2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım bol yeşillik olması çok güzel canım.Belki bununda metebolizmanda etkisi vardır.
Gözünaydın.Ne güzel anneciğine kavuşmuşsun canım.
Afiyet olsun canım.menün çok iyi

Benim menüm
Kahvaltı:
8.00 ılık su
Tam b. Ekmeğinden tost
1 avuç fındık fıstık

Öğlen:
13.00 1 portakal

Ara:
2 çay bir yudum poğaça

Akşam:
19:15 1 tabak kıymalı karnıbahar
Salata 2 kaşık yoğurt
2akşamdır akşam yemekleri geç oluyor.5ten sonra bişey yemek istemiyorum.

1.5 litre su (2.5litreye tamamlarım)
Spor yapıcam.

mrb kızlar..
Bugünku menum sadece kahvaltı
1 şu bar.tarçınlı süt
2 has.yum.1 dilim sade ekmek kızartması
domates,salatalık,zeytin,peynir
3 şu bardağı suda ictim..daha sonra öğlen doğru fındıkla badem yedim 5 er tane..,
sonra oğlumla oynuyordum birden karnıma öyle bir sancı girdi ki coktüm kaldım yarım saat sonrada bir başladı istifra,ishal yaa berbat oldum. 5 kez kustum..diğerini demiyorum 10 dk ya bir yani..agzim dilim kurudu su icsem banyoya kosuyorum..fena usutmusum..şimdi yatıyorum..menulerinizi okurken bile midem gitti..Özür dilerim tabii..hepinizi çok öpüyorum..@pamik anneciginin ellerinden öperim..

Canım benim annenin yanindasin ne güzel tadını çıkar . menun de gayet iyi.afiyet olsun

Son düzenleme:
Canım benim annenin yanindasin ne güzel tadını çıkar .menun de gayet iyi afiyet olsun

Canım cook geçmiş olsun acile gitseydin keşke kötü olmuşsun baya

Menun gayet güzel afiyet olsun

Menun hafif canım .çokta geç değil saat az yemissin zaten . afiyet olsun.

Canm menu iyi sporu
canm menun iyi sporun 5 mil mi yine ?

Canm ya cok gecmis olsun nasilsin iyimisin simdi ? Insllah iyisindir eger okursan sana taze zencefili suda kaynatip icmeni oneririm mide dostudur iyi gelir bugunde benm midem agriyordu taze zencefili kaynattim 5 dk ictim 10 dkya biseyim kalmadi allahin izniyle bi dene istersen 2 parmak kalinliginda zencefile 1 su bardagi su ekle 5 dk kaynat ve sicak sicak ic olur mu

Menun iyi afiyet olsun canm

Ohh sukur kavsuturana rabbim herkesi kavustursun sevdigine insallah...bira tadini cikar biliyorumki sen o verdigin 7 kgnun hakkini verirsin ve salmazsin opuyorum seni eger bahsedersen bizden annene selam soyle olur mu ?

Menun cok iyi bugun herkes sanrim ev isi yapmis spor niyetine o da binevi spor zaten

Kizlar bugunku menum karisik oldu bilmiyorum nedne boyle oldu;(

Sabah ogle bir yine 13 sulari 2 has yum kk peynr 2 dlm ekmek 2 tatli kasigi bal ev yapimikaymak cay yesillik

Ara 2 mini muffin

Aksam 1 kase merc.corba 7-8 izgara kofte cok az pat.
Kizartma tursu 1 bardak ayran 2 dlm ekmek

Ara 4-5 ikram cay

Su 1.5 lt

Spor yok yapasimda var ama yok ;(

Ay canım benim çok geçmiş olsun bi doktora gitseydin keşke....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…