün ev temixledim .
Ohh sukur kavsuturana rabbim herkesi kavustursun sevdigine insallah...bira tadini cikar biliyorumki sen o verdigin 7 kgnun hakkini verirsin ve salmazsinY yagmur7968selin_01 Mislisse canlarım çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kızlar günlük toplam yazayım. 3 dilim börek 20-25 sarma 1 kepçe yayla çorbası. Hepsini birden yemedim tabi parça parça ama 2 ye kadar yiyemedim Sabiha Gökçenden eve uzak olduğu için anca. Normalde bu kadarla kurtulmaz dı 2 katı yerdim hatta akşam ekstra yerdim ama midem küçülmüş farkettim. Şimdi 1 kepçe çorbayla 5 sarma yedim o kadar. Ayrıca annem küçücük kalmışsın dedi bakalım kuzenler ne dicek akşama :))
Menun cok iyi bugun herkes sanrim ev isi yapmis spor niyetine o da binevi spor zatenMenüm
Kahvaltı
2kaşık mıhlama
1yumurta
Domates salatalık
1dilim peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Çay
Ara
Öğlen
4kaşık yoğurt
Yarım muz
Yarım elma
2kaşık yulaf ezmesi
Akşam
2kaşık makarna
3kaşık ıspanak
Yoğurt turp
İnşallah sadece çay
Spor akşama kadar ev işi
Ay canım benim çok geçmiş olsun bi doktora gitseydin keşke....mrb kızlar..
1 şu bar.tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?